19 Φεβρουαρίου 2018

Επεισόδια στα Χανιά μετά το καρναβάλι: Χρήση κρότου-λάμψης έκανε η ΕΛ.ΑΣ. [εικόνες] Επεισόδια στα Χανιά μετά το καρναβάλι: Χρήση κρότου-λάμψης έκανε η ΕΛ.ΑΣ. [εικόνες] ΕΛΛΑΔΑ 18|02|2018 23:35 -A+A Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν τις βραδινές ώρες της Κυριακής της Αποκριάς στο κέντρο των Χανίων. Στην πλατεία της δημοτικής Αγοράς είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς νεαροί και παρεμποδίστηκε η κυκλοφορία από όλους τους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία, για λόγους ασφαλείας. Αργότερα, σημειώθηκαν περιστατικά ηχορύπανσης και «κάψιμο» των φρένων, από τα δεκάδες μηχανάκια που είχαν συγκεντρωθεί και η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση. Μάλιστα, δημιουργήθηκαν εντάσεις μεταξύ αστυνομικών και νεαρών για την διατάραξη, με αποτέλεσμα να ριφθούν και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, για να αποκατασταθεί η τάξη. Πηγή: zarpanews.gr Πηγή: Επεισόδια στα Χανιά μετά το καρναβάλι: Χρήση κρότου-λάμψης έκανε η ΕΛ.ΑΣ. [εικόνες] | iefimerida.gr

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν τις βραδινές ώρες της Κυριακής της Αποκριάς στο κέντρο των Χανίων.

Στην πλατεία της δημοτικής Αγοράς είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς νεαροί και παρεμποδίστηκε η κυκλοφορία από όλους τους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία, για λόγους ασφαλείας.

Αργότερα, σημειώθηκαν περιστατικά ηχορύπανσης και «κάψιμο» των φρένων, από τα δεκάδες μηχανάκια που είχαν συγκεντρωθεί και η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.

Μάλιστα, δημιουργήθηκαν εντάσεις μεταξύ αστυνομικών και νεαρών για την διατάραξη, με αποτέλεσμα να ριφθούν και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, για να αποκατασταθεί η τάξη.



Πηγή: zarpanews.gr