03 Οκτωβρίου 2017

BINTEO TA AΓΩNIΣMATA! Nomads: Η ομάδα της Φωτιάς κέρδισε την πρώτη δοκιμασία και πήγε στην βίλα!

Στο ψαροχώρι θα ζήσουν για την επόμενη εβδομάδα οι Νομάδες του Ωκεανού, ενώ εκείνοι της Ζούγκλας θα πάρουν την «κρυάδα« της παραλίας

Οι Νομάδες της Φωτιάς, που την αποτελούν πρόσωπα της showbiz, ήταν η μεγάλη νικήτρια της πρώης δοκιμασίας της μεγάλης υπερπαραγωγής του ΑΝΤ1, Nomads.

Η πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας, ήταν λίγο πολύ αυτό που περίμενε το τηλεοπτικό κοινό. Ισως και καλύτερη. Πολύ καλή παραγωγή, εξαιρετική σκηνοθεσία,
κινηματογραφικά πλάνα και χειρουργικό κάστινγκ. Από το τελευταίο θα εξαρτηθούν τα περισσότερα.

Όπως η Νατάσσα Καλογρίδη στέφθηκε η επίσημη αγαπημένη των χρηστών των κοινωνικών δικτύων και όχι μόνο, κάπως έτσι είναι σχεδόν σίγουρο πως σύντομα στις καρδιές των τηλεθεατών θα τοποθετηθούν κι άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

Το «Nomads» είχε ωραία πλάνα, είχε κορίτσια της σόουμπιζ που μας πήρε χρόνο να τα αναγνωρίσουμε δίχως μακιγιάζ και τρέσες όπως τουιτάρισαν πολλοί, αθλητές εν αποστρατεία, συζύγους παικτών ριάλιτι, πρώην και νυν μοντέλα, απλούς καθημερινούς ανθρώπους και αποφοίτους της μεγάλης των ριάλιτι Σχολής. Είχε αγωνίσματα με δράση, είχε ρυθμό και καλό μοντάζ, είχε ένα παρουσιαστή έμπειρο στο είδος, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος όπως συνηθίζει μιλάει πολύ, πάρα πολύ.

Ηταν ένα ριάλιτι με όλο το «πακέτο». Τις επόμενες ημέρες οπότε και θα αρχίσει η ίντριγκα, η φαγωμάρα και φυσικά οι κλίκες θα γίνει απολαυστικότερο. Αλλωστε και το κοινό πλέον είναι εκπαιδευμένο και πολύ πιο απαιτητικό σε σχέση με το παρελθόν. Οπότε όπου υπάρχει ζήτηση θα πρέπει να υπάρχει και προσφορά. Νόμος της τηλεόρασης πλέον.


Όπως είχε εξηγήσει ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, κάθε τηλεοπτική εβδομάδα θα ξεκινά με τη δοκιμασία που θα κρίνει την περιοχή όπου θα κατοικούν οι ομάδες.


Η νικήτρια ομάδα θα πηγαίνει για... διακοπές στη βίλα, η δεύτερη ομάδα θα πηγαίνει σε ένα ψαροχώρι όπου θα βοηθούν τους ντόπιους και έτσι θα μπορούν να εξασφαλίζουν το φαγητό τους και την στέγη τους.

Η τρίτη ομάδα θα είναι και η άτυχη, καθώς θα πρέπει να μείνει στην παραλία και να τα βγάλει πέρα χωρίς καμία βοήθεια, τουλάχιστον για μία εβδομάδα.

Στην σημερινή δοκιμασία, που ήταν αρκετά δύσκολη και επίπονη, οι Νομάδες του Ωκεανού έχασαν κυριολεκτικά στο νήμα, καθώς οι Νομάδες της Φωτιάς με την Μαντώ Γαστεράτου κατάφερε να τερματίσει πρώτη με ένα τρομερό φίνις, με την χαμένη Ευαγγελία Πλατανιώτη των Ωκεανών να παραδέχεται ότι έχασε από υπερβολική σιγουριά, καθώς δεν είδε που βρισκόταν η αντίπαλός της.


Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τους νικητές της πρώτης δοκιμασίας που απαιτούσε έναν συνδυασμό ισορροπίας, δύναμης και ομαδικής τακτικής, αναδείχθηκε η Μαντώ Γαστεράτου. Στον «τελικό» με τους νομάδες του Ωκεανού η «κόκκινη» Μαντώ κατάφερε - παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε - να ισορροπήσει καλύτερα στα ξύλα που κρατούσαν οι συμπαίχτες της και να κερδίσει στο φώτο φίνις την Ευαγγελία Πλατανιώτη δίνοντας τη νίκη στην ομάδα της.

Αυτή που, αντίθετα, απογοήτευσε τους συμπαίχτες της ήταν η Όλγα Πηλιάκη, η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, καθώς αν και αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, δυσκολεύθηκε πάρα πολύ στην ισορροπία με αποτέλεσμα να πέσει τρεις φορές στο νερό στην πρώτη κούρσα, βάζοντας ένα ψυχολογικό βάρος στους συμπαίχτες της που πίστευαν ότι ως πιο αθλητικές κορμοστασιές θα είχαν το πλεονέκτημα.

Ευτυχώς για τους μπλε του Ωκεανού στον αγώνα sudden death κατάφεραν να μην χάσουν από τους πράσινους της Ζούγκλας και έτσι τουλάχιστον να μην καταλήξουν στην παραλία αλλά για την πρώτη εβδομάδα να ζήσουν σε ένα χωριό των Φιλιππίνων και να συνυπάρξουν με τους εκεί κατοίκους.



Οι πράσινοι, πάντως, δεν φάνηκαν να πτοούνται και πολύ από την πλήρη αποτυχία τους, καθώς σε κανένα από τους τέσσερις αγώνες που έγιναν δεν κατάφεραν να κερδίσουν, αλλά ούτε και να πλησιάσουν τον τελικό στόχο, αφού κατά την άφιξή τους στην παραλία επέλεξαν να εστιάσουν στην ομορφιά του τοπίου και όχι στο γεγονός ότι θα έπρεπε να στήσουν όλο το «νοικοκυριό» τους από την αρχή με μόνο τρόφιμο για αρχή μερικά παξιμάδια.

Αντίθετα οι «διάσημοι» κόκκινοι απόλαυσαν το πρώτο βράδυ στην πολυτελή βίλα πανηγυρίζοντας για την πρώτη τους νίκη.