27 Απριλίου 2015

Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός κόρη ποδοσφαιριστή που ο σύζυγός της συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών [φωτο]

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μετά από τα παρακάτω παρακάλια Κούγια έσβησα το όνομα της γνωστής ηθοποιού για να κάνει κι ο Αλέξης τη δουλειά και να πληρωθεί... και ψιτ: μη μας ζαλίζετε με τα περί προσωπικών δεδομένων αφού αυτά δεν δεν ισχύουν στο blogger

Στην ιστοσελίδα σας έχει αναρτηθεί δημοσίευμα με τίτλο "Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός κόρη διάσημου ποδοσφαιριστή που ο σύζυγός της συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών [φωτό]" με ημερομηνία 27/4/2015, στο οποίο έχουν δημοσιευθεί μη νομίμως προσωπικά δεδομένα της ηθοποιού μπλαμπλαμπλα, μολονότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αναφερόμενη ποινική υπόθεση.
Επειδή η κυρία μπλαμπλαμπλα έχει απευθυνθεί στο δικηγορικό μας γραφείο και μας έχει εξουσιοδοτήσει να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την απόσυρση του ως άνω δημοσιεύματος και για την προστασία των δικαιωμάτων της, παρακαλούμε όπως το αποσύρετε άμεσα.

Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας
Δικηγόρος
Αθήνα, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55
τηλ. 210 3253700-1

Ελληνίδας ηθοποιού ο σύζυγος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών;

Τον δικό της Γολγοθά φέρεται να ανεβαίνει εδώ και λίγες ώρες η ηθοποιός μπλαμπλαμπλα που ο σύζυγός της συνελήφθη μαζί με συνεργούς με τις κατηγορίες διακίνησης ναρκωτικών.

Η ηθοποιός μπλαμπλαμπλα με πατέρα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Λάρισας και μητέρα παλιά πρωταθλήτρια στίβου, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της δεν φέρεται να γνώριζε τη δράση του συζύγου της, κάτι και που η ίδια αδυνατεί να πιστέψει.

Η  μπλαμπλαμπλα είναι το καμάρι της τάδε περιοχής :) στο Ελληνικό Θέατρο. Με καταγωγή από τη τάδε πόλη :), η  μπλαμπλαμπλα πορεύεται στο χώρο των τεχνών. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της σε Ελληνική σειρά του MEGA.

Δείτε τις φωτογραφίες της μπλα μπλα μπλα:

http://www.fimes.gr/2015/04/mplamplampla-syzygos-narkotika/ (αυτό το λινκ δε δουλεύει αφού αυτοί από το fimes.gr τα κατέβασαν όλα)