01 Δεκεμβρίου 2016

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Double score η ΝΔ στο κεφάλι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι μπάσταρδοι είναι ακόμα διψήφιοι!

Ανοίγει και άλλο η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου όπως και η διαφορά Μητσοτάκη-Τσίπρα σε δημοφιλία και καταληλλότητα για Πρωθυπουργία.

Μεγαλειώδης γκάφα του Βορίδη... δικηγόρου του Κουρτάκη, υβριστή του Σαμαρά: Συνέδεσε τον χοντρό με τον Κοτσώνη του Noor1

H «βόμβα» έσκασε στην Ευελπίδων

Η αναφορά δε του ονόματος του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώπιον δικαστηρίου, και μάλιστα από τα χείλη του Μάκη Βορίδη, βουλευτή της ΝΔ και δικηγόρου του Γιάννη Κουρτάκη ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

ΣΟΚ! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΕΥΡΩ! Βόμβα Ολαντ: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προεδρικές του 2017

Βόμβα επεφύλασσε ο Φρανσουά Ολάντ στο διάγγελμα που απευθύνει αυτή την ώρα στο γαλλικό λαό. Δεν θα είμαι υποψήφιος, ανακοίνωσε, για τις προεδρικές του 2017.

Μητσοτάκης: Ετσι θα στηρίξω την επιχειρηματικότητα της χώρας -Οι επιχειρήσεις σήμερα είναι υπό διωγμό

Τους τρόπους με τους οποίους η ΝΔ, ως κυβέρνηση, θα στηρίξει την επιχειρηματικότητα ανέπτυξε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βοσκόπουλος: Πήγε για πέμπτη φορά για τεστ DNA αλλά η Χαρά δεν εμφανίστηκε

Για πέμπτη συνεχή φορά εμφανίστηκε σε γνωστό εργαστήριο γενετικής ανάλυσης για να κάνει τεστ DNA ο Τόλης Βοσκόπουλος για να διαπιστώσει αν η Χαρά, από τον γάμο του με την Τζούλια Παπαδημητρίου, είναι το βιολογικό του παιδί.

Η Παπαστράτος δώρισε το πρώτο scanner με ακτίνες Χ για την πάταξη του λαθρεμπορίου

Του Απόστολου Σκουμπούρη

Σε ειδική τελετή την Πέμπτη το μεσημέρι παρουσιάστηκε στο Κερατσίνι, μέσα στα... άδυτα των εγκαταστάσεων του Γ' Τελωνείου του ΟΛΠ το πρώτο αυτοκινούμενο Scanner με ακτίνες Χ που ανοίγει το δρόμο για ένα ισχυρό «χτύπημα» στο λαθρεμπόριο καπνικών μέσω του δικτύου των θαλάσσιων μεταφορών.

Πρετεντέρης: Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για την Κεντροαριστερά, να διευκρινίσουμε τα στοιχειώδη

 Ο Γ. Πρετεντέρης που ξέρει τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ εξηγεί:

Αυτή είναι η άτυχη λογίστρια που βρήκε τραγικό θάνατο στα Everest-Διαρροή αερίου από ψυγείο προκάλεσε την έκρηξη;

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στη λογίστρια Βασιλική Παραστατίδου, η οποία έχασε τη ζωή της στην έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο κατάστημα των Everest στην πλατεία Βικτωρίας.

Κάθε πότε θα «χτυπάει κάρτα» στο γραφείο Θεσσαλονίκης ο… Τσίπρας;

«Γραφείο του Πρωθυπουργού, σημασία και παραπληροφόρηση» είναι ο τίτλος ανακοίνωσης του τοπικού κυβερνώντος κόμματος που δικαιολογεί τη δημιουργία πρωθυπουργικού γραφείου – και την ανάλογη στελέχωση του με νέους διορισμούς – κάνοντας λόγο για την ελληνική περιφέρεια που βιώνει τα… τραγικά αποτελέσματα του υδροκεφαλικού τρόπου με τον οποίο συγκροτήθηκε το σύγχρονο κράτος. Δεν έχουν κι άδικο. Από εξαγγελίες (μελέτες και μακέτες) άλλο τίποτε σ΄αυτή την πόλη…

Ράγισε καρδιές η ομιλία Μπακογιάννη: Οι δολοφόνοι του πατέρα μου είναι στην φυλακή χάρη σε σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκίνηση προκάλεσε ο χαιρετισμός του περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των αστυνομικών υπαλλήλων στο Καρπενήσι, παρουσία και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.

ΣΑΛΤΑ ΓΑΜ@ΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Βρετανικό δημοσίευμα: Πρέπει οι δυτικοί να κρατούν τα αρχαία μνημεία των άλλων λαών;

Μας συγκρίνει με το Ιράκ και τη Συρία ο ΜΑΛ@ΚΑΣ! 

Παραθέτοντας μια σειρά από αρχαία μνημεία που κοσμούν το μουσείο του Βερολίνου και αυτό του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένων και των μαρμάρων του Παρθενώνα, ο Βρετανός δημοσιογράφος Ρόμπερτ Φισκ διερωτάται αν οι δυτικοί πρέπει να «προσέχουν» τα αρχαία μνημεία

Κράξιμο Κωνσταντινόπουλου σε Χαρίτση για τα 1,3 δις που χάθηκαν απ' το ΕΣΠΑ

Η κυβέρνηση έχασε 1,3 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, καταγγέλλει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - «Δεν μπορώ να ανεχθώ να λέγονται τέτοιες ψευδολογίες» απαντά ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ! Πολιτική συμφωνία ζητά η Αχτσιόγλου

Θεωρεί ότι είναι εφικτή - Από τις Βρυξέλλες, η υπουργός Εργασίας ζητά να επανέλθουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις, επικαλούμενη και την ανταπόκριση που βρήκε στην Ευρωβουλή

Οι πρώτες εικόνες από την έκρηξη στο διυλιστήριο στην Ιταλία - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε διυλιστήριο έξω από την πόλη Πάβια, στη βόρεια Ιταλία.

Οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους της περιοχής να μην βγουν από τα σπίτια τους.

Καβγάς Κοντονή - Λαγού στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Καβγάς ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χ.Α., Γιάννη Λαγό για την Κύπρο, την τουρκική εισβολή και τον Γεώργιο Γρίβα.

Δικαστής σε θύμα βιασμού: «Θα μπορούσες να είχες κρατήσει τα γόνατά σου κλειστά»

Την απομάκρυνση του Καναδού δικαστή, που προέβη σε σεξιστικές εκφράσεις απέναντι σε θύμα βιασμού ζητά ομόφωνα η δικαστική επιτροπή. Ο Robert Camp κατά τη διάρκεια δίκης που έλαβε χώρα το 2014, φέρεται να είπε στο θύμα ότι «θα μπορούσε να κρατήσει τα γόνατά της κλειστά» για να αποφύγει την εναντίον της σεξουαλική επίθεση ενώ μεταξύ των άλλων σχολίων που έκανε, δήλωσε πως «το σεξ και ο πόνος πολλές φορές πάνε μαζί».

«Αλέξανδρος είναι το όνομά του, όχι Αλέξης-Δεν θέλω να ξαναδώ την Αθήνα να καίγεται»-Η τελευταία συνέντευξη του πατέρα Γρηγορόπουλου

Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Γρηγορόπουλος, πατέρας του 15χρονου Αλέξανδρου, που έπεσε νεκρός το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008 - Ο τραγικός πατέρας είχε μιλήσει στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» το Δεκέμβριο του 2009, στη μοναδική συνέντευξη που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια

Tα 15 πιο s@xy επαγγέλματα για άντρες και γυναίκες!

Δεν θα πιστεύετε τα αποτελέσματα έρευνας σχετικά με το τι επάγγελμα μας ελκύει περισσότερο στο αντίθετο φύλο. Η εφαρμογή γνωριμιών μίλησε! Το Tinder κατέγραψε τα πιο σέξι και ελκυστικά επαγγέλματα για το άλλο φύλο.

ΦΩΤΟ-Ω ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΡΜΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ Μ' ΕΝΑ ΘΩΡΗΚΤΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ! Δασκάλα κατέγραφε βήμα-βήμα την αποπλάνηση ενός 14χρονου

Μόνο ως αρρωστημένο μπορεί να χαρακτηριστεί το «ημερολόγιο του βιασμού» που κρατούσε μια 37χρονη δασκάλα, προκειμένου να καταγράφει βήμα-βημα την αποπλάνηση ενός 14χρονου αγοριού, με το οποίο είχε συνάψει ερωτικό δεσμό.

Tερματοφύλακας πέτυχε γλάρο με βολέ – ΒΙΝΤΕΟ

Έναν γλάρο πέτυχε κατά λάθος ο τερματοφύλακας Νέιλ Πέρι.

Το περιστατικό συνέβη σε βολέ του πορτιέρο κατά τη διάρκεια του αγώνα του Κυπέλλου Σκωτίας ανάμεσα στην Αλόα και την Πίτερχεντ.

Η Νότια Κορέα δωρίζει άλλα 750.000 δολάρια στην Ελλάδα για τους λάθρο

Η Νότια Κορέα είχε δωρίσει το 2015, άλλο 1,5 εκατομμύριο δολάρια για τον ίδιο σκοπό

Με ανακοίνωσή της η πρεσβεία της Νότιας Κορέας, γνωστοποίησε ότι πρόκειται να κάνει δωρεά προς το ελληνικό δημόσιο, για να βοηθηθούν οι πρόσφυγες.

ΤΙ ΤΟΥ 'ΠΕ; "ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΦΟΥ;" Ο Τσίπρας παρηγόρησε δημοσιογράφο της BILD που πήγε Κούβα και δεν τον άφησαν να καλύψει την κηδεία του δικτάτορα

Όταν οι κουβανικές αρχές απαγόρευσαν στον δημοσιογράφο της Bild Πέτερ Ντίτε να καλύψει τις τελετές μνήμης προς τιμήν του Φιντέλ Κάστρο ο Αλέξης Τσίπρας τον καθησύχασε προσκαλώντας τον στην Ελλάδα για να εργαστεί

Τουρκική πρόκληση: Ζητά με ΝΟΤΑΜ εξαίρεση της Κάσου από στρατιωτική άσκηση

Νέα πρόκληση από την Τουρκία, η οποία εξέδωσε ΝΟΤΑΜ, στην οποία ισχυρίζεται ότι περιοχή νότια της Κάσου αποτελεί αποστρατικοποιημένη περιοχή.

ΟΚ! ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ! ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΣΥΡΙΖΑία ΜΟΥΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ! Κατεπείγουσα έρευνα Α. Πάγου για τις καταγγελίες του ΚΚΕ περί υποκλοπών

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, από τα Χανιά όπου βρίσκεται, μετά την δημόσια καταγγελία του ΚΚΕ για «κοριούς» και υποκλοπές εις βάρος του αλλά και σε ΝΔ, Ποτάμι, ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-Η όμορφη συγκυβερνήτης που έχασε τη ζωή της στην μοιραία πτήση της Τσαπεκοένσε-Το αεροσκάφος πετούσε 20 λεπτά με «άδειες» δεξαμενές καυσίμου

Η συντριβή του αεροπλάνου που μετέφερε τους παίκτες της Τσαπεκόενσε προκάλεσε σοκ στον πλανήτη, με 71 ανθρώπους να βρίσκουν τραγικό θάνατο.

ΟΚ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΞΥΡΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ! Γ.Γ Ισότητας: Απαράδεκτα τα σεξιστικά σχόλια εις βάρος Αχτσιόγλου-Νοτοπούλου

Όταν ο Πολάκης έβριζε την Τσικρικά ως "θεραπαίνιδα" ήταν όλα καλά ε;

«Ασπίδα» στην υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου και την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου υψώνει η γ.γ. Ισότητας Φύλων.

ΒΙΝΤΕΟ-Η κόντρα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτή των ΑΝΕΛ για τους "ομοφυλόφιλους μπέιμπι σίτερ"

"Λέγοντας ότι ένας γκέι δεν μπορεί να είναι μπέιμπι σίτερ περνάς στον κύκλο του μίσους και της δικαιολόγησης επιθέσεων εναντίον συγκεκριμένων ομάδων. Αυτό λέγεται Ενστρέμ...", σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης μετά τα όσα είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης κατά την τοποθέτησή του στην Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης με το οποίο επέρχεται εξομοίωση Συμφώνου Συμβίωσης και γάμου αναφορικά με τα εργασιακά δικαιώματα.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΣΕΒ: Η οικονομία επιτέλους ανακάμπτει

Η αύξηση του όγκου των λιανικών πωλήσεων χωρίς καύσιμα κατά +3,2% τον Σεπτέμβριο του 2016, έναντι -1,5% πέρυσι, αποτελεί την σαφέστερη μέχρι σήμερα ένδειξη ότι η οικονομία επιτέλους ανακάμπτει, επισημαίνει ο ΣΕΒ.

Καταγγελία δικηγόρου Τούρκου απ' τους 8 που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα: Πολιτικοί οι λόγοι της μη ανακοίνωσης της απόφασης

Σημαντικά στοιχεία φέρνει στο φως το newsit.gr σχετικά με την υπόθεση των οκτώ στρατιωτικών που μπήκαν με ελικόπτερο στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούλιο, την επομένη του πραξικοπήματος κατά της κυβέρνησης Ερντογάν.

Τσίμας: «Απείλησαν ότι θα με πυροβολήσει ο στρατός αν έκανα γύρισμα για τους πρόσφυγες στον Όλυμπο»

Το «σκοτεινό πρόσωπο» του κράτους και τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο προσφυγικό με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας σήμερα το πρωί μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΟΥΡΛΟ! Γοητευμένη από την γνωριμία της με τον ΓΑΠ η Καινούργιου: Κορμάρα! [βίντεο]

Τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου αποκάλυψε πως γνώρισε την Τετάρτη στο γυμναστήριο η Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα είχαν μια συνομιλία.

Στα τηλέφωνα η Μέρκελ για προσφυγικό και Κυπριακό -Μετά τον Τσίπρα επικοινώνησε με Ερντογάν

Πρωτοβουλίες για προσφυγικό και Κυπριακό αναλαμβάνει η Ανγκελα Μέρκελ. Σήμερα, λίγες ώρες μετά την επικοινωνία της με τον Αλέξη Τσίπρα, είχε τηλεφωνική συνομιλία και με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΣΟΚ! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ! Νιγηριανός νομπελίστας πέταξε την πράσινη κάρτα του -Λόγω Τραμπ

Ο νομπελίστας της Λογοτεχνίας νιγηριανός συγγραφέας Ουόλε Σογίνκα ανακοίνωσε την Πέμπτη πως απαλλάχθηκε από τη μόνιμη άδεια παραμονής του στις ΗΠΑ αντιδρώντας έτσι στην πρόσφατη εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Σώθηκε από το αεροπορικό δυστύχημα της Τσαπεκοένσε και κινδυνεύσει να χάσει και τα δύο πόδια του

Το δράμα της Τσαπεκοένσε, που ξεκληρίστηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, φαίνεται πως δεν έχει τέλος.

ΠΟΕΔΗΝ προς Πολάκη: «Κινδυνεύουν ή όχι οι εμφραγματίες ασθενείς;»

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, «δεν είναι μόνο τα αναλώσιμα υλικά (σεντόνια) που λείπουν από τα νοσοκομεία. Είναι και η τροπονίνη, η εξέταση για τη διάγνωση του εμφράγματος»

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ! Η τέφρα του Κάστρο «συναντήθηκε» συμβολικά με τα λείψανα του Τσε Γκεβάρα

Η αυτοκινητοπομπή που μεταφέρει την τέφρα του Φιντέλ Κάστρο στην τελευταία του κατοικία συνεχίζει την πορεία της, μετά από μια συμβολική στάση τη νύχτα στο μαυσωλείο της Σάντα Κλάρα όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα.

ΟΤΕ: Διερευνούμε την καταγγελία ΚΚΕ-Η ΝΔ απαιτεί από την κυβέρνηση πλήρη διαλεύκανση της καταγγελίας

Τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν δείχνουν κάποια δυσλειτουργία, τονίζεται στην ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΤΕ μετά την καταγγελία του ΚΚΕ για υπόπτες συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο στο «Σπίτι του Λαού»

ΓΑΤΑΚΙ! ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ; ΕΤΣΙ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ; Κατεβάζει «ρολά» γνωστή ιστοσελίδα;

Πολλές δυσκολίες φαίνεται πως αντιμετωπίζει το εγχείρημα γνωστού δημοσιογράφου, να δημιουργήσει ιστοσελίδα και να μπει δυναμικά στο διαδίκτυο.

Ο λόγος για τον...

Μαράια Ρίντλσπριγκερ: Η βολεϊμπολίστρια που κέρδισε την καρδιά του Αντετοκούνμπο

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν – Ο Έλληνας άσος λίγες ώρες μετά την επική του εμφάνιση κόντρα στους Καβαλίερς ανέβασε νέες φωτογραφίες με την αγαπημένη του η οποία ήταν αθλήτρια του βόλεϊ, ενώ τώρα εργάζεται στους 76ers της Φιλαδέλφεια

Μητέρα δύο παιδιών η λογίστρια που σκοτώθηκε στα Everest στην πλατεία Βικτωρίας

Μια γυναίκα νεκρή είναι ο τραγικός απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε σε κατάστημα Everest στην πλατεία Βικτωρίας το πρωί της Πέμπτης. Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική η 39χρονη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από το υπόγειο του καταστήματος.

«Μαύρη τρύπα» 188 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό από το «ναυάγιο» για τον ΔΕΣΦΑ-Μετά το φιάσκο οι δανειστές πιέζουν για τις άλλες ΔΕΚΟ

Το ποσό αυτό είχε εγγραφεί στον προϋπολογισμό του 2017 - Συνολικά η κυβέρνηση υπολογίζε ότι θα συγκεντρώσει 2 δισ. από αποκρατικοποιήσεις

«Μαύρη τρύπα» ύψους 188 εκατ. ευρώ στα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού για το 2017 δημιουργεί το ναυάγιο της ιδιωτικοποίησης του ΔΕΣΦΑ και πλέον η κυβέρνηση θα πρέπει να βρει «ισοδύναμα» για την κάλυψη του κενού.

ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-Αυξάνονται οι θέσεις των Αρεοπαγιτών με κυβερνητική τροπολογία

Η Ένωση  Εισαγγελέων Ελλάδος ανακοίνωσε ότι με την υπουργική απόφαση ο συνολικός αριθμός των αρεοπαγιτών ανέρχεται πλέον  στους 65

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΙΝΕ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ; Ενταση στη Μαλακάσα: Λάθρο απειλούν να κάψουν τις σκηνές για να ζεσταθούν-Διαμαρτυρία και στο Ωραιόκαστρο

Εχουν βγει έξω από το hot spot και αρνούνται να μπουν μέσα μέχρι να βρεθεί λύση - Ο Μουζάλας τους έχει αφήσει όλους στο έλεος της κακοκαιρίας: Παρήγγειλε μήνα Δεκέμβρη θερμαντικά σώματα για... 884 άτομα

Λιοντάρι κατασπαράζει τον θηριοδαμαστή του σε τσίρκο -Τρόμος για τα παιδιά που ήταν εκεί [βίντεο]

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας θηριοδαμαστής στην Αίγυπτο, από το ίδιο του το λιοντάρι.

Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο και είναι συγκλονιστικό. Ο 35χρονος εκπαιδευτής λιονταριών, Islam Shaheen, φαίνεται να οργανώνει τις κινήσεις των λιονταριών, αλλά κάποια στιγμή ένα από αυτά κυριολεκτικά χυμάει πάνω του και αρχίζει να τον δαγκώνει στον λαιμό.

Πρετεντέρης: Τους τενεκέδες δεν τους ανακάλυψε ο ΣΥΡΙΖΑ... τους ανέδειξε όμως

...τους ανέδειξε όμως σε πρότυπα κυβερνητικού προσωπικού, σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Μαινόμενος ταύρος καταστρέφει αυτοκίνητο (video)

Αποτελεί παράδοση, δεν την λες όμως ούτε λογική ούτε και ακίνδυνη. Γιατί το κυνήγι με ένα εξαγριωμένο ταύρο στους δρόμους μιας πόλης, δεν μπορεί να έχει ποτέ καλά αποτελέσματα.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτοί τώρα δηλ. αγωνίζονται για να βγει η Ελλάδα στις αγορές τους επόμενους μήνες

Ακούστε τον εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης και βγάλτε συμπέρασμα για το τι επιδιώκουν:

Ο Αλέξης, η Νίνα κι ένα Συριζοτρόλ

Από αριστερά: Δημήτρης Καραμάνης, Νίνα Κασιμάτη και Αλέξης Τσίπρας περνώντας υπέροχα στην Κούβα

Ο φακός εγκλώβισε σε αυτή τη φωτογραφία από το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Αβάνα μια πολύ ενοχλητική εικόνα που σε κάνει να θυμώνεις. Θυμώνεις και για τα τρία πρόσωπα και κυρίως για την ανεμελιά τους

Λοβέρδος: Ο Τσίπρας φταίει για τις απειλητικές δηλώσεις σε βάρος της χώρας μας από την Τουρκία

Δήλωση του Kοινοβουλευτικού Eκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου, σχετικά με τις δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών:

Σύμβουλος του Τράμπ πήγε να ακούσει τον επομενο Έλληνα Πρωθυπουργό-Μητσοτάκης: Ανησυχώ για την αξιολόγηση, οι καθυστερήσεις φέρνουν πάντα νέα μέτρα

«Η έκβαση της δεύτερης αξιολόγησης του Προγράμματος είναι αβέβαιη», τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).