13 Μαΐου 2017

Κικίλιας: Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ο χειρότερος φορομπήχτης που γνώρισε ο τόπος

Ως τον πιο βολικό διεκπεραιωτή των δανειστών χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα

Για διεκδίκηση της αλλαγής των στόχων των υψηλών πλεονασμάτων μέσα από συζήτηση με τους εταίρους κάνει λόγο ο Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας πως η ΝΔ όταν γίνει κυβέρνηση θα εφαρμόσει από την πρώτη μέρα τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, είναι όμως, όπως λέει, δική της υπόθεση το μίγμα πολιτικής που θα ακολουθήσει.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» κατηγορεί την κυβέρνηση πως κόβει μισθούς και συντάξεις εξαθλιώνοντας τους Έλληνες ενώ τονίζει πως τα «δήθεν αντίμετρα» είναι ανέφικτα. «Αλλά δεν τους νοιάζει, γιατί όπως δηλώνουν υπουργοί και βουλευτές τους, «μέχρι το 2019, ποιος ζει ποιος πεθαίνει».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε μέτρα που θα ανακουφίσουν την ελληνική κοινωνία, τώρα. Αν τολμούν ας τα φέρουν στη Βουλή» δηλώνει. Στη συνέντευξή του ο κ. Κικίλιας επισημαίνει πως «το πρωτογενές πλεόνασμα θα πρέπει να επιτυγχάνεται σε περιβάλλον ανάπτυξης και όχι ξεζουμίζοντας την οικονομία, όπως κάνει η παρούσα κυβέρνηση ως ο χειρότερος φορομπήχτης που γνώρισε ο τόπος» ενώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό για λαϊκισμό και για κοροϊδία του ελληνικού λαού επιρρίπτοντας ευθύνες και τους εταίρους γιατί συμφώνησαν σε «ένα πρόγραμμα φορολογικής εξόντωσης που διαλύει τη μεσαία τάξη, χτυπάει τους αδύναμους και δεν δίνει καμία προοπτική».

Επαναλαμβάνοντας το αίτημα της ΝΔ για εκλογές , ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως η ΝΔ μέχρι τις εκλογές θα δώσει τη μάχη για να πείσει τους πολίτες πως έχει το πρόγραμμα για να βγει η χώρα από την κρίση, ενώ για μετά τις εκλογές, όπως λέει, «ανεξαρτήτως αποτελέσματος», η ΝΔ θα συζητήσει με όλους όσοι είναι συμβατοί με τις αρχές, τις αξίες και το πρόγραμμά της.