Όταν η Αντριάνα Λίμα επικαλέστηκε τον… Άγιο Γεώργιο! (ΦΩΤΟ)

Πολλά θα περιμέναμε να δούμε από το γνωστό μοντέλο Αντριάνα Λίμα. Να την δούμε όμως μπροστά σε εικόνα του Αγίου Γεωργίου να προσεύχεται δεν θα το φανταζόταν ούτε ο πιο… Άγιος ασκητής!
Και όμως. Το 35χρονο μοντέλο που εδώ και χρόνια είναι ένας από τους «Αγγέλους» της Victoria’s Secret, αναζητά νέους πνευματικούς δρόμους όπως έχει επανειλημμένως αναφέρει τελευταία.

Φαίνεται πως μέσα στις επιλογές της και στην διαδρομή αναζήτησης που κάνει, συνάντησε και την ορθοδοξία, καθώς η ίδια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram την πριν από τρεις μέρες, μια φωτογραφία της σε ορθόδοξη εκκλησία.

Η ίδια στέκεται μπροστά από μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου, την οποία ακουμπά με το αριστερό της χέρι, ενώ στο δεξί κρατά ένα κεράκι. Κοιτάζει το φακό σοβαρή, χωρίς να χαμογελά και στην λεζάντα γράφει στα πορτογαλικά: «Άγιος Γεώργιος/Μπροστά/Πίσω/Δεξιά/Αριστερά/Στέμμα/Στα πόδια μου».

Ωστόσο, το μοντέλο δεν αναφέρει πού βρίσκεται η εκκλησία την οποία επισκέφθηκε.

adriana-lima-agios-georgios
Όταν η Αντριάνα Λίμα επικαλέστηκε τον… Άγιο Γεώργιο! (ΦΩΤΟ) Όταν η Αντριάνα Λίμα επικαλέστηκε τον… Άγιο Γεώργιο! (ΦΩΤΟ) Reviewed by Dexi Extrem on 21:09 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: