14 Μαΐου 2017

Survivor: 6 στιγμές της Λάουρα Νάργες που στιγμάτισαν το παιχνίδι

Δείτε 6 στιγμές της Λάουρα Νάργες που ξεχώρισαν στο Survivor. Γέλια, κλάματα και μια αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς.

Η Λάουρα Νάργες ήταν αυτή που αποχώρησε από το παιχνίδι του Survivor την Τετάρτη που μας πέρασε. Η όμορφη παρουσιάστρια δεν κατάφερε να παραμείνει και ήταν αυτή που ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό ως τον πιο αδύναμο παίκτη του παιχνιδιού.

Ανάμεσα στον Μπο, τον Κώστα Κοκκινάκη, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την ίδια, τελικά η Λάουρα θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα. Αμέσως μετά, δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένη που έφτασε ως εδώ, η ίδια δεν περίμενε να τα καταφέρει ούτε μέχρι τον πρώτο μήνα και οι εμπειρίες που αποκόμισε θα της μείνουν αξέχαστες.

Αξέχαστα θα μείνουν και σε εμάς hot στιγμιότυπα με την Λάουρα Νάργες. Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι φορές που χάρισε άφθονο γέλιο στο κοινό, το ανησύχησε με την υψοφοβία της αλλά και μπήκε στο στόχαστρο των Μαχητών για τα κιλά της αλλά και του… Twitter.

Όλα αυτά έκαναν την Λάουρα μια παίκτρια που έκανε αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι και σίγουρα η απουσία της θα στοιχίσει πολύ τόσο στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κώστα Κοκκινάκη που θα χάσουν την φίλη τους, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό που θα χάσει την πιο χαλαρή και γλυκιά παίκτρια του Survivor.


Οι στιγμές που δεν θα ξεχάσει κανείς με την Λάουρα στο Survivor:

- Κατά τη διάρκεια των πρώτων αγωνισμάτων του Survivor, η Λάουρα Νάργες τραυματίστηκε και ζήτησε να έρθει ο γιατρός, καθώς πονούσε το γόνατό της. Βλέποντάς το αυτό ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έκανε ένα προκλητικό σχόλιο: «Αρχίσαμε τώρα, άρχισε το σόου» και του απάντησε ο Κώστας Κοκκινάκης που το άκουσε: «Δεν αρχίσαμε, πονάει το γόνατο της κοπέλας». Ο Μάριος Πρίαμος, όμως, του απάντησε με τη σειρά του: «Κι εγώ αδερφέ και πήγα με ένα πόδι».

-Ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης έγινε και άλλη φορά έξαλλος με την Λάουρα, αφού νικούσε τις παίκτριες της ομάδας του που ασχολούνταν με τον αθλητισμό: «Δεν μπορώ να περιμένω τη Λάουρα με τον κ@@ο τον τόσο να κερδίζει εσένα! Αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Κοκκινάκη και τη Λάουρα Νάργες, μην περιμένετε να κερδίσουμε το Survivor», είπε απευθυνόμενος στην Ειρήνη Κολιδά!


-Μιλώντας στην κάμερα η Λάουρα μίλησε για όσα της λείπουν κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο. Μόλις τελειώσουν όλα θα πάει στο κομμωτήριο για να βάψει τα μαλλιά της, θα βάλει σαμπουάν, air conditioner και θα κάνει όλες τις θεραπείες για την αναδόμηση της τρίχας. Τι air condition, τι hair conditioner…

- Η Λάουρα Νάργες είχε δηλώσει πολλές φορές ότι έχει υψοφοβία. Η ομάδα της - σε ένα αγώνισμα του Survivor με βουτιά από πολύ ύψος - προσπαθούσε να την εμψυχώσει, ωστόσο η Λάουρα ανέβηκε στην εξέδρα τρέμοντας. Η παίκτρια των Διασήμων δεν μπόρεσε να καταπολεμήσει την υψοφοβία της και τόσο η Ελισάβετ, όσο και η Ευρυδίκη με τον Κώστα Κοκκινάκη έτρεξαν για να την βοηθήσουν να ηρεμήσει και να την κατεβάσουν καθώς εκείνη έπαιρνε βαθιές ανάσες.


- Ενώ, αρχικά η Λάουρα και η Ευρυδίκη βρέθηκαν στην καλύβα των “Μαχητών” και έμειναν εκεί για ένα δίωρο παίζοντας κουίζ, τα αγόρια της παραλίας τους έφτιαξαν ένα παγκάκι για να κάθονται. Μόλις όμως εκείνες επέστρεψαν... άρχισαν οι γκρίνιες και η ζήλια. Ο Κώστας Κοκκινάκης μάλιστα ενοχλήθηκε που η Λάουρα, αν και του ζητούσε να φτιάξουν παγκάκι, δεν τον βοήθησε καθόλου...

- Φυσικά, κανείς δεν θα ξεχάσει και την πιο επική απάντησή της στο παιχνίδι ερωτήσεων… “Σε πόσα χρόνια μπορεί να ολοκληρώσει ένα σαλιγκάρι τον γύρο του κόσμου” ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης και η Λάουρα απάντησε μόλις 5! Η σωστή απάντηση ήταν λίγο παραπάνω… 4.575.