07 Ιουνίου 2017

H απάντηση του δικηγόρου για την ανάρτηση με την «πλαδαρή Ελληνίδα γκόμενα»

Απάντηση στα αρνητικά σχόλια που έχει προκαλέσει η ανάρτηση του facebook από beach bar στη Σιθωνία Χαλκιδικής, έδωσε ο δικηγόρος Θ. K., μιλώντας στην εκπομπή "Στη Φόρα" του ΑΡΤ.

ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ! Ηράκλειο: 4 χρόνια σε παιδοχειρουργό για τον θάνατο 11μηνου βρέφους

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, καταδικάστηκε σήμερα από το τριμελές πλημμελειοδικείο Ηρακλείου παιδοχειρουργός κατηγορούμενος για τον θάνατο 11μηνου βρέφους.


Ψ@ΛΙΑ ΣΥΡΙΖΑ στους ανέργους: Κόβεται το επίδομα αν κάνεις έστω και ένα μεροκάματο το μήνα!

Τεράστιο πλήγμα για εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους θα επιφέρει η απόφαση της 26ης Μαΐου με την οποία αυστηροποιούνται ακόμα περισσότερο τα κριτήρια λήψης του επιδόματος ανεργίας.


Συνελήφθη ο αρχηγός εξτρεμιστικής οργάνωσης στην Αλβανία που ευθύνεται για επιθέσεις στη μειονότητα

Με αφορμή τις καταδρομικές επισκέψεις που έκανε πριν από λίγες ημέρες, σε περιοχές της ελληνικής μειονότητας, όπου υπέστειλε και έκαψε ελληνικές σημαίες


Η λίστα των δέκα κορυφαίων ομάδων της Ευρωλίγκα που φρίκαρε τους «αιώνιους»

Πριν από δυο εβδομάδες στην Κωνσταντινούπολη διεξήχθη το 30ο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, με τη Φενέρμπαχτσε να γίνεται η 14η διαφορετική ομάδα που κατακτά το τρόπαιο.

Φωτιά σε αποθήκη στις Αρχανές Ηρακλείου - Καίγονται τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν για τους οικονομικά ασθενέστερους

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε γύρω στις 19:30 το απόγευμα σε αποθήκη στην περιοχή των Αρχανών, θέτοντας σε συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τέξας: Δάσκαλος απολύθηκε γιατί έδωσε το βραβείο «πιθανότατα θα γίνει τρομοκράτης» σε 13χρονη

Η απονομή του χλευαστικού βραβείο με τον τίτλο «πιθανότατα θα γίνει τρομοκράτης» ήταν η αιτία απόλυσης για έναν δάσκαλο στο Τέξας.

Το βραβείο παρέλαβε μια 13χρονη μαθήτρια σύμφωνα με την αναφορά της σχολικής περιφέρειας.


Τι αλλάζει στον υπολογισμό των ασφαλιστικών εισφορών [λίστα]

Με υπουργική απόφαση, υπογεγραμμένη από τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσο Πετρόπουλο ορίζονται από την 1 Ιανουαρίου 2017 οι αλλαγές που συντελούνται στον προσδιορισμό της βάσης υπολογισμού ασφαλιστικών εισφορών αυτοαπασχολουμένων και ελεύθερων επαγγελματιών.


Το γράφημα του Βρούτση που ξεβρακώνει το παραμύθι της αύξησης των προσλήψεων

"@RAntonopoulou [Ράνια Αντωνοπούλου-Υφ. Εργασίας] επιτελους πότε θα μάθετε να διαβάζετε σωστά τ ΕΡΓΑΝΗ που ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε μονταζιέρα Βρούτση;Δειτε πόσο βλάψατε τ εργαζόμενους!" έγραψε ο Γιάννης Βρούτσης στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω γράφημα που δείχνει...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΛΕΜΕ! Στη Βρετανία ψηφίζουν με μολύβι... για λόγους παράδοσης

Το βρετανικό εκλογικό σύστημα διαφέρει από το ελληνικό σε αρκετά σημεία. Ενα είναι ότι εκεί σημειώνουν την ψήφο με μολύβι.

Γιατί δε χρησιμοποιούν στυλό, προκειμένου να εξαλειφθεί η υποψία παραποίησης του εκλογικού αποτελέσματος; Αυτό θα ήταν μία εύλογη απορία.


Ίδρυση ενεργειακών συνεταιρισμών... το νέο φαγοπότι ΣΥΡΙΖΑ

Τα καλά των συνεταιρισμών της δεκαετίας του 80 όταν ο σκ@τόψυχος μοίραζε χρήμα και τα λαμόγια έκαναν πάρτι ονειρεύονται οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Το στοιχείο της τοπικότητας είναι κεντρικό στο σχεδιασμό των Ενεργειακών Κοινοτήτων, καθώς βασική επιδίωξη του νομοσχεδίου είναι η παραγωγή προστιθέμενης αξίας από τις τοπικές κοινωνίες για τις ίδιες τις τοπικές κοινωνίες


Ο Σάββας Καλεντερίδης για τις δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - ΒΙΝΤΕΟ

Για την απομόνωση του Κατάρ από τις υπόλοιπες αραβικές χώρες, καθώς και για τον ρόλο της Τουρκίας, η οποία στηρίζει το Κατάρ, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο συγγραφέας και αρθρογράφος, Σάββας Καλεντερίδης.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ! Ο Πούτιν έδωσε το πανάκριβο ρολόι του σε δημοπρασία -Κοστίζει σχεδόν 1 εκατ. ευρώ [εικόνες]

Μπορεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν να μην δώσει το «παρών» στις δημοπρασίες Monaco Legend Auctions, ωστόσο, ένα κομμάτι του φαίνεται πως θα είναι εκεί.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα πρόκληση από τους Σκοπιανοπίθηκους: Φώναζαν "Η Θεσσαλονίκη είναι δική μας"

Κρεσέντο εθνικιστικού παροξυσμού στα Σκόπια, σε εκδήλωση για τα επινίκια της κατάκτησης του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο χάντμπολ από τη Βαρντάρ.


Είναι αυτές οι πιο σέξι μπαλαρίνες του Ιντερνετ; 24χρονες, δίδυμες, όμορφες και ευλύγιστες [εικόνες]

Για τους περισσότερους το διάλειμμα για καφέ συνεπάγεται μια ευκαιρία για χαλάρωση και την απόλαυση ενός κομματιού κέικ. Οχι, όμως, και αν είσαι μπαλαρίνα...

ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΗ! ! Κυβερνητικές πηγές στο Reuters: Επιστροφή στις αγορές όταν το κόστος δανεισμού πέσει κάτω από το 5%

Η Ελλάδα θα επιστρέψει στις αγορές όταν το κόστος δανεισμού της πέσει κάτω από το 5%, ανέφεραν ελληνικές κυβερνητικές πηγές στο Reuters, κάτι που μπορεί να γίνει αν η ΕΚΤ συμπεριλάβει τα ελληνικά ομόλογα στην ποσοτική χαλάρωση.


Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 βγάζουν selfie 13 χρόνια μετά το... έπος της Πορτογαλίας [εικόνα]

Το κατέκτησαν το 2004, πέρασαν 13 χρόνια έκτοτε, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για μια πανηγυρική selfie.


Ζευγάρι Αλβανών συνελήφθη για ανθρωποκτονία στην Πατησίων

Συνελήφθησαν μια 24χρονη και ένας 20χρονος, πολίτες Αλβανίας, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία 24χρονου ομοεθνή τους, που διαπράχθηκε στις 28 Μαΐου 2017, στην περιοχή των Πατησίων.


«Μπλόκο» στην προαγωγή της εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη από τα κομματόσκυλα ΣΥΡΙΖΑ στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο

«Μπλόκο» φαίνεται ότι μπαίνει στην προαγωγή της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο λόγω της πειθαρχικής ποινής που της είχε επιβληθεί για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Βγενόπουλου.


Επίθεση στο Λονδίνο: Νεκρός ο Ισπανός «ήρωας με το σκέιτμπορντ» - Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του [εικόνα]

O 39χρονος Ισπανός Ιγνάθιο Ετσεβερία είναι το τελευταίο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης του Σαββάτου.

Ο θάνατός του Ισπανού, που εργαζόταν στην τράπεζα HSBC στο Λονδίνο επιβεβαιώθηκε από το ισπανικό υπουργείο Εξωτερικών και την οικογένειά του.

Έντονη αντίδραση της Ομοσπονδίας χάντμπολ στις προκλήσεις των Σκοπιανών στο Final 4!

Έντονη αντίδραση της Ομοσπονδίας χάντμπολ στις προκλήσεις των Σκοπιανών στο Final 4!

Η ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ απέστειλε επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία διαμαρτυρόμενη εντονότατα για τα όσα ειπώθηκαν στην μετάδοση και τα όσα αποτυπώθηκαν στις φωτογραφίες του τελικού του Champions League το οποίο κατέκτησε η Βαρντάρ Σκοπίων


ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ Ο ΠΗΧΗΣ ΜΠΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! Τσακαλώτος: Ζητάμε απλά μια καλή κουβέντα για το χρέος

Μία έστω γραπτή διαβεβαίωση για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ φαίνεται ότι ζητά η Ελλάδα στο επόμενο Eurogroup, σε μία ύστατη προσπάθεια να υπάρξει κάποιο κέρδος από την αέναη διαπραγμάτευση για τη δεύτερη αξιολόγηση.


ΚΑΙ; ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΕΙΣ ΕΣΥ; Λαφαζάνης: «Τρομονόμος του ΣΥΡΙΖΑ φιμώνει τον δημόσιο λόγο»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΛΑΕ η κυβέρνηση προωθεί νομοθετική ρύθμιση με την οποία οι πολίτες «θα πηγαίνουν φυλακή από μια φράση αγανάκτησης στο διαδίκτυο» - Υποστηρίζει ότι πλέον «επιβάλλεται ο καθεστωτικός λόγος»


Γεωργιανοί δημοσιογράφοι βγήκαν στον «αέρα» έχοντας καλύψει το κεφάλι τους με κουκούλα [εικόνα]

Γεωργιανοί δημοσιογράφοι κάλυψαν τα κεφάλια τους με κουκούλες στον «αέρα», για να δείξουν την αλληλεγγύη τους σε δημοσιογράφο ο οποίος απήχθη στην Τιφλίδα την περασμένη εβδομάδα.

ΑΝΘΡΩΠΙΖΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Τραγικές εικόνες από τη Χίο: Πρόσφυγες ζουν ανάμεσα σε αρουραίους και λύματα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο εγκλωβισμός των μεταναστών στη Χίο έχει ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένας δεύτερος υπαίθριος καταυλισμός, στην παραλία της Σούδας.

Βίντεο: Μπαρμπέρης με... 12 κινητικά τικ το λεπτό κάνει «θαύματα» με το ξυράφι

Μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά ένας μπαρμπέρης από το Μπρούκλιν με σύνδρομο Τουρέτ όχι μόνο έχει καταφέρει να ανταποκρίνεται άψογα στις απαιτήσεις του επαγγέλματός του, αλλά με τα χρόνια έχει αποκτήσει αφοσιωμένη πελατεία που «πίνει νερό στο όνομά του».

ΜΠΑΑΑ! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ! Ισπανός υπουργός Εσωτερικών: Ύποπτος ο χρόνος που κάνει η Βρετανία να ταυτοποιήσει τα θύματα

Η αστυνομία έλαβε δακτυλικά του αποτυπώματα την Κυριακή, αλλά δήλωσε ότι δεν αρκεί αυτό για να γίνει ταυτοποίηση και ζήτησε να γίνει εξέταση DNA, κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω καθυστέρηση


Ένταση μεταξύ καφρων κομμουνιστών και αστυνομίας στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου της Θεσσαλονίκης μεταξύ μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και της Αστυνομίας.

Φοροδιαφυγή- σοκ στα νησιά: 7 στις 10 επιχειρήσεις «κλέβουν» το ΦΠΑ

Στο απίστευτο 70% μετρήθηκε η παραβατικότητα σε μεγάλους τουριστικούς προορισμούς, κυρίως νησιά των Κυκλάδων, όπου έγιναν αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!


Νέος πρωθυπουργός ΠΓΔΜ: Προβοκάτσιες εναντίον της Ελλάδας οι ανδριάντες και τα ονόματα δρόμων και αεροδρομίων

Πυρά κατά του προκατόχου του Νικολά Γκρουέφσκι εξαπέλυσε ο νέος πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ κατηγορώντας τον για προβοκάτσιες εναντίον της Ελλάδας.


Σπάει τη σιωπή του ο Παραολυμπιονίκης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου - ΒΙΝΤΕΟ

Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή του, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης, ο οποίος κατηγορείται ότι την Πέμπτη 23 Μαρτίου του 2017, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, στο Μοσχάτο, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, σκότωσε έναν 47χρονο ιδιοκτήτη ξενοδοχείου.

ΝΔ για τα διόδια: Από το «Δεν πληρώνω» στο «Πληρώστε διπλά»

Την απόφαση της κυβέρνησης να τοποθετήσει τριάντα επιπλέον σταθμούς διοδίων στην Εγνατία Οδό, σχολίασε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Γκιουλέκας.


Τα ΕΛΤΑ της... Οδύσσειας: Πώς ένα δέμα κάνει 1,5 μήνα να παραδοθεί-ΦΩΤΟ

Έκανε 10 ημέρες να φτάσει από το Χονγκ Κονγκ στην Ελλάδα και... 36 ημέρες να φτάσει από την Αθήνα στα χέρια του παραλήπτη - Για έλλειψη προσωπικού και τεράστιες καθυστερήσεις κάνουν λόγο οι κάτοικοι


ΜΥΛΟΣ! ΔΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ! Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατηγορούν τη Σ. Αραβία για τις επιθέσεις στην Τεχεράνη

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν κατηγορούν τη Σαουδική Αραβία για τις επιθέσεις στην Τεχεράνη, στις οποίες έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 12 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 43.

ΒΙΝΤΕΟ-Βουλή: Πλακώθηκε και αποχώρησε ο Κατσίκης των ΑΝΕΛ από Επιτροπή για τη ρατσιστική βία

Οι συζητήσεις στη Βουλή για ζητήματα ανθρώπινων δικαιωμάτων και ρατσιστικής βίας, που πραγματοποιούνται στο περιθώριο της ψήφισης σκληρών μνημονιακών διατάξεων, οι οποίες περιορίζουν δραματικά προσδοκίες, δικαιώματα και ελευθερίες, αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν επίδειξη αριστερών φρονημάτων και ευαισθησιών, καθώς και να υπογραμμίσουν δήθεν ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές με τους ΑΝΕΛ.

Ο γάμος του Μέσι με την Αντονέλα: 700 καλεσμένοι, εκτός λίστας ο προπονητής του

Εχουν δύο παιδιά, αλλά δεν έχουν παντρευτεί. Τελικά όμως ήρθε η ώρα ο Λιονέλ Μέσι να το... πάρει το κορίτσι.

Μητέρα μακελάρη του Λονδίνου: Ντρέπομαι να πω ότι είμαι μάνα και υποφέρω -Ηταν απαίσιο αυτό που έκανε

Οταν έμαθε για την επίθεση στο Λονδίνο, η Βαλέρια Κολίνα Καντίγια προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον γιο της, αλλά μάταια. Γρήγορα έμαθε τη φρικτή αλήθεια. Ηταν ένας από τους τρεις που είχαν σκορπίσει τον θάνατο στο κέντρο της πόλης.


Το BBC βρήκε την ελληνική λέξη που δεν μεταφράζεται

Η ελληνική γλώσσα φημίζεται για τις σύνθετες συντακτικές δομές της, αλλά και για το πλουσιοπάροχο λεξιλόγιο της.

Το «φιλότιμο» είναι μια από τις λέξεις που αποδεικνύουν ότι η ελληνική γλώσσα είναι τόσο μοναδική που πολλές φορές τείνει να γίνει μέχρι και αμετάφραστη.


Βρέθηκε ο Αλβανός δράστης που είχε στήσει "καρτέρι θανάτου" σε γιο γιατρού στο Παλαιό Φάληρο

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 26χρονου γιου γιατρού, που σημειώθηκε αργά το βράδυ της 4ης Απριλίου 2017, στο Παλαιό Φάληρο.

Μπλόκαρε το άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελβετία ο Γιάννος

Την ίδια ώρα, κι ενώ οι δικαστικές αρχές της χώρας μας ανέμεναν τις απαντήσεις από την Ελβετία για τους δύο λογαριασμούς και ακόμη έναν που συνδέεται με ασφαλιστήριο συμβόλαιο, οι οποίοι εντοπίστηκαν εκεί και φαίνεται να σχετίζονται με τον Γιάννο Παπαντωνίου, ο πρώην υπουργός ξεκίνησε νομική διαδικασία προκειμένου να μπλοκάρει το άνοιγμά τους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ! ΣΥΡΙΖΑίος προτρέπει τους πολίτες να φτιάξουν ένα νέο κίνημα «Δεν πληρώνω»

Αν η Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες της Καβάλας έφτιαχναν ένα νέο κίνημα «Δεν πληρώνω» σε αντίδραση για τα νέα διόδια που πρόκειται να εγκατασταθούν στην Εγνατία Οδό, ο Κώστας Μορφίδης θα ήταν «μαζί τους!».

Δείτε ποιο ελληνικό προϊόν είναι περιζήτητο στο Κατάρ- ΦΩΤΟ

Το Κατάρ αποτελεί μια από τις σημαντικές εξαγωγικές αγορές για την Ελλάδα, με αρκετά ελληνικά προϊόντα να «ταξιδεύουν» στο εμιράτο, το οποίο τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της διακοπής των διπλωματικών σχέσεων που επέβαλαν η Σαουδική Αραβία και άλλες αραβικές χώρες.

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις λόγω ιδεοληψίας

H κυβέρνηση είναι δέσμια των ιδεοληψιών της, που δεν της επιτρέπουν να δεσμευθεί στην πράξη για τις δομικές αλλαγές του προγράμματος διάσωσης, υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στο συνέδριο Concordia 2017.


Κωνσταντινούπολη: Έκλεψε 5 λίρες από τζαμί και θα πάει 10 χρόνια στη φυλακή

Ένα μπουκάλι νερό, που ξέχασε στον τόπο της κλοπής, «πρόδωσε» τον 17χρονο Μπατουχάν Σ., ο οποίος εισέβαλε χαράματα στο δωμάτιο του ιμάμη σε τζαμί της Κωνσταντινούπολης. Το συμβάν συνέβη πρόσφατα στην περιοχή Μπακίρκιοϊ της Πόλης, όταν ο 17χρονος μπήκε στο δωμάτιο και έκλεψε 5 τουρκικές λίρες (1,3 ευρώ) και μια φορητή ηχητική συσκευή.


Η κόρη του Ντέιβιντ Γκίλμουρ των Pink Floyd παντρεύτηκε στη Ρόδο [εικόνες]

Ενας εντυπωσιακός γάμος με έντονο μουσικό.... χρώμα τελέστηκε το περασμένο Σάββατο στη Λίνδο.

Η 36χρονη Σάρα Γκίλμουρ κόρη του Ντέιβιντ διάσημου Αγγλου κιθαρίστα και τραγουδιστή των Πινκ Φλόυντ, παντρεύτηκε τον 37χρονο αγαπημένο της Γκας Ρόμπερτσον.

ΗΠΑ: Δικάζεται γιατί παρότρυνε το αγόρι της να αυτοκτονήσει -Θεωρείται ηθικός αυτουργός

Μια 20χρονη Αμερικανίδα, που το αγόρι της αυτοκτόνησε πριν τρία χρόνια στην Μασαχουσέτη, βρίσκεται στα δικαστήρια και κατηγορείται ότι ενθάρρυνε με κάθε τρόπο το νεαρό αγόρι να προβεί στην μοιραία πράξη.


ΒΙΝΤΕΟ-Τραμπούκο κάφρων Κω/λου-Ζήτησαν σύλληψη συμβολαιογράφου κι η ΕΛΑΣ τη συνέλαβε!

Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς - Προσήχθη συμβολαιογράφος

Ένας από τους συγκεντρωμένους υποστήριξε ότι γυναίκα συμβολαιογράφος τον έσπρωξε βίαια και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε τη σύλληψή της- Διαμαρτυρόμενοι ισχυρίσθηκαν ότι η διαδικασία του πλειστηριασμού διεξαγόταν ηλεκτρονικά


ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΜΕ! Κατεπείγον νομοσχέδιο-«σκούπα» για τις εκκρεμότητες της β' αξιολόγησης

Στους ανησυχούντες για "ρήξη" έχουμε νέα: Όντως ξαναζούμε μέρες 2015... θα τα υπογράψουν όλα και θα πανηγυρίζουν

Με κατεπείγον νομοσχέδιο, που θα ψηφιστεί πριν από την συνεδρίαση του Eurogroup της 15ης Ιουνίου, θα επιχειρήσει η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα υπολειπόμενα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.


Νέα έρευνα κατά Γιάννου Παπαντωνίου -Για πώληση ακινήτου στην Σύρο

Ολοένα και στενεύει ο κλοιός για τον πρώην υπουργό Εθνικης Αμυνας Γιάννο Παπαντωνίου καθώς μια δεύτερη έρευνα άνοιξε σε βάρος του με αφορμή την πώληση του σπιτιού του ζεύγους Παπαντωνίου-Κουρακου στην Σύρο.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Κρήτη: Έστειλε τη γυναίκα του σε δουλειά και… αυτοπυροβολήθηκε

Μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο σημειώθηκε και δεύτερη αυτοκτονία στην Κρήτη

Με τον πλέον τραγικό τρόπο αποφάσισε ένας 72χρονος να δώσει σήμερα τέλος στη ζωή του.


Hurriyet: Αναμένεται νέο πραξικόπημα στην Τουρκία από τη... Ρόδο

Σύμφωνα με σχόλιο του αρθρογράφου της Hurriyet, Αμπντουλκαντίρ Σελβί, ο κρατικός μηχανισμός στην Τουρκία βρίσκεται σε συναγερμό έπειτα από ανεπιβεβαίωτη πληροφορία για νέα απόπειρα πραξικοπήματος από γκιουλενιστές που βρίσκονται στη Ρόδο.

Μαχαίρωσαν γυναίκα στο Λονδίνο ενώ φώναζαν «Ο Αλλάχ θα σε βρει»

Μία γυναίκα μαχαιρώθηκε από τρεις άλλες, οι οποίες φώναζαν «Ο Αλλάχ θα σε βρει» στο Ανατολικό Λονδίνο.

Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 30 ετών, δέχτηκε επίθεση ενώ πήγαινε στη δουλειά της σε παιδικό σταθμό στο Ανατολικό Λονδίνο.


ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ! Ποινική δίωξη κατά εταιρείας Μπόμπολα για τον αυτοκινητόδρομο... στα Σκόπια

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Διαφθοράς κατά παντός υπευθύνου κατασκευαστικής εταιρείας, συμφερόντων της οικογένειας Μπόμπολα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και απάτη ύψους περίπου  50 εκ. ευρώ στην κατασκευή αυτοκινητοδρόμου στα Σκόπια.


ALERT! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Τα 10 ακίνητα που βγάζει στο σφυρί το ΤΑΙΠΕΔ σε όλη την Ελλάδα [λίστα]

Συνεχίζεται η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Auction και το ΤΑΙΠΕΔ βγάζει στο σφυρί 10 ακίνητα.


Αλβανός μαχαίρωσε θανάσιμα 52χρονο στην Κέρκυρα

Ο 30χρονος δράστης παραδόθηκε αμέσως μετά στην αστυνομία

Θανάσιμο τραυματισμό με μαχαιριές δέχθηκε ένας 52χρονος Κερκυραίος, ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, από έναν 30χρονο Αλβανό.


Iταλία: Εντοπίστηκαν δύο φάκελοι με εκρηκτικά -Τους είχαν στείλει σε δικαστές [εικόνα]

Δυο φάκελοι οι οποίοι περιείχαν εκρηκτικό εντοπίσθηκαν και εξουδετερώθηκαν, σήμερα το μεσημέρι, στο δικαστήριο του Τορίνο.


ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ! «Εργάνη»: Αυξημένο το ισοζύγιο μισθωτής απασχόλησης τον Μάιο

Περαιτέρω αύξηση εμφάνισε η μισθωτή απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα, κατά τη διάρκεια του Μαΐου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη».


30 πανεπιστημιακοί κατά του υπουργείου Παιδείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση: «Βεβιασμένη νομοθέτηση»

Για «βεβιασμένη νομοθέτηση» κάνει λόγο πρωτοβουλία τριάντα πανεπιστημιακών, που υπογράφουν κείμενο με σχόλια και επισημάνσεις για το σχέδιο νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.


Ο τρομοκράτης της Παναγίας των Παρισίων ήταν δημοσιογράφος στη Σουηδία, με βραβείο!

Ο άνδρας που επιτέθηκε σε αστυνομικό με σφυρί μπροστά στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων, την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, σπούδασε και δούλεψε ως δημοσιογράφος στη Σουηδία και στη συνέχεια ήρθε στη Γαλλία ως φοιτητής.


Κικίλιας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει με θράσος να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό

«Η κυβέρνηση αδιαφορεί προκλητικά για τη ζημιά που έχει προκαλέσει στη χώρα και συνεχίζει να παρακολουθεί με απάθεια την κοινωνία να στενάζει και την οικονομία να βουλιάζει», τονίζει, σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας και επισημαίνει:

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ!

Ο βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής κατέθεσε σήμερα ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, με αφορμή δημοσιεύματα στον τύπο, σύμφωνα με τα οποία η

Προελαύνουν υποχωρώντας ή τους πήρανε και τα σώβρακα

Του Σάκη Μουμτζή

Στον Ισπανικό εμφύλιο πόλεμο, τα στρατιωτικά ανακοινωθέντα των Δημοκρατικών, τους τελευταίους μήνες πριν από την πτώση της Μαδρίτης έλεγαν: «κατά την διάρκεια ολόκληρης της ημέρας η προέλαση συνεχίστηκε, χωρίς καμία απολύτως απώλεια εδάφους».


Πρετεντέρης: Γελάτε; Μη γελάτε καθόλου

Ζούμε σε μια χώρα όπου ύστερα από 8 χρόνια κρίσης κυκλοφορούν άνθρωποι που πιστεύουν ότι δεν υπήρχε κρίση, γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Η σέξι τραγουδίστρια που είναι οπαδός της ΑΕΚ και του Ντάνου! (ΦΩΤΟ)

Η πανέμορφη τραγουδίστρια Αναστασία Τερζή είναι γνωστή οπαδός της ΑΕΚ και παρακολουθεί συχνά από κοντά αγώνες της αγαπημένης της ομάδας.

ΦΩΤΟ-Πάντως είναι απορίας άξιο πως η ΕΡΤ κρατάει το 1% τηλεθέασης

Με τέτοια ερωτήματα που θέτουν πάντως, είναι άξιον απορίας πώς διατηρούν το 1% της τηλεθέασης που διαθέτουν...

Ιράν: Η στιγμή που καμικάζι ανατινάσσεται μπροστά από το μαυσωλείο του Χομεϊνί [βίντεο]

Δείτε τη στιγμή που η καμικάζι πυροδοτεί τα εκρηκτικά έξω από το Μαυσωλείο Χομεϊνί:


ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΚΙ ΕΣΥ! Βαρδινογιάννης: Ολοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χώρας

Μήνυμα ενότητας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης απηύθυνε ο πρόεδρος της Motor Oil Βαρδής Βαρδινογιάννης από το βήμα της γενικής συνέλευσης του Ομίλου.


Φωτογραφίες: Τα πιο εντυπωσιακά συντριβάνια του κόσμου

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ακούσει για την πολυ-φωτογραφημένη Φοντάνα ντι Τρέβι στη Ρώμη ή για το άκρως εντυπωσιακό συντριβάνι στη διάσημη λίμνη Bellagio στο Λας Βέγκας, η οποία έγινε ιδιαίτερα γνωστή στην ταινία Ocean's 11.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Θάνος Τζήμερος υπέρ (κάθε) Ιβαν Σαββίδη

«Ο Σαββίδης κάνει ό,τι έκαναν όλοι οι προηγούμενοι. Γιατί παραξενεύεστε; Αφού έτσι λειτουργεί το κράτος, έτσι πήρε τη δουλειά. Η επιχειρήσεις δεν κάνουν ιεραποστολικό έργο. Θεωρώ εκ του πονηρού τον ντόρο αφού όλες οι δουλειές στην Ελλάδα έτσι γίνονται. Κακώς μεν, αλλά έτσι γίνονται» λέει ο Θάνος Τζήμερος... Δείτε απόσπασμα ομιλίας του: