21 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Να αυτά ονειρεύεται ο Τσίπρας αλλά τώρα δεν τολμάει να τα ξαναπεί

Να "πσοφήσει" και να κάνουν τα γίδια 15χλμ ουρά περιμένοντας επί 20 ώρες για να τον προσκυνήσουν...

Φυσικά τα εκατομμύρια πολιτών στα οποία αναφέρεται...

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑίος που παρενόχλησε σεξουαλικά ρεπόρτερ στην ΕΡΤ και προσπάθησαν να καλύψουν

[Τι κρίμα για τον σύντροφο! Δεν μπόρεσαν να το κουκουλώσουν όπως με τον Βενεζουελάνο Πρέσβη, που έπιανε τους κ@λους των κοριτσιών τους, οι ΣΥΡΙΖΑίοι - Δείτε στο τέλος ποιος είναι]

Διευθυντικό στέλεχος είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε γυναίκα συνάδελφό του

Προς πειθαρχικό έλεγχο οδεύει τελικά το διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΤ που κατηγορείται πως επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκα συνάδελφο του, σε μια υπόθεση που ανέδειξε το Πρώτο Θέμα.


ΒΙΝΤΕΟ-Αυτός που μίλαγε για πλεόνασμα δυστυχίας & αίματος, σήμερα πανηγυρίζει

Πανηγυρίζει που τσάκισε τους Έλληνες στους φόρους για να βγάλει μεγάλο πλεόνασμα:

Πτώση ελικοπτέρου: Διευκρινίσεις του ΕΦΚΑ για τις συντάξεις χηρείας

Σε διευκρινίσεις για τις συντάξεις χηρείας των στρατιωτικών οι οποίοι χάθηκαν στη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου, την 19η Απριλίου 2017, προχώρησε η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα και πληροφορίες του Τύπου που αφορούν το ζήτημα της συνταξιοδότησης των μελών οικογενείας των στρατιωτικών.

Survivor Πάρτι Ένωσης: Ο Ρουβάς, ο ξέφρενος χορός των παικτών και τα κρυφά τους...ταλέντα

Λίγος καιρός μένει μέχρι το Πάρτι Ένωσης των παικτών του Survivor Greece 2017. Ο Σάκης Ρουβάς, οι ικανότητες των παικτών στον χορό και το τραγούδι και το έπαθλο - έκπληξη!

Απίστευτο περιστατικό με τον θίασο του Σεφερλή: Πέταξαν φάκελο γεμάτο λεφτά και τον βρήκαν στα σκουπίδια!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστές τον θίασο του Μάρκου Σεφερλή.

Όταν τελείωσε η παράσταση, ο θίασος και οι τεχνικοί πήγαν για φαγητό σε ψητοπωλείο στην Πλατεία Δασκαλογιάννη. Μαζί τους είχαν κι ένα φάκελο με ένα σεβαστό ποσό τον οποίο ξέχασαν φεύγοντας πάνω στο τραπέζι.


ΒΙΝΤΕΟ-Σόιμπλε: Οι δανειστές δεν επέστρεψαν γιατί οι Έλληνες ήθελαν να γιορτάσουν το Πάσχα

"Ξαναχτύπησε" ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επιρρίπτοντας ευθύνες στην Ελλάδα για το ότι καθυστέρησαν οι δανειστές να επιστρέψουν στην Αθήνα αλλά και για τις νέες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.


Εκπληκτικές φωτογραφίες: Η Γη και η Σελήνη όπως φαίνονται από τον Κρόνο

Η αποστολή του διαστημοπλοίου Cassini θα ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου - Στις 26 Απριλίου θα καταγραφούν εικόνες μέσα από τους δακτυλίους

Μία μοναδική, ιστορικής σημασίας, όσο και εκπληκτική φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η NASA, δείχνοντας πώς φαίνεται πραγματικά η Γη και η Σελήνη από τον Κρόνο!

Κι άλλο ταξίδι του Νίκου Παππά στην Βενεζουέλα ζητούν οι διαδηλωτές!

Να ξαναγυρίσει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής προκειμένου να συνεχίσει τις αγορές από τα super market της πατρίδας τους ζητούν μεταξύ άλλων οι Βενεζουελάνοι πολίτες που διαδηλώνουν εναντίον του προέδρου Μαδούρο


Η φωτογραφία της Κέιτι Πέρι για την οποία της την έπεσαν οι Ινδουιστές [εικόνα]

Μια ανάρτηση της Κέιτι Πέρι ήταν αρκετή για να προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στο Instagram και να διχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Current mood» (δηλαδή «Η διάθεσή μου αυτή τη στιγμή») έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια αλλά δεν ήταν αυτή η φράση που δημιούργησε αρνητικό κλίμα. Η φωτογραφία απεικόνιζε...

ΝΔ: Το πλεόνασμα του Τσίπρα οφείλεται στην καταστροφή της πραγματικής οικονομίας

«Εάν τα πράγματα στην οικονομία πήγαιναν καλά, κανείς δεν θα ζητούσε πρόσθετα μέτρα για τα επόμενα χρόνια», τόνισε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλης Κικίλιας


ΗΠΑ: Αστυνομικός διέσυρε τα μέτρα ασφαλείας: Ταξίδεψε Λος Αντζελες-Ταϊβάν με όπλο στην τσάντα της

[Το μόνο που κατάφεραν με τις παπαριές τους να μας παίρνουν μέχρι και τα μπουκαλάκια το νερό, είναι να μας δυσκολεύουν τη ζωή...]

Μια Αμερικανίδα αστυνομικός συνελήφθη στην Ταϊβάν αφού κατάφερε να ταξιδέψει αεροπορικώς μέχρι τη χώρα αυτή έχοντας στη χειραποσκευή της το υπηρεσιακό όπλο της.


ΤΑΙΠΕΔ: Τρεις εταιρείες κατέθεσαν βελτιωμένες προσφορές για το "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" του ΟΛΘ

Η αποσφράγιση των φακέλων με τις προτάσεις θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 24 Απριλίου

Τρεις νέες βελτιωμένες προσφορές κατατέθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ για την εξαγορά του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.


Βενεζουέλα: Ακόμη ένας νεκρός στις μαζικές διαδηλώσεις κατά του Μαδούρο

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από σφαίρα την περασμένη νύκτα στο Καράκας, στη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά του σοσιαλιστή προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της συνοικίας Σούκρε.

Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε αγοράκι - ΒΙΝΤΕΟ - Σκληρές εικόνες

Ένα αγοράκι έπαιζε αμέριμνο στο πεζοδρόμιο μαζί με τους φίλους του στη Νέα Υόρκη, όταν ξαφνικά του επιτέθηκε από το πουθενά ένας εξαγριωμένος σκύλος.

Η πισίνα που κρέμεται από ουρανοξύστη -Στα πόδια του επισκέπτη το Χιούστον [εικόνες & βίντεο]

Μπορεί να φοβίζει, αλλά είναι μαγευτικό. Αναντίρρητα. Να κολυμπάς και να έχεις ανεμπόδιστη θέα της πόλης σου, πολλά μέτρα κάτω.

Ο ουρανοξύστης κατοικιών Market Square Tower στο Χιούστον του Τέξας, ήρθε να συναντήσει ένα ξενοδοχείο στους Δολομίτες στο νότιο Τυρόλο και μια βίλα στη Μαρμπέγια, στο να προσφέρει στους ενοίκους να κολυμπούν σε πισίνα στην οροφή του κτιρίου και μέσα από τον γυάλινο πυθμένα της να βλέπουν κάτω.

Ο Στάθης Ψάλτης αγαπούσε τις ωραίες γυναίκες: Δείτε τις κατακτήσεις του [εικόνες]

Γάμοι, χωρισμοί, νεανικές τρέλες. Σίγουρα η προσωπική ζωή του Στάθη Ψάλτη ήταν ξεχωριστή, όπως και οι ρόλοι του...

Παντρεύτηκε μόλις στα 17. Ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε πει πως ο γάμος του τότε, ήταν απλά μία νεανική τρέλα που όμως του άφησε την μεγαλύτερη χαρά της ζωής του... την κόρη του.

H γυναίκα που έγινε σύμβολο αντίστασης στις κινητοποιήσεις κατά της κυβέρνησης Μαδούρο

Σύμβολο αντίστασης στις κινητοποιήσεις κατά της κυβέρνησης Μαδούρο έχει γίνει μια γυναίκα στη Βενεζουέλα.


Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας της αρχιλοχία

Η κατάσταση της υγείας της αρχιλοχία Βασιλικής Πλεξίδα, που τραυματίστηκε από τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, είναι σταθερή και βελτιώνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού.


Επίθεση στο Παρίσι: Είχε έρθει στην Ελλάδα για βοήθεια στο λαθρομεταναστευτικό ο νεκρός αστυνομικός [vids]

Λίγο καιρό πριν φύγει από το σώμα της αστυνομίας για τη Δικαστική Αστυνομία, η μοίρα επιφύλασσε τραγικό τέλος για τον 37χρονο Xavier Jugele.

Η απογείωση του ελικοπτέρου που χρησιμοποίησε η Ρούπα για την απόδραση Μαζιώτη – ΒΙΝΤΕΟ

Τη στιγμή που απογειώνεται το ελικόπτερο με το οποίο η Πόλα Ρούπα επιχείρησε να απελευθερώσει τον σύντροφό της, Νίκο Μαζιώτη, από τις φυλακές Κορυδαλλού, δείχνει ένα βίντεο ντοκουμέντο.

ΜΠΟΛΥΜΠΟΛΙΤΙΖΜΟΣ➤Άγιος Κοσμάς: Ιρακινός κατακρεούργησε με τσεκούρι Αλβανό

Ένας 46χρονος Ιρακινός είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της ανθρωποκτονίας 47χρονου Αλβανού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2017 μέσα στο πρόχειρο παράπηγμα που διέμενε, στην περιοχή του Αγίου Κοσμά. Σημειώνεται, ότι το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο από τσεκούρι, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.


ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΕΡΔΑΕΙ ΠΑΝΕ! Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαταλείπει τον Αμόν και στηρίζει Μελανσόν- Επιστολή στο γαλλικό Κομμουνιστικό Κόμμα


[Στο τέλος θα συγχαρούν και τη συντρόφισσα Λεπεν αν βγει και διαλύσει την Ευρώπη... που και να βγει δεν θα τη διαλύσει αλλά λέμε τώρα]

Εγκαταλείπει τον σοσιαλιστή υποψήφιο Μπενουά Αμόν ο ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει τον Ζαν Λυκ Μελανσόν, τον υποψήφιο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Γαλλίας για τις προεδρικές εκλογές.


ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ! Η ισπανική «AS» καταγγέλλει την κλήρωση του Champions League -«Ζεστά μπαλάκια;» [βίντεο]

[Σιγά μη βλέπουμε κάθε χρόνο τελικά Ρεάλ-Ατλέτικο... βέβαια αν βγει κανα Ατλέτικο-Γιουβέντους θα δούμε και τελικό που θα κριθεί με "αρνητικό σκορ"... Ατλέτικο -2 Γιουβέντους -3 ξερωγώ... αύτε μια επίθεση δε θα κάνουν αυτοί]

«Σκιές» στην κλήρωση του Champions League αφήνει η ισπανική «AS».

Στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της εφημερίδας «AS» κάτι δεν τους πήγε καλά με τη διαδικασία της κλήρωσης του Champions League που έβγαλε το ζευγάρι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.


Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Κατάθεση Λασκαράκη για "κλωτσιές και απειλές" - Απόφαση από Τρίτη

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού στην Πειθαρχική της ΕΠΟ. Από Τρίτη και μετά αναμένεται η απόφαση.

Το πρωί (11:00) της Δευτέρας θα κατατεθούν τα υπομνήματα, με τον Ολυμπιακό να αναμένει την τιμωρία του για τα επεισόδια στα αποδυτήρια στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" από την Τρίτη και μετά.


Πτώση Ελικοπτέρου: Μεγαλώνουν τα ερωτήματα και θέλουν απάντηση


Την Τετάρτη 19/04/2017 το ελικόπτερο τύπου ΗU-1U («Χιούι») συνετρίβη στο Σαραντάπορο με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τέσσερις στρατιωτικοί, ο Ιωάννης Τζανιδάκης Υποστράτηγος, ο Θωμάς Αδάμου Συνταγματάρχης, ο Δημοσθένης Γούλας ταγματάρχης κυβερνήτης του Ελικοπτέρου και ο Κωνσταντίνος Χατζής Υπολοχαγός Συγκυβερνήτης. Τραυματίας είναι η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα.


Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για τον διασώστη που τραυματίστηκε στην πτώση ασανσέρ

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ που χθες τραυματίστηκε όταν το ασανσέρ στο οποίο βρισκόταν για να παραλάβει ασθενή, έπεσε στο κενό καταλήγοντας με δύναμη στο υπόγειο πολυκατοικίας στα Χανιά, μιλά γι΄αυτό που βίωσε.


Ο εκατομμυριούχος αθλητής που κάνει οικονομία για τα γεράματά του

Οι επαγγελματίες αθλητές δεν φημίζονται για τη σωστή διαχείριση των οικονομικών τους. Μάλιστα, μελέτη που δημοσίευσε το Sports Illustrated το 2009 ανέφερε πως το 78% των παικτών του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) καταλήγει στην πτώχευση δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.


ΓΥΦΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ! Συμμορία που λήστευε οδηγούς και πεζούς εξάρθρωσε η αστυνομία

Τρία άτομα, ηλικίας 17, 18 και 35 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας που λήστευαν οδηγους αυτοκινήτων και ταξί, αλλά και πεζούς εξάρθρωσε το τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών.


Σοκ στη Ρωσία: 18χρονος επιτέθηκε σε κτίριο των μυστικών υπηρεσιών -Σκότωσε δύο πριν πέσει νεκρός

Ενας 18χρονος εισέβαλε στο κτίριο της μυστικής υπηρεσίας στο Χαμπάροφσκ στη ρωσική Άπω Ανατολή και πρόλαβε να σκοτώσει δύο υπάλληλους πριν πέσει νεκρός από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ! «Φουσκώνουν» τα φέσια του Δημοσίου

Για κάθε ευρώ ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους ιδιώτες που εξοφλεί το Δημόσιο, δημιουργεί 1,14 ευρώ νέων, με αποτέλεσμα τα χρέη προς τον ιδιωτικό τομέα να αυξάνονται αντί να μειώνονται. Όπως γράφει η «Καθημερινή», που επικαλείται τα επίσημα στοιχεία, το πρώτο τρίμηνο το Δημόσιο εξόφλησε 432 εκατ. ευρώ οφειλών, ενώ μόνο τους δύο πρώτους μήνες δημιούργησε 494 εκατ. ευρώ νέες.


ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Πέταξε με "Χιούι" πάνω από το Σαραντάπορο ο Καμμένος

Πτήση πάνω από το σημείο όπου συνετρίβη το "Χιούι", στη δύσβατη περιοχή στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, πραγματοποίησε, με στρατιωτικό ελικόπτερο όμοιου τύπου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου.


ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΝΟ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε ποιοι πήραν φαγητό από ντόπιους στον Άγιο Δομίνικο – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή η κομπλεξικιά ακόμα και ένα μήνα μετά το θάβει

Η Σόφη Πασχάλη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Survivor Πανόραμα”, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε πως οι παίκτες και των δύο ομάδων παραβίασαν τους κανόνες του Survivor, καθώς πήραν φαγητό από ανθρώπους εκτός παραγωγής.


Σε δίκη 11 πρώην στελέχη του «Αθήνα 9,84»-Ο Κυρίτσης ένας εξ αυτών αλλά η Βουλή δεν θα άρει την ασυλία του

[Φυσικά δηλώνει αθώος αλλά δεν θα ζητήσει και να αρθεί η ασυλία του για να επιβεβαιώσει την αθωότητά του... είπαμε: λαμόγιο που συμμετείχε στο πάρτι είναι, όχι μαλ@κας!
Α και μην ξεχάσουμε να πούμε ένα μπράβο στους δημάρχους της ΝΔ που είχαν αυτόν τον καραγκιόζη σε διευθυντικές θέσεις... όχι ότι οι άλλες επιλογές τους ήταν καλύτερες δηλ.]

Αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες, που αφορούν σε διασπάθιση εκατομμυρίων ευρών την περίοδο 2003-2010

Για κακουργηματικές κατηγορίες που αφορούν σε διασπάθιση εκατομμυρίων ευρών στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» την περίοδο 2003-2010, παραπέμπονται να δικαστούν 11 πρώην στελέχη του σταθμού.


Η 21η Απριλίου 1967: Αντίσταση δεν έκανε μόνον η Αριστερά

Του Σάκη Μουμτζή

Πενήντα χρόνια μετά την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος, οι ερμηνείες για τις αιτίες της είναι πολλές. Αυτό εξαρτάται από την ιδεολογικοπολιτική συγκρότηση του καθενός.

Όμως, είναι κοινή πεποίθηση –αν όχι όλων—των περισσοτέρων, πως αντίσταση στην δικτατορία έκανε μόνον η Αριστερά. Πάνω σε αυτόν τον μύθο οικοδομήθηκε η μεταπολιτευτική ηγεμονία της. Κυριάρχησαν τα ιδεολογήματα της.


Ευαγγελάτος ο παπαγάλος του ΣΥΡΙΖΑ: Παρουσίασε απόσπασμα ταινίας σαν αληθινό ρεπορτάζ

Σε μία απίστευτη γκάφα έπεσαν οι συντελεστές της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου Livenews.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παρουσίασαν ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένα κοριτσάκι από τη Βόρεια Κορέα να λέει ένα τραγούδι υπέρ του Κιμ Γιονγκ Ουν.


Πάλι ξύλο Άδωνι στον Παπαδημούλη

Νέα αντιπαράθεση είχαν μέσω twitter, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Μύκονος: Γοργόνα στην Ψαρρού - Οι πόζες της Ιταλίδας καλλονής άναψαν φωτιές [vid]

Άρχισε να μπουσουλάει στην άμμο και άφησε άφωνους μικρούς και μεγάλους. Η εντυπωσιακή κοπέλα ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη...


Θεός ο Ηλίας Βαλάσης (πρώην Survivor): «Δεν μπορείς εσύ ρε σαπιοκοιλιά να διώξεις εμένα από τα ΟΥΚ»

«Γιατί βρε σε μένα; Βρε κουτέ! Έβαζες ένα χαρτί εδώ και ο πρώτος που έγραφες ό,τι κι αν συνέβαινε ήμουν εγώ».

Εκρηκτικός ήταν ο Ηλίας Βαλάσης το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παίκτης του Survivor που είχε παρουσιάσει το Mega πριν από αρκετά χρόνια ξέσπασε για όσα ακολούθησαν μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.


Η ολοκληρωτική αλλαγή της Αρετής Κοσμίδου από το The Voice -Αγνώριστη [εικόνες]

Tην Αρετή Κοσμίδου τη γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο The Voice.

Με την υπέροχη φωνή της μάγεψε κριτές και κοινό. Ενα μικρό κορίτσι που έδειχνε τη θέλησή του να δουλέψει πάνω στη μουσική και στο τραγούδι, να σπουδάσει το αντικείμενο, να φύγει στο εξωτερικό.

Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «καρφώνει» τον Κώστα Κοκκινάκη!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου από το Survivor «κάρφωσε» τον Κώστα Κοκκινάκη.


Κρήτη: Ανατροπή και ''πόλεμος'' για το τετράδιο των 15.000 ευρώ που βρέθηκε στα σκουπίδια [vid]

Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου και συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Με ένα σκληρό σχόλιο τα μέλη της Επιτροπής Εργαζομένων της Ανακύκλωσης απαντούν στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας σχετικά με το θέμα που προκάλεσε αίσθηση και αφορούσε τον εντοπισμό όπως τόνισε ο κ. Μαμουλάκης, μέσα σε ένα πεταμένο τετράδιο που είχε καταλήξει στην ανακύκλωση, ποσού περίπου 15 χιλιάδων ευρώ.

Σπύρος Μουστακλής: Ο δεξιός ηρωικός ταγματάρχης που έμεινε παράλυτος από τα βασανιστήρια της χούντας

Ο Σπύρος Μουστακλής «δεν μετάνιωσε ούτε για μια στιγμή που έχασε την υγεία του, εξαιτίας της αντιδικτατορικής του δράσης».

Αυτό τονίζει η σύζυγός του, Χριστίνα μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Ήταν ικανοποιημένος γιατί αγωνίστηκε για την πατρίδα του, ήταν πατριώτης και εξετέλεσε τα καθήκοντά του, υπερασπίστηκε τη δημοκρατία» θυμάται.

Η Πάμελα Αντερσον υποστηρίζει (προεκλογικό) ΣΥΡΙΖΑ Γαλλίας ... δηλ. τον νεοκομμουνιστή υποψήφιο Μελανσόν

Η Πάμελα Αντερσον, η ζωόφιλη ακτιβίστρια, εκδήλωσε την υποστήριξή της στον γάλλο υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές, νεοκομμουνιστή Ζαν Λικ Μελανσόν, μέσω του σάιτ του Ιδρύματός της.


Απίστευτο βίντεο από τα Ίμια έδωσαν οι Τούρκοι: Τουρκικό πλοίο «καταδιώκει» ελληνικό!

Διαψεύδει ότι υπήρξε περιστατικό η ελληνική πλευρά - Στο βίντεο, που δόθηκε στην δημοσιότητα από το τουρκικό πρακτορείο Dogan, φαίνεται ένα πλοίο της τουρκικής ακτοφυλακής να καταδιώκει ένα σκάφος του λιμενικού


Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τον θάνατο των τεσσάρων αξιωματικών - ΒΙΝΤΕΟ

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τεσσάρων αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους μετά τη πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας την Τετάρτη, κράτησε η Ολομέλεια της Βουλής.

Η ληστεία της ΔΕΗ και το έπος των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ

Απίστευτα ντοκουμέντα για τα έργα και τις ημέρες τους με αφορμή τις νέες απειλές των συνδικαλιστών της ΔΕΗ για πολυήμερες απεργίες και τις εφιαλτικές διαπιστώσεις έκθεσης της ΓΣΕΕ για το πώς κατάντησε το σύνθημα «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

Οι χήρες πάνε τον Βερύκιο στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο!

Καταγγελία στο εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για την επίθεση που δέχθηκαν από τον Δήμο Βερύκιο έκανε ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α

Έκοψαν τα κάγκελα του Κορυδαλλού - Περίμεναν τη Ρούπα με το ελικόπτερο για να αποδράσουν!

- Το σύντροφό της και άλλα τέσσερα άτομα θα έπαιρνε μαζί της στο ελικόπτερο η Πόλα Ρούπα
- Μαζιώτης και μέλη των “Πυρήνων” θα έφευγαν μαζί από τον Κορυδαλλό
- Πως έκοψαν τα κάγκελα για να βγουν στην ταράτσα των φυλακών

Αστυνομικοί κατήγγειλαν επίθεση από οπαδούς του ΟΣΦΠ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Επίθεση σε βάρος τους από οπαδούς του Ολυμπιακού στο περιθώριο του επεισοδιακού πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ κατήγγειλαν τέσσερις αστυνομικοί που τραυματίστηκαν τη Μεγάλη Πέμπτη.


ΒΙΝΤΕΟ-Survivor: Το βίντεο που «καίει» τους Διάσημους για τα τρόφιμα και τη χαμένη κουβέρτα!

Oταν η Σόφη Πασχάλη και η παρέα της έβγαζαν "τρελή" την Ειρήνη Παπαδοπούλου για την κουβέρτα! "Ορίστε Σόφη";

Οι μάσκες έπεσαν στο Survivor. Το «μεγάλο» μυστικό που κανείς Διάσημος δεν φανέρωνε ήταν οι νυχτερινές έξοδοι των παικτών στο κοντινότερο χωριό όπου αντάλλασσαν προσωπικά τους αντικείμενα για ένα σάντουιτς ή ένα καρβέλι ψωμί.