19 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Έκλεψαν το κινητό της κόρης του Ρομάριο και ανέβασαν τα… καυτά βίντεο!

Σοκαρισμένη η οικογένεια Ρομάριο, αφού επιτήδειοι έκλεψαν το κινητό της κόρης του Βραζιλιάνου θρύλου κι ανέβασαν καυτά video που υπήρχαν στη μνήμη της συσκευής

Αισθησιακά video της Μονικίνα, κόρης του Ρομάριο αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.


Κι όμως. Ο παίκτης του Survivor με τους περισσότερους followers στο Instagram δεν είναι ο Ντάνος

Αν και βιώνει την καλύτερη του φάση, ζει τη πιο δυνατή του στιγμή και αδράττει τους καρπούς των κόπων του, δεν έχει τους περισσότερους followers στο Instagram.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαντέψτε ποιο κόμμα υποστήριζε ο Πολάκης στις εκλογές του 2012 😂


[Το έχω γράψει κι εγώ πέρσι αλλά το ξαναβάζω για να εμπεδώσουμε ότι το πάθος για την καρέκλα είναι δυνατότερο απ' την ιδεολογία... δείτε και το βίντεο στο τέλος με τον ξεφτίλα... όλα όσα πάλευε, τα έκανε]

(Όχι ΣΥΡΙΖΑ πάντως)

Αντάρτης στα λόγια και στο Facebook, «ναι σε όλα» στη Βουλή.

Ο μάλλον ανορθόδοξος υπουργός Υγείας που κρατούσε παρανόμως διπλά βιβλία, και πρόσφατα τουίταρε μελοδραματικά «ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΜΑΣ» μπερδεύοντας τη Βαρκελώνη με τους Βάσκους, δεν ήταν πάντα ΣΥΡΙΖΑ.

Φωτο-Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ «πατήρ Κλεομένης» σε πορεία ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη

Εμφανίστηκε μαζί με τα μέλη του εθνικιστικού κινήματος «Ιερός Λόχος» σε συγκέντρωση για την επέτειο της εισβολής στην Κύπρο - Έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για τη βεβήλωση του εβραϊκού μνημείου στη Λάρισα

Ιβάνκα Τραμπ: Το... αηδιαστικό σνακ που σέρβιρε στο πάρτι της κόρης της

Η «πρώτη κόρη» των ΗΠΑ πρόσφερε στους καλεσμένους της... ψητά λουκάνικα με marshmellows (τα αφράτα ζαχαρωτά)!
H κόρη της Ιβάνκα Τραμπ, Αραμπέλα, έκλεισε τα έξι της χρόνια και η... «πρώτη κόρη» των ΗΠΑ κατάφερε για μία ακόμη φορά να κάνει την έκπληξη και να κλέψει την παράσταση.

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα: Το ευφάνταστο σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης που «έριξε» το Facebook

Για τον... κανακάρη της η Ελληνίδα μάνα είναι ικανή να κάνει τα πάντα. Ακόμα και να τρέξει σε αγώνα δρόμου

Για τον... κανακάρη της η Ελληνίδα μάνα είναι ικανή να κάνει τα πάντα. Ακόμα και να τρέξει σε αγώνα δρόμου.


Η Μυρτώ ξανά στο σπίτι της -Η μητέρα της καταγγέλλει: «Από το κράτος δεν είχαμε απολύτως τίποτα» [βίντεο]

Μετά από πέντε χρόνια απίστευτης ταλαιπωρίας η μικρή Μυρτώ επέστρεψε στην Αθήνα.

Η μητέρα της νεαρής που είχε κακοποιηθεί το 2012 στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου και νοσηλευόταν όλα αυτά τα χρόνια στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα, κατήγγειλε την απουσία του κράτους στις δύσκολες ώρες που πέρασε μαζί με την κόρη της.


Γιώργος Βασιλειάδης: Δεν έχουμε συγγένεια με την Ηριάννα Β.Λ.

Με αφορμή τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στα Social Media περί συγγενικής σχέσης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Ηριάννα Β. Λ. ο Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση.


Η μεγαλύτερη παραθαλάσσια πισίνα της Ευρώπης βρίσκεται στη Μύκονο -2.000 τ.μ. σε έναν επίγειο παράδεισο [εικόνες & βίντεο]

Η μεγαλύτερη παραθαλάσσια πισίνα της Ευρώπης άνοιξε τις πύλες της και δεν είναι πολύ μακριά μας, καθώς βρίσκεται στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο.

Φρίκη: Γεμάτο βελόνες το κορμάκι 3χρονης από μαύρη μαγεία

Υπόθεση φρίκης με πρωταγωνίστρια ένα κοριτσάκι μόλις τριών χρόνων αποκαλύφθηκε στην Ινδία. Το μικρό παιδί είχε μέσα στο κορμάκι του σχεδόν 10 βελόνες, οι οποίες είχαν χρησιμοποιηθεί πάνω του σε τελετές μαύρης μαγείας.

Εύσημα Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε ΣΥΡΙΖΑ: Η ελληνική κυβέρνηση παραμένει ένας συνεργάσιμος εταίρος στα ζητήματα τρομοκρατίας

Οι σποραδικές επιθέσεις μικρής κλίμακας με αυτοσχέδιους μηχανισμούς δεν είχαν στόχο να προκαλέσουν σωματικές βλάβες εκτιμούν οι Αμερικανοί - Σημειώνει επίσης ότι η Ελληνική κυβέρνηση καταδίκασε άμεσα τις δράσεις του ΙSIS


ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΟ Αιγαίο: 27 παραβιάσεις από τέσσερα τουρκικά μαχητικά - Τα δύο ήταν οπλισμένα

Σε νέες προκλητικές ενέργειες στο Βορειοανατολικό και Κεντρικό Αιγαίο προχώρησε σήμερα η Τουρκική Πολεμική αεροπορία. Τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη, εκ των οποίων τα δύο ήταν οπλισμένα, προχώρησαν σε 27 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και σε μια παράβαση των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.  


ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Επίθεση εναντίον όλων από Παππά για την αγωγή του Star

Να λάβουν θέση καλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, κατά του ελληνικού Δημοσίου για διαφυγόντα κέρδη, λόγω της συμμετοχής και της μη αδειοδότησής του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.


Ελεύθερη η γυναίκα που «αναστάτωσε» τη Σαουδική Αραβία

Η νεαρή γυναίκα που ανακρίθηκε από τις σαουδαραβικές αρχές επειδή εμφανίστηκε σε σειρά βίντεο να κυκλοφορεί ντυμένη με μίνι φούστα σε έναν αρχαιολογικό χώρο αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της απαγγελθούν κατηγορίες, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Κρήτη: Βγήκε από την Εντατική ο τουρίστας που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια

Μετά απο πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο Ρώσος τουρίστας που είχε καταναλώσει μανιτάρια παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.


Μακροχρόνια άνεργος με συνολικό εισόδημα 0,24 ευρώ από τόκους θα πληρώσει φόρο 4.447 ευρώ

Μακροχρόνια άνεργος με συνολικό εισόδημα 0,24 ευρώ από τόκους θα κληθεί να πληρώσει φόρο 4.447,30 ευρώ.

Την εξωφρενική αυτή περίπτωση αναφέρει ο οικονομολόγος - λογιστής, Νεκτάριος Ζορμπάκος ο οποίος περιγράφει για ποιο λόγο ο παραλογισμός του φορολογικού συστήματος καλεί έναν άνεργο να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό.

ΒΙΝΤΕΟ-Ενταση στο δικαστικό μέγαρο Αγρινίου -Φωνές και συνθήματα κατά των πλειστηριασμών

Ραντεβού για ακόμη μία φορά έδωσαν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης μπροστά από το δικαστικό μέγαρο, προκειμένου να αποτρέψουν πλειστηριασμούς.


Ο Πολάκης πανηγυρίζει γιατί χρειάστηκε 1,5 χρονο για να... θέσει σε λειτουργία το νοσοκομείο Θήρας

Αποσιωπά ταυτόχρονα το μείζον ζήτημα των επισφαλών εφημεριών του νοσοκομείου που είχαν θέσει και στον εισαγγελέα με αναφορά τους οι γιατροί ήδη από τον περασμένο Απρίλιο

Με μια…ιστορική αναδρομή του νοσοκομείου Σαντορίνης «τιμά» την πρώτη επέτειο της λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος του νησιού ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης.


ΑΚΟΥ ΤΖΙΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ! Θεσσαλονίκη: Εταιρεία απολύμανσης έκρυψε τζίρο ύψους 2,1 εκατ. ευρώ

Συνεχίζεται το «σαφάρι» της Οικονομικής Αστυνομίας κατά επιχειρήσεων που φοροδιαφεύγουν. Στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, εντόπισαν εταιρεία η οποία φαίνεται ότι απέκρυψε φορολογητέα ύλη, το ύψος της οποίας υπερβαίνει τα 2,1 εκατ. ευρώ.

Η Madonna μπλόκαρε δημοπρασία -Θα έβγαζαν στο «σφυρί» εσώρουχά της και επιστολή χωρισμού με τον Tupac

Η Madonna κατάφερε να φρενάρει την πώληση της επιστολής χωρισμού που της είχε στείλει ο Tupac Shakur από τη φυλακή, όπως και προσωπικών της αντικειμένων, ανάμεσά τους ακόμη και εσώρουχά της.


ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ 'ΝΑΙ! Θεσσαλονίκη: Εφοριακός έπαιρνε φακελάκια για να κάνει τα «στραβά μάτια» σε ελέγχους

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπεται να δικαστεί εφοριακός, κατηγορούμενος ότι εισέπραξε «φακελάκια» από φορολογούμενος για να κάνει στραβά μάτια ενόψει ελέγχων.


ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΘΑΝΑ! Goldman Sachs: Πιθανό το τέταρτο μνημόνιο για την Ελλάδα

Η Goldman Sachs θεωρεί ότι είναι πιθανό ένα τέταρτο μνημόνιο για την Ελλάδα, ενώ σημειώνει ότι η συζήτηση για τα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους θα γίνει το 2018.


Την ποινή του θανάτου επέβαλε δικαστήριο στην πρωτεύουσα της Κένυας, Ναϊρόμπι, σε τρεις άνδρες που επιτέθηκαν και έγδυσαν γυναίκα σε κοινή θέα, μέσα σε λεωφορείο.


ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Reuters: Η Αθήνα προσέλαβε αναδόχους για την έκδοση ομολόγου

Η ελληνική κυβέρνηση ανέθεσε την έκδοση, που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, στις Bank of America Merrill Lynch, BNP Paribas, Citigroup, Deutsche Bank, Goldman Sachs και HSBC


Κρήτη: «Καμπάνα» για την απόπειρα βιασμού σε καφετέρια

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τεσσάρων μηνών  - Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη από το παρ’ ολίγον θύμα του, στο οποίο είχε προκαλέσει ισχυρό σοκ


Το Anadolu έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για το πού βρίσκονται οι αμερικανικές βάσεις στη Συρία

Το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu δημοσίευσε στοιχεία με τις τοποθεσίες στις οποίες βρίσκονται αμερικανικές βάσεις και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Συρία.


Τι μαγειρεύει ο Ερντογάν; Διόρισε αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του έναν πολιτικό που γεννήθηκε στην Ελλάδα!

Μια έκπληξη έκρυβε ο μίνι ανασχηματισμός που έκανε ο Ερντογάν. Διόρισε αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του πολιτικό, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα.


Για πρώτη φορά: Αδημοσίευτη σ@ξι φωτογράφιση της Αλίκης Βουγιουκλάκη

21 χρόνια μετά το θάνατο της Ελληνίδας σταρ, δημοσιεύεται στο περιοδικό Down Town 

Σ@ξι φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη δημοσιεύει το Down Town στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 20 Ιουλίου.

Φανέλα ελληνικής ομάδας εξοργίζει του Τούρκους που μιλούν για «Δήθεν Ποντιακή γενοκτονία»

Πρόκειται για την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, που προετοιμάζεται πυρετωδώς για επανεμφάνιση στα γήπεδα της Ροδόπης.

Η συγκεκριμένη ομάδα παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της με το εξής σχόλιο: «Η νέα μας εμφάνιση για τη σεζόν 2017-18...

ΠΣΟΦΑ Κ@ΛΟΓΕΡΕ!! Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας:Έσβησε στο πρόσωπo της συζύγου του τσιγάρο!

Τα δάκρυά της συγκίνησαν τους δικαστές!

Πρωτοφανές σε βιαιότητα σκηνικό ενδοοικογενειακής βίας συζητήθηκε  χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με δράστη έναν 69χρονο  Βολιώτη και θύμα τη σύζυγό του, μία ημεδαπή ηλικίας 44 ετών.


Καταδικάστηκε ο διαχειριστής της φονικής "Μπλε Φάλαινας"!

Θα φυλακιστεί για 3 χρόνια και 4 μήνες

Ο διαχειριστής του φονικού διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ''Vkoktakte'' στη Ρωσία, Φιλίπ Μπουντέικιν, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και 4 μηνών, με την κατηγορία της παρακίνησης εφήβων προς την αυτοκτονία.


ΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ! Τράκης: «Κάνω τον μ@λ@κ@ για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων…»

Ξαναχτύπησε μέσω του instagram o Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ένα… περίεργο ποστάρισμα!
Ένα… περίεργο ποστάρισμα έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛ"Η"ΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ! Ο Νίκος Παπαχρήστος νέος πρόεδρος της ΟΛΜΕ

Ο Νίκος Παπαχρήστος από τη ΔΑΚΕ και μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας της ΟΛΜΕ εξελέγη νέος πρόεδρος της ΟΛΜΕ, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ομοσπονδίας.Την προεδρία διεκδικούσε και η Ελένη Ζωγραφάκη. Στην τρίτη ψηφοφορία ο κ. Παπαχρήστος με την κ. Ζωγραφάκη ισοψήφησαν, λαμβάνοντας από τρεις ψήφους.


«Noor 1»: Ο εισαγγελέας καλεί ως ύποπτους Τζίβα, Χριστοφορίδη και Τριανταφυλλόπουλο

Ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων καλούνται από τον εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Μπρακουμάτσο, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, ο λιμενικός Παναγιώτης Χριστοφορίδης, καθώς και ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.


ΚΑΓΓΕΛΑ ΝΑ 'ΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ! Μπακογιάννης: Θα ήθελα ο γιος μου να μπορέσει κάποια στιγμή να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον εγγονό του Κουφοντίνα

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στην Athens Voice και στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων, και για την τρομοκρατία. Όπως είπε, θα ήθελε κάποια στιγμή ο γιος του να μπορέσει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον εγγονό του Κουφοντίνα.

Σαρώνει στο Λονδίνο τα μετάλλια η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα [εικόνες]

Την μια μετά την άλλη κατακτά τις πρώτες θέσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου, όπως πάντα, η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα, Μέγας Χορηγός της οποίας είναι ο ΟΠΑΠ.

Η στιγμή που άπλυτοι του Ρουβίκωνα κάνουν «ντου» στην Τράπεζα της Ελλάδος [βίντεο]

«Από τον Ρουβίκωνα είμαστε, ήρεμα». Με αυτή τη φράση «συστήθηκαν» τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, εισβάλλοντας στην Τράπεζα της Ελλάδος.


Ιερέας: Σε εμένα έδωσε το κάστανο ο Παΐσιος-Δεν ήταν προσκύνημα

Συνεχίζεται η συζήτηση για το κάστανο του Αγίου Παΐσιου, το οποίο εκτέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο, στις 11 Ιουλίου.


Κίνα: Νεαρός ομολόγησε ότι σκότωσε 19 ανθρώπους -Μεταξύ των οποίων και 3 παιδιά

Eνας 28χρονος Κινέζος ομολόγησε ότι σκότωσε 19 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τους γονείς του αλλά και τρία μικρά παιδιά, ανακοίνωσε το δικαστήριο όπου ξεκίνησε σήμερα η δίκη του, στη νοτιοδυτική Κίνα.


Βαρβιτσιώτης: Η ανοχή των νησιωτών απέναντι στον κ. Μουζάλα έχει εξαντληθεί

Στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στη Μόρια Λέσβου αναφέρθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τονίζοντας ότι η ανοχή των νησιωτών απέναντι στον κ. Μουζάλα έχει εξαντληθεί.


ΟΥΠΣ! ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΝΔιτών ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Aναίρεση στο απαλλακτικό βούλευμα για τον Ανδρέα Γεωργίου άσκησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Αναίρεση στο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, το οποίο απάλλασσε τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου και ακόμη δύο στελέχη της Αρχής από το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης που αφορούσε την τεχνητή διόγκωση του χρέους του 2009 με στόχο να ενταχθεί η χώρα μας στα μνημόνια, άσκησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Το ολόγυμνο βιβλίο της Heidi Klum... διέρρευσε στο διαδίκτυο

Μετά την κυκλοφορία του, κάποιες φωτογραφίες της γυμνής Heidi διέρρευσαν στo διαδίκτυο, ακριβώς όπως παρουσιάζονται στις σελίδες του

Στα 44 της χρόνια πλέον και έπειτα από τέσσερις εγκυμοσύνες, η Heidi Klum νιώθει πιο άνετα με το κορμί της ακόμη και από ό,τι όταν ήταν είκοσι.

Θέλουν «λαϊκή δικαιοσύνη» και «λαϊκά δικαστήρια»

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι προφανές, νομίζω, πως ο Στ. Κοντονής με την επίμαχη δήλωση του απευθυνόταν κυρίως στο ακροατήριο, που είχε κινητοποιηθεί οργανωμένα και μεθοδικά, εδώ και πολύ καιρό, για την αποφυλάκιση της νεαρής κυρίας. Ήταν ένας ανέξοδος τσαμπουκάς για εντυπώσεις.


Αποκάλυψη ΣΟΚ από τον Άδωνι: Βγήκαν ήδη στις αγορές!

Την αποκάλυψη ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι βγήκαν ήδη στις αγορές αλλά με καλυμμένα πρόσωπα ώστε να μην τους αναγνωρίσουν έκανε χθες στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Εγώ νομίζω ότι βγήκαν ήδη στις Αγορές......

ΕΒΕΑ: Στα 155.000 ευρώ οι ζημιές 42 επιχειρήσεων

Ζημιές υπέστησαν 42 επιχειρήσεις προχθές στην Ερμού, με το εκτιμώμενο κόστος να ανέρχεται περίπου στα 155.000 ευρώ.


Πώς «έφαγαν» μισό εκατομμύριο ευρώ από πασίγνωστο ΞΕΡΟΛΑ Έλληνα δημοσιογράφο;

Νέες εξελίξεις περιμένουν τον πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο στην υπόθεση εξαπάτησής του από χρηματιστή που του στοίχισε 550.000 ευρώ.

Ο λόγος για τον...

Απίστευτες εκφράσεις του αρχηγού του γαλλικού στρατού: «Δεν θα κάτσω να με γ@…@σει ο Μακρόν»

Ύστερα από μια έντονη διαφωνία που είχε με τον πρόεδρο της χώρας Εμανουέλ Μακρόν, ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων Πιερ ντε Βιλιέ υπέβαλε την παραίτηση του με αφορμή τις περικοπές στον αμυντικό προϋπολογισμό.


«Bόμβα» από τον ANT1! Ποιον διεθνή θα φέρει στους Νομάδες; (ΦΩΤΟ)

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Survivor στο ΣΚΑΪ, τα άλλα τηλεοπτικά κανάλια ετοιμάζουν τη στρατηγική τους για να μπορέσουν να κοντράρουν σε τηλεθέαση το εν λόγω επιτυχημένο ριάλιτι.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» καλείται να πληρώσει 4 εκατ. ευρώ σε φόρους και τέλη

Υποστήριξε το α' εξάμηνο του 2017 60.543 παιδιά και το 2016 - «Αν δεν πληρώναμε αυτούς τους φόρους θα μπορούσαμε να στηρίξουμε επιπλέον 30.000 παιδιά», δηλώνει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος


Από μπασκετμπολίστας... παπάς! - Γιατί άφησε τα παρκέ

Ο πατέρας Κωνσταντίνος Λυμπέρης, ο ιερωμένος που δεν κρύβει την αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ, καθώς υπήρξε αθλητής σε ερασιτεχνικό επίπεδο, μιλά στην εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» για το πώς δέχτηκε τη θεία παρουσία στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και πώς οδηγήθηκε στην Εκκλησία.

Ελληνίδα τραγουδίστρια «κολάζει» το διαδίκτυο - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι γεγονός ότι οι υψηλές θερμοκρασίες επιβάλλουν ένα πιο «ελαφρύ» ντύσιμο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.