19 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-All Star Game: Βασιλιάς ο Λεμπρόν-Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ ήταν... αρχηγός όνομα και πράγμα στην ομάδα του αφού με 29 πόντους, 11 ριμπάουντ και  8 ασίστ οδήγησε την Team Lebron στην τελική επικράτηση κόντρα στην Team Curry με 148-145.


Μάλιστα ήταν εκείνος που «σφράγισε» και τη νίκη της ομάδας του έχοντας ευστοχήσει στο λέι απ για το προσπέρασμα. Ο Ουέστμπρουκ έστειλε την διαφορά στο +3 ενώ στο τέλος η άμυνα που έπαιξε η Team LeBron ήταν... σεμιναριακού επιπέδου.

Για τους νικητές, εκτός του συγκλονιστικού ΛεΜπρόν, πολύ καλή ήταν και η παρουσία των Τζορτζ (16π.), Ντράμοντ (14π.), Μπιλ (14π.) και Ίρβινγκ (13π., 9ασ., 7ρ.)
Από την ομάδα του Στεφ Κάρι τον τίτλο του πρώτου σκόρερ μοιράστηκαν από κοινού οι Ντάμιαν Λίλαρντ και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 21 πόντους ο καθένας.



MVP του All Star Game o Λεμπρόν Τζέιμς

Η ομάδα του νίκησε. Ο ίδιος έκανε πράγματα και θαύματα μέσα στο παρκέ και έτσι δικαίως κατέκτησε τον τίτλο του MVP στο φετινό All Star Game, όπου συμμετείχε για 14η φορά στην καριέρα του.

Ο σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς μέτρησε 29 πόντοι (8/9 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 1/1 βολή), 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 5 λάθη σε 31 λεπτά.

Και ο πραγματικός χαμός έγινε, όταν ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ ανακοίνωσε το όνομα του ως MVP με όλο το γήπεδο να τον αποθεώνει.

Δείτε το βίντεο:




Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο φετινό All Star Game

Την ήττα με 148-145 από την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς γνώρισε στο All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ξεκίνησε ως βασικός στην παρέα του Στεφ Κάρι.

Ο Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε περίπου 27 λεπτά έχοντας 16 πόντους (6/14 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 4/6 βολές), επτά ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κόψιμο και δύο λάθη.

Δείτε το βίντεο:



«Τρελάθηκε» ο Κάρι με την τάπα του Αντετοκούνμπο

Σαν «ελατήριο» πετάχτηκε από τη θέση του ο Στεφ Κάρι στην τάπα του Αντετοκούνμπο στον Ουόκερ.

Δείτε την τρομερή αντίδραση του σούπερ σταρ του NBA, όταν είδε τον Αντετοκούνμπο να κατεβάζει τους διακόπτες στον Ουόκερ.


Ο Κέβιν Χαρτ δεν μπορούσε να πει «Αντετοκούνμπο» στην παρουσίαση του All Star Game!

Ο Αμερικανός κωμικός Κέβιν Χαρτ, κατά την παρουσίαση των παικτών δεν μπορούσε να προφέρει το «Αντετοκούνμπο» γι αυτό και έμεινε στο... GiannisΑυτός που είχε τον ρόλο να παρουσιάσει τους παίκτες των δύο ομάδων στο φετινό All Star Game είναι ο Κέβιν Χαρτ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός όταν έπρεπε να πει «Giannis Antetokounmpo», απλά, έμεινε στο... Giannis μιας και το επίθετο του «Greek Freak» φάνταζε ως γλωσσοδέτης γι αυτόν.

Δείτε το σπαρταριστό video: