11 Ιανουαρίου 2017

Είναι τόσο κολλημένοι με τις καρέκλες που παραμιλάνε.

Ο Μουζάλας σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του:

F-18 "βομβαρδίζει" με μικροσκοπικά drones - ΒΙΝΤΕΟ

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο ως γνωστό εχει μεγάλο αριθμό drones (Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη). Ωστόσο από τη Δευτέρα, εκατοντάδες μικροσκοπικές εκδοχές των κλασσικών drones - με το όνομα Perdix/Πέρδιξ απο την αρχαία ελληνική μυθολογία - μπορούν μαζι να επιτεθούν στον εχθρό ακριβώς όπως θα έκανε ένα σμήνος απο δολοφονικές μέλισσες.

Δραματική η κατάσταση από το χιόνι στη Σκόπελο (Video)

Το πυροσβεστικό σώμα έδωσε στη δημοσιότητα video από την περιπολία πυροσβεστών στους δρόμους της Σκοπέλου.

"Γλέντι" στα social media για τις παγωμένες αλατιέρες του Μπουτάρη - Τραγούδι

Μετά τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης για τις αλατιέρες που πάγωσαν και το χάος που προκλήθηκε στην συμπρωτεύουσα κάποιοι εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν ένα τραγούδι για την περίσταση.

Κατάβαση με σκι από τον Αγιο Αχίλλειο έκαναν οι Λαρισαίοι -Από τα 72 μέτρα [βίντεο]

«Χιονοδρομικό κέντρο» έκαναν νεαροί Λαρισαίοι τον λόφο στο οποίο βρίσκεται ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός του Αγίου Αχιλλείου.

Ποιους υπουργούς απειλεί με δήλωσή του ο μπούφος Μαζιώτης

Απειλές κατά δύο υπουργών εξαπέλυσε από τη φυλακή ο Νίκος Μαζιώτης... ναι ο ΗΛΙΘΙΟΣ Μαζιώτης που πήγε να κάνει ληστεία στο Μοναστηράκι με αποτέλεσμα να τρέχει σα τον πο@στη με τη βερμούδα μέσα στην Αθήνα και τελικά τον έβγαλε νοκ άουτ νεαρός αστυνομικός

Σε μήνυμά του που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Μαζιώτης είπε πως ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας «θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι».

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΥΤΟΙ! Επιστρέφει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Παπανδρέου - Αύριο η συνάντηση με τη Φώφη

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη εντάσσεται όπως όλα δείχνουν το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου. Μάλιστα, η προγραμματισμένη για αύριο συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ερμηνεύεται ως το βήμα για την επισημοποίηση αυτής της συμπόρευσης.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΕΙΣΑΙ! Ζουγανέλης: Ψήφισα Τσίπρα και έφερε την πατρίδα σε τόσο τραγική θέση

«Ο Τσίπρας, όπως και κάθε πολιτικός, όφειλε να ξέρει τι μπορεί να υποσχεθεί» - «Δεν έχει βγει να πει μία αλήθεια»

Καυστικός, με χιούμορ και απίστευτη παιδικότητα που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας λεπτό, ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει στο aixmi.gr για το νέο επαγγελματικό του βήμα, ως «Απρογραμμάτιστος» στην Αθηναΐδα, όπου για πρώτη φορά θα εμφανίζεται μόνος στη σκηνή.

(ΑΥΤΟ)ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ->«Ασφυξία» στο σύστημα υγείας: 70 άτομα στη χθεσινή λίστα αναμονής για τις ΜΕΘ

Η έξαρση της γρίπης και οι δεκάδες κλειστές κλίνες δυσχεραίνουν την κατάσταση - Κλειστά παραμένουν τα χειρουργεία του νοσοκομείου Ζακύνθου

Ροναλντίνιο: Συγκινητικό γράμμα στον... 8χρονο εαυτό του! "Έγινε ένα ατύχημα"

Μια... ιδιαίτερη αναδρομή στην καριέρα του έκανε ο “μεγάλος” Ροναλντίνιο. Ο συγκινητικός τρόπος που αναφέρεται στην ημέρα που έχασε τον πατέρα του, η αναφορά στην καριέρα του στην Ευρώπη, στην κατάκτηση του Μουντιάλ, αλλά και στον Λιονέλ Μέσι.

ΒΙΝΤΕΟ-Αρτέμης Σώρρας: Έστειλε εξώδικο στον Ιερώνυμο γιατί δεν δέχτηκε τις... μετοχές του!

Εν τω μεταξύ σήμερα ο Σώρρας λέει ότι αυτός δεν είχε σχέση με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής που ήταν μια απάτη!!

- Με εξώδικο καλούσε τον Αρχιεπίσκοπο να δεχτεί μια μετοχή της... Τράπεζας της Ανατολής
- Τι δηλώνει ο γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής για τις αιρέσεις για την οργάνωση Σώρρα
- “Εθνικιστική, αμφιλεγόμενη και αρχαιολατρική” χαρακτηρίζει την “Ελλήνων Συνέλευσις” η επίσημη εκκλησία
- Η “φωτογραφία της Παναγίας”, τα “χασίσια του Αβραάμ” και ο “καμπυλωμένος χρόνος του Μεγάλου Αλεξάνδρου”
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση το ΕΜΠ -Εκκληση από τον πρύτανη

Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρύτανης του Ιδρύματος, Γιάννης Γκόλλιας.

Βίντεο-σοκ: Πώς ένας δάσκαλος πολεμικών τεχνών κόντεψε να... ξεκάνει εθελοντή με βαριοπούλα

Άσχημη κατάληξη είχε η επίδειξη δεξιοτεχνίας ενός Σιχ δασκάλου πολεμικών τεχνών στη νότια Ινδία, με έναν από τους εθελοντές που συμμετείχαν να δέχεται ένα ισχυρό χτύπημα στο κρανίο με βαριοπούλα.

Ο Πολωνός ΥΠΕΞ «ανακάλυψε» νέα χώρα: Το Σαν Εσκομπάρ

Πού βρίσκεται το Σαν Εσκομπάρ; Μόνο ένας άνθρωπος στον κόσμο μπορεί να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών που... ανακάλυψε αυτή τη χώρα.

Πόσα εκατομμύρια είναι το ένα δισ.; - Το γκάλοπ στην Ερμού που έχει γίνει viral

Ο Θανάσης Πασσάς, ρεπόρτερ της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Ο,τι να’ναι», πήρε το μικρόφωνο και βγήκε στο κέντρο της Αθήνας

Ένα γκάλοπ, στην Ερμού, έχει γίνει σήμερα viral στο διαδίκτυο, καθώς οι απαντήσεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, το λιγότερο, απογοητευτικές.

ΝΔ: Να εγκαταλείψει την ανοχή στη δράση των αναρχικών η κυβέρνηση-Θα βάλουμε τέλος στο άβατο των Εξαρχείων

Να εγκαταλείψει την ανοχή στη δράση των αναρχικών καλεί, με ανακοίνωσή της, την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία μετά την ανάληψη της ευθύνης των επιθέσεων στο «Ιδρυμα Τσάτσου» και σε τέσσερα μέλη της Επιτροπής Σοφών.

Γέλιο: Συμπαίκτες του δεν μπορούν να πουν το όνομα του Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει... τρελάνει το ΝΒΑ.

Και με τα κατορθώματα του στα παρκέ των ΗΠΑ, αλλά και με το... όνομα του.

Ο αισθησιακός χορός της 18χρονης κόρης του Sylvester Stallone

Ο Sylvester Stallone, ο θρυλικός Rambo και Rocky, έχει τρεις πανέμορφες κόρες με τη σύζυγό του Jennifer Flavin, την 20χρονη Sophia, την 18χρονη Sistine και την 14χρονη Scarlet.

ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! Απίστευτη κόντρα Τραμπ με δημοσιογράφο του CNN: Σιωπή, δεν θα κάνεις ερώτηση -Τον απείλησαν να τον πετάξουν έξω

Εξαλλος εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ με το CNN, μεταξύ άλλων ΜΜΕ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε μία απίστευτη στιχομυθία με δημοσιογράφο του αμερικανικού δικτύου.

ΝΔ: Η κυβέρνηση να δώσει άμεσα το επίδομα για το πετρέλαιο θέρμανσης

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία σχετικά με την χορήγηση πετρελαίου θέρμανσης, κατηγορώντας την για ασυνέπεια και έλλειμμα κοινωνική ευθύνης.

ΦΩΤΟ-Ο χάρτης που καταθέτει ο Αναστασιάδης στη διαπραγμάτευση-Αυτοί οι 5 θα αποφασίσουν για το εδαφικό

- Στο τραπέζι των συζητήσεων της Γενεύης οι νέοι χάρτες της Κύπρου
- Το 1% που χωρίζει την Ελληνοκυπριακή με την Τουρκοκυπριακή πλευρά
- Στο μάξιμουμ αναμένεται να κινηθεί η πρόταση των τουρκοκυπρίων
- Δείτε τον χάρτη που θα προτείνει η κυβέρνηση Αναστασιάδη

Αναστολή δρομολογίων ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω χιονιά Τετάρτη-Πέμπτ

Οι σφοδρές χιονοπτώσεις και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη σιδηροδρομική υποδομή οδήγησαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προχωρήσει σε μείωση των δρομολογίων των τρένων.

ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε πειθαρχική ποινή στην εισαγγελέα Τσατάνη

Επικυρώθηκε από το δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου η ποινή στέρησης μισθού 60 ημερών που πρωτόδικα είχε επιβληθεί στην εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη για τους χειρισμούς της στην υπόθεση του εκλιπόντος επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.

Θοδωρής Δρακάκης: Μόνιμος κάτοικος στην Τήνο

Αυτή είναι η νέα του ζωή στο κυκλαδίτικο νησί, μακριά από φώτα και κάμερες.

Επί σειρά ετών υπήρξε ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα των δελτίων ειδήσεων. Τα τελευταία χρόνια, όμως, ο Θοδωρής Δρακάκης αποτραβήχτηκε από τα φώτα των πλατό και ακολουθεί έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής στην Τήνο.

ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΣΑΥΡΑ 1.000 ΕΤΩΝ! Μικροδείχνει ο Σώρρας! Από τον Β' ΠΠ το μετάλλιό του [pics]

Ήταν μια από τις... αποκαλύψεις που έκανε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη “ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ”. Το μετάλλιό του, που “αποδεικνύει” πως είναι ήρωας της Ρωσίας.

Focus: Ο φόβος των Βρυξελλών για την επανένωση της Κύπρου -Πιθανή ανάμειξη της Αγκυρας στην ΕΕ

Οι Βρυξέλλες ανησυχούν για πιθανή ανάμειξη της Αγκυρας στις ευρωπαϊκές υποθέσεις, με τη δημιουργία μίας δικοινοτικής ομοσπονδίας στην Κύπρο.

Συνεχίζει ο Καμμένος να μοιράζει σανό για δήθεν νέο ειδικό μισθολόγιο των ΕΔ χωρίς περικοπές

Διαβεβαιώσεις ότι το νέο ειδικό μισθολόγιο για τις Ενοπλες Δυνάμεις θα ψηφιστεί τους πρώτους μήνες του 2017 και ότι δεν προβλέπει κανενός είδους πάγωμα προαγωγών και καμία απολύτως μείωση αποδοχών σε εν ενεργεία στρατιωτικούς και απόστρατους, παρέχει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Σε 2 ακόμη «χτυπήματα» είχε χρησιμοποιηθεί το καλάσνικοφ της επίθεσης κατά των ΜΑΤ στο ΠΑΣΟΚ

Σε άλλες δύο επιθέσεις είχε χρησιμοποιηθεί το καλάσνικοφ της επίθεσης κατά των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ ΣΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ Η ΕΛΛΑΣ! Εδειραν τεχνικό της ΔΕΗ που πήγε να επιδιορθώσει βλάβη μέσα στον χιονιά

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, καθώς καταγγέλλεται ότι τεχνικός της ΔΕΗ έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την ώρα που πήγε μέσα στον χιονιά να επιδιορθώσει βλάβη.

Ποια σχολεία δεν θα ανοίξουν την Πέμπτη

Κλειστά θα παραμείνουν και την Πέμπτη πολλά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας που συνεχίζει να πλήττει τη χώρα για πέμπτη συνεχή μέρα.

ΝΔ: Η κυβέρνηση εμπαίζει τα στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Σιγή ασυρμάτου τηρεί η κυβέρνηση για το θέμα των ισοδύναμων που αναζητούσε προκειμένου να αποφευχθεί το «πάγωμα» των μισθολογικών τους ωριμάνσεων και προαγωγών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αναφέρουν στη ΝΔ, κατηγορώντάς την για εμπαιγμό.

Σκόπελος: Super Puma διέσωσε έξι εγκλωβισμένους στο χιόνι

Με τη δεύτερη προσπάθεια προσγειώθηκε το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και διέσωσε δύο παιδιά και τέσσερις ενήλικες

Με τη δεύτερη προσπάθεια κατάφερε ένα Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας να προσεγγίσει το νησί της Σκοπέλου, που πλήττεται και σήμερα, πέμπτη ημέρα από το χιονιά.

Επιμνημόσυνη τελετή στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τον εκλιπόντα Πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη

Τελέστηκε χθες στο Ρίο ντε Τζανέιρο η επιμνημόσυνη τελετή προς τιμήν του εκλιπόντος Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη, παρουσία εκπροσώπων της ελληνικής πολιτείας, του προξενικού σώματος, τοπικών αξιωματούχων καθώς και του σεβασμιώτατου μητροπολίτη Μπουένος Αϊρες και έξαρχου Νοτίου Αμερικής, κ. Ταράσιου.

Έφαγε ξύλο σε καυγά σε μπάρ ο Μόργκαν της Κυμής!

Η Κύμη ενημέρωσε, μεν, ότι ο Τζόρνταν Μόργκαν υπέστη κάταγμα γλιστρώντας στον... πάγο όμως ο Αμερικανός σέντερ ενεπλάκη σε καυγά σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα!

Βίτσας αναγνωρίζει την ανικανότητά τους αλλά πέφτει απ τα σύννεφα που οι ξενοδόχοι δεν δέχονται λάθρο

[Ρε παπάρα εδώ πας εσύ στην εκκλησία που τους κάλεσες πριν 2 χρόνια εδώ προκειμένου να τους χρησιμοποιήσεις σαν όπλο εναντίον της Μέρκελ και δεν θα πάει ο ξενοδόχος που έχει ματώσει και δεν θέλει να του κάνετε μπο@ρδέλο την περιουσία]

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας εξέθεσε δυσαρέσκεια σε ό,τι αφορά τη στάση της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου που δεν δέχεται πρόσφυγες στα ξενοδοχεία της

Πολύωρο θρίλερ με τέσσερα ακινητοποιημένα στα χιόνια τρένα-Απεγκλωβίστηκαν 14 άτομα από λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Απεγκλωβίστηκε τρένο με 300 επιβάτες μετά από 3 ώρες και εγκλωβίστηκε ξανά - Έφτασε με τρίτη εφεδρική μηχανή στο Λιανοκλάδι, έχοντας προκαλέσει ντόμινο ταλαιπωρίας με ακινητοποιημένα τρένα στη Λάρισα και το Λιανοκλάδι - Περιπέτεια για επιβάτες και στο Πλατύ Ημαθίας

Το «Penthouse» δίνει 1 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει τα φημολογούμενα βίντεο με όργια του Τραμπ

Φήμη ή πραγματικότητα τα βίντεο που φέρεται να έχουν οι Ρώσοι με όργια του Ντόναλντ Τραμπ; Οπως και να έχει, το «Penthouse» είναι έτοιμο να... χρυσώσει όποιον του τα παραχωρήσει.

Κατοίκηση βραχονησίδων: Τον γύρο του κόσμου κάνει η πρόταση της κυβέρνησης

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση την Δευτέρα στη βουλή, ο υφυπουργός Ναυτιλίας έκανε λόγο για την προοπτική κατοίκησης 28 μικρών νησιών του Αιγαίου, με στόχο όπως ανάφερε τα νησιά αυτά να αποκτήσουν οικονομική δραστηριότητα “για εθνικούς κυρίως λόγους”.

«Το αλάτι του δήμου Θεσσαλονίκης είναι… Ιμαλαΐων»

Με… σκωπτικό τρόπο απάντησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας  σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αλαλούμ και τις… παγωμένες αλατιέρες στο δήμο της Θεσσαλονίκης. «Εδώ, στη Θεσσαλονίκη, επανεφευρίσκουμε τους νόμους της φυσικής και της χημείας. Στη Θεσσαλονίκη παγώνουμε το αλάτι και καίμε το νερό. Σε εμάς (σ.σ. στην περιφέρεια), το αλάτι δεν πάγωσε, γιατί το αλάτι δεν παγώνει».

«Καμπανάκι» για την υπόθεση Πάσσαρη: Κίνδυνος να παραγραφούν τα εγκλήματά του

«Η αναβολή της υπόθεσης για τόσο μακρινή ημερομηνία φέρνει την υπόθεση ένα βήμα πιο κοντά στην παραγραφή των εγκλημάτων», δήλωσαν στο paraskhnio.gr οι δικηγόροι της οικογένειας Αλεβιζόπουλου, Αλέξης και Ανδρέας Αναγνωστάκης.

Εκαναν το κέντρο της Λαμίας... πίστα χιονοδρομικού κέντρου -Βόλτες με σκι και σνόουμπορντ στους δρόμους [εικόνες & βίντεο]

Το «κύμα» της κακοκαιρίας τους βρήκε στη Λαμία και όχι σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο. Και τι με αυτό; Εκαναν βόλτες με σκι και σνόουμπορντ στους δρόμους της πόλης!

Αλήθειες και «μπαρούφες» για τη Novartis-Εταιρία με 300 εκ τζίρο το χρόνο δεν μπορεί να δώσει τις μίζες Πολάκη

Μετά το ΚΕΕΛΠΝΟ φαίνεται ότι με την υπόθεση της Novartis, η κυβέρνηση βρήκε άλλη μία «χρυσή» ευκαιρία  για να αυτοδιαφημιστεί ότι καταπολεμά τη διαπλοκή στο χώρο της υγείας. Μέχρι στιγμής, όμως, έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλές «μπαρούφες» και ελάχιστες αλήθειες. Γι’ αυτό κρατείστε μικρό καλάθι…

Τριήμερη προθεσμία πήραν Κουρτάκης -Τζένος μετά την μήνυση Καμμένου

Στις 13 Ιανουαρίου θα γίνει η δίκη του εκδότη και του διευθυντή του ομίλου «Παραπολιτικά»

Προθεσμία για τις 13 Ιανουαρίου ζήτησαν και έλαβαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης και ο αρχισυντάκτης Παναγιώτης Τζένος.

Ο Λίνο δώρισε φανέλα του ΠΑΟΚ στη Σαπεκοένσε! [pic]

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος αμυντικός, Λίνο, επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαστάσεις της Σαπεκοένσε, η οποία προσπαθεί να αναγεννηθεί... από τις στάχτες της, ύστερα από την τραγωδία ης 29ης Νοεμβρίου.

Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την 23χρονη που κακοποιούσε το 3χρονο αγοράκι της

- Το 2006 η 23χρονη μητέρα ήταν 11 ετών και σύμφωνα με ανώνυμες καταγγελίες από πολίτες στην Σκάλα Λακωνίας, είχε πέσει θύμα κακοποίησης από την ίδια της την οικογένεια
- Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε καταγγείλει το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές αλλά κανείς δεν ευαισθητοποιήθηκε!
- Έτσι, η 11χρονη θύμα κακοποίησης είναι σήμερα η 23χρονη μητέρα θύτης που βασάνισε το 3χρονο παιδί της!

ΜΠΑ; ΘΑ ΚΟΒΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"; ΥΠΕΝ: «Πράσινο φως» στη ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα σε όσους χρωστούν πάνω από 1.000

Τα μέτρα κοινωνικής προστασίας που έχει λάβει η ΔΕΗ δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για τους αδύναμους καταναλωτές και θα διατηρηθούν, όπως  η αναστολή των αποκοπών ηλεκτροδότησης για χρέη μέχρι 1000 ευρώ.

Δυο οι δράστες της επίθεσης – Μίλησαν οι κάμερες

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική μετά από την επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη. Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει μαρτυρίες αλλά και βίντεο από κάμερες ασφαλείας ενώ όπως προκύπτει οι δράστες είναι δυο. Δείτε παρακάτω το προφίλ των τρομοκρατών.

Πόσα έχουν μασήσει από την ΕΕ για το "προσφυγικό" – Η λίστα με τις ΜΚΟ

Οι εικόνες σκηνές των προσφύγων πνιγμένες στο χιόνι κάνουν τον γύρο του κόσμου. Την ίδια ώρα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έδωσε στη δημοσιότητα, τα ποσά που έχουν καταβληθεί στην Ελλάδα για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, αλλά και εκείνα που αναμένεται να εκταμιευθούν.


Μητσοτάκης στηρίζει Πετρουλάκη και όχι αλήτες Κουρτάκηδες: Βάστα γερά! Δεν είσαι μόνος σου

[Και φυσικά ο Πετρουλάκης δεν έχει καμία σχέση με υπόκοσμο Κουρτάκη! Ο Πετρουλάκης άσκησε κριτική, έστω και με χαρακτηρισμούς, ενώ ο αλήτης Κουρτάκης έκανε ότι κάνουν οι εκβιαστές: Υπονόησε διάφορα για το παιδί Καμμένου και απείλησε με αποκαλύψεις το Σάββατο... κλασικός δημοσιογραφικός εκβιασμός! Υπονοούν ότι θα κάνουν αποκαλύψεις που δεν κάνουν ποτέ!]

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο facebook με τίτλο «Ένα εκατομμύριο για ένα άρθρο», ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζει την αγωγή του Πάνου Καμμένου στον Ανδρέα Πετρουλάκη για ένα κείμενό του στο protagon.gr.

ΑΚΟΥΣ ΑΛΕΞΗ; Από τη σόμπα που προσπαθούσε να ζεσταθεί πέθανε ο 85χρονος

Χάρη στην επέμβαση των γειτόνων γλίτωσε η 67χρονη σύζυγός του που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία - Βραχυκύκλωμα στον θερμοσυσσωρευτή εξετάζει η πυροσβεστική υπηρεσία για τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς