29 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτός ο καραγκιόζης είναι Υπουργός Παιδείας

ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ! ΜΟΝΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

Γαβρόγλου: "Αν κίνητρο των καλών καθηγητών είναι τα λεφτά να φύγουν στο εξωτερικό κι αν το μόνο κίνητρο...

Χωρίς αποχετευτικό ο δήμος Διονύσου... οι μαλ@κες έδωσαν το έργο στον Καλογρίτσα

Της Μαριάννας Τζάννε

Μπορεί ο όμιλος Καλογρίτσα να "καρδιοχτυπά" για το μέλλον των εργολαβιών του Πάτρα -Πύργο, στην αγορά όμως περιμένουν να δουν πώς θα κλείσουν τα μέτωπα που έχει ανοίξει με άλλα σημαντικά έργα όπως είναι το δίκτυο αποχέτευσης του δήμου Διονύσου.


Προσπαθεί να τα μπαλώσει ο Κωστάκης αλλά το δικαίωμα για σπέκουλα το έδωσε ο ίδιος


Μια με τον γιο Κουφοντίνα, μια με τον Τσίπρα ελπίζουμε να έμαθε ο Κωστάκης ότι με τα κομμούνια προσέχουμε τι λέμε...

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε στο Twitter ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Ένα τέλος στη φημολογούμενη κόντρα του με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, επιχειρεί να βάλει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, αντιδρώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με χαρακτηριστικό τρόπο.


Έτοιμος για Grexit ήταν ο Τσίπρας – Αυτά είναι τα επτά sms του Βαρουφάκη

Σάλο συνεχίζουν να προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει ο Γιάνης Βαρουφάκης για την κατάσταση που έζησε η χώρα το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και πόσο κοντά ήταν το Grexit.


Περίεργη υπόθεση στο Ηράκλειο: Δύτης εντοπίστηκε λιπόθυμος στη βάρκα του

Έφτασε κοντά στον θάνατο - Άμεσα οδηγήθηκε στην ακτή, όπου οι λουόμενοι είχαν ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ

Αντιμέτωπος με το θάνατο βρέθηκε το απόγευμα δύτης στην παραλία της Τρυπητής στα νότια του Ηρακλείου.


Κόντρες στο Αιγαίο: Νήσος Μύκονος vs. Blue Star Naxos

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι... κόντρες πλοίων στο Αιγαίο!

Ο λόγος για το Νήσος Μύκονος που... κοντράρεται με το Blue Star Naxos λίγα ναυτικά μίλια έξω από το λιμάνι του Πειραιά σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο youtube στις 28 Ιουλίου και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Εγιναν και άλλα καλλιστεία: Η Star Hellas 2017 και ο Mr Gs Hellas 2017 [εικόνες]

[Ρε φίλε, που πας να κατακτήσεις τις πασαρέλες με το όνομα Καψωκόλης; Μήπως να το αλλάξεις λίγο; Κάντο ας πούμε Καψομο@νης...]

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στο Γκολφ της Γλυφάδας τα καλλιστεία ομορφιάς Star and Mr Gs Hellas 2017.

Νέο μετάλλιο στην πάλη - "Χάλκινος¨ ο Παγκαλίδης

Νέα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική πάλη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων που διεξάγεται στο Σαράγεβο. Ο Ηλίας Παγκαλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 85κ. της ελληνορωμαϊκής και ζευγάρωσε τα ελληνικά μετάλλια, μετά το χρυσό του Γιώργου Πιλίδη.

Η παραλία της Σκοπέλου που ερωτεύτηκε σεΐχης του Κατάρ -Η προϊστορία με τον Αμπράμοβιτς και τα παζάρια [εικόνες & βίντεο]

Την είδε και την ερωτεύτηκε.

Ο λόγος για τον Χαμάντ Αλ Θάνι, συγγενή του εμίρη του Κατάρ και την την περίφημη παραλία Καστάνι της Σκοπέλο.

Διόπτρες: Η απάντηση του υπουργείου στη σκανδαλώδη προμήθεια του ΥΠΕΘΑ

Στην προμήθεια διοπτρών από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα των Νέων, αφήνοντας αιχμές, ενώ σε ανακοίνωση μερικών γραμμών γραμμές το μόνο που ψελλίζει ο Καμμένος είναι πως η προμήθειά τους είχε εγκριθεί το 2008... δηλ. αγόρασε το 2017...

Βαρουφάκη ξεβρακώνει πάλι τον Τσίπρα: Ήταν έτοιμος να συζητήσει μήνυμα του Σόιμπλε για έξοδο από ευρώ

Νέα στοιχεία βλέπουν το φώς της δημοσιότητας μέσω του βιβλίου του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη για την κρίσιμη περίοδο του α’ εξαμήνου του 2015.

ΛΕΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΟΙ ΜΑΛΛΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ! Τα Μάλια «απαγόρεψαν» την άφιξη σε 10.000 Βρετανούς -Θέλουν να γίνουν οικογενειακός προορισμός [βίντεο]

Τα Μάλια για πολλούς Βρετανούς είναι ο τόπος των ξέφρενων πάρτι, του άφθονου αλκοόλ και των ακραίων καταστάσεων, με τον καθένα να κάνει ελεύθερα ό, τι θέλει.

«Με την ψυχή στο πάτωμα και τα μάτια πιο υγρά από την βροχή», η ανάρτηση της Θρασκιά πριν την είδηση του χωρισμού

Μετά από εννιά χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών, η Ράνια Θρασκιά και ο οδοντίατρος σύζυγός της Ανδρέας Φωτόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Μ. Λαζαρίδης για τον Μητροπολίτη Προκόπιο: «Υπηρέτησε υποδειγματικά την ορθοδοξία»

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, για την απώλεια του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπολέως και Θάσου, Προκόπιου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Πακιστάν: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός λόγω panama papers αλλά όρισε διάδοχο τον... αδερφό του!

O πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν Ναουάζ Σαρίφ, τον οποίο απέπεμψε την Παρασκευή το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, επέλεξε τον αδελφό του Σαχμπάζ ως πολιτικό του διάδοχο και τον πρώην υπουργό Πετρελαίου Σαχίντ Χαπάν Αμπάσι ως μεταβατικό επικεφαλής της κυβέρνησης.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πρώην υπουργός της Βενεζουέλας: «Ο Τσίπρας είχε σχέδιο εξόδου από το ευρώ»

[Είναι πλέον πασιφανές ότι ακόμα και το βράδυ του δημοψηφίσματος δούλευαν βάσει του σχεδίου "έξοδος από το ευρώ και κομμουνιστική χούντα μόλις ξέσπαγαν τα πρώτα επεισόδια μετά από μερικές μέρες"... εκεί όμως έπεσε τηλεφώνημα Μέρκελ σε Πούτιν και τέλειωσε το παραμύθι... ο Πούτιν που μέχρι τότε τους μπρίζωνε του τηλεφώνησε και του είπε "μην κάνεις καμιά μαλ@κία γιατί θα είσαι μόνος σου"... μετά το τηλεφώνημα έσκασε μύτη ο Βαρουφάκης και συνάντησε το κλίμα κηδείας...]

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα σχέδια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα για το Plan B και την επιστροφή στη δραχμή, ακόμη και δύο χρόνια πριν ανέβει στην εξουσία.

Η Ιταλία στέλνει το Πολεμικό Ναυτικό στις ακτές της Λιβύης για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες

Ο πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι ανταποκρίθηκε στο αίτημα για βοήθεια από τη Λιβύη - Σκοπός είναι να εμποδιστεί η δράση των διακινητών

Την αποστολή των ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού στη Μεσόγειο, προκειμένου να μειωθεί η ροή των ΛΑΘΡΟμεταναστών προς τις ακτές της χώρας, αποφάσισε η ιταλική κυβέρνηση.


ΦΑΚ ΝΙΟΥΖ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑίος➤Ο Τραμπ αγνοεί παιδάκι με αναπηρία και του επιτίθεται η συγγραφέας του Χάρι Πότερ [βίντεο]

Ενα μικρό παιδί με αναπηρία βρέθηκε μεταξύ άλλων στον Λευκό Οίκο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να τους υποδέχεται.

Την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος χαιρετούσε τους ανθρώπους, το μικρό αγόρι προσπαθούσε και αυτό να τον χαιρετήσει σηκώνοντας το χέρι του. Μάταια, όμως, με τον Τραμπ να τον αγνοεί... όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που παίζουν όσοι δεν τον πάνε


ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ! Αμμόχωστος: Άγνοια του ΟΗΕ για άνοιγμα της κλειστής πόλης υπό τη διοίκηση του

Τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν καμία ενημέρωση, μέχρι στιγμής, για οποιαδήποτε σχέδια από τουρκοκυπριακής πλευράς για άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου υπό τον έλεγχο του ΟΗΕ, δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, αρμόδια πηγή των Ηνωμένων Εθνών.


Κεφαλονιά: Eκδήλωση για την «υιοθεσία» του χωριού Λακήθρα από τους Γάλλους στους σεισμούς του 1953

Την ίδια περίοδο, η Γαλλία ανέλαβε την ανοικοδόμηση του κτηρίου της Alliance Française στο Αργοστόλι
Η Κεφαλονιά είναι το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου πελάγους με πανέμορφες παραλίες, μοναδικά γεωλογικά φαινόμενα και 365 χωριά, το ένα πιο όμορφο από το άλλο.

Τουρκική πρόκληση: Άσκηση με το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ στην κυπριακή ΑΟΖ

Διάβημα προς την Ουάσιγκτον από την κυπριακή κυβέρνηση - Με τη NAVTEX 746/17, δεσμεύεται περιοχή που περιλαμβάνει τμήματα των τεμαχίων 5 και 6 της κυπριακής ΑΟΖ προκειμένου πλοίο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού να ρυμουλκήσει υποβρύχια συσκευή.


ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ! Στην Παρί μέσω... Κατάρ για να πληρώσει μόνος του ο Νεϊμάρ!

Τρελό σενάριο από τη Βραζιλία θέλει τον Νεϊμάρ να πηγαίνει στο Κατάρ για να υπογράψει συμφωνία ώστε να εκτελέσει χρέη πρεσβευτή ενόψει του Μουντιάλ του 2022, σε ένα deal με το οποίο θα ... οδηγηθεί και στην Παρί!


Άνω – κάτω τα Χανιά από τους ψεκασμένους του Αρ. Σώρρα (φωτο)

Άνω – κάτω έγιναν τα Χανιά από την Παγκρήτια μηχανοκίνητη πορεία που πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Έλληνας διπλωμάτης έβγαζε βίζες με το… αζημίωτο στην πρεσβεία της Τεχεράνης

«Μια μέρα βρήκα στο γραφείο μου μια σακούλα με αιτήσεις ενδιαφερομένων και από πάνω δεσμίδες χαρτονομισμάτων. Πρώτη φορά έβλεπα την… τσάντα. Θορυβήθηκα και άρχισα να φωνάζω ότι δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια πράγματα στο γραφείο μου».


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Βίντεο: Παίκτης του ράγκμπι κάνει δημόσια πρόταση γάμου σε συμπαίκτη του

Ο Μαρκ Μπίβαν, ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας, χρησιμοποίησε μία μπάλα ράγκμπι, στην οποία είχε γράψει το μήνυμά του και την πρόσφερε με όλες τις... τιμές στον σύντροφό του Μάικ Κόλινς

ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; Χρυσό η Εθνική μπάσκετ κωφών γυναικών

Γατάκια δείτε τη φώτο στο τέλος!!! 

Στον μεγάλο τελικό επικράτησε 67-50 της Λιθουανίας και κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο

Άλλη μια τεράστια επιτυχία για την Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών. Στους Deaflympics κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο μετά την νίκη της 67-50 επί της Λιθουανίας στον μεγάλο τελικό.

ΛΑΦΑΖΑΝΗΔΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΕΓΩ➤Εσχάτη προδοσία! Η ίδια η κυβέρνηση αναγνωρίζει ως «βιώσιμο» το χρέος!!!

Αντιγράφω από τη σελίδα των Λαφαζάνηδων iskra.gr:

Πανηγυρίζει ο «σοβαρός» αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, για την επιτυχή έκδοση του 5ετούς ομολόγου του ελληνικού κράτους, η οποία υπερκαλύφθηκε παρά το γεγονός, όπως λέει ο Χουλιαράκης, ότι «το ΔΝΤ χαρακτηρίζει το ελληνικό χρέος μη βιώσιμο».


Βενεζουέλα: Διαδηλωτές ξεγυμνώνουν και δέρνουν στη μέση του δρόμου αστυνομικούς

Τους ράπιζαν και τους έσερναν ολόγυμνους στους δρόμους - Στα άκρα η χώρα της Λατινικής Αμερικής ενόψει των εκλογών - Στους 113 οι νεκροί και η λίστα μεγαλώνει
Κάθε όριο ελέγχου έχει ξεπεράσει το χάος που επικρατεί στους δρόμους της πρωτεύουσας Καράκας και των άλλων μεγάλων πόλεων της Βενεζουέλας, καθώς πλησιάζουν οι αυριανές εκλογές.

ΚΡΥΦΟΠΟ@ΣΤΑ; Ο επικεφαλής επικοινωνίας του Τραμπ, Σκαραμούτσι ακολουθεί έναν gay πορνοστάρ στο Twitter

Δεν πρόλαβε να κλείσει μια εβδομάδα στη νέα του θέση ο επικεφαλής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου κι έχει ήδη γίνει γνωστός ανά την υφήλιο.

Η απάντηση της Βούλτεψη στον Τσακαλώτο: Σιγά μην μας στείλετε και στα γκουλάγκ για επιμόρφωση

Απάντηση στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, που την κατηγόρησε για άγνοια σε πολλά θέματα και ιδίως στα οικονομικά, έδωσε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

Μαίνεται ο πόλεμος Τσακαλώτου-Παππά: Αιχμές για τις τηλεοπτικές άδειες

«Κόκκινο» χτυπάει το πολιτικό θερμόμετρο στα εσωκομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Από τις τοποθετήσεις των υπουργών στην Κεντρική Επιτροπή ξεχώρισαν οι ...αιχμές Τσακαλώτου για μια γκάμα θεμάτων με επίκεντρο τα ΜΜΕ αλλά και ζητήματα συντονισμού.


Ντροπή: «Ζητιανεύουν» για να ταΐσουν τα διασωστικά σκυλιά της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης!

Σοβαρότατο πρόβλημά συντήρησης, φροντίδας και ιατρικής παρακολούθησης των σκύλων της 2ης ΕΜΑΚ αντιμετωπίζουν οι συνοδοί τους, καθώς δεν έχουν καταβληθεί τα καθορισμένα κονδύλια εδώ και περίπου 2 χρόνια, ύψους περίπου 15.000 ευρώ.


Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στο Αμβούργο: Πολίτες πετάνε καρέκλες στον ισλαμιστή

Ο 26χρονος μετανάστης που σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους έξι, από την επίθεση ήταν γνωστός στις γερμανικές αρχές ασφαλείας ως ισλαμιστής, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών του ομοσπονδιακού κρατιδίου του Αμβούργου.

Βικτόρια Χίσλοπ: Πώς αγάπησα το χάος της Πάτρας -Ομορφιά και ασχήμια μαζί

[ΦΩΤΟ-Η Βικτόρια Χίσλοπ με τον σύζυγό της, Ιαν]

Την πρώτη φορά που βρέθηκε στην Πάτρα, η Βικτόρια Χίσλοπ σάστισε. Μία δεύτερη επίσκεψη όμως, την έκανε να δει τη διαφορετική πλευρά της πόλης και να καταλάβει- όπως λέει- ότι όπως σε πολλές ελληνικές πόλεις, υπάρχει η ομορφιά μαζί με την εγκατάλειψη.

Συρία: «Τελειώνει» ο ISIS - Στις παρυφές της πόλης αλ Σούκνα ο στρατός

Πρόκειται για την τελευταία πόλη που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους, στην επαρχία Χομς

O στρατός της Συρίας και οι σύμμαχοί του έφτασαν σήμερα στις παρυφές της πόλης αλ-Σούκνα.


Θρίλερ: Σκότωσε τη γυναίκα του σε κρουαζιέρα στην Αλάσκα διότι δεν... σταματούσε να γελάει!

Με σφαγείο έμοιαζε η καμπίνα του ζευγαριού - Νεκρή στο πάτωμα η 39χρονη γυναίκα - Βουτηγμένος στα αίματα βρέθηκε ακριβώς από πίσω της ο συζυγοκτόνος


Πρόταση σε πασίγνωστη τραγουδίστρια απο τον παραγωγό του Survivor

Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα αποτελεί τον διακαή πόθο του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali για το Survivor 2, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto.


Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο απειλεί και τους δημόσιους υπαλλήλους

Προκειμένου να ψηφίσουν αύριο, υπέρ του αμφιλεγόμενου νέου Κογκρέσου που προτείνει
 Οι δημόσιοι υπάλληλοι στη Βενεζουέλα λαμβάνουν συχνά τηλεφωνήματα, ενώ δέχονται πιέσεις κι απειλές από τους προϊσταμένους τους, προκειμένου να ψηφίσουν αύριο, υπέρ του αμφιλεγόμενου νέου Κογκρέσου που προτείνει ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο.

Πανικός στο Σίδνεϊ: Αυτοπυρπολήθηκε 37χρονος διαδηλωτής [βίντεο]

Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν έξω από τα γραφεία της υπηρεσίας Μετανάστευσης στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, καθώς Ιρανός προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Η Μπόκο Χαράμ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με απαχθέντες από ομάδα εκμετάλλευσης πετρελαίου [βίντεο]

Μέλη της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει τρεις εργαζόμενους μιας ομάδας εκμετάλλευσης του πετρελαίου στα βορειοανατολικά της Νιγηρίας, που έχουν πέσει θύματα απαγωγής.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ; Αγωγή-μαμούθ κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει η οικογένεια του Αμερικανού για το έγκλημα στον Λαγανά

Στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων θα παιχτεί η τελευταία πράξη της άγριας δολοφονίας του 22χρονου Αμερικάνου Μπακαρί Χέντερσον.

Η οικογένειά του αν και αρχικά δεν είχε αποκαλύψει τις μελλοντικές κινήσεις αποφάσισε στη μνήμη του παιδιού της να κινηθεί νομικά ώστε να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του.

Ήδη την υπεράσπιση του Χέντερσον Μπακαρί φαίνεται πως έχει αναλάβει γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, ο κ. Αντρέας Πάτσης ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του αναμένεται να καταθέσει αγωγή-μαμούθ κατά παντός υπευθύνου με την οποία θα ζητείται αποζημίωση για ψυχική οδύνη.

«Η οικογένεια βρίσκεται ακόμα σε συναισθηματικό vertigo και αυτό είναι απόλυτα λογικό γιατί το παιδί τους ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και δεν γύρισε ποτέ. Έχω συνομιλήσει κατ’επανάληψη με τη μητέρα του Μπακαρί, που μου ζητάει επίμονα να κάνω ό,τι είναι δυνατόν σε νομικό επίπεδο για να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι.

Μέσα στον Αύγουστο θα ταξιδέψω στην Αμερική για να συναντήσω την οικογένεια από κοντά.

Εκ μέρους της οικογένειας θα κάνουμε τα πάντα για την τιμωρία των δραστών αυτής της βάναυσης και απάνθρωπης επίθεσης» δηλώνει ο κ. Ανδρέας Πάτσης.

Κέρδισε το Wimbledon ενώ ήταν έγκυος [εικόνα]


Οταν η Τζόρνταντ Γουίλι κατέκτησε το τρόπαιο στο Wimbledon, είχε λίγη... βοήθεια. Οχι μόνο της παρτενέρ της στο διπλό.

Η Βρετανίδα αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος, 11 εβδομάδων, όταν κατέκτησε τον τέταρτο σερί τίτλο της στο διπλό γυναικών με αμαξίδιο στο Wimbledon.


Άδωνις: Πρέπει να ψάξουμε πάρα πολύ τις καταγγελίες για τις διόπτρες

Το τουίτ του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε...

ΕΒΓΑΛΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Τ'ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ-Τζαβάρας: Ο Σαμαράς έδωσε στην Αμφίπολη χαρακτήρα φιέστας

Του έμεινε κουσούρι από τότε που τον άλλαξε από υπουργό Πολιτισμού...

«Ο Σαμαράς έδωσε στην Αμφίπολη χαρακτήρα φιέστας» δήλωσε με νόημα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, βουλευτής Ηλείας και πρώην υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στον Realfm 97,8.


Nomads: Ποιοι κλείνουν εισιτήριο για Φιλιππίνες;

Τα ονόματα που συζητούν με τον ΑΝΤ1 για να συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι επιβίωσης

Στον 6ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών ο Γιάννης Λάτσιος, σαν να μην έλειψε μια ημέρα, έδωσε μια γεύση των προγραμμάτων που θα μεταδώσει ο ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2017-18. Αιχμή του δόρατος για το κανάλι του Αμαρουσίου θα είναι το Nomads, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τόπος…

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ! Φόρους με βάση τους νόμους του 2013 καταβάλει ο TAP

[Για να φέρει ο ξένος τα λεφτουδάκια του εδώ πρέπει κι εσύ κάτι να του προσφέρεις, αλλιώς Βουλγαρία-Σκόπια-Αλβανία έχει επίσης πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια... δεν μπορεί να χώσει χρήμα και μετά να κρέμεται απ' τα παπάρια κάθε πυροβολημένου Τσίπρα]

Εν έτει 2017, ενώ η Ελλάδα δοκιμάζει να βγει ξανά στις αγορές και 6,2 εκατομμύρια φυσικά και νομικά πρόσωπα περνούν τα… stress tests των εκκαθαριστικών φόρου εισοδήματος, οι μεγάλοι ξένοι επενδυτές που κατασκευάζουν στη χώρα μας τον στρατηγικής σημασίας για την Ευρώπη αγωγό ΤΑΡ δεν μπορούν να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση στο Taxisnet, αναφέρει το protothema.


Η ΝΔ καταδικάζει ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει "σκοτεινά πρόσωπα" πίσω απ' την επίθεση στο σπίτι Φλαμπουράρη... τον Κυριάκο θα εννοούν

Την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της, αφήνοντας αιχμές για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.


ΦΩΤΟ-Νέα επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη-Με μολότοφ, πέτρες, ξύλα-Έκαψαν τζιπ της ΕΛΑΣ

Στόχος επίθεσης για μία ακόμη φορά έγινε το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

Αγνωστοι επιτέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη διμοιρία έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, εκτοξεύοντας εναντίον του βόμβες μολότοφ, πέτρες και ξύλα. Ενα αστυνομικό όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

ΤΙ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΩΝ ΜΑΤ; Τόσκας: Ετοιμάζουμε σκληρή αντιμετώπιση μπαχαλάκηδων-Οι Ρουβίκωνες αφέθησαν ελεύθεροι επειδή δεν άσκησαν βία

«Σκληρότερη αντιμετώπιση» έναντι των «μπαχαλάκηδων», επιφυλάσσει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

«Aυτοί δεν εξυπηρετούν ούτε καν τις απόψεις των αναρχικών, εξυπηρετούν συμφέροντα είτε εμπόρων ναρκωτικών, προκειμένου δηλαδή να διατηρηθεί η Αστυνομία μακριά από κυκλώματα ναρκωτικών, είτε κάποιους άλλους που έχουν στο μυαλό τους επιδιώξεις και πέρα από το πολιτικό φάσμα, ποινικούς δηλαδή», σημειώνει παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα «Ειδήσεις» στην προσπάθειά του να ξεπλύνει τους άπλυτους κάφρους!


Τραγωδία στη Θάσο: Βρέθηκε πνιγμένος ο μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου

Ο μητροπολίτης Προκόπιος εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Καλλιράχης στο νησί του Βορείου Αιγαίου από τον διάκο που έσπευσε να τον συναντήσει για το μεσημεριανό φαγητό