18 Μαρτίου 2017

Η φοροδιαφυγή θέλει... φαντασία! Η ταβέρνα της παπαδιάς και σχολή χορού ως "ΜΚΟ"

- Απίστευτα κόλπα για να κλέβουν τον ΦΠΑ ακόμα και με τα POS
- Όπως δείχνουν οι φορολογικοί έλεγχοι, η παραβατικότητα ξεπερνά το 50%
- Εισπράξεις με προορισμό το εξωτερικό, αδήλωτες ταμειακές μηχανές και παπούτσια μόνο για το ένα πόδι!

Σε κλούβα των ΜΑΤ ο Βασίλης Κικίλιας

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, επισκέπτεται δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας δείχνοντας εμπράκτως τη στήριξη του στο έργο που επιτελούν.

ΨΟΦΟ! Η Τουρκία έχασε 10 δισ. δολάρια από τον τουρισμό το 2016

Το 2016 για τον τουρκικό τουρισμό φαίνεται πως ήταν η δυσκολότερη χρονιά των τελευταίων ετών, καθώς η τουρκική οικονομία εισέπραξε 10 δισεκατομμύρια δολάρια λιγότερο τουριστικό συνάλλαγμα σε σχέση με το 2015.

Δημοσκόπηση Marc: Πάει για triple score η ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι παγιώνει μεγάλη διαφορά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτό δείχνει νέα δημοσκόπηση, που δίνει σταθερή πρωτιά στη ΝΔ με 31,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζεται με ποσοστό 15% σε δημοσκόπηση της Marc.

ΗΠΑ: Μπαινοβγάινουν περαστικοί στον Λευκό Οίκο -Συνελήφθη και δεύτερος εισβολέας από μυστικούς πράκτορες

Ενας άνθρωπος πήδηξε από μπάρες στάθμευσης ποδηλάτων στην «ουδέτερη ζώνη» μπροστά από τον Λευκό Οίκο ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απουσίαζε στη Φλόριντα.

Πρωθυπουργός Σκωτίας: Το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία θα γίνει

«Δεν θέλουμε να καταποντιστούμε με το ναυάγιο του Brexit»: το Εθνικό Κόμμα της Σκωτίας, το συνέδριο του οποίου διεξάγεται στο Αμπερντίν, επανέλαβε την επιθυμία του για ανεξαρτησία της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο και για τη διεξαγωγή ενός νέου δημοψηφίσματος.

Στα δικαστήρια για την περιουσία του Τζορτζ Μάικλ οικογένεια και σύντροφος

Στα δικαστήρια για την περιουσία του Τζορτζ Μάικλ οικογένεια και σύντροφος
Η διαμονή του Φαντί Φαουάζ στο αξίας 5 εκατ. λιρών σπίτι στο Λονδίνο ενοχλεί τους κληρονόμους

Κράξιμο και στον υφυπ. Παιδείας Μπαξεβανάκη στην Καλαμάτα

Μεταξύ των «πρωταγωνιστών» και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας - Διαδηλωτές του ΠΑΜΕ θέλησαν να συναντήσουν τον υφυπουργό, αλλά δεν τους επιτράπηκε να περάσουν όλοι

ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΓ. ΔΟΜΗΝΙΚΟ-Το «Survivor» της Νορβηγίας γυρίστηκε στην Μεσσηνία

Λέγεται «Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών» και σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης - Ο μεγάλος τελικός έγινε στην Αρχαία Μεσσήνη, ενώ γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Καλαμάτα, Βέργα, Μάνη, Πύλος, Βοϊδοκοιλιά, Μεθώνη

Ταξίδι στον πιο επικίνδυνο δρόμο του κόσμου [vid]

Υπάρχει η διαβόητη Ruta de la Muerte στη Βολιβία, υπάρχει ακόμα κι ένας δρόμος στη βόρεια Αιτωλοακαρνανία που έχει περιληφθεί στους πιο επικίνδυνους του κόσμου. Αυτός εδώ όμως σου κόβει το αίμα.

Το νέο εντυπωσιακό γκράφιτι για το οποίο μιλάει όλη η Αθήνα – ΦΩΤΟ

O διάσημος WD (Wild Drawing) είναι ένας καλλιτέχνης από το Μπαλί που εδώ και χρόνια έχει διαλέξει να ζει και να εργάζεται στην Αθήνα. Μετά το γκράφιτι με την κουκουβάγια που έγινε παγκόσμια διάσημο της πόλης χτύπησε ξανά και «έβαψε» την Πολυτεχνιούπολη του Ζωγράφου, μεταμορφώνοντας ένα σημείο της σε τοπίο από τους τροπικούς.

Στο «Μάστερ σεφ Τζούνιορ» η Μισέλ Ομπάμα -Τι ζήτησε από τα παιδιά να μαγειρέψουν και δεν τους άρεσε

Οσοι περίμεναν ότι η Μισέλ Ομπάμα θα βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ μάλλον θα πρέπει να στεναχωρήθηκαν όταν άκουσαν πως η πρώην Πρώτη Κυρία στρέφει την προσοχή της προς τον τομέα του φαγητού και όχι προς την πολιτική.

Ποιος φαλακρός βουλευτής θυμάται την… αλογοουρά του;

Αποκαλύψεις για τα νεανικά του χρόνια έκανε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας....

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιήσει για «τρομοδέματα» από την Ελλάδα

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιήσει τη γερμανική κυβέρνηση ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο για τον κίνδυνο παγιδευμένων πακέτων από την Ελλάδα, γράφει η εφημερίδα Bild. Δεν διαψεύδει το Βερολίνο.

Πάτρα: Ο ''δεκάλογος'' του εργοδότη για να μην παπαρίζονται οι υπάλληλοι - Ποινές για όσους αργούν και πηγαίνουν συχνά τουαλέτα!

Απίθανες καταγγελίες από εργαζόμενους επιχείρησης στην Πάτρα. Τα 4 ''θέλω'' των εργοδοτών που προκαλούν αίσθηση...

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ-Τραμπ-Μέρκελ: Πρώτα δεν της έδωσε το χέρι, τώρα ζητά τα... λεφτά των Γερμανών

Η Γερμανία χρωστά τεράστια ποσά στο ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ πρέπει να πληρωθούν περισσότερα για την προστασία που προσφέρουν στη Γερμανία, έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος και δεν ξέχασε να επιτεθεί στα... fake news για όσα μεταδόθηκαν σχετικά με τη χθεσινή συνάντησή του με την καγκελάριο της Γερμανίας

ΒΙΝΤΕΟ-Τρίκαλα: Εκραξαν την Ράνια Αντωνόπουλου και απωθήθηκαν – Συνθήματα κατά Τσίπρα με... Βελουχιώτη

Επίσκεψη με ένταση και έντονες αποδοκιμασίες για την Ράνια Αντωνοπούλου στα Τρίκαλα.

Την ώρα της συνάντησης που είχε σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο Τρικάλων, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κα Ράνια Αντωνοπούλου, με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, στα πλαίσια της επίσκεψής της στα Τρίκαλα...

Είναι φάση ο Αγόρης και τα διορισμένα τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ

Του Θανάση Χειμωνά

Τον  διευθυντή της εφημερίδας «Το Χωνί» Κώστα Αγόρη δεν τον ήξερα. Μέχρι χθες αγνοούσα την ύπαρξή του. Δεν το λέω για κακό.  Βλέπετε, έχω την ατυχία να γνωρίζω από την καλή και –κυρίως- από την ανάποδη πολλά άτομα που εργάζονται στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ οπότε το ότι δεν έχω ακούσει ποτέ το όνομα αυτό μόνο ως θετικό θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω.

Οι 14 πιο ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές μέχρι σήμερα

Είναι γνωστό πια ότι το Χόλιγουντ έχει «μετακομίσει» στη μικρή οθόνη, με τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς και τους πρωτοκλασάτους ηθοποιούς, να συμμετέχουν περισσότερο σε τηλεοπτικά πρότζεκτ παρά σε επίδοξα κινηματογραφικά blockbuster.

H κούκλα κόρη του Van Damme που δεν τα βάζεις μαζί της για κανένα λόγο (pics)

Ο Βέλγος ηθοποιός και σουπερ σταρ των πολεμικών τεχνών, Jean-Claude Van Damme, έχει τρία παιδιά με την τρέχουσα σύζυγο του και Bodybuilder Gladys Portugues. Και ενώ όλα τα του τα παιδιά είναι όμορφα και ταλαντούχα, η κόρη του Bianca Van Varenberg είναι ένα επίπεδο πάνω!

ΦΩΤΟ-ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Ο Τσίπρας τολμάει και κουνάει το δάκτυλο στη ΝΔ για την "εκ παραδρομής ψήφο"

"Δεν εκπλήσσει κανέναν η καταψήφιση από τη ΧΑ. H @neademokratia όμως οφείλει να ντρέπεται για την υποκριτική της στάση" έγραψε ο Τσίπρας στο Twitter κάνοντας μαθήματα στη ΝΔ για την "εκ παραδρομής" λανθασμένη ψήφο στο θέμα απόδοσης υπηκοότητας σε απογόνους Ελλήνων Εβραίων... να του θυμίσουμε λοιπόν αυτό:

Κυριάκος Μητοστάκης: Η εντυπωσιακή γυναίκα που τον χαιρέτησε και τράβηξε τα βλέμματα [pic]

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ''Food Expo 2017'' βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο κύπελλο ο Πετρούνιας - ΒΙΝΤΕΟ

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του, πρόσθεσε σήμερα ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Ολυμπιονίκης του Ρίο Ντε Τζανέιρο, που δικαιωματικά θεωρείται ο κορυφαίος γυμναστής του πλανήτη στους κρίκους, κατέκτησε την πρώτη θέση και στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης AGF Trophy 2017, ενώ ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης κατέλαβε την 5η θέση.

Το πρώτο μπάνιο του καλοκαιριού για τον Αυγενάκη - ΦΩΤΟ

Το πρώτο μπάνιο της σεζόν έκανε σήμερα ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, στα «κρύα νερά της θάλασσας», όπως σημειώνει ο ίδιος, προσθέτοντας ότι «είναι ό,τι πιο αναζωογονητικό».

ΓΙ' ΑΥΤΑ ΜΟΥΓΓΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Στον Οικονομικό Εισαγγελέα 35 Τραπεζικά στελέχη για τα θαλασσοδάνεια στον Μπόμπολα

Η πολιτικοδημοσιογραφική πιάτσα «βούιζε» το τελευταίο διάστημα και να που η είδηση τελικά επιβεβαιώθηκε.

Αφού σήμερα έγινε γνωστό πως τρία κορυφαία στελέχη της «Πήγασος» και ο βασικός μέτοχος της μεγάλης εκδοτικής εταιρείας Φώτης Μπόμπολας, έχουν κληθεί από τον Οικονομικό Εισαγγελέα να καταθέσουν για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της εταιρείας του Φώτη Μπόμπολα που αγγίζουν τα 87.000.000 ευρώ!

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας κάνει εξεταστική μόνο για 'μενα - Ανυπομονώ

Θα αποκαλυφθούν πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ, θα τα πω χαρτί και καλαμάρι, είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Μόνο 6 χρόνια φυλακή στον «Power Ranger» που σκότωσε τον συγκάτοικό του με σπαθί

Ο Ricardo Medina Jr. παραδέχτηκε την πράξη του, αλλά υποστήριξε ότι ήταν σε αυτοάμυνα και το δικαστήριο έκανε αποδεκτούς τους ισχυρισμούς του

Πιλότος τραβούσε βίντεο τον εαυτό του ενώ προσγείωνε ένα Boeing εν μέσω ισχυρών ανέμων

Ένα απίστευτο σέλφι - βίντεο πόσταρε ένας πιλότος στο προφίλ του στο facebook. Τον δείχνει ενώ προσπαθούσε να προσγειώσει ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737, εν μέσω ισχυρών ανέμων.

Ο Άδωνις για την γκάφα ΝΔ με τους Έλληνες Εβραίους της διασποράς

"Ως προς τα της τροπολογίας για την Ιθαγένεια των Ελλήνων Εβραίων ανέβασα στο FB την εξής δήλωση" έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter και ανέβασε την εξής δήλωση:

Μεσσηνία: Άνοιξε την τηλεόραση και σκότωσε τη 10χρονη κόρη του - Τι έδειξαν οι τελευταίες εξετάσεις του πατέρα [pics, vids]

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Μεσσήνης από την ανείπωτη τραγωδία. Ανοίγουν κλειστά στόματα και συμπληρώνουν τα κομμάτια στο πάζλ της υπόθεσης...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 10.000, Ε; Καμμένος: Ήρθε στο γραφείο μου οικογένεια που δεν είχε να φάει και άφησε το παιδί της σε άσυλο

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε πριν από λίγο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Real Fm 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και τον Μάνο Νιφλή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΟΣ! Ο γυμνός εραστής κρύβεται έξω από το παράθυρο της άπιστης συζύγου


[ΟΚ το πιθανότερο είναι να είναι στημένο, αλλά όπως κι αν έχει βγάζει γέλιο]

Ένα ασύλληπτο περιστατικό συνέβη, πιθανότατα στη Γαλλία, όταν οι πολίτες είδαν έναν γυμνό άνδρα, στο περβάζι, έξω από το παράθυρο ενός διαμερίσματος, να προσπαθεί να μην γίνει αντιληπτός, πιθανόν από τον σύζυγο της ερωμένης του, ο οποίος έφτασε στο σπίτι.

ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Με εντολή Μαξίμου υπέγραψε ο Σπίρτζης τη σύμβαση για το «Ελ. Βενιζέλος»

Υπέγραψε τελικά την 20ετή επέκταση της σύμβασης παραχώρησης του διεθνούς αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» ο υπουργός Υποδομών, κατόπιν εντολής του Μεγάρου Μαξίμου και μετά από ημέρες παρασκηνιακής αντίστασης.

Μόνο τι χρώμα βρακί φοράει δε ρώτησε τη διαγωνιζόμενη ο Καρβέλας στο Star Academy - ΒΙΝΤΕΟ

Σε δύσκολη θέση έφερε μια 19χρονη διαγωνιζόμενη του Star Academy, ο Νίκος Καρβέλας που βρίσκεται στη θέση της κεντρικής επιτροπής, με τις ερωτήσεις που της έθετε.

«Το ίδιο πρόσωπο πίσω από τις δύο επιθέσεις στο Παρίσι» δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών επιβεβαίωσε ότι το ίδιο πρόσωπο εμπλέκεται και στα δύο επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα στο Παρίσι.

ΝΔ: Είχαμε εκφρασθεί θετικά για την τροπολογία για τους Εβραίους αλλά μες στο κυκεώνα τροπολογιών, χάθηκε η μπάλα

Εν τω μεταξύ την πατάτα την έκανε ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ, Βασίλης Γιόγακας, που εκείνη την ώρα ήταν στη Βουλή, εκπροσωπώντας τη ΝΔ, και είχε πάρει φόρα "ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ"... αυτός βέβαια πρέπει να είναι γενικώς σαϊνι αφού αρθρογραφεί και στη φυλλάδα του Βαξεβάνη... τι έχει να τραβήξει κι ο Κυριάκος άμα γίνει Πρωθυπουργός με Γιόγακες, Κακλαμάνηδες, Στυλιανίδηδες κ.λπ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Για μία ακόμα φορά, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Το Κόμμα που συγκυβερνά με τον γνωστό για τα αντισημιτικά του σχόλια, κ. Καμμένο, κάνει κήρυγμα περί αντισημιτισμού. Θράσος χωρίς μέτρο...

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Ο Σώρρας στέλνει μήνυμα μέσω 20λεπτου βίντεο: Δεν θα παραδοθώ ποτέ

Την ώρα που η ελληνική αστυνομία ψάχνει τον Αρτέμη Σώρρα μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του, ο ίδιος στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Παρκέ στο ΝΒΑ μετατράπηκε σε αρένα - Μια σπάνια σκηνή βίας [βίντεο]

Αν και δεν είναι και ό,τι πιο σύνηθες, δεν λείπει από το ΝΒΑ. Στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Μπακς, παίκτες, προπονητές και διαιτητές πιάστηκαν στα χέρια, έπειτα από ένα κόψιμο σε αιφνιδιασμό.

Ανατριχιαστικά πλάνα απόπειρας βιασμού 22χρονης [vid]

Σοκάρουν τα πλάνα από τη στιγμή απόπειρας βιασμού 22χρονης στη μέση του δρόμου.

Στο βίντεο που έδωσαν οι αρχές στη δημοσιότητα φαίνεται ο άντρας να κατεβαίνει από το λεωφορείο μαζί με την 22χρονη, να την ακολουθεί και να τη ρίχνει στον δρόμο για να τη βιάσει.

Το μήνυμα που έστειλε ο Καραμανλής συναντώντας τη Ντόρα

H επιλογή του Κώστα Καραμανλή να συναντηθεί με την Ντόρα Μπακογιάννη λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τη δημόσια και έντονη κόντρα της με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο, δεν επιδέχεται παρερμηνειών.

Πέθανε ο εκδότης του «Φως των ΣΠΟΡ» Θόδωρος Νικολαΐδης

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών, ο Θόδωρος Νικολαϊδης, ιδρυτής της εφημερίδας «Φως των ΣΠΟΡ».

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλίκία 92 ετών, ο Θόδωρος Νικολαΐδης, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε ιδιωτική κλινική.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΡΕ ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΕ; Η ΤΑΝΖΑΝΙΑ; Βίτσας: Δεν γίνεται να κατηγορούμε μόνο την Αθήνα για τα δέματα-βόμβες

Ως σημάδι των καιρών χαρακτήρισε την τάση να γίνονται τα πακέτα-βόμβες ζητήματα εσωτερικής αντιπαράθεσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Οινόη: Ενοπλη ληστεία στο τελωνείο -Εδεσαν τον φύλακα και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο

Οι ληστές των χρηματοκιβωτίων «χτύπησαν» ξανά, αυτή τη φορά στο τελωνείο της Οινόης.

Τέσσερα άτομα, που φορούσαν κουκούλες, μπήκαν στο τελωνείο...

Βίασαν δύο κορίτσια και υποχρέωσαν τον πατέρα τους να βλέπει

Μία ακόμα ιστορία ομαδικού βιασμού αποκαλύφθηκε στην Ινδία, όταν μία συμμορία 13 ανδρών επιτέθηκαν σε οικογένεια στο χωριό Μπουτπάγκλα, στον δυτικό τομέα της χώρας, βιάζοντας δύο μικρά κορίτσια ηλικίας 13 και 15 ετών και υποχρεώνοντας τον πατέρα τους να παρακολουθεί.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΝΕΟ! Βουτιά 4 δισ. ευρώ στις καταθέσεις σε λιγότερο από τρεις μήνες

Καταθέσεις ύψους 4 δισεκατομμυρίων ευρώ έχουν φύγει από το τραπεζικό σύστημα από την αρχή του έτους, σύμφωνα με την «Καθημερινή», εξαιτίας της αβεβαιότητας που προκαλεί η μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Προσκυνηματικός προορισμός των Γερμανών ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων [εικόνες]

Ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων θα αποτελέσει το επόμενο διάστημα έναν από τους πέντε διασημότερους τόπους προσκυνήματος.

Μαζί με τη Λούρδη, τον Άγιο Ιάκωβο της Κομποστέλα, τη Φάτιμα, τη Ρώμη και τους Αγίους Τόπους, θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του Βαυαρικού Οργανισμού Τουρισμού με το γενικότερο τίτλο: «Προσκυνηματικές περιηγήσεις στη Βόρεια Ελλάδα».

Χαμός στο Twitter: Η Τζολί συναντήθηκε με Αρχιεπίσκοπο αλλά δεν φορούσε σουτιέν

Ουπς... Η Αντζελίνα Τζολί υπέπεσε σε στιλιστικό ατόπημα εξοργίζοντας τον κόσμο των social media. H διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι στο παλάτι Λάμπεθ του Λονδίνου και τα στιγμιότυπα που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός αποκαλύπτουν την γκάφα της Τζολί.

Ο ασταμάτητος Αντετοκούνμπο έσβησε... και τους Λέικερς - ΒΙΝΤΕΟ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχαν οι Μιλγουόκι Μπακς επί των Λέικερς με σκορ 103 -107. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για ακόμη μια φορά αποδεικνύει γιατί είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, αφού και σε αυτό τον αγώνα σημείωσε 26 πόντους σε 35 λεπτά συμμετοχής.

ΦΩΤΟ-Αεροδρόμιο Ορλί: Εξτρεμιστής μουσουλμάνος πήγε να πάρει το όπλο στρατιώτη και τον σκότωσαν

Γνωστός στις υπηρεσίες πληροφοριών ο δράστης της επίθεσης - Δεν βρέθηκαν πάνω του εκρηκτικά ενώ η αστυνομία αναζητά συνεργό του - Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο

Πανικός και πυροβολισμοί στις 08:30 το πρωί του Σαββάτου (ώρα Γαλλίας) στο αεροδρόμιο του Ορλί στο Παρίσι, το οποίο έχει εκκενωθεί.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΟ ΜΕΪΛ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ! Βρούτσης: Από τον Ιανουάριο του 2015 δεν έχει εκδοθεί ούτε μια νέα επικουρική σύνταξη

Καμία νέα επικουρική σύνταξη δεν έχει εκδοθεί από τον Ιανουάριου του 2015 σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.