ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠ' ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ! Ρεκόρ εποχικών τον Φεβρουάριο-Αυξήθηκαν και οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι!

Ρεκόρ κατέγραψαν οι εποχικοί υπάλληλοι τον περασμένο Φεβρουάριο, σημειώνοντας αύξηση κατά 21.037 ή 28,1%, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.


Συγκεκριμένα οι εποχικοί υπάλληλοι ανέρχονται πλέον σε 72.765, ενώ αν προστεθούν και οι 2.114 μετακλητοί τότε ο αριθμός τους φτάνει τους 74.789, αριθμός ρεκόρ από το 2013, όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Η αύξηση αυτή οφείλεται, πάντως, κατά κύριο λόγο στην επιβολή του κανόνα για την αναλογία προσλήψεων/συνταξιοδοτήσεων που έχει συμφωνηθεί με τα μνημόνια.

Ωστόσο καταγράφηκε και μικρή αύξηση στον αριθμό των μονίμων υπαλλήλων στο Δημόσιο καθώς οι υπάλληλοι αορίστου χρόνου στα υπουργεία, τους ΟΤΑ και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου έφτασαν τους 565.430 από 564.729.
ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠ' ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ! Ρεκόρ εποχικών τον Φεβρουάριο-Αυξήθηκαν και οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι! ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠ' ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ! Ρεκόρ εποχικών τον Φεβρουάριο-Αυξήθηκαν και οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι! Reviewed by Dexi Extrem on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: