19 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τον Tom Cruise να «απογειώνει» μια BMW 5 στα γυρίσματα του Mission Impossible 6

O Tom Cruise δεν είναι άμοιρος γνώσης στα κασκαντεριλίκια και σε πολλές ταινίες δεν έχει αφήσει να τον ντουμπλάρουν stunt drivers είτε οδηγεί αυτοκίνητο είτε μοτοσικλέτα.

Τη τελευταία φορά που τον θυμόμαστε να κάνει κάτι τέτοιο ήταν στην ταινία Mission: Impossible 5 στην οποία ο Αμερικανός ηθοποιός έκανε κάτι πολύ τσίφτικες μανούβρες με μια BMW M3.

Και καθώς το σίκουελ του Mission: Impossible βρίσκεται πια στη φάση της παραγωγής, και μάλιστα στο Παρίσι, ο YouTuber StormShadowCrew κατάφερε να εξασφαλίσει οπτικό υλικό από τα γυρίσματα στα οποία ο χολιγουντιανός σταρ κάνει τα κασκαντεριλίκια του με μια BMW E28 5 Series.


Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο video, που στο ένα φαίνεται ο Cruise να μιλά με κάποιους που υποθέτουμε ότι θα είναι επαγγελματίες κασκαντέρ, ακριβώς πριν κατέβει με την 5άρα, και μάλιστα ουσιαστικά «πηδήξει» με την όπισθεν ένα κλιμακοστάσιο.

Προφανώς και μας αρέσει και εκτιμούμε ιδιαίτερα τους ηθοποιούς που επιμένουν να stuntάρουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, παρόλο που ένας επαγγελματίας θα το έκανε χωρίς κόπο και με απόλυτη ασφάλεια για τον ηθοποιό.

Το δεύτερο video δείχνει το ίδιο αυτοκίνητο να τρέχει με τον Cruise σε κάτι που φαίνεται σαν περιστύλιο, επίσης στο Παρίσι. Στο στόρι απ’ ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι έρχεται αντιμέτωπος με ένα άλλο αυτοκίνητο και έτσι «κόβει» απότομα το τιμόνι προς τα αριστερά, περνώντας ανάμεσα από τις κολόνες, που σημειωτέον είναι αρκετά πυκνές.

Προφανώς αυτά είναι από τα εύκολα stunt της ταινίας, καθώς ιστορικά γνωρίζουμε ότι κάθε Mission: Impossible έχει τουλάχιστον μια κύρια σκηνή stunt που κόβει την ανάσα. Για παράδειγμα, αυτή της τελευταίας ταινίας του σίκουελ ήταν όταν ο Tom Cruise ήταν δεμένος στην πλευρά ενός αεροπλάνου. Απ’ ό,τι μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε, τα γυρίσματα στο Παρίσι δεν αφορούν κάτι το αντίστοιχα φαντασμαγορικό και μεγάλο.

Η ταινία Mission: Impossible 6 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2018.



Γιάννης Κουτσουφλάκης
http://www.drive.gr/news/kosmos/tom-cruise-anti-gia-kaskanter-se-5ara-bmw-sto-mission-impossible-6-videos