10 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Υπουργός ΣΥΡΙΖΑ ρε φίλε! Του 'πε κάποιος μια μαλ@κία στο δρόμο κι αυτός την υιοθέτησε

Του φάνηκε ωραία ιδέα προφανώς... Ο καθηγητής αγγλικών, Τσιρώνης, λέει στην τηλεόραση για πρόταση μηχανικού στο δρόμο, να δικάζουν άνεργοι δικηγόροι... έστω και προσωρινά! Ήθελε ο μηχανικός ρε παιδί μου να κάνει...

Συγκλονιστικό βίντεο: Βαρυποινίτης δραπετεύει κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε νοσοκομείο

Μία άκρως εντυπωσιακή δραπέτευση καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας έξω από νοσοκομείο στο Λίβερπουλ, όταν ένας βαρυποινίτης κατάφερε να ξεφύγει από τους φύλακες και να δραπετεύσει με τη βοήθεια δύο αντρών, κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού που είχε στο νοσοκομείο.

Νοσοκομείο Ρόδου: Κινείται νομικά εναντίον του Βρετανού τουρίστα

Νομικά εναντίον του Βρετανού, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Ρόδου, αναμένεται να κινηθεί η διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η διοικήτρια του, Κατερίνα Χατζηστρατή, με αφορμή τις καταγγελίες σε ξένα ΜΜΕ.

Συνέλαβαν στην Τουρκία τον μουφτή των Κατεχόμενων

Στο Ντιγιάρμπακιρ συνελήφθη ο μουφτής των Κατεχόμενων της Κύπρου, Ταλίπ Αταλάι πριν από τρεις μέρες και σήμερα μεταφέρθηκε στη Μερσίνη στο πλαίσιο των ερευνών για...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άλντριν γρονθοκοπεί συνωμοσιολόγο που είπε ότι δεν πήγε στη Σελήνη


[Το γεγονός συνέβη πέρσι τον Απρίλιο αλλά οι μπετόστοκοι τουparapolitika.gr λένε ότι έγινε πριν λίγες μέρες]

Δεν κρατήθηκε ο διάσημος αστροναύτης Μπαζ Άλντριν όταν ένας συνωμοσιολόγος του είπε ότι δεν πήγε στη Σελήνη το 1969 και ότι τόσα χρόνια λέει ψέματα.


Το μεγαλύτερο ψάρι του κόσμου τρόμαξε ψαροντουφεκά στον Αγιόκαμπο Λάρισας -ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Λαρισαίος ψαροντουφεκάς, ούτε που φανταζόταν το τι θα αντίκριζε μπροστά του όταν πήγαινε για ψάρεμα στην παραλία Παπακώστα, στον Αγιόκαμπο Λάρισας.

Survivor: Εισέπραξαν αμύθητο ποσό από τα μηνύματα στον τελικό!

Το Survivor μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στο δεύτερο μισό της σεζόν που πέρασε. Αποκορύφωμα ήταν ο ημιτελικός και ο τελικός της προηγούμενης εβδομάδας. Εκατομμύρια ήταν αυτοί που το παρακολούθησαν από τις οθόνες τους και πολλές χιλιάδες αυτοί που μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη.


Νέα ολόγυμνη φωτογράφιση για την «μπαλαρίνα» Alexis Ren

Η 21χρονη Alexis Ren γεννήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια από γονείς με καταγωγή από Ρωσία και Γερμανία. Από μικρή και για δέκα χρόνια ασχολήθηκε με το μπαλέτο με μεγάλη επιτυχία, αλλά αυτό που ήθελε να κάνει ήταν να φωτογραφίζεται ως μοντέλο... και τα κατάφερε.

Θηριώδης γυναίκα πυγμάχος «ισοπέδωσε» την μικροσκοπική αντίπαλο της-BINTEO

Μια άνιση μάχη.

Η Βραζιλιάνα Γκάμπι Γκαρσία «ισοπέδωσε» την κατά 30 πόντους κοντύτερη και 40 κιλά ελαφρύτερη αντίπαλό της, Μεγκούμι Γιαμπουσίτα, βγάζοντάς την νοκ-άουτ με μια κλωτσιά στο πρόσωπο.

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ! Πιτσιλής: Έρευνα για τον εφοριακό που έλυνε σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από κρητικό site και έγινε viral στο διαδίκτυο- Πειθαρχικές διαδικασίες εξήγγειλε ο Πιτσιλής αν όντως επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα


Ποια δημοσιογράφος θα κάτσει στην… καρέκλα του Λυριτζή στον ΣΚΑΪ; (ΦΩΤΟ)

Στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου θα βρίσκεται η Μάγδα Τσέγκου μετά την αποχώρηση του Λυρίτση. Η πείρα της στο κλάδο της δημοσιογραφίας αλλά και η εμπειρία της στη πρωινή ζώνη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη επιλογή της.

Τα "καρφιά" του Ντάνου για πρώην συμπαίκτες του στο Survivor - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο μεγάλος νικητής του Survivor, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν του είχαν φερθεί και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


ΝΔ: Η σκοτεινή πλευρά της κυβέρνησης και του αυταρχισμού της οι επιθέσεις στη Δικαιοσύνη

«Καμπανάκι για τη Δημοκρατία μας οι ανακοινώσεις των δικαστικών ενώσεων»

«Οι επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών εναντίον της Δικαιοσύνης και η κάλυψή τους από τον κ. Τσίπρα  αποτελούν την πιο σκοτεινή πλευρά μιας Κυβέρνησης, που καταφεύγει όλο και πιο πολύ στον αυταρχισμό.  Είναι πρωτοφανές ο πρωθυπουργός της χώρας να σχολιάζει την απόφαση του ΣτΕ και να μιλά για “θεσμικά εμπόδια”» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις των δικαστικών ενώσεων.      


Βαρουφάκης: Και βέβαια ανέπτυξα στο υπουργικό τα IOU - To ατόπημα είναι ότι δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα

Στην αναγκαιότητα του συστήματος παράλληλων πληρωμών (IOU), το περίφημο «Plan B», επιμένει ο Γιάνης Βαρουφάκης, με αφορμή την αποκάλυψη του Γιάννη Τσιρώνη στον ΣΚΑΪ ότι το σύστημα είχε συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο.


ΤΑ 'ΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! Κατασχέσεις από την εφορία ακόμη και για οφειλές…. ψίχουλα

Μπαράζ κατασχέσεων ακόμη και για οφειλές 100 ευρώ από την εφορία. Στόχος να εισπραχθούν όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα ώστε να μειωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο που φτάνουν τα 95,18 δισ. ευρώ


Ο επίμονος Πόντιος βουλευτής…

Επιμένει ο  Σάββας Αναστασιάδης  στο αίτημα, να ενταχθεί στην διπλωματική ατζέντα  της Ελληνικής Κυβέρνησης, η  Διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας των χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής, Ποντίων, Μικρασιατών, Θρακιωτών.


ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΥΛΟΣ ΛΕΜΕ! Διπλωματικός πυρετός ενόψει Brexit: 2 εκατ. θέσεις εργασίας Βρετανών σχετίζονται με την ΕΕ

Κάθε άλλο παρά απλή διαδικασία αποδεικνύεται πως θα είναι οι διαπραγματεύσεις που θα λάβουν χώρα για το «διαζύγιο» μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Βρετανίας. Σύμφωνα με το Εθνικό Γραφείο Στατιστικής στη Βρετανία, η Τερέζα Μέι και οι συνομιλητές της στις Βρυξέλλες, θα πρέπει να λάβουν τις κατάλληλες αποφάσεις, ώστε να διαφυλαχθούν οι θέσεις εργασίας και οι ζωές τουλάχιστον δύο εκατ. ανθρώπων.


Βίντεο: Κινέζος οδηγεί με τα πόδια για να μπορεί να παίζει στο κινητό του!

Ο οδηγός φαίνεται να έχει τα πόδια του στο τιμόνι και την ίδια ώρα να παίζει με το κινητό που έχει στα χέρια του και να συνομιλεί ταυτόχρονα με τον φίλο του που καταγράφει το περιστατικό


ΩΡΑΙΟΙ! ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ! Σύρος: Πήγαν στον γάμο στη Σύρο με… τρακτέρ [Βίντεο]

Η μεγάλη έκπληξη στους καλεσμένους τους

Ένας διαφορετικός γάμος πραγματοποιήθηκε στη Σύρο, όπου ο γαμπρός, η οικογένεια και οι φίλοι του έφτασαν στην εκκλησία με ένα καλογυαλισμένο τρακτέρ!

Λεωφορείο-φυσαρμόνικα κόπηκε στη μέση στη Βραζιλία [βίντεο]

Τη συγκλονιστική στιγμή που ένα λεωφορείο – φυσαρμόνικα κόβεται στη μέση τρομοκρατώντας τους επιβαίνοντες κατέγραψε ο φακός.

ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΑΡΗ! Επίθεση Κω/λου σε Μπογδάνο-Άδωνι: Χρήσιμοι ηλίθιοι του Τσίπρα

[Το ποιος ήταν "χρήσιμος ηλίθιος" φάνηκε... σας χρησιμοποίησε για να καβαλήσει την εξουσία και σας πέταξε σα στημένες λεμονόκουπες...]

Επίθεση εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τελικό αποδέκτη για άλλη μια φορά τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Επεισόδια στο κέντρο κράτησης Βοτανικού για την ουρά στο συσσίτιο... τους μπαγλάρωσαν τα ΜΑΤ και τη βρήκαν τη σειρά στην ουρά

Σύμφωνα με πληροφορίες Αφγανοί ήρθαν σε συμπλοκή με Σύρους, την ώρα που προσφερόταν το συσσίτιο - Στο χώρο έχουν μεταβεί ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και διμοιρίες


ΗΠΑ: Η φαμίλια Κάρτερ έκανε κορίτσι, μετά από 137 χρόνια!

Μια οικογένεια στη Νότια Καρολίνα γιορτάζει την πρώτη γέννηση θηλυκού μέλους για πάνω από έναν αιώνα... - Γιγαντιαία πινακίδα στην εθνική οδό, «δώρο» των συναδέλφων του, έγραφε: «Καλώς ήρθες στον κόσμο Carter Louise Settle!»

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑ! Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής του Γιαννουσάκη

Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών απέρριψε με ψήφους 3 έναντι 2 την αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής του Ευθ. Γιαννουσάκη


"ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΦΟΥΧΤΕΡ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ" ΟΥΡΛΙΑΖΕ! Καμμένος: Μακροχρόνια εκμίσθωση, όχι πώληση της νήσου Φλέβες

[Κι οι άλλοι ρε παπάρα για 50 ή 100 χρόνια τα πούλησαν]

Μακροχρόνια εκμίσθωση, με όρους διαφάνειας, με όρους προστασίας της Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας αλλά και προστασίας του δημοσίου συμφέροντος και σε καμία περίπτωση πώληση, είναι ο σχεδιασμός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την αξιοποίηση περιοχών επενδυτικού ενδιαφέροντος.


Να θολώσει τα νερά επιχειρεί το «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο»

Αποφεύγει να διευκρινίσει τον ιδιοκτησιακό του χαρακτήρα

Ανακοίνωση στην οποία αποφεύγει να διευκρινίσει αν το «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο» είναι δημόσιο ή ιδιωτικό ίδρυμα, παρότι ο ιδιοκτησιακός του χαρακτήρας είναι πλέον γνωστός τοις πάσι μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εκεί την Παρασκευή ο πρωθυπουργός (σσ είναι ιδιωτικό νοσοκομείο το οποίο ανήκει στο ΕΚΠΑ κατόπιν δωρεάς), εξέδωσε η διοίκηση του Θεραπευτηρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσιρώνης: "Ο Βαρουφάκης μας παρουσίασε στο υπουργικό το "κινηματικό" νόμισμα-Εγώ συμφωνούσα"-ΝΔ: Ο Τσίπρας συντόνιζε το παράλληλο νόμισμα, εξεταστική τώρα

Στην αποκάλυψη ότι ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης όντως είχε παρουσιάσει στο υπουργικό συμβούλιο το σύστημα παράλληλων πληρωμών (IOU), το περίφημο «Plan B» προχώρησε μέσω του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης.


Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μόρια - Καίνε κοντέινερ και σκηνές οι λάθρο - ΒΙΝΤΕΟ

Στις φλόγες έχουν παραδοθεί αρκετά κοντέινερ και σκηνές στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου. Σε βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου φαίνονται αρκετές εστίες πυρκαγιάς στο κέντρο ενώ η πυροσβεστική δεν μπορεί να επέμβει.

H κοπέλα που έγινε viral όταν έπεσε από έναν βράχο στο κενό -Πώς είναι η ζωή της σήμερα [εικόνες]

Ισως οι περισσότεροι από εσάς θα θυμάστε ακόμη το σοκαριστικό εκείνο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας το περασμένο καλοκαίρι, στο οποίο μια νεαρή γυναίκα έπεσε στο κενό από την κορυφή ενός βράχου, ενώ δίπλα της καθόταν ο σύντροφος της, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έβλεπε την κοπέλα να έχει χάσει την ισορροπία της, δεν τη βοήθησε.

Σαμαράς: Όχι συγκεκαλυμμένο καθεστώς απαρτχάιντ στην Κύπρο

Παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού μετά το ναυάγιο των συνομιλιών για το Κυπριακό

Hχηρή παρέμβαση για το κυπριακό έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως έγραψαν τα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ".

Ντάνος για Survivor: «Έμαθα τι έχουν δηλώσει για μένα συμπαίκτες μου και λυπάμαι πολύ»

Ο νικητής του Survivor, μίλησε για τη δύσκολη συμβίωση με τους Διάσημους, στήριξε με τις δηλώσεις του την Ειρήνη Παπαδοπούλου και μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη μίλησαν για το πώς ήρθαν πιο κοντά


Κατσίκης: Θα πρέπει να εξετάσουμε τι το μεμπτό διεμήφθη μεταξύ του ισοβίτη και του Καμμένου - ΒΙΝΤΕΟ

Ανοικτό το ενδεχόμενο να διερευνηθεί η συνομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη, Μάκη Γιαννουσάκη άφησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης με δηλώσεις του στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο Blue Sky, «Παρεμβάσεις».

BINTEO-ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! "Αντιφασίστες" χειροκροτάνε αποσπάσματα ομιλίας του Χίτλερ

Εντάξει, θα κλάψετε με το τρολάρισμα που έκανε κάποιος σε αντιφασίστες στις ΗΠΑ! Πήρε τη ντουντούκα και άρχισε να διαβάζει αποσπάσματα από ομιλίες Χίτλερ και τα ζώα από κάτω χειροκροτούσαν. Δείτε να λιώσετε στο γέλιο:

Τον Καμμένο τον στηρίζουν οι «τρομολάτρες»

Του Σάκη Μουμτζή

Το 1992 ο Π. Καμμένος έγραψε το βιβλίο « Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη». Σε αυτό κατονομάζει συγκεκριμένα στελέχη του Συνασπισμού και του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ για τρομολατρεία και συμπάθεια προς τους τρομοκράτες.


Αρκούδα κόβει βόλτες σε χωριό της Κόνιτσας [βίντεο]

Την βόλτα της στις Πάδες της Κόνιτσας έκανε μια... αρκούδα!

Κάτοικος της περιοχής τήν κατέγραψε από το μπαλκόνι του σε μια νυχτερινή της επίσκεψη για φαγητό.


ΒΙΝΤΕΟ-Υπουργός του Τσίπρα διαβάζει τα άστρα και προβλέπει την έξοδο από κρίση

Αυτόν τον άνθρωπο τον είχε κάνει υπουργό ο Τσίπρας και οι καταγγελίες του για απόπειρα εξαγοράς του από τη ΝΔ το Δεκέμβριο του 2014 θεωρήθηκαν αξιόπιστες: 

Πρετεντέρης: Εμείς για Άκη δώσαμε!

"Αν σας αρέσει η παρέα του Άκη, να πάτε μόνοι σας. Εμείς δώσαμε!" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΠΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Με ωτίτιδα επέστρεψε από τις μίνι διακοπές ο Τσακαλώτος -Δεν πήγε στο Eurogroup

Ξινό του βγήκε το Σαββατοκύριακο στην Ηλεία του Ευκλείδη Τσακαλώτου, αφού επέστρεψε με ωτίτιδα.


Ερώτηση της ΝΔ στον πρωθυπουργό για το plan b του Βαρουφάκη

Την κατέθεσαν εννέα βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και αίτηση κατάθεσης εγγράφων κατέθεσαν στη Βουλή εννέα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις πρόσφατες αποκαλύψεις Βαρουφάκη για τα σχέδια που ετοίμαζε η Κυβέρνηση στο πρώτο εξάμηνο του 2015.

Ρήγας για Καμμένο: Nα κληθεί από τον εισαγγελέα να δώσει όλα τα στοιχεία

O Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στο ραδιόφωνο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, αναφέρθηκε και στις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη ναρκέμπορο.


Γεωργιάδης για συνομιλίες Καμμένου-ναρκέμπορου: Δεν κάνουν ΕΔΕ – Καλύπτουν και τον λιμενικό

«Δεν έχω ελπίδα ότι θα συναινέσουν σε εξεταστική επιτροπή για τον Καμμένο και τις συνομιλίες με τον Γιανουσάκη γιατί τότε θα πρέπει να ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες του υπουργού με τον κατάδικο και θα αποκαλυφθούν όλα», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.


Νέο ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ!

Το ένα μετά το άλλο τα (αρνητικά) ρεκόρ τηλεθέασης σπάει η ΕΡΤ

Αυτή τη φορά η ΕΡΤ 1 κατάφερε να βρίσκεται πίσω ακόμα και από το ουσιαστικά κλειστό Mega το οποίο παίζει μόνο επαναλήψεις!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι με διαφορά στήθους στο Instagram

Η παρουσιάστρια Φλορίντα Πετρουτσέλι (Florinda Petruzzellis) φόρεσε bikini που αναδείκνυε το μπούστο της και τάραξε όλο το Instagram, και τους φίλους της που την ακολουθούν. Είναι θεά, τι να λέμε τώρα.


Συγγραφείς, δημοσιογράφοι και εκδότες: Το υπουργείο Πολιτισμού καταργεί τα πνευματικά δικαιώματα

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κοινοποιούν τα σωματεία που εκπροσωπούν σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων συγγραφέων, δημοσιογράφων και εκδοτών.


Ο αναρχικός στη διαδήλωση του Αμβούργου που έβγαλε selfie με ακριβό κινητό έγινε viral [εικόνες]

Aνάμεσα στους δεκάδες διαδηλωτές που έκαψαν κυριολεκτικά το Αμβούργο με διαδηλώσεις και σύνθημα «Καλωσήρθατε στην κόλαση», εναντίον της Συνόδου G20, βρέθηκε και ένας hipster antifa.

AYTA EINAI! Σάλος με τη ΦΩΤΟ εφοριακού που λύνει σταυρόλεξο ενώ ο κόσμος περιμένει στην ουρά

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία με έναν εφοριακό, ο οποίος την ώρα που βρίσκεται στο γραφείο του, λύνει σταυρόλεξο αντί να εξυπηρετεί τον κόσμο.

Εκλεισε μία μέρα μετά τα εγκαίνια από ΣΥΡΙΖΑίους η νεφρολογική κλινική του «Αγιος Ανδρέας»

Το λουκέτο της νεφρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» λίγες μόλις ώρες μετά την τέλεση των εγκαινίων για την επαναλειτουργία του Νοσοκομείου καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΕΙΝΑ.


Survivor - O Βασάλος ξεσπά και απαντά στις δύο γυναίκες που τον διεκδικούν - ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί τα δυο «πρώην» κορίτσια του να «σφάζονται» για τα μάτια του, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος δηλώνει... μόνος.


Λάρισα: Κανείς Κ@ΛΟΓΥΦΤΟΣ δεν έχει αναζητήσει το αγόρι που βρέθηκε μόνο του -Η εξήγηση που δίνουν οι αρχές

Κανένα σημάδι δεν έχουν δείξει συγγενείς ή οικείοι του μόλις ενάμισι ετών αγοριού, το οποίο βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του την περασμένη Τετάρτη στο χώρο του Φρουρίου, κοντά στον Άγιο Αχίλλειο στη Λάρισα.


Οργισμένη ανακοίνωση Εισαγγελέων για Παπαγγελόπουλο – Πολάκη

Με ανακοίνωση της Ενώσεως τους, με την οποία τοποθετούνται για τις πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλου στη Βουλή αλλά και τις αλλεπάλληλες δηλώσεις και αναρτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, οι εισαγγελείς θέτουν ευθέως θέμα Δημοκρατίας.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΪΛ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ! Σοκ για 240.000 συνταξιούχους του πρώην ΤΕΒΕ: Χάνουν τα 220 ευρώ με διπλές μειώσεις

Διπλές μειώσεις έχουν περισσότεροι από 240.000 συνταξιούχοι του πρώην ΤΕΒΕ με τον επανυπολογισμό των σημερινών τους αποδοχών καθώς καταργείται το προνοιακό ποσό των 220 ευρώ και ταυτόχρονα η σύνταξή τους θα επανυπολογιστεί με μειωμένους συντελεστές ανάλογα με τα έτη που έχουν πληρώσει εισφορές.