08 Αυγούστου 2017

«Λόρενς είσαι αντροχωρίστρα» -Εξαλλοι φαν την κατηγορούν για τον χωρισμό του Κρις Πρατ και της Aννα Φάρις [εικόνες]

Έξαλλοι έχουν γίνει οι φαν της Άννα Φάρις (η οποία χθες ανακοίνωσε μέσω Twitter πως χωρίζει με τον άνδρα της) με την ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς, αποκαλώντας την αντροχωρίστρα.

Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Λόρενς ήταν συμπρωταγωνίστρια με τον ηθοποιό Κρις Πρατ στην ταινία «The Passenger» στην οποία υποδύθηκαν ένα ζευγάρι στο διάστημα.


Με την είδηση, λοιπόν, του χωρισμού τους (η οποία ήρθε την ίδια μέρα με αυτή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς) οι χρήστες του Twitter άρχισαν να «ωρύονται» κατηγορώντας την Τζένιφερ Λόρενς για τον χωρισμό της Άννα και του Κρις.



«Δεν μπορώ να το πιστέψω, για όλα φταις εσύ Τζένιφερ», έγραψε μία χρήστης.

Όπως ήταν φυσικό ακολούθησε ένας χαμός από σχόλια με πολλούς μάλιστα να αναφέρουν θυμούνται τότε που η Φάρις είχε συναντήσει την Τζένιφερ Λόρενς και την περίεργη αγκαλιά που είχαν δώσει, καθώς η Λόρενς έμοιαζε σαν να αποφεύγει να την ακουμπήσει.



Το ζευγάρι που ήταν παντρεμένο εδώ και 8 χρόνια και είχε μαζί ένα μικρό γιο ανακοίνωσε στα social media ότι χωρίζει.

«Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να δηλώσουμε πως χωρίζουμε. Προσπαθήσαμε σκληρά για πολύ καιρό και είμαι πολύ απογοητευμένοι. Ο γιος μας έχει δύο γονείς που τον αγαπούν πολύ και για χάρη θέλουμε να κρατήσουμε όσο το δυνατόν γίνεται ιδιωτική αυτή την κατάσταση και να προχωρήσουμε. Ακόμη αγαπάμε ο ένας τον άλλον και θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε στιγμές μαζί», δημοσίευσε στο Twitter της η ηθοποιός.