15 Οκτωβρίου 2017

ΦΩΤΟ-Απίστευτο τρολάρισμα στον Βαξεβάνη που καταγγέλει ότι τον παρακολουθεί παρακράτος δεξιάς με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

"Ο κύριος που ξέχασε το καλώδιο συνακροασης του τηλεφώνου μου στο στύλο του διανεμητη να ερθει να το πάρει. Ξέρει τη διεύθυνση" έγραψε ο κλακαδόρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter, δημοσιεύοντας 2 αστείες ΣΤΗΜΕΝΕΣ φώτο και στα σχόλια έγινε χαμός

ΦΩΤΟ-Έτσι για να γελάσουμε και λίγο...

... εν όψει της συνάντησης Τσίπρα-ακατανόμαστου:

ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ! Μηνύσεις και αγωγές ετοιμάζουν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη

Οι εξελίξεις στο θρίλερ της υπόθεσης του τροχαίου που στοίχισε το θάνατο στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη είναι καταιγιστικές. Η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη αναμένεται να κινηθούν δικαστικά, ειδικά μετά από την αρχειοθέτηση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα.

Αποκάλυψη του ΑΝΤ1 για την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Κυνήγησε την κόρη της για να την σκοτώσει - ΒΙΝΤΕΟ

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της 17χρονης που έπεσε νεκρή από τα χέρια της μητέρας της, στο Μαρκόπουλο. Οι λεπτομέρειες της ασύλληπτης οικογενειακής τραγωδίας είναι συγκλονιστικές.

Ανοιχτή επιστολή προς τον Απόστολο Δοξιάδη

Αγαπητέ Απόστολε,

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασα στην A.V. την επιστολή-καταγγελία σου για τον ξυλοδαρμό ΑμΕΑ μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κατά την διάρκεια ειρηνικής εκδήλωσης.


Συγχαρητήρια Κυριάκου στον Σεμπάστιαν Κουρτς-Ποιος είναι ο νεότερος ηγέτης της Ευρώπης που κράζει τον ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό

Συγχαρητήρια στον νέο κεντροδεξιό Πρωθυπουργό, όπως όλα δείχνουν, της Αυστρίας έδωσε μέσω Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΑΜΟ@ΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ➤Ξανά στο Εφετείο, τη Δευτέρα, η υπόθεση της Ηριάννας - Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου εξετάζεται, για δεύτερη φορά, από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών της Αθήνας, η αίτηση αναστολής έκτισης της ποινής της Ηριάννας Β.Λ. και του Περικλή Μ.


Παγκόσμιο παράκτιας κωπηλασίας: Δεν είχαν τον εθνικό μας ύμνο... τελικά τον έψαλαν

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της ειδικής τελετής για την απονομή των μεταλλίων στο πλήρωμα που συμμετείχε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε  στη λίμνη της Γενεύης στη γαλλική πλευρά και την πόλη Τονόν λε Μπαιν.


Η ανικανότητα και η τρύπα στα έσοδα φέρνει νέα μέτρα

Την αποτυχία της επιλογής της κυβέρνησης να αυξάνει τους φόρους για να μην περικόπτει δαπάνες αποδεικνύει η ομολογία του υπουργείου Οικονομικών ότι το 2017 θα εισπραχθούν τελικώς 945 εκατ. ευρώ λιγότερα έναντι του στόχου από άμεσους φόρους εισοδήματος.


Ο σωσίας του Νίκου Αλέφαντου σε γήπεδο της Λάρισας [εικόνα]

Δεν είναι μόνο ότι μοιάζουν πολύ εμφανισιακά, έχουν και την ίδια «τρέλα» με το ποδόσφαιρο απ’ ότι φαίνεται.

Ο σωσίας του Νίκου Αλέφαντου βρίσκεται στη Λάρισα και έχει και αυτός «καψούρα» με το κοντομάνικο!


Χαμός στο γήπεδο του Ταύρου: Εισβολή οπαδών στα αποδυτήρια -Δύο παίκτες στο νοσοκομείο

[Προφανώς είχαν φάει ξύλο πέρσι στο Μυλοπόταμο και παράλληλα αποφάσισαν να μην παίξουν φέτος εκεί... γιατί δε νομίζω μετά απ' αυτό να τολμήσουν να εμφανιστούν στο Ρέθυμνο]

Ενα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε μετά τη νίκη του Φωστήρα επί της ΑΕ Μυλοποτάμου, για τον όγδοο όμιλο της Γ’ Εθνικής.


Φαντασμαγορικό σόου από την Τζένιφερ Λόπεζ -Εκανε twerking για 13 δευτερόλεπτα [βίντεο]

Συναυλία προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πληγέντες από τον τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο έδωσε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η Λατίνα σταρ άνοιξε τη συναυλία, που μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση, με το τραγούδι Let's get loud κάνοντας τους πάντες να χορέψουν στον ρυθμό της.


ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ! Ο Αλέξης Τσίπρας στα κινηματογραφικά στούντιο του ομογενή Alex Pissios στο Σικάγο [εικόνες]

Επίσκεψη στα Cinespace Film Studios και συνάντηση με τον πρόεδρό τους στο Σικάγο, Alex Pissios, πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εν συνεχεία θα ξεναγηθεί σε ορισμένα πλατώ μεγάλων παραγωγών.

Διέρρηξαν το σπίτι του πρέσβη του Μαρόκου -Πήραν κλειδιά και το διπλωματικό αυτοκίνητο

Μια δυσάρεστη έκπληξη δοκίμασε ο πρέσβης του Μαρόκου στην Ελλάδα.

Οπως διαπίστωσε, άγνωστοι είχαν κάνει διάρρηξη στην πρεσβευτική του κατοικία – μια μονοκατοικία στο Ψυχικό.


Νίκη ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ του SPD στην Κάτω Σαξονία όπου ήταν ούτως ή άλλως κυβέρνηση


[Κάτω Σαξωνία και Βόρεια Ρηνανίας-Βεστφαλία είναι παραδοσιακά αριστεροί... ρεμάλια, τεμπέληδες]

Τρεις εβδομάδες μετά την ιστορική ήττα στις ομοσπονδιακές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου οι Σοσιαλδημοκράτες πέτυχαν μια απροσδόκητη και εντυπωσιακή νίκη.


Στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης στις 18- 19 Οκτωβρίου - Με ποιους θα συναντηθεί

Τις Βρυξέλλες θα επισκεφθεί στις 18 και 19 Οκτωβρίου ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Στο περιθώριο της Συνόδου, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με ομολόγους του, αρχηγούς κομμάτων του ΕΛΚ.

ΕΜ, ΤΙ; ΤΖΑΜΠΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ; Απίστευτο κόλπο: Δείτε πως κρύβουν την πραγματική λίστα των εν αναμονή συνταξιούχων

Διπλά βιβλία στις εκκρεμείς συντάξεις κρατά ο ΕΦΚΑ και το υπουργείο Εργασίας, με στόχο να δείξουν σε τηλεδιάσκεψη που θα έχουν τη Δευτέρα με την τρόικα ότι το «στοκ» των απλήρωτων συνταξιούχων​ μειώνεται, ενώ η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, καθώς πάνω από 130.000 συνταξιούχοι μένουν απλήρωτοι και οι μόνες συντάξεις που βγαίνουν αφορούν όσους έχουν ένσημα σε ένα ταμείο για σύνταξη λόγω γήρατος.


Υπόθεση Γουάινσταϊν: Νέα καταγγελία για βιασμό εντείνει τις έρευνες στη Βρετανία

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα μετά από καταγγελία για σεξουαλική επίθεση στο Λίβερπουλ στα τέλη της δεκαετίας του '80 - Η δεύτερη αφορά επίθεση σε άλλη μία γυναίκα στο Ουέστμινστερ


ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ; Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: «Η γυναίκα μου μου έλεγε να ετοιμάσουμε τον θάνατό μας»

Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο, ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά έχασε κόρη και σύζυγο.

Στέλεχος μεγάλης ταξιδιωτικής εταιρείας, ο πατέρας, είχε κλειδωθεί από την σύζυγό του στο λεβητοστάσιο και άκουγε να δολοφονεί την κόρη τους και να αυτοκτονεί και η ίδια στη συνέχεια.

Άρειος Πάγος: Ηχηρό «όχι» σε απαλλακτικό βούλευμα από ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ για παιδόφιλο!

Ένας 32χρονος, υπό το καθεστώς των απειλών, βίαζε συστηματικά ένα αγόρι 12 ετών μέχρι τα 18 του χρόνια

Άμεση ήταν η παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, όταν αντιλήφθηκε ότι ξεφεύγει από τα χέρια της Δικαιοσύνης ο άνθρωπος, που απειλούσε και αποπλάνησε 12χρονο αγοράκι, το οποίο βίαζε επί έξι ολόκληρα χρόνια.
       

Exit Polls Αυστρία: Προηγείται καθαρά το κόμμα του Κουρτς-ΚΑΡΤΑ

Οι κάλπες στην Αυστρία έκλεισαν και σύμφωνα με τα πρώτα Exit Polls το συντηρητικό κόμμα του Λαού προηγείται.

Οι κάλπες στην Αυστρία έκλεισαν και τα πρώτα Exit Polls φέρνουν το συντηρητικό κόμμα του Λαού με επικεφαλής τον Σεμπάστιαν Κουρτς να προηγείται.


Ο Αλέξης Τσίπρας στο Brookings: Επιστροφή στον τόπο της… «kolotumba»

Με τη λέξη «κωλοτούμπα» να αποτελεί πλέον ένα γλωσσικό δάνειο, έστω και δημοσιογραφικά, καθώς η El Pais τη χρησιμοποίησε, στην προσπάθειά της να αποδώσει την αλλαγή στάσης του Κάρλες Πουτζδεμόντ μετά το δημοψήφισμα της Καταλονίας για την ανεξαρτητοποίησή της από την Ισπανία, αξίζει να ερευνήσουμε το πότε τέθηκαν οι βάσεις για να εισαχθεί ο παραπάνω όρος στο πολιτικό λεξιλόγιο της Ελλάδας.

Κόβουν 800 εκατ. ευρώ από συνταξιούχους-Οριστικά τέλος η 13η σύνταξη!

Στην καταβολή ενός επιδόματος στο ύψος του ήδη ισχύοντος των 200 ευρώ, ελαφρώς διευρυμένου κατά 100 έως 150 ευρώ μόνο για αναξιοπαθούντες, καταλήγει η κυβέρνηση, καθώς εγκαταλείπεται το όνειρο της 13ης σύνταξης…

ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ! Άκης: Δείτε πόσα ετοιμάζονται να του πληρώσουν κι από πάνω

Το ποσό των 200.000-250.000 ευρώ διεκδικεί ο άρτι αποφυλακισθείς πρώην υπουργός, Ακης Τσοχατζόπουλος.

Οπως αποκάλυψε η δικηγόρος του, ο πρώην υπουργός είχε και ραντεβού με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα βγει άμεσα και εγκύκλιος για ρύθμιση των χρεών στο Δημόσιο.


ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΟΥΝ! Ανάρπαστο το γραμματόσημο με τον Τσε Γκεβάρα στην Ιρλανδία - ΦΩΤΟ

[Έβρεξε το βρακάκι της απ' τη χαρά της η επαναστάτρια του κ@λου,  Μαρία Δεναξά, που τρώει χταποδάκι και θέλει να πληρώσει μαρίδα]

Ένα γραμματόσημο με την εικόνα του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, έχει γίνει ανάρπαστο στην Ιρλανδία. Το γραμματόσημο κυκλοφόρησε με την ευκαιρία της 50ης επετείου από τον θάνατο του Αργεντινού επαναστάτη, ο οποίος είχε καταγωγή από τη χώρα αυτή.


ικάγο: Δευτεροκλασάτους ομογενείς επιχειρηματίες παραμύθιασε ο Τσίπρας στο Σικάγο [εικόνες]

[Θα φέρουν στην Ελλάδα επενδύσεις μια δικηγορική εταιρία, μια εταιρία εισαγωγής διαμαντιών με 7-8 υπαλλήλους και μια εταιρία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που δημιούργησε πριν λίγα χρόνια ένας στρατιωτικός... τουλάχιστον στο ξενοδοχείο που μένετε είναι καλό το πρωινό ρε ρεμάλια;]

Το δείπνο παρέθεσε προς τιμή του ο πρόεδρος της Calamos Investments, Τζον Κάλαμος Ποιοι ομογενείς συμμετείχαν και ποιοι Αμερικανοί

Το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας παρακάθισε σε δείπνο με επιχειρηματίες που παρέθεσε προς τιμή του ο πρόεδρος της Calamos Investments, Τζον Κάλαμος.

Βίντεο: Έκανε σ@ξ σε σταθμό τρένου, τον κατέγραψαν και το έμαθε από τη μητέρα του!

Ο 23χρονος δηλώνει μετανιωμένος για «τα 90 δευτερόλεπτα τρέλας» με μια 45χρονη γυναίκα από την Ευρώπη

Από τη μητέρα του έμαθε ένας 23χρονος Βρετανός ότι τον είχαν καταγράψει να κάνει σ@ξ σε σταθμό τρένου στο ανατολικό Λονδίνο!


ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! ΣΕΒ: 38% υψηλότεροι οι μισθοί στο δημόσιο απ' ότι στον ιδιωτικό τομέα

777 ευρώ ο μέσος μηνιαίος μισθός στον ιδιωτικό τομέα, 1.075 ευρώ στο δημόσιο

Τις μισθολογικές ανισότητες ανάμεσα στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα επιβεβαιώνει το εβδομαδιαίο δελτίο του ΣΕΒ.

Το τηλεφώνημα στον Τσακαλώτο που έπιασε τον Τσίπρα στον… ύπνο!

Ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Ουάσιγκτον μας μεταφέρει ο «Βηματοδότης».

BINTEO-Νεκρός Ινδονήσιος ποδοσφαιριστής από σύγκρουση με συμπαίκτη

Τραγωδία στο ποδόσφαιρο της Ινδονησίας, καθώς η σύγκρουση των δύο συμπαικτών της Persela, Choirul Huda και Ramon Rodrigues, στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Semen Padang (ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής στις 11:00 ώρα Ελλάδας) είχε ως αποτέλεσμα ο πρώτος να χάσει τη ζωή του.


ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ! Ποιος βουλευτής πρότεινε δημοψήφισμα για την… απόσχιση της Ηλείας;

Μια πρόταση που θα συζητηθεί καταθέτει ο Κώστας Τζαβάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πατρίς».

BINTEO-Λύκος κυνηγά... αυτοκίνητο

Στην Βρετανική Κολούμπια του Καναδά, μια οικογένεια δοκίμασε μια τεράστια έκπληξη.

Ο πατέρας, οδηγούσε γύρω από τις Radium Hot Springs, ένα μουντό πρωινό λόγω των πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή. Ξαφνικά είδε να τρέχει δίπλα στο αυτοκίνητό τους, ένας μεγάλος γκρι λύκος.

META THN ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠ' TO TAMEIO➤Δημαράς (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Καμμένος θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί

Αποστάσεις από τον Πάνο Κάμμενο για το ταξίδι του στο Λονδίνο, κράτησε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο βουλευτής της συγκυβέρνησης Γιώργος Δημαράς . «Προσωπικά δεν προκαλώ, ωστόσο δεν πιστεύω ότι μπορεί να πάψει να υπάρχει μια κυβέρνηση γιατί κάποιος υπουργός παρεκλίνει» ενώ υπονόησε πως οι συνομιλίες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον ισοβίτη καταδικασμένο για ναρκωτικά θα μπορούσαν να τον έχουν οδηγήσει σε παραίτηση.


«Οικονομίες» κάνει το κομμουνιστικό κόμμα Κίνας

Tο κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας, στο πλαίσιο του συνεδρίου που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Πεκίνο, ζητά λιτότητα και δεν επιτρέπει τα δωρεάν φρούτα αλλά και τα δωρεάν κουρέματα.

Γιατί 20 βουλευτές κινδυνεύουν να χάσουν την έδρα τους!

Πολλοί βουλευτές κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» μετά τη συζήτηση στο Εκλογοδικείο ένστασης εις βάρος του βουλευτή Θεσπρωτίας της Ν.Δ. Βασίλη Γιόγιακα.

Αρχηγός ΓΕΝ για το Αβέρωφ στην Θεσσαλονίκη: Άνθρωποι φιλούν το κατάστρωμα!

Ο κυβερνήτης του πλοίου ζει μεγάλες στιγμές, καθώς βλέπει ανθρώπους να σκύβουν και να φιλούν το κατάστρωμα και να δακρύζουν, δήλωσε ο Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης


Ελληνίδα παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων ποζάρει με μαγιό στη Χαλκιδική- ΕΙΚΟΝΑ

Ο λόγος για την Εύη Φραγκάκη, η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητάς της στην Αθήνα, ενώ γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Αγρίνιο: Μαθητές κατέληξαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης από ναφθαλίνη

Ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει πλέον το φαινόμενο με τη ρίψη ναφθαλίνης σε σχολεία του Αγρινίου, που είχε ως συνέπεια να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τρεις μαθητές.


El Mundo: Τα δύο σενάρια που εξετάζει η ισπανική κυβέρνηση για την Καταλονία -Αν επιμείνει στην ανεξαρτησία

Δύο επιλογές εξετάζει η ισπανική κυβέρνηση για να χειριστεί την κατάσταση στην Καταλονία, αν η περιφέρεια επιμείνει στην ανακήρυξη της ανεξαρτησίας.


Δημοσκόπηση: Ποιος προηγείται στην κούρσα της Κεντροαριστεράς

Για την αρχηγία του νέου φορέα

Με τις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς να πλησιάζουν (12 και 19 Νοεμβρίου) ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης της...

Βίντεο: Πέταξαν ψάρια σε αντίπαλους οπαδούς!

Τρομερό σκηνικό στο φινάλε της αναμέτρησης της Καρλ Τσάις Ιένα απέναντι στη Χάνσα Ροστόκ, με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να ξεπερνούν κάθε όριο


Μηνύσεις για το άτακτο «ζευγάρι της Ρόδου»: Οι Έλληνες υπερβάλλουν, λέει ο γαμπρός!

Δεν κάναμε τίποτα κακό, ήταν ένα αστείο, επιμένει το ζευγάρι που φωτογραφήθηκε να κάνει στοματικό σεξ μετά το γάμο στον Άγιο Παύλο της Ρόδου - Με μηνύσεις τους απειλούν άλλα ζευγάρια που βλέπουν τα σχέδιά τους να ακυρώνονται


Η Ευρώπη κατακτά το ΝΒΑ: Νέο ιστορικό ρεκόρ! (infographics)

Το ΝΒΑ έχει ανοίξει τις πόρτες του στους διεθνείς παίκτες και οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι να σημειώσουν ένα ιστορικό ρεκόρ ως προς τη συμμετοχή τους στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Το σποτ της επίσημης έναρξης της Λυρικής στο Ιδρυμα Νιάρχος -Πρόβες, καμαρίνια, βεστιάριο [βίντεο]

Ξεκινά σήμερα και επίσημα η λειτουργία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τη μεγάλη πρεμιέρα της Ηλέκτρας και τη σπουδαία Αγνή Μπάλτσα.


ΥΠΕΞ: Η αλβανική Βουλή διαιωνίζει τις αυθαιρεσίες του καθεστώτος Χότζα

Την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσε το νομοσχέδιο που ψήφισε η αλβανική Βουλή για τις μειονότητες.

Έρευνα-σοκ για λογαριασμό της ΤτΕ: Η άρση των capital controls θα απαιτήσει τρία ή περισσότερα χρόνια

Έντονο προβληματισμό, αντανακλώντας όμως πλήρως το βαρύ κλίμα και τη μιζέρια που επικρατεί στην αγορά, προκαλούν τα στοιχεία έρευνας που διενήργησε η Alvarez & Marshal για λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος.


Τώρα ο μπούφος κάνει kolotumbes & σε άλλες ηπείρους

Αλέξη καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!

Τσίπρας για Τραμπ χθες: Έχει μακρά πορεία στις επιχειρήσεις

Τσίπρας για Τραμπ το 2016:

ΣΚΙΤΣΟ-Ο Αλέξης δεν είναι κανας φλούφλης!

Δείτε το σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


Ο Παύλος Μελάς και η σημασία της θυσίας του για τη Μακεδονία

Η Βουλγαρική σχισματική Εκκλησία - Η Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου και το Συνέδριο του Βερολίνου-Το Βουλγαρικό κομιτάτο - Η εξέγερση του Ίλιντεν (1903) - Η ελληνική αφύπνιση

Μπορεί τον τελευταίο καιρό το Μακεδονικό Ζήτημα να μην βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και στα βόρεια σύνορά μας να υπάρχει, θεωρητικά τουλάχιστον, μόνο το ανοιχτό θέμα με την ονομασία της FΥRΟΜ, ωστόσο μεταξύ 1878 και 1913, δόθηκαν εκατοντάδες μάχες στη Μακεδονία για το ποιος θα επικρατήσει.

Σ. Κασιμάτης: Η κότα που προσπάθησε να πετάξει

Κατ’ αρχάς, η απονομή του τίτλου της γνησιότητας: όχι πια Γιώργος Καμίνης σκέτο, από εδώ και στο εξής γίνεται ο Γιώργος ο Καμίνης! Είναι πια τόσο ΠΑΣΟΚ, ώστε δικαιούται το οριστικό άρθρο μπροστά από το επίθετό του.


Κατασχεμένοι λογαριασμοί. Η μάστιγα της κοινωνίας

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι προφανές, πως για να υπάρξει «δίκαιη ανάπτυξη», το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει πρώτα να υπάρξει ανάπτυξη, ο πλούτος της οποίας θα διανεμηθεί, στην συνέχεια, δίκαια.


Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια των οργίων σε βρετανικό πυρηνικό υποβρύχιο! (ΦΩΤΟ)

Νέες «καυτές» λεπτομέρειες φέρνει στο φως η Daily Mail για το «ροζ» σκάνδαλο σε βρετανικό πυρηνικό υποβρύχιο, όπου νεαρή υπολοχαγός έκανε «άγρια παιχνίδια» φορώντας την στολή του κυβερνήτη, όπως καταγγέλλουν συνάδελφοί της!

Χατζηνικολάου: Όταν Καρτερός και Σπυράκη ήταν στο ίδιο «στρατόπεδο»

[Ο Χατζηνικολάου τα λέει για να μας τονίσει ότι στο κόμμα κυριαρχούν οι παρείσακτοι ενώ αυτός ένας βέρος ΝΔίτης είναι στην απέξω... ξέρεις τι άγχος είναι να ζεις με την αγωνία μην αλλάξει κυβέρνηση και αναγκαστείς να πληρώσεις τα εκατομμύρια φέσια σε εργαζόμενους και κράτος; Όσο κι αν έχεις φίλους στη ΝΔ, όλο και κάτι πρέπει να πληρώσεις αν σε στριμώξουν...

Μην ξεχάσει να του πει κι ένα ευχαριστώ για τη διαφήμιση η Σπυράκη]


Συνάδελφοι στο ίδιο μέσο έχουν υπάρξει o Θανάσης Καρτερός και η Μαρία Σπυράκη.

Όπως μας θυμίζει η Real News ήταν στην...