11 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Έτοιμοι να σκίσουν τον Σπαλιάρα.... έκανε το λάθος να πει τη λέξη "λαθρομετανάστες"

Γιάννης Σπαλιάρας: «Τον Ντάνο τον ζήλευαν… Η Παπαδοπούλου δεν απομονώθηκε από μόνη της»

Το μοντέλο και ηθοποιός μετά την απίστευτη δήλωση για τις 4.000 γυναίκες ξαναχτυπά

Ο Γιάννης Σπαλιάρας καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή Πανόραμα, έκανε μια δήλωση που αμέσως έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ο πρώην παίκτης του Survivor αφού δήλωσε ότι δεν θα ξαναέμπαινε στο ριάλιτι επιβίωσης, εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετώπισε, χρησιμοποίησε ένα λανθασμένο [ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ "ΠΣΟΦΟΥΣ" ΣΕ "ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ"] παράδειγμα στον αέρα της εκπομπής.

Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε»!

Αναλυτικά, η δήλωσή του ήταν η εξής: «Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν θα ξανάκανα ούτε με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία τεράστια εμπειρία, πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη… Κάποια στιγμή ήμουν τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα άλλο εκτός από μία καρύδα. Ήταν μία κατάσταση σοκαριστική, δεν μπορώ να το περιγράψω! Θεωρώ ότι θα κάνω πλέον πιο καλές επιλογές στη ζωή μου… Από τα επαγγελματικά μέχρι τις προσωπικές φιλίες και σχέσεις, θέλω πράγματα πιο απλά και πιο ουσιαστικά από εδώ και πέρα».

Δείτε το βίντεο με την ατάκα του να έχει ξεσηκώσει ήδη αντιδράσεις.


http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/696291/giannis-spaliaras-oi-lathrometanastes-einai-pio-tuheroi-se-shesi-me-auta-pou-zousame-sto-survivor/

Γιάννης Σπαλιάρας: «Τον Ντάνο τον ζήλευαν… Η Παπαδοπούλου δεν απομονώθηκε από μόνη της»

Δεν...μάσησε τα λόγια του για την ομάδα των Διάσημων και την περιβόητη κλίκα, στην εκπομπή Πανόραμα

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο Survivor εξομολογήθηκε σήμερα στην Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γεγονός ότι οι Διάσημοι έχαναν από τους Μαχητές και δεν έτρωγαν πολύ είχε σαν αποτέλεσμα το μοντέλο να χάσει αρκετά κιλά.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε ότι αντιλήφθηκε πως η εικόνα του ήταν τρομακτική στο πάρτι της ένωσης και τόνισε ότι έκαιγε μυικό ιστό, αφού δεν είχε λίπος.  Μάλιστα, αποκάλυψε πως πολλές φορές έβλεπε θολά ενώ από την πείνα πονούσε. Τέλος, εξέπληξε άπαντες με τη δήλωσή του. «Πέρασα πολύ δύσκολα. Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ», εξομολογήθηκε ευθέως στην παρουσιάστρια.

Αναλυτικά για το βάρος που έχασε ανέφερε πως δεν ζυγίστηκε ποτέ, όμως πρέπει να έχασε περισσότερα από 20 κιλά!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως από την πείνα πολλές φορές δεν λειτουργούσε καλά η όραση και η ακοή του. «Στο συμβούλιο θόλωνε η όρασή μου και δεν μπορούσα να δω καλά τον Σάκη», εξήγησε στο Πανόραμα.

Δείτε το video:


Ο Γιάννης, επίσης, αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε όσο βρισκόταν στην ομάδα των Διασήμων, οι οποίοι πολλές φορές έφτασαν να τον κατηγορούν για το παραμικρό αδίκως. «Νομίζω έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν επιδίωκα να κάνω παρέες, δεν ήμουν σε κάποια κλίκα», εξομολογήθηκε on air αποκαλύπτοντας ευθέως για τις ομάδες στο παιχνίδι.

«Ο καθένας μπορεί να τοποθετηθεί όπως θέλει. Άλλος μπορεί να το πει κλίκα, ομάδα, πυρήνα», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε στον σκοπό αυτών τον ομάδων λέγοντας: «Όταν είσαι κοντά με άλλα άτομα, είναι πιο εύκολο να αποφύγεις ψηφοφορίες ή να στήσεις κάποια ψηφοφορία. Νομίζω σε κάνει να αισθάνεσαι πιο δυνατός».

«Από ποιον υποκινείτο όμως όλο αυτό το παρεάκι;», τον ρώτησε η Ελεονώρα Μελέτη, με το Γιάννη να απαντά: «Θεωρώ ότι είναι για αυτούς που είναι αδύναμοι και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση μόνοι τους και δεν μπορούν να χαράξουν ένα δικό τους δρόμο. Όπως στη φυλακή έτσι είναι και στο Survivor!».

Στη συνέχεια ο Γιάννης εξήγησε πως ο ίδιος ήταν ομάδα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Γιώργο Χρανιώτη, εναντίον… των υπολοίπων! «Θεωρώ ότι το Ντάνο τον ζήλευαν και τους ενοχλούσε που κάναμε παρέα», εξομολογήθηκε εξηγώντας πως ρόλο στο να δεθούν έπαιξε και το ωράριο του ύπνου τους.

Σχετικά με το λόγο που τον έδιωξαν οι Διάσημοι αποκάλυψε: «Προφανώς δεν ήμουν και ο πιο αγαπημένος τους. Αγωνιστικά ήμουν μέτριος γενικά. Νομίζω ήθελαν να στείλουν εμένα στους άλλους και να διώξουν το Ντάνο. Όταν ετοιμαστήκαμε για την ψηφοφορία δεν μας είπε κανείς ότι εξαιρείται από την ψηφοφορία. Θεωρούσα ότι είτε θα ήμουν εγώ ή η Ειρήνη. Θεωρούσα πιο πιθανό να ψηφίσουν την Ειρήνη».

Μετά την αναφορά του στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο παίκτης του Survivor που έφτασε μέχρι την τελική πεντάδα, μίλησε για την τραγουδίστρια και την οικειοθελή της αποχώρηση. «Δεν απομονώθηκε από μόνη της. Ένιωθε άβολα με κάποιες καταστάσεις και είναι από τα παιδιά που αδικήθηκε από αυτές. Όταν δεν έχεις κολλητηλήκια… Έκαναν άνθρωποι το ίδιο λάθος και εμείς οι δύο δεχόμασταν πολύ αυστηρή κριτική ενώ στους άλλους πέρναγε στο ντούκου!», είπε ξεκάθαρα.

Ωστόσο φρόντισε να εξηγήσει για τη σχέση του με την Ειρήνη αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό. «Με την Ειρήνη την 1η εβδομάδα είχαμε πάει να πιαστούμε στα χέρια, όμως στη συνέχεια καταλάβαμε ότι είμαστε και οι δύο ντόμπροι και τα βρήκαμε…», σημείωσε.