14 Μαΐου 2017

Για “λάσπη” αλλά και “αλλότρια κίνητρα” κατηγορούν την Διασωματειακή Επιτροπή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, οι διευθυντές των εντύπων του “Πήγασου” για την απόφασή της για “συνέλευση περιφρούρησης”.


Όπως αναφέρουν οι ίδιοι στην ανακοίνωσή τους: “Η Διασωματειακή Επιτροπή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης συνήλθε προσχηματικά σήμερα Κυριακή στις 12:30 για να… αποφανθεί επί του αιτήματος των 2/3 των εργαζομένων στον «Πήγασο» για Γενική Συνέλευση στις… 12:00! Αίτημα υπογεγραμμένο από 276 εργαζομένους, το οποίο κατατέθηκε αρμοδίως χτες Σάββατο!

Οι αντιπρόσωποι του κλάδου των ΜΜΕ, αντί να σεβαστούν τη θέληση του 67% των εργαζομένων στον «Πήγασο» και να ορίσουν Γενική Συνέλευση έστω και με χρονική καθυστέρηση, αποφάσισαν να συγκαλέσουν συνέλευση "Περιφρούρησης" (!), υπονοώντας ότι ελλοχεύει κίνδυνος απεργοσπασίας απόψε, για να λειτουργήσουν οι εφημερίδες "Εθνος" και "Goal", όπως και τα site του Ομίλου…

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι πρώτοι περιφρουρούμε από την περασμένη Τετάρτη τις απεργιακές αποφάσεις των Ενώσεων.

Επιπλέον, κατανοούμε τα αλλότρια κίνητρα της μεθόδευσης της Διασωματειακής Επιτροπής και την κωμική απόπειρα αποπροσανατολισμού, προκειμένου να μην αιτιολογήσουν την πρωτοφανή στα χρονικά ασέβειά τους προς τα 2/3 των εργαζομένων στον «Πήγασο».

Τέλος, τους επιστρέφουμε τη λάσπη των φανταστικών «απεργοσπαστών».

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ”