08 Φεβρουαρίου 2017

BINTEO-Παρακαλείται ο λαός να μην αποθεώνει τους υπουργούς της εθνοσωτηρίου... δεν μπορούν να κάνουν ούτε 2 βήματα χωρίς να τους συγχαρούν!

Πετρόπουλος: Περπατούσα και έβγαιναν απ' τα μαγαζιά να μου πουν ότι μειώθηκαν οι εισφορές

Η δήλωση του Υφυπουργού εργασίας:

Κυβέρνηση χωρίς κόμμα - Έγγραφο σοκ του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει την απογοήτευση των οργανώσεων σε 7 νομούς

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται, η αδυναμία του κόμματος να επικοινωνήσει το κυβερνητικό έργο στους πολίτες

«Καζάνι που βράζει» θυμίζει το κυβερνών κόμμα με την πλειονότητα των μελών, των κομματικών στελεχών και των απλών ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ να διακατέχονται από απογοήτευση και έντονη δυσαρέσκεια σε σημείο που να διατυπώνουν πλέον ανοικτά τη διαφωνία και την αντίθεσή τους για τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Σε ιδιωτική λέσχη θα μετατρέψει τη βίλα Ζαρντινίδη ο Ιβάν Σαββίδης!

Τον δρόμο της αξιοποίησης παίρνει ένα από τα πλέον εμβληματικά και γνωστά κτίρια της Θεσσαλονίκης, η βίλα Ζαρντινίδη, η οποία έχει περιέλθει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Άναψαν τα... αίματα! Έκραξαν Βαρδινογιάννη στη Λεωφόρο

Σε μια ημέρα όπου ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και διέλυσε με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης, οι οπαδοί του βρήκαν έναν λόγο να.. παρεξηγηθούν μεταξύ τους!

AP: Συνέλαβαν 6 Τούρκους στον Εβρο -Σκοπεύουν να ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα

Δύο οικογένειες από την Τουρκία συνελήφθησαν στον Εβρο, για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και σκοπεύουν να ζητήσουν άσυλο, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζουν διώξεις στη χώρα τους.

Αυτό αναφέρει το Associated Press, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., οι Τούρκοι που συνελήφθησαν δεν έχουν ζητήσει άσυλο.

Πρετεντέρης: Αν δε τους σώσει η Θεοτόκος παίζει να τους ρίξει μόνος του ο Άδωνις

Διαβάστε το σχόλιο του Γ. ΠΡετεντέρη στα ΝΕΑ:

ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ; Σόιμπλε: «Κούρεμα» του ελληνικού χρέους μόνο εκτός ευρωζώνης

«Η Ελλάδα πρέπει να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις, σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι σε θέση να παραμείνει εντός του ευρώ», τόνισε χαρακτηριστικά - Γερμανικός Τύπος: «Ο Σόιμπλε συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας»

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ! ΧΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ! Το εξοχικό του Στάλιν άνοιξε τις πύλες του: Δείτε που «ζούσε» ο «χασάπης» της Σοβιετικής Ένωσης

Εκπληκτικές φωτογραφίες από την καλοκαιρινή κατοικία του Ρώσου ηγέτη σφαγέα στη λίμνη Ρίτσα της Αμπχαζίας

Τον αποκάλεσαν (ήταν... δεν τον αποκάλεσαν) «χασάπη» της άλλοτε Σοβιετικής Ένωσης. Ήταν ένας ιδιαιτέρως σκληρός άνθρωπος, ο οποίος στήριξε την ηγεσία του στο φόβο και στον τρόμο των πολιτικών του -και όχι μόνο- αντιπάλων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Βορίδη σε Σκουρλέτη-Χατζηνικολάου: Θα τους πετάξουμε σωσίβιο αφού τα έχουν κάνει χάλια;

[Λασπομαχία σύμφωνα με τον Νικολάκη τι έκανε στα κρυφά ο Τσίπρας στο Παρίσι και τι έγινε με τη Ροτσιλντ που σε 48 ώρες την έχρισαν σύμβουλο του κράτους... συμψηφισμός με διαμέρισμα 92 τμ που αγόρασε η Μαρέβα με δάνειο το οποίο πληρώνει ακόμα]

Αντιπαράθεση με επίκεντρο την πορεία της αξιολόγησης, τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές και τα τελεσίγραφα που θέτουν, είχαν ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Ντου» άπλυτων σε σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια

Σε σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια εισέβαλαν περίπου 15 αντιεξουσιαστές το μεσημέρι της Τετάρτης.

ΕΚΑΝΕ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Κατσίκης: Όσα είπα περί δραχμής αφορούσαν σε υποθετικά σενάρια - ΒΙΝΤΕΟ

[Στον στόκο ο Νικολάκης έκανε τον μάγκα και μόλις του είπε "παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου" άρχισε να του τις διαβάζει... αντίθετα με ΣΥΡΙΖΑίους που κατά καιρούς λένε μαλ@κίες και μετά τα μαζεύουν κάνει το γατάκι]

«Απάντησα σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με υποθετικά σενάρια», ανέφερε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, σε ερώτηση σχετικά με τη δήλωσή που έκανε για επαναφορά στο εθνικό νόμισμα, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση μέχρι τον Μάρτιο.

Όργιο προπαγάνδας εναντίον Τραμπ: "Εξοργισμένος για τις πετσέτες στο Air Force One!"

Οι πετσέτες στο Air Force One δεν ήταν στα γούστα του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με αποτέλεσμα να κάνει τα παράπονά του.

Στα “μαχαίρια” Αχτσιόγλου – Πετρόπουλος για το μπάχαλο με τα μπλοκάκια!

- Βαρύ το κλίμα στο υπουργείο Εργασίας
- Δυσαρέσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου για τον... χαμό που έχει προκαλέσει η ρύθμιση
- Όλο το ρεπορτάζ

Καταγγελίες για «ρουσφέτια και πολιτικάντικα παιχνίδια» στον ΕΔΟΕΑΠ

Σε καταγγελίες σε βάρος μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης - Περίθαλψης) για «ρουσφέτια και πολιτικάντικα παιχνίδια», προχώρησαν ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Νίκος Καρούτζος και η πρόεδρος του ΤΥΠ Άντζυ Σταθάτου. Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που υπογράφουν, αναφέρουν:

ΣΤΑ ΠΑ-ΠΑ-ΡΙ-Α ΜΑΣ! Συνατσάκη: «Είμαι gay, Αλβανίδα και πρόσφυγας...» [βίντεο]

Η Μαίρη Συνατσάκη στήθηκε μπροστά στην κάμερα και κατέγραψε τις σκέψεις της και τη θέση της απέναντι στον ρατσισμό.

Εξελίξεις για τους πυροσβέστες – Έχουν κατασκηνώσει στο “σπασμένο” υπουργείο [pics, vids]

Αποφασισμένοι φαίνεται πως είναι οι πυροσβέστες, οι οποίοι αφού έσπασαν το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης... κατασκήνωσαν. Οι χιλιάδες πυροσβέστες 5ετίας λένε ότι θα μείνουν εκεί μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα με την μονιμοποίησή τους. Ωστόσο, το υπουργείο με ανακοίνωση υπόσχεται ότι άμεσα θα κατατεθεί διάταξη για την μονιμοποίηση τους.

Τράκαρε λόγω ανυπακοής και στα κόκκινα φανάρια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η απόφασή της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας να μην υπακούσει σε καμία «δοτή» μνημονιακή εξουσία –ούτε καν στους γερμανικούς φωτεινούς σηματοδότες– είχε ως αποτέλεσμα να καταστρέψει το αυτοκίνητό της

ΑΤΣΑ ΤΙΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ! «Πρωταθλήτρια» ευρωζώνης στην υποαπασχόληση η Ελλάδα 0

Για «εργασιακή οδύσσεια» κάνει λόγο το Bloomberg, αναφερόμενο στις συνθήκες εργασίας σε 17 χώρες της ευρωζώνης.

Σύμφωνα με υπολογισμούς που έκανε το πρακτορείο, βασιζόμενο στα στοιχεία της Eurostat για το γ’ τρίμηνο του 2016, η Ελλάδα αναδεικνύεται πρώτη σε ό,τι αφορά τον αριθμό των ατόμων που είτε υποαπασχολούνται είτε δεν εργάζονται καθόλου, με ποσοστό περί το 31%.

ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ! Γερμανία: «Φούσκα» ή «ρεύμα» τα ποσοστά του Σουλτς;

Στην τελευταία δημοσκόπηση οι Σοσιαλδημοκράτες ενισχύθηκαν μέσα σε μία εβδομάδα κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες, αγγίζοντας το 31%, μόλις τρεις μονάδες πίσω από τη Χριστιανική Ένωση της Μέρκελ

Καρανίκα πες μας τι διαβάζεις στην τουαλέτα... μη μας κρατάς σε αγωνία!

Με το άρθρο του για τα διαβάσματα Αριστερών και Δεξιών ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού αναδεικνύεται ως ένας κάγκουρας της Αριστεράς με σκέψη παιδιού δημοτικού: Εμείς οι Αριστεροί καλοί, εσείς οι Δεξιοί κακοί. Εμείς «Φρουτοπία», εσείς «Κάντι Κάντι»

ΦΛΩΡΟΙ, ΧΑΛΒΑΔΕΣ... ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ! Στην Ολλανδία κλείνουν φυλακές γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί εγκληματίες!

Πέντε ολλανδικές φυλακές έβαλαν λουκέτο το 2016, ενώ το 2014 έκλεισαν 19 και το 2009 οκτώ

Την ώρα που άλλες χώρες, όπως και η Ελλάδα, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υπερπληθυσμού των φυλακών τους, στην Ολλανδία κλείνουν σωφρονιστικά καταστήματα, καθώς δεν υπάρχουν αρκετοί κρατούμενοι.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα ένταση στα Ίμια: Τούρκοι λένε ότι έδιωξαν σκάφους του Λιμενικού

Τεταμένο παραμένει το κλίμα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία στο Αιγαίο. Σήμερα (08.02.2017) σημειώθηκε καταδίωξη σκάφους του Λιμενικού από τουρκικά πλοία στο Φαρμακονήσι.

Ο Ντ’ Αρτανιάν στο Ελληνικό

Το έργο τα είχε όλα για να γίνει επιτυχία. Και ευγενή αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, και το θάρρος που απαιτεί ο ιπποτισμός. Του έλειπε μόνον ο αριστοτέχνης Δουμάς για να το γράψει. Και έπεσε στα χέρια του κ. Μουζάλα. «Τι να κάνουμε; Αυτόν έχουμε», είπε ο θιασάρχης. Οι κουρτίνες τραβήχτηκαν και το δράμα άρχισε.

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΞΙΟΣ! Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας επισφραγίζοντας τον έρωτά του, ενώ η ημερομηνία που θα τελεστεί το μυστήριο δεν έχει οριστεί ακόμα. Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου σχολίασε δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! για τον γάμο του ζευγαριού.

ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕΣ! Τερέζα Μέι: Ακόμα και ανεξάρτητη, η Σκωτία δεν θα ανήκε στην ΕΕ

Την Τρίτη το σκωτσέζικο κοινοβούλιο απέρριψε, σε μια συμβολική, μη δεσμευτική ψηφοφορία, τα σχέδια της Μέι για τον τρόπο αποχώρησης από την ΕΕ

Μια ανεξάρτητη Σκωτία δεν θα αποτελούσε τμήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προειδοποίησε σήμερα η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΨΩ@ΙΑ! Διπλή «ήττα» της ΣΥΡΙΖΑίας μούμιας στις Ολομέλειες Αρείου Πάγου και Εισαγγελέων για τα όρια συνταξιοδότησης

Με 40 ψήφους κατά της αύξησης ορίου ηλικίας και 25 υπέρ της ανάγκης για επιμήκυνση του ορίου συνταξιοδότησης των ανώτατων δικαστικών λειτουργών, ολοκληρώθηκε η θυελλώδης συνεδρίαση της Διοικητικής Ολομέλειας του Αρείου Πάγου.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Τις «ρουσφετολογικές» διατάξεις Φίλη επαναφέρει ο Γαβρόγλου - «Στο πόδι» η αντιπολίτευση

Αφορούν στο ειδικό τεχνικό, επιστημονικό και εργαστηριακό προσωπικό πανεπιστημίων και όσους μετατάσσονται στις συγκεκριμένες θέσεις από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Ενώ Κουρής-Χατζηνικολάου βγάζουν καθημερινή φυλλάδα παρά τα χρέη και τα κατασχετήρια, τα ΝΕΑ δεν κυκλοφορούν αύριο λόγω έλλειψης χαρτιού

Στην τελική ευθεία για την (προαναγγελθείσα) έκδοση της νέας ημερήσιας εφημερίδας τους, βρίσκονται οι Νίκος Χατζηνικολάου και Ανδρέας Κουρής του ομίλου Real Group.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ! Του Λάκη του φταίει ο Μητσοτάκης ακόμα και για τον θάνατο του Κηλαηδόνη!

«Οι εποχές αλλάξανε και ο γιος του Μητσοτάκη έρχεται να σώσει την Ελλάδα που βούλιαξαν».

Μέσα από ένα εκτενές κείμενο που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του altsantiri.gr, ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο τον Λουκιανό Κηλαηδόνη. Ωστόσο, δεν παραλείπει να αναφερθεί και αυτή τη φορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γνωστός παρουσιαστής: «Είμαι προχωρημένος γκέι, αλλά…»

Ένας διάλογος μεταξύ φίλων στο Instagram «έβαλε φωτιά» στο διαδίκτυο!

Όλα άρχισαν ότι ο Γιώργος Μανίκας έκανε μια ανάρτηση για τον φίλο του Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στον Άγιο Δομίνικο ως ένας από τους celebrities στο reality επιβιώσης «Survivor».

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ! Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη πριν αποτεφρωθεί

Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Άννα Βαγενά έκανε γνωστό ότι η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο θέατρο «Μεταξουργείο», το οποίο βρίσκεται στην οδό Ακαδήμου 14 στο Μεταξουργείο.

ΒΙΝΤΕΟ-Αμερικανικό site ταινιών πορνό κάνει οντισιόν για σωσίες του Τραμπ -Ποιος είναι το φαβορί

Στην Αμερική γνωρίζει κανείς ότι τα έχει καταφέρει όταν ακόμη κι η βιομηχανία του πορνό ασχολείται μαζί του. Αυτό, βέβαια, συμβαίνει συχνότερα με γυναίκες πολιτικούς παρά άρρενες.

Ο πόλεμος των Κούστα

Ο εφοπλιστής απέστειλε εξώδικο με το οποίο απαγορεύει την χρήση του επιθέτου του από την πρώην σύζυγό του Σοφία η οποία έχει μπλοκάρει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς

Φοβήθηκε το λιντσάρισμα η Όλγα και έταξε διάταξη για να συνεχίσουν να εργάζονται οι πυροσβέστες 5ετούς θητείας

Στη Βουλή θα πάει διάταξη για τους πυροσβέστες 5ετούς θητείας, σύμφωνα με το υπουργείο Ανασυγκρότησης.

«Δεν αμφισβητείται η νομιμότητα των διαδικασιών μονιμοποίησης των πυροσβεστών πενταετούς θητείας.

ΣΤΑ 4 Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΚΟΤΖΙΑΣ-Κατάργησαν την πιλοτική εν πλώ χορήγηση βίζας για τα νησιά του Αν.Αιγαίου-Ερώτηση Κεφαλογιάννη

["Ενισχύσαμε το προσωπικό των προξενείων μας" είναι η απάντηση του σταλίνα Κοτζιά... που είναι οι εποχές που έσκαγε μύτη στις Βρυξέλλες και το έπαιζε στα γίδια ότι έβαλε βέτο και δεν θα συνεχιστούν οι κυρώσεις της ΕΕ στον Πούτιν]

Οργισμένη η αντίδραση των παραγωγικών φορέων στην απόφαση της Κομισιόν να καταργήσει τη δυνατότητα έκδοσης βίζας από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου για τους Τούρκους επισκέπτες - Καλούν την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να λύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε

Εισαγγελείς Αρείου Πάγου: Ομόφωνο «όχι» στην παράταση του ορίου συνταξιοδότησης των δικαστών

Η   Ολομέλεια των εισαγγελέων του Αρείου Πάγου υπό την προεδρία της Ξένης Δημητρίου αποφάσισε ομόφωνα (12-0) ότι δεν μπορεί υπό το φως του ισχύοντος Συντάγματος να παραταθεί το όριο συνταξιοδότησης των δικαστών και εισαγγελέων εάν δεν προηγηθεί συνταγματική αναθεώρηση που να το προβλέπει, απορρίπτοντας έτσι την άποψη, ότι τώρα με νομοθετική ρύθμιση μπορεί να λυθεί το θέμα.

Η Φορο… βόμβα που ετοιμάζει ο Τσίπρας μέχρι το 2021! Τι θα κληθούν να πληρώσουν οι Έλληνες

Η σκληρή έκθεση του ΔΝΤ, όπως την χαρακτήρισε και ο Γ. Ντάισελμπλουμ αποκαλύπτεται ακόμη πιο σκληρή καθώς οι προβλέψεις για τους φόρους τα επόμενα χρόνια είναι κακές.

Βαρβιτσιώτης: «Μηδαμινή η κρατική εποπτεία στην ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ»

Η χώρα μας δεν έχει προβεί σε κανέναν στοιχειώδη έλεγχο των -αγνώστου καταστατικού και προσωπικού- Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, τονίζει ο βουλευτής Β' Αθηνών

ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ⇒Ντάισελμπλουμ: Χωρίς το ΔΝΤ, η Ολλανδία δεν θα συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα

«Το ίδιο ισχύει και για το γερμανικό κοινοβούλιο», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Eurogroup μιλώντας στο ολλανδικό κοινοβούλιο παραπέμποντας ουσιαστικά στις πρόσφατες δηλώσεις Σόιμπλε, ενώ χθες ο ίδιος χαρακτήριζε ξεπερασμένη την έκθεση του ΔΝΤ!

Κ. Παπακώστα: «Μαντινάδες και tweets αντί για απαντήσεις στην Βουλή»- Βίντεο

Δεν είναι δυνατόν να μην απαντούν σε Ερωτήσεις και γενικά να μην συνομιλούν στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου αλλά να χρησιμοποιούν αγοραίους τρόπους επικοινωνίας, είπε μιλώντας σήμερα το πρωί στο iatropedia η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα. Και δεν έμεινε εκεί…

Στα τέσσερα μπροστά σε γελοίους ΣΥΡΙΖΑίους οι επιχειρηματίες

Μου γράφει ένας φίλος:

άκου τι μου συνέβει στην πτήση της Παρασκευής 27/1/2017 στις 19:30 από Ρόδο.

Η Aegean μου πρότεινε να μην πετάξω και μου έδινε:

Θα μεταμφιέζεται ο Πρωθυπουργός όταν θέλει στο εξής να κάνει κρυφές συναντήσεις

Το αναφαίρετο δικαίωμα του Πρωθυπουργού να κάνει μυστικές συναντήσεις, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, υπερασπίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοινώνοντας, μάλιστα, ότι στο μέλλον θα ληφθούν περισσότερα μέτρα για να μην επαναληφθεί διαρροή

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! «Τι μου συνέβη όταν έκανα επί δύο ημέρες συνεχώς σ@ξ αλά 50 Αποχρώσεις του Γκρι»

Όταν προσπαθείς να γίνεις ξαφνικά (ντε και καλά!) κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι, συνήθως το αποτέλεσμα είναι αστείο ή και κωμικοτραγικό. Αυτό ισχυεί παντού και φυσικά όταν μιλάμε για σ@ξ.

Η ΑΔΕΔΥ κατηγορεί την Αχτσιόγλου ότι τοποθετεί προϊσταμένους κομματόσκυλα

«Το πελατειακό -κομματικό κράτος που στήνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, στο Δημόσιο, με τις ετσιθελικές, αυθαίρετες αποφάσεις της», καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ.

Τατσόπουλος για Λυδία Κονιόρδου: Είσαι ηλίθια, με νοημοσύνη βερίκοκου

Με ένα οργισμένο σχόλιό του στo Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος επιτίθεται στην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, με αφορμή το συλλυπητήριο μήνυμά της για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Έφοδος και κατάληψη από άπλυτους στο υπουργείο Υγείας-Έχουν συνάντηση με τον Ξανθό!

Μια ομάδα περίπου 15 αντιεξουσιαστών «κατέλαβε» το υπουργείο Υγείας και απαίτησαν συνάντηση με την ηγεσία.

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΧΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ! Αυξημένες οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Ιανουάριο

Ανοδικά κινήθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Η Πάμελα Αντερσον και ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ζευγάρι; [εικόνες]

Σύμφωνα με τη New York Post, η διάσημη σταρ και ο εξίσου διάσημος ακτιβιστής του κυβερνοχώρου είναι ζευγάρι.

Στη Λέσβο τα λείψανα του Αγ. Βαλεντίνου -Ομαδικοί γάμοι ενόψει 14ης Φεβρουαρίου

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου, λείψανα του οποίου φιλοξενούνται στον καθολικό ναό της Παναγίας, στην αγορά της Μυτιλήνης.

Η Μπάγερν Μονάχου `έκραξε` τον Λαμ!

Ο Φίλιπ Λαμ ανακοίνωσε επίσημα ότι θα "κρεμάσει" τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν, προκαλώντας την έντονη ενόχληση της διοίκησης της Μπάγερν Μονάχου!

ΠΑΡΤΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ζητά να πληρωθούν υπερωρίες σε εκπαιδευτικούς που αποσπάστηκαν σε βουλευτικά γραφεία!

Κατέθεσε τροπολογία για να πληρωθούν δαπάνες χιλιομετρικής αποζημίωσης και άλλα...

Την πληρωμή αποζημιώσεων κίνησης και υπερωριών σε εκπαιδευτικούς που έχουν αποσπαστεί σε βουλευτικά γραφεία ζητά μεταξύ άλλων τροπολογία που κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη.