17 Απριλίου 2017

Survivor - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: 3 σέξι στιγμές της που δεν ξεχνιούνται! [vids]

Μία από τις πιο σέξι παρουσίες του Survivor είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Δείτε στιγμές που το ανδρικό κοινό θα θυμάται για πάντα.

Τι και αν έχει διχάσει το κοινό του Survivor, αφού ανήκει στην "κλίκα" των Διασήμων, για ένα πράγμα όλοι συμφωνούν για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Είναι η πιο σέξι παρουσία του παιχνιδιού.

Το κορίτσι με τατουάζ του Survivor φροντίζει με διάφορες κινήσεις να αναδεικνύει την θηλυκότητά της και να στρέφει τα βλέμματα του ανδρικού κοινού πάνω της. Δείτε τρεις σέξι στιγμές της Ευρυδίκης Βαλαβάνη...

Ο χορός της νίκης


Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χαζεύεις σε βίντεο στο διαδίκτυο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να κάνει Pole Dancing και μία μικρή "γεύση" πήραμε στο πρώτο επεισόδιο του Survivor, όπου χάρηκε τη νίκη της με μία χορευτική κίνηση που δεν θα ξεχάσει κανείς.

Το σπα και το μπλουζάκι


Σε παλιό επεισόδιο του Survivor που ήταν νικητές οι διάσημοι, εκτός από το κλαμπ σάντουιτς που έφαγαν, ξάπλωσαν στο κρεβάτι και απόλαυσαν και μασάζ. Η πιο hot στιγμή ήταν τότε που η Λάουρα Νάργες και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβγαλαν τις μπλούζες τους για να το ευχαριστηθούν καλύτερα...

Ο πανηγυρισμός στο σκορ


Στο επεισόδιο της 13ης Μαρτίου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αγωνιζόταν μαζί με την Σόφη Πασχάλη σε ένα διαφορετικό αγώνισμα του Survivor, στο ποδόσφαιρο. Τα κορίτσια των Διασήμων κέρδισαν την Σάρα Εσκενάζυ και την Ειρήνη Κολιδά και η Ευρυδίκη το πανηγύρισε σαν αληθινός... ποδοσφαιριστής. Έβγαλε τη μπλούζα και το διασκέδασε!

Δείτε κι αυτά: