13 Ιουλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κ@ΛΟΦΑΡΔΙΑ ΠΑΟΚ! Τα ντέρμπι και οι αγώνες των μεγάλων χωρίς θεατές στο νέο πρωτάθλημα

Δείτε σε ποιες αγωνιστικές θα έχουμε τα μεγάλα ντέρμπι την επόμενη σεζόν, αλλά και κόντρα σε ποιες ομάδες θα εκτίσουν οι 4 μεγάλοι τις τιμωρίες (κεκλεισμένων των θυρών αγώνες) που κουβαλούν από το πρωτάθλημα που έληξε


Το πρώτο χρονικά ντέρμπι της νέας χρονιάς θα είναι την 5η αγωνιστική και πρόκειται για την αναμέτρηση ΑΕΚ - Ολυμπιακός, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Από την 8η αγωνιστική έχουμε συνεχόμενα ντέρμπι, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχε το ματς Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ που μετά τη δικαίωση του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Εφέσεων θα έχει κόσμο,  στην 9η είναι το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, στην 10η το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, στην 11η το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και στην 14η το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (όπου λογικά για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ θα έχει κόσμο στην Τούμπα).

Αναλυτικά οι αγώνες μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων:
5η αγωνιστική: ΑΕΚ - Ολυμπιακός
8η: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
9η: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
10η: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
11η: ΑΕΚ - ΠΑΟ
14η: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Οι αγώνες των μεγάλων χωρίς θεατές

Μια ακόμη σημαντική παράμετρος που αφορά το επόμενο πρωτάθλημα έχει να κάνει με τους αγώνες που θα δώσουν οι μεγάλοι χωρίς θεατές.

Ο Ολυμπιακός είχε τιμωρία πέντε αγωνιστικών, αλλά η δικαίωση του από την Επιτροπή Εφέσεων την έριξε στις δύο, οπότε θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο Λάρισα (1η αγωνιστική) και Αστέρα Τρίπολης (4η).

Η ΑΕΚ, που κουβαλά τιμωρία τριών αγωνιστικών, είναι η πλέον άτυχη καθώς θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών με Παναιτωλικό (1η αγωνιστική), ΑΕΛ (3η) καθώς και με τον Ολυμπιακό την 5η αγωνιστική, αφού πολύ δύσκολα μέχρι τότε θα έχει δώσει κάποιο παιχνίδι Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός δε θα έχει τη βοήθεια των φίλων του μόνο στο ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό όντας τιμωρημένος με μία αγωνιστική.

Τέλος ο ΠΑΟΚ που κουβαλά και την πιο βαριά τιμωρία (7 αγωνιστικές) ήταν κι ο πιο τυχερός, καθότι μεταξύ σοβαρού και αστείου κατέθεσε αίτημα να παίξει όλα τα ντέρμπι με κόσμο (το οποίο εννοείται ότι απορρίφθηκε), αλλά η τύχη ήταν με το μέρος του.

Ο Δικέφαλος στις έξι πρώτες εντός έδρας αναμετρήσεις του υποδέχεται Κέρκυρα, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και στο 7ο ματς τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική, αλλά μέχρι τότε θα έχει δώσει κι ένα μίνιμουμ εντός έδρας ματς για το Κύπελλο, οπότε το ντέρμπι με το τριφύλλι θα είναι και το πρώτο ματς της νέας σεζόν που θα έχει κόσμο στις κερκίδες της Τούμπας!