14 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Έξαλλος ο Νικόλας! Καταδικάστηκε και απαιτεί από τον Παπαντωνίουν να μη ζητήσει την δικαστική αποζημίωση

Αλλιώς τον "απειλεί" ότι θα στείλει όλα τα πρωτοσέλιδα στην προανακριτική... Μάλιστα! Ο Νικόλας, στα γεράματα ανακάλυψε ότι οι ΠΑΣΟΚοι έπαιρναν μίζες... όταν τους έπαιρνε συνεντεύξεις και σαλίαριζε μαζί τους δεν ήξερε τίποτα

Διαβάστε τι γράφει και ακούστε τι είπε στο ραδιόφωνό του να γελάσετε, με την επιφύλαξη ότι αυτή είναι η δικιά του εκδοχή:

Στην προκλητική επίθεση του Γιάννου Παπαντωνίου κατά της Realnews, ο οποίος έπειτα από μία σειρά αγωγών που έχει καταθέσει εναντίον της εφημερίδας χθες προχώρησε στο να δεσμεύσει τον τραπεζικό λογαριασμό της Realnews για να εισπράξει 11.000 ευρώ, αναφέρθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Realfm 97,8.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου διεκδικούσε μέσω της Δικαιοσύνης 1 εκατ. ευρώ για δημοσίευμα της εφημερίδας τον Μάιο του 2014 το οποίο αποκάλυπτε το 1,3 εκατ. ευρώ που ήρθε στο φως μέσω της λίστας Λαγκάρντ. Το δικαστήριο δέχθηκε την εγκυρότητα του ρεπορτάζ ενώ έκανε δεκτή μόνο την ένσταση του Γιάννου Παπαντωνίου που αφορούσε στην αναφορά του τηλεφώνου και της διεύθυνσής του που αναφερόταν σε δικαστικό έγγραφο το οποίο παρουσιάστηκε στην εφημερίδα.

Για τον λόγο αυτό επιβλήθηκε στην Realnews πρόστιμο ύψους 11.175 ευρώ το οποίο ο κ. Παπαντωνίου θέλησε να εισπράξει από την πρώτη ημέρα με τη δέσμευση του λογαριασμού της εφημερίδας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε χαρακτηριστικά μετά την κίνηση αυτή: «Ο κ. Παπαντωνίου νομίζει ότι θα μας φιμώσει με αυτόν τον τρόπο, είναι μακριά νυχτωμένος όπως λένε οι πιτσιρικάδες, το ρεπορτάζ μας θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση». Μάλιστα, αναφέρει μεταξύ άλλων με φανερή την αυξημένη ένταση της φωνής του: «Δε φοβόμαστε αλήτες που έπαιρναν μίζες».


Πηγή: enikos.gr