17 Οκτωβρίου 2016

H κόρη του Λευτέρη Πανταζή ποζάρει ως σέξι top model στο instagram

Είναι νέα όμορφη και σέξι και τον τελευταίο καιρό έχει βαλθεί να τρελάνει τους θαυμαστές της που την ακολουθούν στα social media. Η Κόνυ Μεταξά, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή είναι πλέον μια όμορφη ώριμη γυναίκα και οι πόζες της στο instagram είναι σέξι και ... ισάξιες top model..

ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ! -Νικολόπουλος: Νίκο θα το γαμ@σω το κ@λόπαιδο τον Στουρνάρα

Να εδώ ο Νικολόπουλος δίνει τα διαπιστευτήρια της ΣΥΡΙΖΙΛΑΣ του στον Παππά:

ΝΑ ΜΗ ΒΟΛΕΥΤΕΙ Η ΣΥΡΙΖΑία ΓΚ@ΜΕΝΑ; Ο ΟΑΣΑ προσέλαβε μουσική επιμελήτρια

Θα πάρει το ποσό των 3.900 ευρώ, προκειμένου να επιλέγει... μουσική για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που πέρσι είχαν ζημιές ρεκόρ 115 εκ και φέτος αναμένεται να το ξεπεράσουν

Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβησαν συνδικαλιστές του ΟΑΣΑ, υποστηρίζοντας ότι ο Οργανισμός προχώρησε στην πρόσληψη... μουσικής επιμελήτριας, αρμοδιότητα της οποίας είναι να ορίζει τη... μουσική που θα ακούγεται στα οχήματα.

Βίντεο που συγκλονίζει: Παιδί κρέμεται από διαλυμένο κτίριο, μετά από βομβαρδισμό στο Χαλέπι

Εικόνες σαν και αυτές, σοκάρουν τον υπόλοιπο πλανήτη. Ομως, για τους κατοίκους του Χαλεπίου, είναι μία τραγική καθημερινότητα.

Έρευνα για γκομενικά σε βάρος δικαστή ΣτΕ που συμμετέχει στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών

Ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός φέρεται να έδειξε ενδιαφέρον για υποψήφια της Εθνικής Σχολής Δικαστών, η οποία στη συνέχεια εισήλθε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ως δικαστής

ΕΡΤ – ΠΟΣΠΕΡΤ: «Πόλεμος» για τις προσλήψεις-Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός

Στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η  ΠΟΣΠΕΡΤ απαντά η ΕΡΤ έπειτα από την προσωρινή αποδοχή των ασφαλιστικών μέτρων για την πρόσληψη 51 συμβασιούχων στην κρατική τηλεόραση και ραδιοφωνία.

ΤΑΙΠΕΔ: Δυο ενδιαφερόμενοι για την ΕΕΣΣΤΥ AE

Οι ιταλικοί σιδηρόδρομοι Ferrovie dello Stato Italiane S.p.A. και η ŠKODA TRANSPORTATION a.s. ήταν τα δύο επενδυτικά σχήματα που προχώρησαν τη Δευτέρα- ημερομηνία λήξης της σχετικής προθεσμίας-σε εκδήλωση αρχικού ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 100% της ΕΕΣΣΤΥ.

Καταγγελία σοκ πατέρα: Διαμέλισαν και έφαγαν τον γιο μου οι συγκρατούμενοί του

Σε μία καταγγελία σοκ προχώρησε το σαββατοκύριακο ένας πατέρας από τη Βενεζουέλα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο γιος του κατακρεουργήθηκε και φαγώθηκε από τους συγκρατούμενούς του κατά τη διάρκεια μιας εξέγερσης σε φυλακή της Βενεζουέλας, η οποία κράτησε έναν ολόκληρο μήνα.

ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! Ο Κουρουμπλής ιδρύει Γραμματεία ΓΥΦΤΩΝ

Την πρόθεση της Πολιτείας να συστήσει Γραμματεία Ρομά ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ανοίγοντας τις τριήμερες εργασίες της διάσκεψης για την ενίσχυση της συμμετοχής των Ρομά στα συμβουλευτικά όργανα λήψης αποφάσεων και στην πολιτική ζωή, με έμφαση στις γυναίκες και τους νέους.

Ξεκίνησε το Ηλεκτρονικό Αστυνομικό Τμήμα -Ποιες υπηρεσίες παρέχονται [λίστα]


Πόσο κομπλεξικοί είμαστε όμως; Έχει η Αστυνομία σελίδα στα Γαλλικά και τα Ισπανικά (!) και δεν έχει στα Γερμανικά

Νέα δεδομένα στην επικοινωνία του πολίτη με την Ελληνική Αστυνομία, μεγάλη διευκόλυνση και σημαντική μείωση της γραφειοκρατίας, καθιερώνει ο θεσμός του «Ηλεκτρονικού Αστυνομικού Τμήματος».

Νομαρχιακές Επιτροπές της πρώην ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ζητούν εκλογή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ από τη βάση

Εκλογή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ από τη βάση και όχι από το συνέδριο, ζητούν, με κοινό κείμενο, Νομαρχιακές Επιτροπές της πρώην ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

ΚΙ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΟΙ ΝΔΙΤΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕ! Πλήρης ταύτιση σαλτιμπάγκου Μίχαλου με το Μαξίμου: «Όχι» τώρα εκλογές

[Η μεγαλύτερη μαλ@κία του Κυριάκου είναι η διατήρηση του αναχρονιστικού άρθρου στο καταστατικό της ΝΔ που επιτρέπει εξ οφίτσιο τη συμμετοχή Προέδρων Επιμελητηρίων στην Πολιτική Επιτροπή... Έτσι σου προκύπτει ο κάθε σαλτιμπάγκος να σαλιαρίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ και να αβαντάρει Τσίπρα-Καμμένο!]

Μετά τη συμμετοχή του στην Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι θεωρείται και υποψήφιος προς υπουργοποίηση

Πλήρως συντονισμένος με την κυβερνητική «γραμμή» κατά της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Μίχαλος.

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ! Κορωνάκης εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: Ανανέωση είναι ο Κουβέλης και ο Τζουμάκας;

Δριμύτατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο του συνεδρίου του κυβερνώντος κόμματος άσκησε τη Δευτέρα (17/10/2016) ο πρώην γραμματέας της παράταξης, Τάσος Κορωνάκης, σπάζοντας σιωπή μηνών.

Νέα αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς κατοικιών την Τετάρτη

Νέα εποχή που μπλοκάρει τους πλειστηριασμούς της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Αυστρία: Το πατρικό σπίτι του Χίτλερ θα κατεδαφιστεί τελικά

Στη μικρή αυστριακή πόλη Braunau-am-Inn, η οποία βρίσκεται στα σύνορα με τη Γερμανία, στέκεται ένα μεγάλο σπίτι, με κίτρινη πρόσοψη, στην οδό 15 Salzburger Vorstadt.

Ούτε ένας υπουργός στα Γιάννενα για τον σεισμό

Προτίμησαν, καθώς φαίνεται, το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, από το να σπεύσουν στο πλευρό των πληγέντων

Ανύπαρκτα -ούτε καν καθυστερημένα- αντανακλαστικά εμφανίζει η κυβέρνηση για τα Γιάννενα, καθώς κανένας από τους αρμόδιους υπουργούς δεν έσπευσε στην περιοχή, η οποία τις τελευταίες δύο ημέρες «χορεύει» στον ρυθμό των Ρίχτερ, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στις ζημιές και τα προβλήματα και να δώσει κεντρική καθοδήγηση για την κινητοποίηση των αρμόδιων μηχανισμών.

ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ! Η Σουηδική Ακαδημία εγκαταλείπει τις προσπάθειες να βρει τον Μπομπ Ντίλαν

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες οι Σουηδοί δεν έχουν -ακόμη- καταφέρει να επικοινωνήσουν με τον Αμερικανό τραγουδοποιό - Όσοι βραβεύονται με Νόμπελ καλούνται στις 10 Δεκεμβρίου στη Στοκχόλμη, όπου τους απονέμεται το βραβείο από τα χέρια του βασιλιά της Σουηδίας

«Καψόνια» στις συζύγους υπόχρεων για το Πόθεν Έσχες

Ουρές στα τμήματα μητρών των εφοριών για να παραλάβουν κλειδάριθμο ώστε, αν δεν έχουν ήδη ή έχουν χάσει τους κωδικούς τους, να ενεργοποιήσουν τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Taxisnet, θα αναγκαστούν μέσα στις επόμενες 90 μέρες και, πάντως πριν τις 15 Ιανουαρίου, κάποιες δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες, των οποίων οι σύζυγοι είναι υπόχρεοι σε υποβολή δήλωσης Πόθεν Έσχες.

Συνελήφθη στο Μενίδι Ρώσος που είχε αρπάξει 1 εκατ. από ρωσική τράπεζα

Το 2014, μπήκε στην τράπεζα Sberbank of  Russia και αφού άρπαξε 28.930.000 ρούβλια, δηλαδή περίπου 1.000.000 ευρώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε

Μαροκινός αποπειράθηκε να βιάσει φοιτήτρια στα Χανιά

Η άτυχη κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει μέσα από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή

Την Τρίτη η νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Τρίτος γύρος αύριο, Τρίτη, στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, με τον πρόεδρο του ανωτάτου δικαστηρίου να καλεί εκ νέου τους δικαστές της ολομέλειας σε διάσκεψη.

Το ΑΠΕ απέλυσε τον ανταποκριτή στην Τουρκία μετά την επική γκάφα με τον Ερντογάν

Διακοπή συνεργασίας του ΑΠΕ-ΜΠΕ με τον συνεργάτη-ανταποκριτή του στην Τουρκία αποφάσισε το πρακτορείο ειδήσεων.

Κουμουτσάκος: Ουδείς μπορεί να αποκλείσει εκλογές σε 6 ως 8 μήνες

«Η χώρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο», υποστήριξε ο Γ. Κουμουτσάκος και χαρακτήρισε στάση ευθύνης το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσφυγή στις κάλπες.

Ο σωματοφύλακας των Brangelina αποκαλύπτει τις φοβίες τους και άλλα περίεργα

Τον μεγαλύτερο εφιάλτη του πιο φρεσκοχωρισμένου ζεύγους στο Χόλιγουντ, αποκάλυψε ο επί 18 μήνες σωματοφύλακας των Brangelina, Μαρκ Μπίλινγκχακ.

Κωνσταντινούπολη: Εκατοντάδες δοχεία «αρχαίων» αντικαταθλιπτικών αποκαλύφθηκαν σε ανασκαφή

Εκαντοντάδες δοχεία, κεραμικά και γυάλινα, που περιέχουν ίχνη αντικαταθλιπτικών και φάρμακα για την καρδιά, ήρθαν στο φως στη διάρκεια ανασκαφών στην αρχαία ελληνική πόλη Βαθονεία, λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη.

ΔΗΛ. ΚΑΝΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ; Χρυσόγονος: Αναντίστοιχος ο ΣΥΡΙΖΑ των εκλογών με αυτόν του συνεδρίου

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος παρεμβαίνει στο θέμα του χρέους που η κυβέρνηση θέλει να συζητηθεί τώρα και όχι να μετατεθεί όπως ζητά ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Β. Σόϊμπλε.

Λέσβος: 18χρονος Αλγερινός κυκλοφορούσε με taser στο hot spot της Μοριας

Χθες το βράδυ, συνελήφθη σε χώρο φιλοξενίας αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ο άνδρας από την Αλγερία, ηλικίας 18 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πάγωσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Russia Today στη Βρετανία

Η βρετανική τράπεζα NatWest πάγωσε τους λογαριασμούς του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού της Ρωσίας Russia Today, σύμφωνα με την αρχισυντάκτρια του μέσου.

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ! Δόση 40 ευρώ σε οικογένεια αγροτών με οφειλές 1.367.000 ευρώ

[Που πήγαν ρε λαμόγια τα 1,4 εκ ευρώ;]

Το Ειρηνοδικείο της Ιεράπετρας εξέδωσε προσωρινή διαταγή, με ημερομηνία 1-10-2016, για οικογένεια αγροτών δανειοληπτών, με ενήλικα παιδιά, όπου όρισε την διάσωση του συνόλου της περιουσίας τους ( κύρια κατοικία, δεύτερη κατοικία, οικόπεδα και αγροτεμάχια) από τις Τράπεζες και από τους ιδιώτες, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

To ΣΥΡΙΖΟκαφενείο ΑΠΕ απέδωσε στον Ερντογάν τούρκικη διακήρυξη του 1920

Ο Απόστολος Δοξιάδης ανακάλυψε έγκαιρα τη γκάφα

Ενα τραγικό λάθος έκανε το κρατικό πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προκαλώντας παραλίγο... διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας-Τουρκίας.

Σε διορθωτική του δήλωση πριν από λίγο το ΑΠΕ-ΜΠΕ ξεκαθάρισε ότι ο Ταγιπ Ερντογάν δεν μίλησε για δημοψήφισμα στην Δυτική Θράκη.

Πρετεντέρης: H δημοκρατία είναι σαν τους Γερμανούς στο ποδόσφαιρο

Δύσκολα ή εύκολα στο τέλος παίρνει το ματσάκι:

Νέο βίντεο-παρωδία για τον Ιταλό σταρ του Instagram -Γέλιο μέχρι δακρύων

Πρόκειται για τον Ιταλό άρχοντα του Instagram. Ο Τζιανλούκα Βάκι μαζί με την πανέμορφη σύζυγό Τζόρτζια κλέβουν την παράστηση με τα εντυπωσιακά χορευτικά τους όμως προκαλούν και την... παρωδία αρκετών ζευγαριών που προσπαθούν να τους μοιάσουν.

Μια Γερμανίδα γράφει για την Ομόνοια: «Ο καθρέφτης της Ελλάδας»

Μια ιστορική αναδρομή στην πλατεία Ομονοίας κάνει Γερμανίδα δημοσιογράφος.

Η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου κατέγραψε την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Ομόνοιας, με την ξεχωριστή πένα της Κριστιάνε Σλέτσερ, που είχε διατελέσει για πολλά χρόνια ανταποκρίτρια της εφημερίδας στην Αθήνα.

Χιούμορ από τη σύζυγο του Μπεργκ - Το σχόλιο για το πεσμένο σορτσάκι του Σουηδού [εικόνα]

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Ξάνθη με σκορ 2-1 εντός έδρας ωστόσο η Ζοσεφίν Μπεργκ, σύζυγος και μητέρα των δύο παιδιών του Μάρκους Μπεργκ, βρήκε τη δύναμη να αποδείξει για μια ακόμη φορά το χιούμορ της κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Καβγάς Παππά-Αδωνι στο Τwitter: Τα δαιμόνια της διαπλοκής και ο υπουργός Εξορκιστής

Στο πεδίο των social media και συγκεκριμένα στο Τwitter έστησαν καβγά ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Εκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στη Γερμανία -Tραυματίες και αγνοούμενοι

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο εργοστάσιο χημικών BASF περιοχή Λουντβιγκσχάφεν στη Γερμανία.

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ πολλοί αγνοούνται, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Αυτές είναι οι αποφάσεις της Συνόδου των Πρυτάνεων -Εκλέχθηκε νέο Προεδρείο

Σε κείμενο δώδεκα σημείων κατέληξε ομόφωνα η 82η Σύνοδος των Πρυτάνεων ΑΕΙ, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14-15 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

ΥΠΕΞ: Η Θράκη είναι ελληνική -Αδιανόητη και επικίνδυνη οποιαδήποτε άλλη σκέψη

«Η Θράκη είναι ελληνική, δημοκρατική και ευρωπαϊκή. Οποιαδήποτε άλλη σκέψη είναι αδιανόητη και επικίνδυνη», απαντάει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στη νέα πρόκληση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για δημοψήφισμα στη «Δυτική Θράκη».

Βροχή ακοστολόγητων τροπολογιών σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Με βροχή υπουργικών τροπολογιών ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας με τίτλο ελληνικό ευρύ ίδρυμα έρευνας και καινοτομίας, νομοσχέδιο στο οποίο είχε κατατεθεί και η περίφημη τροπολογία Παππά για το μαύρο στα τηλεοπτικά κανάλια και η οποία στη συνέχεια αποσύρθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλής.

Το Δημόσιο διεκδικεί χιλιάδες σπίτια σε 67 δήμους της Αττικής!

Από τον Ασπρόπυργο και τους Αγίους Αναργύρους μέχρι το Κορωπί, την Ανάβυσσο, την Παλαιά Φώκαια, το Λαύριο, την Κερατέα, την Βούλα, την Βουλιαγμένη και την Βαρυμπόμπη - Διαβάστε τις λεπτομέρειες της απίστευτης υπόθεσης με τα «δασικά» και... τα δημόσια κτήματα

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ! Στο ΤΑΙΠΕΔ το 5% των μετοχών ΟΤΕ που κατέχει το ελληνικό Δημόσιο

Ανοίγει ο δρόμος για την μεταβίβαση του 5% των μετοχών του ΟΤΕ που εξακολουθεί να κατέχει το ελληνικό Δημόσιο στο ΤΑΙΠΕΔ με την Deutsche Telecom να έχει δικαίωμα πρώτης προτίμησης.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να συνηθίσει τον ρόλο της αντιπολίτευσης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να συνηθίσει από τώρα τον επόμενο ρόλο του, να αντιπολιτεύεται τη Νέα Δημοκρατία. Είναι και το μόνο πράγμα για το οποίο κοιτάζουν μπροστά...», αναφέρουν κύκλοι της Πειραιώς.

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΨΩΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Αναδρομικό «κούρεμα» σε 7.000 συνταξιούχους (παραδείγματα)

Χαριστική βολή στα τελευταία ρετιρέ των συνταξιούχων που έχουν απομείνει μετά τις αλλεπάλληλες περικοπές στις συντάξεις δίνει, εντός του Νοεμβρίου σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ενεργοποιώντας το άρθρο 13 του νέου ασφαλιστικού νόμου ο οποίος αναστέλλει την καταβολή κάθε ποσού που υπερβαίνει τις 2.000 ευρώ μεικτά για κάθε ατομική μηνιαία σύνταξη και τις 3.000 ευρώ «καθαρά» για όσους έχουν μεγαλύτερο εισόδημα από πολλαπλές καταβαλλόμενες συντάξεις.

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας ετοιμάζει ηρωική έξοδο

Για επιδίωξη ηρωικής εξόδου από τον Πρωθυπουργό έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου επικαλούμενη τον τρόπο με τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας «ανέβασε στα ύψη» στο συνέδριο το ζήτημα της διευθέτησης του χρέους έως τα Χριστούγεννα.

Οι Femen πρόταξαν τα στήθη τους... για τους γκέι γάμους

Τα μέλη του κινήματος κατά του γκέι γάμου ξεχύθηκαν χτες στους δρόμους των Παρισίων την ώρα που ακτιβιστές προχώρησαν σε αντισυγκέντρωση με φιλιά και αγκαλιές στην Πλας ντε λα Ρεπουμπλίκ. Στα δύο χωρίστηκε χτες το Παρίσι με το «κίνημα κατά του γκέι γάμου» να διαδηλώνει στο Τροκαντερό και το «κίνημα του φιλιού» να έχει κατακλύσει την Πλας ντε λα Ρεπουμπλίκ.

ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ! Δημοψήφισμα για τη δυτική Θράκη ζητά ο Ερντογάν

Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, φθάνοντας στο σημείο να θέσει θέμα δημοψηφίσματος για τη Δυτική Θράκη, ενώ παρουσίασε ως εθνικές διεκδικήσεις όλα τα εδαφη που είχε κάποτε η Οθωμανική Αυτοκρατορία

Στο μικροσκόπιο ξανά τα δάνεια των κομμάτων μετά τις αναφορές Στουρνάρα στη Βουλή

Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο ανάσυρσης της υπόθεσης από το αρχείο

Νέο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγει στην πολύκροτη υπόθεση των συνθηκών δανειοδότησης των κομμάτων, με την κίνηση του οικονομικού εισαγγελέα κ. Παναγιώτη Αθανασίου να ζητήσει τα πρακτικά με την τοποθέτηση που έκανε στην Βουλή ο Γιάννης Στουρνάρας.

Κως: Βρήκαν αντικείμενο που ανήκε στον Μπεν - Σκοτώθηκε σε ατύχημα

Τι είπαν στη συνέντευξη Τύπου οι Βρετανοί αστυνομικοί

Αντικείμενο που ανήκε στον Μπεν βρήκαν οι Βρετανοί αστυνομικοί που ψάχνουν στην Κω, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι σε συνέντευξη Τύπου για το τέλος των ερευνών τους.

Βενιζέλος για άδειες: «Ό,τι και να κάνει ο κ. Τσίπρας θα κριθεί δικαστικά»

«Η ψήφος του ελληνικού λαού μπορεί να κάνει τον Τσίπρα πρωθυπουργό αλλά αρμόδιο και γνώστη του Συντάγματος δεν μπορεί να τον κάνει» επισήμανε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΜΠΙΛΙΖΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ! Σκληρή κόντρα Παπαδημούλη – Μπακογιάννη στον αέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη και την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τις τρέχουσες εξελίξεις στο πολιτικό πεδίο.