11 Ιουλίου 2017

Καθήκοντα οδηγού δίπλα στη Βασιλική Θάνου ανέλαβε ο Φώτης Κουβέλης

Κρίθηκε απαραίτητος ο διορισμός του λόγω των νομικών του γνώσεων

Φαίνεται ότι η στήριξη που παρείχε με κάθε ευκαιρία τα τελευεταία χρόνια στην κυβέρνηση, έστω και αργά, δικαιώθηκε. Απλώς ο πρωθυπουργός περίμενε να βρεθεί η κατάλληλη θέση για να αξιοποιηθεί ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.


ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! Ο δήμαρχος Κορίνθου που μάχεται για την προστασία του Κορινθιακού ψαρεύει καρχαρίες!

Ο δήμαρχος Κορίνθου αντί να κυνηγάει τις τσούχτρες που έχουν κατακλύσει τον Κορινθιακό ακυρώνοντας τον από τουριστικό προορισμό κυνηγάει τα καρχαριοειδή που είναι από τους μεγαλύτερους θηρευτές των ασπόνδυλων, παραβαίνοντας και την σχετική κοινοτική οδηγία

Με €8,45 εκατ. άλλαξε χέρια ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά «φιλέτα» της Θεσσαλονίκης

Της Στεφανίας Σούκη

Στην Τrastor ΑΕΕΑΠ και μάλιστα με υψηλό τίμημα, σημάδι του αυξανόμενου- πλέον- ενδιαφέροντος επενδυτών και υποψήφιων αλυσίδων για τις «καλές» εμπορικές πιάτσες, καταλήγει ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά φιλέτα της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του newmoney.gr.


Ο τάφος του Αγίου Παϊσίου στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά τουλάχιστον δέκα πούλμαν περνούν σχεδόν καθημερινά τις πύλες του Μοναστηριού του Ευαγγελιστή Ιωάννη του Θεολόγου, εκεί όπου από το 1994 οπότε και… εκοιμήθη, βρίσκεται ο τάφος του γνωστότερου Αγίου της Ορθόδοξης Εκκλησίας, του Γέροντα Παϊσίου.

ΒΙΝΤΕΟ-To μοντέλο με λεύκη Winnie Harlow και ο σταρ της F1 Lewis Hamilton στη Μύκονο

Η κάμερα εντόπισε τον σταρ της Φόρμουλα 1 και το διάσημο μοντέλο από τον Καναδά να γευματίζουν στην Ψαρρού.

Lewis Hamilton και Winnie Harlow βρίσκονται για διακοπές στη Μύκονο κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον σταρ της Φόρμουλα 1 και το διάσημο μοντέλο από τον Καναδά να γευματίζουν στο Nammos στην Ψαρρού.


Ο υιός Τραμπ δημοσιοποίησε την αλληλογραφία του με τη Ρωσίδα δικηγόρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δημοσιοποίησε την ηλεκτρονική αλληλογραφία που έχει ανταλλάξει με τη Ρωσίδα δικηγόρο Ναταλία Βεσελνίτσκαγια, που φέρεται να του προσέφερε επιβαρυντικά στοιχεία για την Χίλαρι Κλίντον. Η δικηγόρος πάντως έχει αρνηθεί οποιαδήποτε διασύνδεση της με την ρωσική κυβέρνηση.

Πονοκέφαλος ο Καμμένος για Τσίπρα -Συγκάλεσε υπό άκρα μυστικότητα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Σε...μυστική συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου προχώρησαν σήμερα οι κυβερνητικοί-παρουσία του Αλέξη Τσίπρα- στη Βουλή.


Γερμανία: Συνελήφθησαν τελικά Έλληνες στο Αμβούργο;

Τις τελευταίες ημέρες έγινε μεγάλη σπέκουλα για τον ρόλο των αντεξουσιαστών και ακροαριστεριστών που ήρθαν από την Ευρώπη στο Αμβούργο για να προκαλέσουν σκόπιμα, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, τα πρωτοφανή επεισόδια στο περιθώριο του G20.

ΥΠΕΞ σε ΥφΥΠΕΞ Γερμανίας: Να αποφεύγεις μαθήματα Ιστορίας στα Βαλκάνια

Την έντονη ενόχληση της Αθήνας προκάλεσε δήλωση του γερμανού υφυπουργού Εξωτερικών Μίκαελ Ροθ, ο οποίος κατά τη διάρκεια σημερινής επίσκεψης στα Σκόπια αποκάλεσε την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» και χαρακτήρισε «παράλογη» τη διένεξη για το ονοματολογικό.


Οι λάθρο ο μοναδικός λόγος αύξησης του ευρωπαϊκού πληθυσμού-Η Γερμανία η πιο πυκνοκατοικημένη χώρα

Ο πληθυσμός της ΕΕ αυξήθηκε το περασμένο έτος, παρά τα σταθερά ποσοστά γεννήσεων και θανάτων που καταγράφηκαν. Η Eurostat, το γραφείο στατιστικών μετρήσεων της ΕΕ, σημείωσε πως η αύξηση οφείλεται στο μεταναστευτικό.

Δύσκολες ώρες για την Όλγα Κεφαλογιάννη – Τι συνέβη

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε χθες βράδυ από τη ζωή, ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη, Ηρακλής.

Γεμάτη Ελλάδα η λίστα με τα καλύτερα νησιά της Ευρώπης -Ποιο μπήκε στα πέντε κορυφαία του κόσμου [εικόνες]

Τα ελληνικά νησιά... σάρωσαν στα βραβεία του Travel + Leisure για τα κορυφαία της Ευρώπης και του κόσμου για το 2017.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ! Κόντρα Σκουρλέτη – Κουρουμπλή

Τη δική του απάντηση σε όσα δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών στην Εφημερίδα Documento έδωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής από το ραδιοσταθμό news 247.

Αθώος για το s@x tape του Βαλμπουενά ο Μπενζεμά

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο άσος της Ρεάλ δεν είχε καμία συμμετοχή στο σκάνδαλο εκβιασμού εις βάρος του Ματιέ Βαλμπουενά, το οποίο τον έχει αφήσει αδίκως και εκτός Εθνικής Γαλλίας


Βίντεο: Αυτό είναι το χειρότερο δημόσιο σ@ξ που έχει γίνει ποτέ!

Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις... Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, η εικόνα άφησε άφωνους όσους την παρακολούθησαν, καθώς ένα ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σ@ξ σε πάρκο του Μεξικού, ενώ δίπλα τους περνούσαν δεκάδες άνθρωποι.

ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ! Ακόμη να πάει στη Βουλή η διάταξη για τα ανασφάλιστα ΙΧ

Σύμφωνα με πηγές του ΥΠΟΙΚ καταβάλλεται προσπάθεια η διάταξη αυτή να ενταχθεί -ως συνήθως- σε οποιοδήποτε από τα νομοσχέδιο βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Βουλή για να λήξει το θέμα


Η Μαρία Μενούνος αναρρώνει με τη βοήθεια του συντρόφου της - ΒΙΝΤΕΟ

Η πορεία της ανάρρωσης της διάσημης παρουσιάστριας Μαρίας Μενούνος, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλο, φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά.

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΤΗΣ ΤΟΤΑL! Προκαλεί η Τουρκία: Ασκήσεις την ημέρα άφιξης της πλωτής εξέδρας γεωτρήσεων στην Κύπρο

Η Τουρκία ετοιμάζεται να “υποδεχτεί” το γεωτρύπανο της TOTAL με πολεμικά πλοία που θα κάνουν ασκήσεις με αληθινά πυρά.

ΡΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ'ΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Τζόνσον: Αστους να λένε στην ΕΕ, δε θα πάρουν δεκάρα για το Brexit

Εκβιαστικό χαρακτηρίζει ο Μπόρις Τζόνσον το ποσό των δεκάδεων δισ. ευρώ, που υπολογίζεται ότι θα ζητήσουν οι εταίροι προκειμένου να «διευθετήσουν» την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Λουκέτο 48 ωρών σε κυλικείο νοσοκομείου που δεν έκοβε αποδείξεις

Αναστολή για 48 ώρες της λειτουργίας του κυλικείου που λειτουργεί εντός του δημόσιου νοσοκομείου της Ρόδου αποφασίστηκε μετά από έλεγχο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Αναφορά στην Εισαγγελέα του ΑΠ για το Noor 1 κατέθεσε ο Π. Καμμένος

Στοιχεία για την υπόθεση του noor1  κατέθεσε με πολυσέλιδη αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου  ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμένος.


ΒΙΝΤΕΟ-Η γιαγιά Γεωργίτσα σχολιάζει τον τελικό του Survivor και γίνεται viral

Με το δικό της μοναδικό τρόπο σχολίασε, αλλά και καυτηρίασε τον τελικό του Survivor, η γιαγιά Γεωργίτσα η οποία επιθυμούσε την νίκη του Κώστα Φαρσάλου (Βασσάλου).

Πρώην πρόεδρος ΣτΕ για τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη: Αισθανόμαστε ότι ζούμε σε καθεστώς στυγνής δικτατορίας

Οι Θεσμοί καταρρακώνονται πλήρως, σχολίασε ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Γιώργος Παναγιωτόπουλος, τις επιθέσεις που δέχεται η ελληνική Δικαιοσύνη.


ΒΙΝΤΕΟ-Το 5λεπτο του Άδωνι... για το κομματόσκυλο Θάνου

"Το 5' δικαιωματικά ανήκει στην κα Βασιλική Θάνου, στην πρώτη πρώην Π/Θ και ΠτΑΠ που κατέληξε Σύμβουλος του Τσίπρα" έγραψε ο Αδωνις στο Twitter δημοσιεύοντας το παρακάτω βίντεο:

Χώρισαν ο Σταύρος Νιάρχος και η Τζέσικα Χαρτ -Ο εφοπλιστής δεν ήθελε γάμο

Διαφορετικούς δρόμους όπως φαίνεται θα τραβήξουν ο Σταύρος Νιάρχος και η Τζέσικα Χαρτ, αφού οι φήμες για σύννεφα στη σχέση τους φαίνεται να επαληθεύονται.

Οι υποβρύχιες... πόζες Ελληνίδας παρουσιάστριας - ΒΙΝΤΕΟ

Όμορφες, καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης περνά η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια και θέλησε να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Βούτσης: Από τον «Φακέλο της Κύπρου» έλειπαν οι πρώτοι 11 υποφάκελοι

Σε σημαντικές αποκαλύψεις για την ποιότητα της διαβάθμισης των εγγράφων που περιλαμβάνει ο φάκελος της Κύπρου αλλά και τις συνθήκες που επί δεκαετίες φυλάσσονταν στα υπόγεια του ελληνικού κοινοβουλίου έκανε ο κ. Νίκος Βούτσης κατά την συζήτηση και λήψη απόφασης της Ολομέλειας της Βουλής για την παράδοση του φακέλου στην Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας στο πλαίσιο του σχετικού πρωτοκόλλου που έχουν υπογράψει οι δύο χώρες.


Ο Κοντονής πήρε πίσω το αίτημα επανεξέτασης της καταδίκης για Μανωλάδα-Θα δώσει με χαρά τις 650.000€ στους λάθρο


[Άσχετο! Εσύ μαρή λαμόγιο του Κουβέλη που μας έλεγες ότι θα χωρίσεις τον άντρα το λαμόγιο που είχε διοριστεί με πλαστό πτυχίο, τον χώρισες τελικά; Αναφέρομαι στην ξεφτιλισμένη Μαρία Γιαννακάκη...]

Ανακλήθηκε, με εντολή Κοντονή, η αίτηση για επανεξέταση της καταδίκης της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για την υπόθεση της Μανωλάδας


Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος του ΤΧΣ, Γιώργος Μιχελής

Την παραίτησή του έθεσε στη διάθεση του υπουργού Οικονομικών ο Γιώργος Μιχελής, πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.


ΒΙΝΤΕΟ-Έτοιμοι να σκίσουν τον Σπαλιάρα.... έκανε το λάθος να πει τη λέξη "λαθρομετανάστες"

Γιάννης Σπαλιάρας: «Τον Ντάνο τον ζήλευαν… Η Παπαδοπούλου δεν απομονώθηκε από μόνη της»

Το μοντέλο και ηθοποιός μετά την απίστευτη δήλωση για τις 4.000 γυναίκες ξαναχτυπά

Ο Γιάννης Σπαλιάρας καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή Πανόραμα, έκανε μια δήλωση που αμέσως έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


«Μυστικός Δείπνος» του Μακρόν με Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι

Αν και επρόκειτο για ένα «ιδιωτικό δείπνο», που ο Εμμανουέλ Μακρόν δεν επιθυμούσε να διαρρεύσει, η αποκάλυψη της εφημερίδας Le Figaro ότι ο νέος πρόεδρος προσκάλεσε τον Νικολά Σαρκοζί και την σύζυγό του στο Ελιζέ, ανάγκασε την γαλλική προεδρία να το επιβεβαιώσει.

Η ΕΡΤ διαφημίζει δράσεις της Πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα

Χορηγία της ΕΡΤ σε έκθεση της Πρεσβείας της Βενεζουέλας

Την ίδια ώρα που η αριστερή κυβέρνηση του Μαδούρο στη Βενεζουέλα σκοτώνει διαδηλωτές, η αριστερή κυβέρνηση του Τσίπρα εξασφαλίζει χορηγίες για τις δράσεις της Πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα.

Παίκτρια του Survivor «ρίχνει» το Instagram – Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι! (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζει τα διαδικτυακά «χτυπήματα» η πρώην παίκτρια του Survivor, Ειρήνη Κολιδά.

Η πρώην «μαχήτρια» φοράει το καυτό μαγιό της και κάνει κατακόρυφο, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Νταντάδες πλουσιόπαιδων -Οι χλιδάτες διακοπές τους, ταξίδια στις Μπαχάμες, ιδιωτικά τζετ και σκάφη [εικόνες]

Το να δουλεύεις για 60 ώρες την εβδομάδα τρέχοντας πάνω κάτω, φροντίζοντας τα παιδιά κάποιου άλλου δεν ακούγεται και πολύ δελεαστικό, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

Ωστόσο, όταν εργάζεσαι ως νταντά σε έναν εργοδότη που απολαμβάνει τις διακοπές του σε πολυτελή μέρη, τα πράγματα αλλάζουν.

Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν σε μπαρ του Ηρακλείου

Τον βιασμό της από έναν Κρητικό κατήγγειλε μία 23χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία, που βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές.

Βιντεάκια που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα!

Όλα τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, συγκεντρωμένα σε μια συλλογή!

Μηχανοκίνητη… υποδοχή στον Αλ. Τσίπρα ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ηρακλή

Την απόφαση αυτή έλαβαν οι οπαδοί της ομάδας μετά την υποβίβαση του Γηραιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, την Πέμπτη 13 Ιουλίου, θα βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα και οι οπαδοί του Ηρακλή, αποφάσισαν να τον «υποδεχτούν», μετά την απόφαση για υποβιβασμό της ομάδας τους.

Καθημερινά τηλεφωνήματα για το ελληνικό ομόλογο

Επενδυτικοί οίκοι καταγράφουν έντονο ενδιαφέρον για μια έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, σύμφωνα με το Reuters. Τι δηλώνουν funds που συναντήθηκαν με τον Ευ. Τσακαλώτο στο Λονδίνο. Το πολιτικό μήνυμα και το σενάριο αναβολής για Σεπτέμβριο.


Εντός εντατικής αλλά εκτός κινδύνου πλέον ο Γιώργος Γεωργίου

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου ο οποίος είχε υποστεί έμφραγμα πριν από πέντε ημέρες, αποσωληνώθηκε και βγήκε από την Εντατική, εκεί όπου νοσηλευόταν.


Η ανορθόγραφη πινακίδα σε στάση του ΟΑΣΘ που έγινε viral [Εικόνα]

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια εικόνα από πινακίδα σε στάση του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, αφού η ανορθογραφία της βγάζει μάτι, καθώς αντί για «Ανατολικά Τείχη» αναγραφεί «Ανατολικά Τοίχη».


Με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου απαγορεύτηκε η νικάμπ στο Βέλγιο

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επικύρωσε σήμερα τη δημόσια απαγόρευση του νικάμπ (της μαντίλας που αφήνει σε κοινή θέα μόνο τα μάτια) την οποία θεσμοθέτησε το Βέλγιο το 2011, χαρακτηρίζοντάς την «απαραίτητη σε μια δημοκρατική κοινωνία».


171.000 ευρώ κόστισε η επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας στο Κορδελιό

Σε 171.000 ευρώ ανέρχεται το συνολικό κόστος της επιχείρησης μεταφοράς και εξουδετέρωσης της βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που είχε βρεθεί στην περιοχή του Κορδελιού-Ευόσμου.


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΡΟ ΠΟΛΑΚΗ! WSJ: Γιατί δεν εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος; Γιατί είναι ΚΑΦΡΟΙ Ελληνες

Στην αποτυχία να εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος στην Ελλάδα αναφέρεται σε εκτενές ρεπορτάζ της η Wall Street Journal, τονίζοντας ότι το πρόβλημα στην εφαρμογή του είναι οι ίδιοι οι Έλληνες.


ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΨΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ! Άγρια κόντρα Πάολας – MAD! Γιατί το κανάλι «έκοψε» την εμφάνισή της – Όλο το παρασκήνιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Πάολας και του μουσικού καναλιού MAD το οποίο «έκοψε» την εμφάνισή της από την τηλεοπτική μετάδοση των φετινών βραβείων.


Ο στόχος είναι ένας: Να μην γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης

Του Σάκη Μουμτζή

Τις τελευταίες μέρες, από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά κέντρα της «ψεκασμένης Δεξιάς», που έχουν εμφανείς διασυνδέσεις με ολιγάριθμους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, παρατηρείται μια οξύτατη επίθεση κατά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Κ. Σημίτη, προσωπικά.


Φοβερή καραμπόλα στη Νότια Κορέα: Λεωφορείο «καβάλησε» αυτοκίνητα! [βίντεο]

Οι σκηνές που κατέγραψε κάμερα προσαρμοσμένη στο ταμπλό αυτοκινήτου σε αυτοκινητόδρομο της Νότιας Κορέας είναι συγκλονιστικές.


Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για τους ευρωπαίους την τελευταία 10ετία

H Eλλάδα είναι ανάμεσα στους 4 αγαπημένους κοντινούς προορισμούς τους οποίους προτιμούν οι σύγχρονοι ενήλικες Ευρωπαίοι για τις διακοπές τους αλλά και στους 5 κορυφαίους όσο οι ίδιοι ήταν 10 χρόνια νεότεροι. Το δεδομένο αυτό αναπαριστά την αύξηση της ελκυστικότητας της χώρας μας στους ευρωπαίους ταξιδιώτες την τελευταία 10ετία.


ΦΩΤΟ-Έφερε την ανάπτυξη ο Αλέξης... πανηγυρίζουν οι αφισοκολλητές ΣΥΡΙΖΑ

ΕΣΠΑ: "Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης-Β' ΚΥΚΛΟΣ''... Επιλέξιμη δραστηριότητα:

Πρετεντέρης: Κόστος

"Θα αρκούσε στην επόμενη Βουλή μία Εξετ. Επιτροπή απλώς για να αναδείξει τη γελοιότητα των ανθρώπων κ των σχεδίων τους" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΚΛΑΜΑ! Αδωνις σε Βαξεβάνη: Το «Ντυνάν» σε διαψεύδει για τον αδελφό μου... ξεκίνα να μετράς την αποζημίωση

Αποτέλεσμα εικόνας για αδωνις βαξεβάνηςΣε διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας Documento για τον αδελφό τού Άδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδα, προχώρησε σήμερα το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Το Twitter γελάει με τον διορισμό Θάνου: «Πρώην πρ. Αρείου Πάγου, νυν συνάδελφος Καρανίκα» [εικόνες]

Διορίστηκε πρωθυπουργός μεταβατικής κυβέρνησης, πρόεδρος του Αρείου Πάγου λίγο πριν το δημοψήφισμα και τώρα στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού η Βασιλική Θάνου και το Twitter σχολιάζει δεόντως την «μεταγραφή» της.