13 Ιουλίου 2017

Ο Τόνι Μαυρίδης τα μαζεύει τώρα για την Ελενα Παπαρίζου και τα περί αλκοολισμού

Στον ισχυρισμό ότι τα λεγόμενά του για την Έλενα Παπαρίζου στη συνέντευξη που έδωσε την περασμένη εβδομάδα στο περιοδικό YouWeekly παρερμηνεύτηκαν προχώρησε ο Τόνι Μαυρίδης.


«Έγινε μια μεγάλη παρερμηνεία σε όλο αυτό το πράγμα. Έχω λάβει τα μέτρα μου και τις επόμενες μέρες θα μιλήσει και ο δικηγόρος μου. Δεν ειπώθηκαν τα πράγματα έτσι ακριβώς», ισχυρίστηκε σε νέα συνέντευξή του ο Τόνι Μαυρίδης προκαλώντας την έντονη αντίδραση του πάνελ του «Φτιάξε καφέ να στα πω». «Όταν λέμε μια βλακεία, μια χαζομάρα, μετά λέμε ότι ήταν off the record! Τόνι Μαυρίδη, όταν δίνουμε συνέντευξη σε δημοσιογράφο, τίποτα δεν είναι off the record. Δεν πίνουμε καφέ με τον φίλο μας, δίνουμε συνέντευξη», είπε συγκεκριμένα δημοσιογράφος του πάνελ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τόνι Μαυρίδης, που είχε επί 12 χρόνια σχέση με την Έλενα Παπαρίζου, στη συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε στη σχέση του με την τραγουδίστρια και σε κάποιες δύσκολες στιγμές που πέρασαν.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι η Έλενα Παπαρίζου ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ για και για τον λόγο αυτό χρειάστηκε να κάνει αποτοξίνωση. Μάλιστα, απόρησε πώς έζησε 12 ολόκληρα χρόνια μαζί της.

Πληροφορίες: zappit.gr