11 Οκτωβρίου 2017

Χατζηγιάννης: Χάσαμε αποταμιεύσεις που δημιουργήσαμε σταγόνα- σταγόνα [βίντεο]

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατέθεσε την προσωπική του εμπειρία, από το «κούρεμα» καταθέσεων στην Κύπρο.

Ο τραγουδιστής παρέστη στη συνέντευξη Τύπου του Συνδέσμου Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας, στην Κύπρο.
Ο κ. Χατζηγιάννης ανέφερε ότι οι καταθέτες είναι τα μεγαλύτερα θύματα της οικονομικής λαίλαπας που έπληξε το χώρα τον Μάρτιο του 2013 και πρόσθεσε ότι «το μέγεθος της θυματοποίησης, στην ημικατεχόμενη Κύπρο, δεν μπορεί να μετριέται με το ύψος της κατάθεσης που έχασα».

«Πλην των αυτουργών του εγκλήματος, οι υπόλοιποι χάσαμε μεροκάματο, δουλειές, επιχειρήσεις και τα παιδιά μας που ξενιτεύτηκαν. Χάσαμε αποταμιεύσεις που δημιουργήσαμε σταγόνα- σταγόνα, οι πλείστοι χάριν των οικογενειών μας», συνέχισε. 

«Αποταμιεύαμε και για να έχουμε ασφάλεια, σε μια δύσκολη περίσταση, ή και για τις μέρες εκείνες που δεν θα μπορούσαμε να δουλεύουμε. Για να μη γίνουμε βάρος κανενός και το σπουδαιότερο, για να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας αλώβητη μέχρι το τέλος», τόνισε ο τραγουδιστής

«Είτε λοιπόν είμαστε πρώην καταθέτες της Λαϊκής, είτε κάτοχοι αξιογράφων, είτε απλά δανειολήπτες, είμαστε θύματα του ίδιου μαζικού εγκλήματος. Του εγκλήματος που ψαλιδίζει το μέλλον μας, μειώνει την ποιότητα ζωής μας κ καταπατά την αξιοπρέπειά μας», ανέφερε ακόμη μεταξύ άλλων.