19 Μαΐου 2017

ΗΠΑ: «Ένοχος» δήλωσε στο δικαστήριο ο πρώην γερουσιαστής που έκανε sexting με 15χρονη

«Είμαι άρρωστος, δεν έχω δικαιολογία», είπε στη δικαστή - O 52χρονος ζητούσε από την ανήλικη να χαϊδέψει τα γεννητικά της όργανα λέγοντάς το όνομά του και την προσκαλούσε να περάσουν μαζί μια βραδιά καυτού σ@ξ
Αντιμέτωπος με πολύμηνη ποινή φυλάκισης βρίσκεται ο πρώην γερουσιαστής των Δημοκρατικών Anthony Weiner, ο οποίος ομολόγησε σήμερα την ενοχή του στο δικαστήριο για την υπόθεση που είχε προκαλέσει σάλο πριν από μερικούς μήνες στη χώρα του.

Ο Weiner, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε διάσταση με την σύζυγό του Huma Abedin, το «δεξί χέρι» της Hilary Clinton κατά την προεκλογική περίοδο, παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι είχε στείλει υλικό σεξουαλικού περιεχομένου σε μια 15χρονη κοπέλα, μέσω μιας υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων.

«Είμαι άρρωστος, δεν έχω δικαιολογία», είπε ο πρώην πολιτικός, ο οποίος στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε θεραπεία σε ειδικό κέντρο για τον εθισμό του στο σεξ.

Όπως τόνισε στο δικαστήριο, ήξερε ότι ήταν «ηθικά λάθος» να ανταλλάσσει μηνύματα με την ανήλικη, ωστόσο δεν μπορούσε να συγκρατηθεί.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο δικαστής του ζήτησε να καταχωριστεί στο μητρώο της περιοχής του ως δράστης σεξουαλικού αδικήματος, ενώ εκκρεμεί η αναγγελία της ποινής του, η οποία μπορεί να είναι από 21-27 μήνες κάθειρξης. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Weiner μέσω των δικηγόρων του, δεν προτίθεται να ασκήσει έφεση, όποια κι αν είναι η ποινή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο πρώην γερουσιαστής των δημοκρατικών Anthony Weiner έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν τα αμερικάνικά ΜΜΕ με τα σεξουαλικά του σκάνδαλα.

Στο περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Σεπτέμβριο, και που μπορεί να οδηγήσει τον Weiner στη φυλακή, εμπλέκεται ένα 15χρονο κορίτσι, με το οποίο ο Weiner φέρεται να αντάλλαζε επί οχτώ μήνες τολμηρά σεξουαλικά μηνύματα, προτρέποντάς την ανήλικη κοπέλα να τον συναντήσει «ντυμένη μαθήτρια» για να κάνουν μαζί πραγματικότητα τις «βίαιες σεξουαλικές του φαντασιώσεις».


Ο... «ακόρεστος Weiner», όπως τον αποκαλούν χλευαστικά τα τοπικά ΜΜΕ, είχε βρεθεί ξανά στα πρωτοσέλιδα των αμερικανικών εφημερίδων τον Αύγουστο του 2016, όταν η σύζυγός του Huma Abedin (το «δεξί χέρι» της Χίλαρι κλίντον στην προεκλογική της εκστρατεία) ανακοίνωσε ότι τον εγκαταλείπει, μετά τη δημοσιοποίηση των γυμνών φωτογραφιών που είχε στείλει σε χυμώδη καλλονή.


Αυτό που ίσως έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για την Abedin - η οποία είχε συγχωρήσει ξανά στον παρελθόν τον μουρντάρη σύζυγο - ήταν μία συγκεκριμένη φωτογραφία που έστειλε ο Weiner στο αντικείμενο του πόθου του, η οποία έδειχνε το πέος του σε στύση την ώρα που βρισκόταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και δίπλα του διακρινόταν το κεφάλι του 4χρονου γιου του!


Παρόλο που, στην περίπτωση της ανήλικης, o Weiner φρόντισε να μην υπάρχουν ντοκουμέντα της «ηλεκτρονικής» του απιστίας, αφού σύμφωνα με την 15χρονη καταγγέλλουσα ο πρώην πολιτικός χρησιμοποιούσε μια υπηρεσία που «σβήνει» μετά από λίγο τα ενοχοποιητικά μηνύματα, φαίνεται πως το FBI κατάφερε να στριμώξει για τα καλά τον Weiner, αναγκάζοντάς τον να ομολογήσει.

Η καταγγελία της 15χρονης στην Daily Mail



Σύμφωνα με όσα είπε η ανήλικη κοπέλα (της οποίας το όνομα δεν αποκαλύπτεται για ευνόητους λόγους), ο 52χρονος της είχε προχωρήσει αρκετά μαζί της, παρόλο που γνώριζε ότι είναι ανήλικη.

Ειδικότερα, φέρεται να της είχε ζητήσει να γδυθεί και να αγγίξει τα γεννητικά της όργανα λέγοντας το όνομά του.

Σε άλλο μήνυμα, την καλούσε να τον συναντήσει για να περάσουν μαζί μια βραδιά σεξ που θα την έκανε «να κουτσαίνει για μια εβδομάδα».

Μερικά πρωινά, ο πρώην γερουσιαστής της έστελνε υπαινικτικά μηνύματα με τα οποία την ενημέρωνε ότι η σκέψη της τον... αναστάτωνε. Επίσης, η ανήλικη ισχυρίζεται ότι της είχε στείλει αμέτρητες γυμνές του φωτογραφίες με την εν λόγω εφαρμογή, παρουσιάζοντας μάλιστα ως απόδειξη φωτογραφίες του κινητού της που τράβηξε όταν πρωτοάνοιξε τα μηνύματα.


Δείτε τα ενοχοποιητικά μηνύματα που φωτογράφησε η καταγγέλουσα