27 Μαΐου 2018

«Survivor 2»: Ποια είναι η Ροδάνθη Καπαρού, η «εξολοθρευτής» των «Μαχητών» (Photos)

Όπως πλέον είναι γνωστό, εκτός Survivor βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης η παίκτρια των Μαχητών Ντάρια Τουρόβνικ, που πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο.

«Τυχεροί» της βραδιάς οι Νάσος Παπαργύροπουλος και Ροδάνθη Καπαρού, που γι’ ακόμα μία φορά (ειδικά η Ροδάνθη για πολλοστή φορά) εξασφάλισαν την παραμονή τους χάρη στους τηλεθεατές.

Είναι γεγονός ότι η Ροδάνθη, όσες φορές κι αν προταθεί, ποτέ δεν φεύγει. Παραμένει αλώβητη στις ψηφοφορίες ακόμη και όταν έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει πολύ ισχυρούς παίκτες.

Το Twitter την αποκαλεί «κατσαρίδα» και οι συζητήσεις που αφορούν το πρόσωπό της είναι πάντα πολλές και τις περισσότερες φορές έχουν διαστάσεις υπερβολής.

Κάπως έτσι ξεκίνησε να αναπαράγεται ο μύθος πως είναι εγγονή του μακαρίτη καπετάν Μάκη Αγούδημου, επειδή ένα από τα πλοία του φέρει το όνομα «Ροδάνθη» – μόνο που έτσι λένε τη σύζυγό του. Και όπως συμβαίνει στην εποχή του Internet και των fake news, κάποιος το είπε, πολλοί τον πίστεψαν και το γαϊτανάκι της παραπληροφόρησης απλώθηκε στην επικράτεια. Επί μήνες η συγκεκριμένη φήμη κυκλοφορούσε ανενόχλητα μέχρι που διαψεύστηκε και από τις δύο οικογένειες.

Η Ροδάνθη δεν είναι εγγονή εφοπλιστή. Είναι μία Κρητικοπούλα φοιτήτρια της Γυμναστικής Ακαδημίας με πάθος για τη ρυθμική γυμναστική.

Απολαύστε κάποιες από τις πιο όμορφες εικόνες της από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram: