07 Ιανουαρίου 2017

ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ "ΤΕΧΝΗΣ" ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ! Όταν ο Τσίπρας συνάντησε τη… «Ζουμπουλία» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε την Πέμπτη 5/1/17 στο κατάμεστο θέατρο της Μονής Λαζαριστών την παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή, που παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου.
Μετά το τέλος της παράστασης ο κ. Αλέξης Τσίπρας, o οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του κ. Μπέτυ Μπαζιάνα, δήλωσε εντυπωσιασμένος από αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στην Ιστορία της Ελλάδας, δίνοντας συγχαρητήρια στην πρωταγωνίστρια του έργου Ελισάβετ Κωνσταντινίδου καθώς και σε όλους τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς της παράστασης.

Ο Γιάννης Αναστασάκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ, ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για το πολύπλευρο καλλιτεχνικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο του ΚΘΒΕ επισημαίνοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Είχε προηγηθεί, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συνάντηση του κ. Αλέξη Τσίπρα με τον Άρη Στυλιανού, Πρόεδρο του Δ.Σ. ΚΘΒΕ και τον Δημοσθένη Δώδο, Αντιπρόεδρο Δ.Σ. ΚΘΒΕ, όπου αναφέρθηκαν αναλυτικά τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον Οργανισμό, για τα οποία ο Πρωθυπουργός έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την επίλυσή τους.