13 Ιουλίου 2017

Προφυλακίστηκε η μητέρα της 14χρονης που πήγε «διακοπές» με επιχειρηματία στον Βόλο

Προφυλακιστέα κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, η μητέρα της 14χρονης κοπέλας, η οποία βρέθηκε σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα με 55χρονο επιχειρηματία από το Βόλο, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της.


Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στη μητέρα της 14χρονης κοπέλας, είναι συνέργεια στην αποπλάνηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, σύμφωνα με το corfutvnews.gr.

Χτες, Τετάρτη, προφυλακιστέο έκρινε ο ανακριτής και τον 55χρονο επιχειρηματία από το Βόλο, ο οποίος συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας με την 14χρονη και βαρύνεται με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια επ’ αμοιβή.

Η 14χρονη έχει στο πλευρό της ψυχολόγους, προκειμένου να στηριχθεί στο δοκιμασία που βιώνει. Η ψυχολογική της κατάσταση όμως είναι ιδιαίτερα επιβαρημένη τόσο από τη συμπεριφορά του 55χρονου όσο και από τη δοκιμασία που αναγκαστικά βιώνει ως βασικός μάρτυρας της υπόθεσης.
Επίσης, το corfutvnews επικοινώνησε με τον συνήγορο της μητέρας, Κερκυραίο ποινικολόγο, Ιωάννη Ανδρέα Ρίγγα, ο οποίος δήλωσε: «Η προσωρινή κράτηση της κατηγορούμενης μητέρας ήταν αυστηρή και οπωσδήποτε μη αναγκαία σε σχέση κυρίως με τα στοιχεία της δικογραφίας. Η κατηγορούμενη ευελπιστεί ότι πριν τη δίκη θα περιορισθεί η εμπλοκή της στην θλιβερή αυτή υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις. Είναι γεγονός ότι ο χρόνος σε υποθέσεις μείζονος ενδιαφεροντος λειτουργεί υπέρ της αληθείας».

Πηγή: www.corfutvnews.gr