13 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Θ' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΚΩΤΙΑ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! Ο Τσίπρας θα φτιάξει "λιμάνι ξηράς" στην "ενεργοβόρο Δυτική Μακεδονία"

Καπετάνιο, μα τι λέει! Ο Τσίπρας θέλει «λιμάνι… ξηράς(!!)» στην Καστορία

Ενδιαφέροντα από πασης άποψης τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας στην ομιλία του στην Κοζάνη! Μάλιστα, σε…παγκόσμια πρεμιέρα ανακοίνωσε την κατασκευή «λιμανιού ξηράς» τσακίζοντας στην κυριολεξία χιλιάδες χρόνια ανθρώπινης ανικανότητας η οποία δεν εμπνεύστηκε και δεν κατασκεύασε ένα «λιμάνι ξηράς».
Πλέον, όμως η ανθρώπινη  χωρίστηκε στη μέση. Πλέον θα υπάρχει εποχή π.α.τ.γ. λ.ξ και εποχή μ.α.τ.γ.λ.ξ!  Δηλαδή, εποχή προ ανακοίνωσης Τσιπρας για λιμάνι ξηράς και … εποχή μετά ανακοίνωσης Τσιπρα για λιμάνι ξηρας)

Όπως είπε λοιπόν ακριβώς  «ειναι αναγκαία η δημιουργία ενός  – ας μου επιτραπεί η έκφραση- λιμανιού ξηρας στην Καστοριά».

Η έκφραση του επετράπη και  – ας μας επιτραπεί η έκφραση  – μια ακόμη σελίδα στην ιστορία της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γράφτηκε με χρυσά γράμματα.


Ποιο Πολυτεχνείο! Νέα γκάφα Τσίπρα: Χαρακτήρισε τη Δυτική Μακεδονία …ενεργοβόρο πηγή που στηρίζει την Ελλάδα

Καπου τα μπέρδεψε για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην Κοζάνη. Μπερδεψε την παραγωγη με την κατανάλωση και σε μια αποστροφή της ομιλίας του είπε οτι η Δυτική Μακεδονία ειναι η…ενεργοβόρος πηγή που στηρίζει την Ελλάδα.

Μόνο που στην Δυτική Μακεδονιά η ενέργεια παράγεται… (για να στηρίξει την υπόλοιπη Ελλάδα) δεν καταναλώνεται…

  • ενεργοβόρος -α -ο
  • που καταναλώνει μεγάλες ποσότητες ενέργειας για να λειτουργήσει
  • οι ενεργοβόρες βιομηχανίες αλουμίνας