20 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτη ατάκα Ντόρας μέσα στη ΣΥΡΙΖΟφωλιά της ΕΡΤ!

Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Πού θα βρείτε λεφτά για μείωση φορολογίας επιχειρήσεων;

Ντόρα:

ΒΙΝΤΕΟ-Πόσο δίκιο έχει ο Τσακαλώτος!

Αυτόν στείλαμε για διαπραγμάτευση:

Ιαπωνία: Ηλικιωμένοι οδηγοί που παραδίδουν το δίπλωμά τους κερδίζουν... έκπτωση στην κηδεία τους

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της ιαπωνικής κυβέρνησης να απομακρύνει τους υπερήλικες οδηγούς από τους δρόμους

ΒΙΝΤΕΟ-Η Σαρλίζ Θερόν μιλά για τη λεσβιακή σκηνή στη νέα της ταινία

Η Θερόν υποδύεται μία μυστική πράκτορα σε αποστολή στο Βερολίνο, η οποία εμπλέκεται με την ηθοποιό Σοφία Μπουτέλα, που υποδύεται μια κατάσκοπο από τη Γαλλία

Στο Ρίο της Αχαΐας εντοπίστηκε το στίγμα κινητού του Σώρρα

Το τελευταίο στίγμα από το κυνητό τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα, εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Ρίο της Αχαΐας. Συγκεκριμένα, το στίγμα του κινητού του, "έδειχνε" αυτό το σημείο την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα και αφού ήδη είχε καταδικαστεί.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ! ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΛΑ! Δ. Καμμένος για νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι δυνατόν να βαφτίζονται ακτιβισμός τα ποινικά αδικήματα

Την έντονη ενόχλησή του με το περιεχόμενο του ερωτηματολογίου που κατάρτισε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να σκιαγραφήσει το πολιτικό προφίλ των μελών της ενόψει του 1ου Συνεδρίου της εκφράζει ο κ. Δημήτρης Καμμένος.

ΝΔ για Eurogroup: Αποδείχθηκε η εξαπάτηση των πολιτών για το… «τέλος της λιτότητας»

«Η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου το μόνο που μπορεί να προσφέρει στον ελληνικό λαό είναι νέα βάρη, μεγαλύτερη ανασφάλεια, βαθύτερη παρακμή» επεσήμανε πριν από, λίγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Κόντρα μεταξύ του συνηγόρου και του αντιδίκου του Σώρρα

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου, ο Φώτης Λεπίδας, κουμπάρος και αντίδικος του Αρτέμη Σώρρα και ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος του καταζητούμενου .

Ο Ρέγκλινγκ ζήτησε από τον Τσακαλώτο λεπτομέρειες για το δάνειο από την Παγκόσμια Τράπεζα

[ΣΥΡΙΖΑ: Τρέμουν οι Ευρωπαίοι μήπως ο Τσίπρας πάρει 3 δις δάνειο και διορίσει Έλληνες που πεινάνε-Μπλοκάρουν την ανάπτυξη που φερνουν οι διορισμοί στο δημόσιο-Τρομάζουν μπροστά στην ιδέα ότι οι καθαρίστριες θα απογειώσουν την ανάπτυξη και δεν θα έχουμε ανάγκη τις δόσεις τους]

Διευκρινίσεις για τις σκέψεις της ελληνικής κυβέρνησης να ζητήσει δάνειο από την Παγκόσμια Τράπεζα ζήτησε ο Κλάους Ρέγκλινγκ.

Θρίαμβος ανάλογος της Αλαμάνας στο Eurogroup-Δεν τόλμησαν να κοιτάξουν στα μάτια τον Τσακαλώτο οι Ευρωπαίοι-Δεν έχει μούτρα να επιστρέψει η τρόικα και η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί στις Βρυξέλλες-Χάνουν και το ορόσημο Απριλίου οι αλαζόνες δανειστές

Το Eurogroup τελείωσε χωρίς να βγει λευκός καπνός. Ετσι οι θεσμοί δεν επιστρέφουν στην Αθήνα, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν στις Βρυξέλλες ενώ δεν είναι καν δεδομένο ότι θα κλείσουν όλα στο επόμενο Eurogroup στις 7 Απριλίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Πούλμαν πέρασε τα διόδια... αναίμακτα χωρίς να πληρώσει

Σε διόδια σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο στη Μαλαισία, ένα πούλμαν έκανε κάτι απίστευτο.

Απίστευτο θαύμα στο Νότιο Σουδάν: Αεροπλάνο συνετρίβη και όλοι οι επιβάτες είναι ζωντανοί!

Το αεροσκάφος που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, αποτελεί τον τραγικό «πρωταγωνιστή» ενός ατυχήματος στο Νότιο Σουδάν, καθώς συνετρίβη στο αεροδρόμιο Γουάου.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ FAKE NEWS➤Εντοπίστηκαν 8 τρομοπακέτα στα ΕΛΤΑ -Αποδέκτες ευρωπαίοι αξιωματούχοι


[Όποιος πιστεύει ότι μόλις μερικές μέρες μετά οι καραγκιόζηδες θα ΄στελναν νέα δέματα, είναι άξιος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και της προπαγάνδας τους]

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ καθώς βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα οκτώ ύποπτα πακέτα στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ➤"20 Μαρτίου θα έχουμε κλείσει τη συμφωνία"

Το video με όλη την κοροϊδία ότι η συμφωνία θα κλείσει στις 20 Μαρτίου

Η πιο αστεία κυβέρνηση όλων των εποχών. Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (και ο ίδιος ο Τσίπρας) προέβλεπαν ότι η συμφωνία θα έχει κλείσει μέχρι τις 20 Μαρτίου.

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ➤Σύσκεψη Ψινάκη με Φλαμπουράρη – Σπίρτζη για τον Μαραθώνα

Πολύωρη σύσκεψη, για τον Μαραθώνα είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης, με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη.

"Ο Αρτέμης Σώρρας είναι στην Ελλάδα" λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα Βασίλης Νουλέζας, πήγε σήμερα στα Δικαστήρια της Πάτρας. Ασκησε έφεση σε βάρος της απόφασης που καταδικάζει τον Αρτεμη Σώρρα και την σύζυγό του σε 8 χρόνια φυλάκιση και έκανε και αίτηση αναίρεσης του μη ανασταλτικού αποτελέσματός της.

ΒΙΝΤΕΟ- Η στιγμή της ομηρίας στο αεροδρόμιο του Ορλί

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου Ορλί στο Παρίσι κατέγραψε την στιγμή που ο δράστης μπούκαρε και άρπαξε μία γυναίκα στρατιώτη ως όμηρο. Λίγο αργότερα, ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Μέρκελ: Νέο "άκυρο" στον Ερντογάν!Μέρκελ: Νέο `άκυρο` στον Ερντογάν!

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ προειδοποίησε σήμερα την Άγκυρα ότι θα απαγορεύσει σε υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη να επισκέπτονται την χώρα της προκειμένου να συμμετάσχουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις υπέρ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τις νέες φραστικές επιθέσεις εναντίον της από τον πρόεδρο της Τουρκίας.

Μαρινάκης: Δεν πήγε να καταθέσει για το "Koriopolis"... αλλά δε γαμ@ίς ψηλά καπέλα

O Βαγγέλης Μαρινάκης δεν προσήλθε στο δικαστήριο να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση, "Koriopolis".

Απίστευτο: Πήραν το τρόπαιο από τα χέρια τενίστριας για να το δώσουν στον Φέντερερ -Είχαν μόνο ένα [βίντεο]

Περιχαρής, με το τρόπαιο από το τουρνουά του Indian Wells δίπλα της, η Ελένα Βέσνινα μιλούσε για τη νίκη της επί της Σβετλάνα Κουζνέτσοβα στον τελικό. Αλλά ξαφνικά έμεινε με άδεια χέρια!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ;➤Έφυγε από τη ζωή ο δισεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Ροκφέλερ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 101 ετών άφησε σήμερα ο δισεκατομμυριούχος, Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο οποίος διακρίθηκε στη ζωή του και για το φιλανθρωπικό του έργο.

Και επίσημα πλέον, η Δανία από σήμερα δε χρωστά τίποτα σε κανέναν!

Όταν η Δανία σήμερα πλήρωσε και την τελευταία δόση της από ένα δάνειο 1,5 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ, δεν ξεχρέωσε απλά μία ακόμα δόση. Έγινε η χώρα, που κατάφερε να μη χρωστά σε κανέναν για πρώτη φορά στην ιστορία της, μετά από το 1834. Έγινε το έθνος που δε χρωστά ούτε μία...κορώνα σε κανένα ξένο χρέος.

Στη δημοσιότητα η λίστα του Forbes: Δείτε ποιοί είναι οι πλουσιότεροι στον κόσμο

Ο συνιδρυτής της εταιρείας λογισμικών Microsoft, ο Μπιλ Γκέιτς, εξακολουθεί να είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, σύμφωνα με την κατάταξη του αμερικανικού περιοδιού Forbes που δημοσιοποιήθηκε σήμερα και επιβεβαιώνει την ακάθεκτη άνοδο των γιγάντων του Ίντερνετ.

Ασύλληπτη πρόκληση από τουρκική εφημερίδα: Το 2050 η Ελλάδα θα είναι Αλβανία

Πρωτοφανής πρόκληση από την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Star, η οποία δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της έναν χάρτη της Ευρώπης το 2050, παρουσιάζοντας την Ελλάδα ως αλβανική.

ΒΙΝΤΕΟ-Βουτιά από ύψος 1.300 μέτρων με... στόχο μια τρύπα

Εσπασε... κάθε ρεκόρ.

Ενας αλεξιπτωτιστής από τη Σιβηρία ανέβασε και άλλο το παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς πήδηξε το Σάββατο 18 Μαρτίου από ύψος 1.300 μέτρων με στόχο να...

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ροζ διαμάντι στον κόσμο - Πόσο πωλείται - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ροζ διαμάντι 59,60 καρατίων οβάλ κοπής, γνωστό ως "The Pink Star", θα βγει σε δημοπρασία στο Χονγκ Κονγκ στις 4 Απριλίου από τον οίκο Sotheby's που τονίζει ότι μπορεί να πωληθεί έως 60 εκατομμύρια δολάρια και να γίνει το πιο ακριβό διαμάντι αυτού του είδους που έχει πωληθεί ποτέ.

Aποσύρεται η ταινία που φέρεται να μιμήθηκε ο δολοφόνος του ταξιτζή της Κηφισιάς

Πώς συνδέεται το θρίλερ του Σωτήρη Τσαφούλια «Έτερος εγώ» με τον δολοφόνο της Κηφισιάς - Ο νεαρός που μοιάζει στις περιγραφές του εκτελεστή και ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου

Αντισυνταγματική η μετατροπή των άμισθων υποθηκοφυλακείων σε έμμισθα

Κατά της συνταγματικότητας του σχεδίου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο μετατρέπει τα ειδικά άμισθα υποθηκοφυλακεία σε έμμισθα τάχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες οι Ολομέλειες των Πρωτοδικείων της χώρας.

ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ: Πέθανε γυναίκα που έκαναν διακομιδή από Σισμανόγλειο σε Α. Φλέμινγκ για μια αξονική!

Στο ΓΝΑ "Σισμανόγλειο" ο χαλασμένος τομογράφος πιθανώς να συνετέλεσε σήμερα στην απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής καθώς δεν έγινε όσο γρήγορα έπρεπε η διάγνωση...

Αυτή είναι η εκπομπή που προκάλεσε σάλο στην Ιταλία – ΒΙΝΤΕΟ

Η πρόεδρος της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai Μόνικα Ματζιόνι ζήτησε συγγνώμη εξ ονόματος του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» την εκπομπή του Rai Uno η οποία παρουσίασε προς συζήτηση έναν κατάλογο με τους «έξι λόγους για τους οποίους να διαλέξει κανείς αρραβωνιαστικιά από την ανατολική Ευρώπη».

«Απολογία» του υπουργείου Πολιτισμού για το νορβηγικό Survivor στην αρχαία Μεσσήνη

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι στον συγκεκριμένο χώρο έλαβε χώρα μόνο ένα αγώνισμα, ενώ τα υπόλοιπα γυρίσματα έγιναν σε φυσικούς χώρους της περιοχής

ΠΑΛΙ ΠΟΥΛΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Τελείωσε το Eurogroup -Επιβεβαιώθηκε το ναυάγιο στις Βρυξέλλες

Το Eurogroup τελείωσε χωρίς να βγει λευκός καπνός. Εξάλλου, χωρίς αποτέλεσμα έληξε και το μίνι-Eurogroup που προηγήθηκε στις Βρυξέλλες.

Survivor: Αγνώριστος ο «τρελός Κύπριος» σε διαφήμιση [vids]

Έχει κλέψει τις εντυπώσεις από την ομάδα των "Μαχητών" καθώς σίγουρα είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor.

Αρτέμης Σώρρας: "Δεν κρύβεται, φοβάται για τη ζωή του" λέει ο δικηγόρος του!

Ο Αρτέμης Σώρρας δεν... κρύβεται αλλά προστατεύεται καθώς έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του! Αυτό υποστήριξε με δηλώσεις του στο newsit.gr ο συνήγορος υπεράσπισής του, Βασίλης Νουλέζας κι ενώ ο πελάτης του είναι "εξαφανισμένος" για τέταρτη ημέρα από την στιγμή που δικαστήριο της Πάτρας αποφάσισε την οκταετή κάθειρξη εκείνου και της συζύγου του.

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός στη Βουλή! Κασιδιάρης σε Παπανάτσιου: «Είσαι αισχρή»-Κακλαμάνης: «Τώρα που τελείωσες το σόου, βγες έξω»

Επεισοδιακή ήταν, όπως αναμενόταν, η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης βουλευτή της Χρυσής Αυγής για τη βουλευτική αποζημίωση, νωρίτερα στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Μην έχουμε αυταπάτες. Ο Παυλόπουλος στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάκη Μουμτζή

Το αίτημα για Εθνική συνεννόηση που προβάλλει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι εμφανώς υποκριτικό. Απλώς, αποσκοπεί να προσφέρει χείρα βοηθείας στον κατακρημνιζόμενο ΣΥΡΙΖΑ.


Χωρίς ανάπτυξη και το 2017;

Η ελληνική κυβέρνηση (Νοέμβριος 2016), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Φεβρουάριος 2017) και το ΔΝΤ (Οκτώβριος 2016) -στις περισσότερο πρόσφατες εξελίξεις τους- αναμένουν η ελληνική οικονομία να μεγεθυνθεί κατά 2,7% το 2017. 

Απίστευτο βίντεο: Φορτίο με τούβλα καταπλακώνει αυτοκίνητο αλλά ο οδηγός του γλιτώνει χωρίς γρατζουνιά

Όλα συνέβησαν όταν ένα φορτηγό προσπάθησε να κάνει έναν επικίνδυνο ελιγμό από τα δεξιά ενός ασημί αυτοκινήτου που άγνωστο γιατί έχει σταματήσει

Αυτοκίνητο τρύπησε τοίχο γκαράζ (video)

Μπορεί στις ταινίες του κινηματογράφου να βλέπουμε συχνά αυτοκίνητα να… ρίχνουν τοίχους και να πηδάνε από πολυώροφα γκαράζ αλλά στην πραγματική ζωή, μία τέτοια απόπειρα θα ήταν σίγουρα καταστροφική. Ή θα μπορούσε να είναι αν ο πρωταγωνιστής της ιστορίας αυτής δεν ήταν απίστευτα τυχερός.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτή είναι η αριστερά γίδι μου...

Κάνουν βόλτες με τα αεροπλάνα και με τις BMW που υποτίθεται ότι θα πουλούσαν για να επισκευάσουν τα ασθενοφόρα

ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ! Μ' ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ! Η σέλφι της Πόπης Τσαπανίδου με την όμορφη κόρη της – ΦΩΤΟ

Μία σέλφι με την όμορφη κόρη της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

ΚΛΑΜΑ! Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η κλοπή από τα σουπερμάρκετ είναι αντισυμβατική ακτιβιστική δράση-ΔΕΙΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ!

Ως «αντισυμβατική ακτιβιστική δράση» χαρακτηρίζει την κλοπή σουπερμάρκετ η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος, ΣΥΡΙΖΑ.

Πόλεμος Μαξίμου – Τσακαλώτου για τα περιφερειακά αεροδρόμια

Ένα ακόμα σημείο τριβής ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, προκαλεί τριγμούς στην κυβέρνηση.

Μυστήριο Νο 2 με «Noor 1» και «στημένα»

«Black out» προκλήθηκε στην πολύκροτη υπόθεση μεταφοράς των 2,1 τόνων ηρωίνης και του «ξεπλύματος» βρόμικου χρήματος μέσω του πλοίου «Noor 1», καθώς εξαφανίστηκαν από τη δικογραφία συνομιλίες εμπλεκομένων στην υπόθεση, οι οποίες είχαν καταγραφεί από τον υπερκοριό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ-Χαμηλές διελεύσεις Ισραηλινών μαχητικών πάνω από την Πάφο ενώ στα ανοιχτά ασκούνται οι Τούρκοι

Πρόκειται για μια από τις μαζικότερες εμφανίσεις ισραηλινών δυνάμεων σε Κυπριακό FIR, AΟΖ και έδαφος, την ώρα που πολίτες κατέγραψαν σε video ισραηλινά μαχητικά να υπερίπτανται σε χαμηλό ύψος πάνω από το λιμανάκι της Πάφου, πλησίον του Κάστρου, με δυτική κατεύθυνση, δηλαδή προς την περιοχή που οι Τούρκοι προκλητικά δέσμευσαν με NAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά το τεμάχιο "1" της Κυπριακής ΑΟΖ

O Kimi μας δείχνει πώς πρέπει να οδηγείται μια Ferrari GTC4Lusso T [video]

Ο Räikkönen αποφάσισε να παίξει ice-hockey για να ξεμουδιάσει. Και φυσικά το ιδανικό αυτοκίνητο για να κουβαλήσει τον εξοπλισμό τουείναι μια Ferrari GTC4Lusso T. Αλλά για να πάει μέχρι το γήπεδο πήρε τον πιο μακρύ δρόμο...

ΧΑΡΤΗΣ-Η αντιπολίτευση τρολάρει στον Ερντογάν με την... Ευρώπη των ναζί: Χρεοκοπημένοι ναζί, Πίτσα ναζί, Ναζί ναζί...

Οι ύβρεις που εξαπολύει η Άγκυρα το τελευταίο διάστημα κατά της Ευρώπης δεν έχουν προηγούμενο.

Στο στόχαστρό της έχουν μπει ειδικά οι χώρες που απαγόρευσαν σε Τούρκους υπουργούς να κάνουν εκστρατεία στα εδάφη τους υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για τη συνταγματική μεταρρύθμιση, που θα ενισχύσει τις εξουσίες του Ταγίπ Ερντογάν καθιστώντας τον αρχηγό του κράτους και της κυβέρνησης

Μαυρωτάς: Επί 13 χρόνια σε κοντέινερ οι μαθητές δημοτικού σχολείου στα Λεχαινά!

Ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού προς τους αρμόδιους υπουργούς

Σε κοντέινερ εξακολουθούν να στοιβάζονται οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Λεχαινών σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή ο κ Γιώργος Μαυρωτάς.

Χαμόγελα συναίνεση και… Σκάρλετ Γιόχανσον στο τετ α τετ Μητσοτάκη–Μεϊμαράκη

Έθεσαν επί τάπητος όλα τα μείζονα ζητήματα της εσωτερικής και εξωτερικής ατζέντας -«Κουτσομπολιά» χαρακτήρισε τα περί διαφωνιών, ο πρώην  πρόεδρος της ΝΔ 

Συνάντηση περίπου μιας ώρας είχαν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο  Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Βουλή... με φόντο το «τζάμπα μαγκιές» και το κλίμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δυο αντρών. 

Ο ΑΛΗΤΗΣ ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ➤Ο κρεοπώλης , ο συνεταιρισμός και οι βίλες-Απίστευτες ιστορίες δανείων που δεν πληρώθηκε ούτε μια δόση!

[Ενώ όλα αυτά τα λαμόγια που -μέσω ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών- φόρτωσαν τα φέσια τους σε εμάς τους υπόλοιπους, αγάπανε τους Έλληνες]
Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ξεκαθαρίσματος των χαρτοφυλακίων των «κόκκινων δανείων», βρέθηκαν επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών, με καταθέσεις, άτομα με δάνεια εκατομμυρίων ευρώ, κάτοχοι πολυτελών αυτοκινήτων, καταθέσεις σε θυρίδες κλπ οι οποίοι έχουν πάρει μεγάλα δάνεια αλλά δεν τα αποπληρώνουν, με αποτέλεσμα να έχουν χαρακτηριστεί ως «κόκκινα».

Τι θα συμβεί αν δεν κλείσεις το κινητό στο αεροπλάνο-Γιατί χαμηλώνουν τα φώτα και δεν κατεβάζουν τις "κουρτίνες" των παραθύρων

Τους τελευταίους μήνες η Aegean λέει πλέον στις πτήσεις της ότι αρκεί τ κινητά να μπούν σε Flight mode

Flight mode. Η μία από τις πρώτες, βασικές... δουλειές που πρέπει να κάνει κανείς με το που πατήσει το πόδι του στο αεροπλάνο είναι να κλήσει το σήμα στο κινητό του. Να απενεργοποιήσει τόσο την τηλεφωνική γραμμή όσα και τα δεδομένα.