15 Μαΐου 2017

Συνεργάτες Στουρνάρα για «Δημοκρατία»: Οι... ζέστες ενέσκηψαν νωρίς για τους Κλουζώ της δημοσιογραφίας

Για ζέστες που ξεκίνησαν νωρίς και για Κλουζώ της δημοσιογραφίας μιλούν συνεργάτες του Γιάννη Στουρνάρα σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που ανέφερε πως ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας προετοιμάζει νέο πολιτικό φορέα.


Συγκεκριμένα από το περιβάλλον του διοικητή της ΤτΕ αναφέρουν πως μπορεί να φταίνε οι... ζέστες που ενέσκηψαν νωρίς, μπορεί πάλι να φταίνε οι επιθυμίες ορισμένων Κλουζώ της δημοσιογραφίας που εμφανίζουν τους εφιάλτες τους ως πραγματικότητα!

Όπως λένε οι ίδιοι κύκλοι, όποια κι αν είναι η αιτία, η ουσία είναι ότι σε κυριακάτικη εφημερίδα, για άλλη μια φορά, έκαναν την εμφάνισή τους σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Σενάρια που εμπλέκουν τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, εμφανίζοντάς τον ως ομοτράπεζο σε κρυφό γεύμα πολιτικών και τραπεζιτών όπου προετοίμαζαν δήθεν νέο πολιτικό φορέα!

Και επειδή το ψέμα ήταν τόσο τεράστιο που ήταν ανάξιο διάψευσης, η «έγκυρη» εφημερίδα επανήλθε σήμερα επαναλαμβάνοντας τα μυθεύματα, όπως ακριβώς έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν με αποκορύφωμα πριν μερικούς μήνες τη δήθεν συνομιλία του κ. Στουρνάρα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη από «θωρακισμένο» τηλέφωνο!!!!

«Όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα, τόσο πιο πιστευτό γίνεται», έλεγε ο Γκέμπελς, ο υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ. Το ερώτημα είναι γιατί μια εφημερίδα με τον τίτλο «Δημοκρατία» μετέρχεται αυτών των, ναζιστικής έμπνευσης, μεθόδων...