07 Μαΐου 2017

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την εισβολή της σπείρας των χρηματοκιβωτίων στον "Όλυμπο"

- Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την εισβολή των μελών της σπείρας στη γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος τον περασμένο Ιανουάριο 
- Ένα κινητό τηλέφωνο ήταν η αρχή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της δράσης των ληστών 
- Αρχηγικά μέλη της σπείρας ανάμεσα στους συλληφθέντες που οδηγήθηκαν στον ανακριτή και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν 
- Δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο
Το κινητό τηλέφωνο ενός ληστή φαίνεται πως έπεσε κατά τη διάρκεια της «καταδρομικής» που έκανε η σπείρα των χρηματοκιβωτίων στις 17 Ιανουαρίου του 2017 στην εταιρεία «Ελληνικά Γαλακτομεία Όλυμπος», γεγονός που βοήθησε τις αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης και να ξεκινήσουν τις παρακολουθήσεις προκειμένου να «φτάσουν» στους δράστες.

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία ντοκουμέντο του newsit.gr, οι δράστες μπήκαν στα γραφεία της εταιρείας και οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν όλες τις κινήσεις τους.





Οι έμπειροι αξιωματικοί που βρήκαν το κινητό κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ενώ προχώρησαν και στην ταυτοποίηση των αξιόποινων πράξεων που διαπράχθησαν.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψαν, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, 65 επιχειρησιακές τηλεφωνικές συνδέσεις, με τους έμπειρους άνδρες της Ασφάλειας να ξεκινούν νέο κύκλο ερευνών.





Οι συγκεκριμένες συνδέσεις χρησιμοποιούνταν από τους κατηγορουμένους κατά τη διάπραξη των πράξεών τους.

Οι δράστες είχαν μπει στην εταιρεία έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και αφού ακινητοποίησαν και έδεσαν τον φύλακα, μπήκαν στο κεντρικό κτίριο και εκεί ακινητοποίησαν τρεις υπαλλήλους. Παρά τις επίμονες προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα που οδηγούσε στα κεντρικά γραφεία και στο λογιστήριο της εταιρείας και διέφυγαν με αυτοκίνητο.





ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ