Αποκάλυψη: Μυστική διαπραγμάτευση Βρετανών για παραμονή στην ΕΕ

Ταινία κατασκοπευτικού σεναρίου θυμίζουν οι εξελίξεις γύρω από το Brexit. Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εμπορίου της Βρετανίας, ομάδα διπλωματών διαπραγματεύεται κάτω από άκρα μυστικότητα, την παραμονή του Νησιού στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Πίτερ Λίλεϊ δήλωσε ότι στόχος τους είναι να παραμείνει η Αγγλία στους 28 της ΕΕ.

Νωρίτερα είχε παραιτηθεί ο πρεσβευτής της Βρετανίας στην ΕΕ μετά την κόντρα που ξέσπασε για το Brexit και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί. Ο Πίτερ Λίλεϊ υποστήριξε ότι «πολλοί διπλωμάτες, που ενεργοποιούνται στον τομέα των επιχειρήσεων και γνωρίζουν τις συνέπειες, προσπαθούν να βρουν την οδό για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ, παρά τη δέσμευση της κυβέρνησης να μας βγάλει εκτός».

Ο πρώην υπουργός δήλωσε επίσης, ότι ο αντικαταστάτης του πρεσβευτή Άιβαν Ρότζερς, θα πρέπει να είναι πρόθυμος να αποσυρθεί, αν δεν καταφέρει να πετύχει μία καλή συμφωνία με τις Βρυξέλλες.
Αποκάλυψη: Μυστική διαπραγμάτευση Βρετανών για παραμονή στην ΕΕ Αποκάλυψη: Μυστική διαπραγμάτευση Βρετανών για παραμονή στην ΕΕ Reviewed by Dexi Extrem on 21:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: