13 Μαΐου 2017

Σεπόλια: Το δράμα πίσω από την αλυσοδεμένη πόρτα - Απίστευτες αποκαλύψεις για την 47χρονη αγνοουμένη

- Το εγκαταλελειμμένο σπίτι έκρυβε σκοτεινά μυστικά
- Ρακοσυλλέκτης ο σύντροφος της 47χρονης που αγνοείτο από τον Μάρτιο
- Και οι δυο φέρονται να έχουν ψυχολογικά προβλήματα
- Συγκλονιστικές οι εικόνες του εντοπισμού της

Στα χέρια της αστυνομίας είναι ο σύντροφος της 47χρονης, ο οποίος φέρεται ναν την κρατούσε κλεισμένη σε ένα αγκαταλελειμμένο σπίτι στα Σεπόλια. Ο άνδρας σύμφωνα με αποκλειστικές του newsit.gr είναι ρακκοσυλλέκτης ενώ τόσο η μέχρι πρότιμος αγνοουμένη Τερέζα – Ζοζεφίνα Σόϊμπερ όσο και ο σύντροφος της φέρονται να έχουν ψυχολογικά πρόβληματα. Ο άντρας έχει συλληφθεί ενώ μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Το χρονικό της υπόθεσης

Μετά από πολλές ώρες αγωνίας, η αδελφή και η κόρη της απευθύνθηκαν στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ". Όλες οι πληροφορίες οδηγούσαν στα Σεπόλια, σ’ ένα ακατοίκητο σπίτι όπου βρισκόταν φυλακισμένη μια γυναίκα που έμοιαζε στην Τερέζα – Ζοζεφίνα Σόϊμπερ, ελληνοαυστριακής καταγωγής.


Από το στούντιο άμεσα αναχώρησαν η κόρη της και η αδελφή της, για το σημείο που υποδείκνυαν οι μαρτυρίες. Εκεί κατευθύνθηκαν εσπευσμένα και η μονάδα εξωτερικών ερευνών του «Τούνελ», που βρισκόταν σε άλλο σημείο της Αθήνας. Ενημερώθηκε και το Κέντρο Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί, έφτασαν έγκαιρα στον χώρο.

Οι σκηνές που ακολούθησαν και που προβλήθηκαν αμοντάριστες στην εκπομπή, ήταν σοκαριστικές. Η οικογένεια της 47χρονης γυναίκας αντίκρισε μια αλυσοδεμένη πόρτα σ’ ένα σκοτεινό σπίτι που την κρατούσε φυλακισμένη για μήνες.


Οι αστυνομικοί με φακούς στα χέρια προσπαθούσαν να εντοπίσουν ένα άνοιγμα φωνάζοντας παράλληλα την αγνοούμενη μητέρα. Κάποια στιγμή τους απάντησε επιβεβαιώνοντας την ταυτότητα της. Η κόρη της, της ζητούσε να βγει έξω όπου την περίμεναν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Σέρνοντας κυριολεκτικά τα βήματα της η Τερέζα βγήκε σαν χαμένη από τη σκοτεινή φυλακή της.

«Ευτυχώς είναι ζωντανή και από δω και μπρος θα είναι πάντα υπό την προστασία μας» τόνισε συγκινημένη η κόρη της. Η 47χρονη γυναίκα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε να δώσει σημεία ζωής από τις αρχές Μαρτίου.



Ρεπορτάζ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - Με πληροφορίες και φωτό από anikolouli.gr
newsit.gr