13 Οκτωβρίου 2016

Ξεβράκωμα από Ολάντ: Ο Τσίπρας είχε ρωτήσει τον Πούτιν αν μπορεί να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία!

Όλα αυτά αποκαλύπτονται την ώρα που πριν λίγο στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο αλήτης ούρλιαζε "πετέ δεν ήταν στόχος η δραχμή"
Εντύπωση επίσης προκαλεί πως ο Πούτιν τον έδωσε στεγνά... εγώ τα έλεγα πέρσι ότι δεν θα γίνει κ@λος με τη Μέρκελ για τον Τσίπρα αλλά οι πατριώτες του κ@λου δεν άκουγαν...

Μια αποκάλυψη σοκ για τον Αλέξη Τσίπρα κάνει ο Φρανσουά Ολάντ στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε στη Γαλλία σήμερα.

Το βιβλίο με τον τίτλο «Ενας Πρόεδρος Δεν Πρέπει Να Τα Λέει Αυτά», περιλαμβάνει εκμυστηρεύσεις του Γάλλου Προέδρου σε δύο δημοσιογράφους της Λε Μοντ. Ο Ολάντ περιγράφει μια συνομιλία του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Οπως διηγείται, ο Ρώσος πρόεδρος του ανέφερε ότι ο Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Μόσχα, που είχε προηγηθεί, τον ερώτησε εάν θα μπορούσε να τυπώσει χαρτονομίσματα δραχμής στη Ρωσία.

Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Η φάπα Τσίπρα στον καρπαζοεισπράκτορα Καμμένο, και ο Τζουμάκας

Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης άρχισαν να προσέρχονται στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου οι σύνεδροι για το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΦΩΤΟ-Δείτε με τι μεθόδους τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ καρφώνουν χρήστες στο Twitter

O συγκεκριμένος χρήστης που πολεμάνε αυτές τις μέρες (@left2kolou) είναι κάποιος που αποκαλύπτει ρομποτάκια-λογαριασμούς του ΣΥΡΙΖΑ που δημιουργούνται μαζικά και κάνουν προπαγάνδα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας στο προφίλ τους φώτο ανυποψίαστων χρηστών τουTwitter.

Δείτε τον αλήτη @snbbloopers να καταγγέλλει στο Twitter ότι ο @left2kolou_3 τον παρενοχλεί επειδή...

Πόλεμος για τις άδειες -ΝΔ: Εχει θράσος η κυβέρνηση -Μαξίμου: Ζητάτε και τα ρέστα

Για θράσος κάνει λόγο από την πλευρά της ΝΔ, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, καθώς επί 27 χρόνια δεν διευθετούσε το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.

Η 50χρονη καρκινοπαθής από τη Σύρο: Ο κ. Πολάκης είναι απαράδεκτος - ΒΙΝΤΕΟ

«Για μένα ο κ. Πολάκης είναι απαράδεκτος και να σας πω κάτι; Εγώ ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισα τον κ. Τσίπρα γιατί υποτίθεται ότι ήταν νέος άνθρωπος και είχε νέα μυαλά, αλλά αυτοί είναι χειρότεροι και κ. Πολάκης είναι απαράδεκτος», δήλωσε στον Alpha η 50χρονη, Έλενη Ρούσσου, η καρκινοπαθής από την οποία τα "άκουσε" ο υπουργός Υγείας στο νοσοκομείο της Σύρου.

Πάτρα: Συμβολαιογράφος «μετέτρεπε» λαθρομετανάστες σε Έλληνες γονείς ανηλίκων!

Στο σπίτι του συμβολαιογράφου, βρέθηκαν ένα βιβλίο συμβολαίων, πέντε ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και πέντε πράξεις εκούσιας αναγνώρισης τέκνων - Συνεργαζόταν με δυο Ελληνίδες τσιγγάνες ηλικίας 27 και 18 χρόνων

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ->Αυτοπυροβολήθηκε ο προιστάμενος της ΕΥΠΟ στο Ελ. Βενιζέλος

Ο υπεύθυνος του κλιμακίου της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών βρέθηκε πυροβολημένος στην κοιλιά μέσα στο γραφείο του - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Κυβερνητικές πηγές επιβεβαιώνουν: Επικοινωνία με Κλίντον πριν το δημοψήφισμα – Μετά μόνο με Ομπάμα

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η επκοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας με τον πρώην αμερικανό Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον έχει όντως γίνει αλλά χρονικά είναι πριν από το δημοψήφισμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του Αθηναϊκού Πρακτορείου μετά το δημοψήφισμα επικοινωνία ύπηρξε μόνο με τον απερχόμενο Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

ΕΛΑ ΜΩΡΕ! ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! Ο Μητσοτάκης μιλάει στο Χάρβαντ κι ο Τσίπρας στη Φατάχ και τους Σαντινίστας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε επάνω σε ένα ψέμα»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε στηριζόμενος σε ένα μεγάλο ψέμα», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ με θέμα «Το Μέλλον της Δημοκρατίας», τονίζοντας παράλληλα, πως αποτελεί κρίσιμο ζήτημα για την Ελλάδα η αντιμετώπιση του λαϊκισμού, είτε προέρχεται από την αριστερά είτε από τη δεξιά.

Κόντρα Τόσκα - Κουμουτσάκου για τη βομβιστική επίθεση στα Εξάρχεια

Για «μικροπολιτική εκμετάλλευση ενός γεγονότος καταδικαστέου από όλα τα δημοκρατικά κόμματα», κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, απαντώντας στην δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, σχετικά με την βομβιστική επίθεση το βράδυ της Τετάρτης στα Εξάρχεια, με στόχο το σπίτι της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ! "Παλιοί ΠΑΣΟΚers" οι νέοι "μπαλαδόροι" της Αρκαδίας – ΦΩΤΟ

Οι νοσταλγοί του παλιού ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία δημιούργησαν ομάδα ποδοσφαίρου που το όνομα της απαραπέμπει στην ιστορική παράταξη.

Πρετεντέρης: Πάντως τους πραξικοπηματίες τους βλέπουν πιο συχνά κι από τις γυναίκες τους

Διαβάστε το άρθρο του Γ. Πρετεντέρη στα ΝΕΑ:

Η μπουτού της Μυκόνου ενημερώνει τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ για τα πανηγύρια Τσίπρα για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα...

Παρούσα και η «κόκκινη» Αναστασία, η αρθρογράφος της Αυγής, η οποία καλύπτει το ρεπορτάζ και παρουσιάζει συνεντεύξεις

Με ζωντανές συνδέσεις και ενημέρωση «λεπτό προς λεπτό» καλύπτουν τα ΜΜΕ που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ το συνέδριο του κόμματος, το οποίο ξεκίνησε την Πέμπτη (13/10) και θα ολοκληρωθεί στις 16 του ίδιου μήνα.

Κεδίκογλου: Ιδού το ψέμα Δρίτσα για την τραγωδία στην Αίγινα

Δείτε το σχετικό έγγραφο, που αποδεικνύει ότι το Λιμενικό είχε ενημερωθεί έγκαιρα για τη μοιραία σύγκρουση

Τον ισχυρισμό του ΥΝΑ Θοδωρή Δρίτσα ότι το Λιμενικό δεν είχε ενημερωθεί από νωρίς για το δυστύχημα στην Αίγινα αντέκρουσε ο υπεύθυνος Τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ευβοίας, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος παρουσίασε το ενημερωτικό σήμα της αρμόδιας υπηρεσίας.

ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΕΝΝΕΝΤΥ! Handelsblatt: Η Ελλάδα βάζει σε κίνδυνο τη συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας

Την Ελλάδα κατηγορεί η Handelsblatt ως υπεύθυνη για ενδεχόμενη κατάρρευση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για τους πρόσφυγες…

H Ελλάδα δεν καταφέρνει να απελάσει ικανό αριθμό παράνομων μεταναστών στην Τουρκία, διαπιστώνουν δύο ανταποκριτές της Handelsblatt στην Αθήνα.

Νέο μέτωπο με τους φιλολόγους για την Ιστορία ανοίγει ο Φίλης

Για συρρίκνωση του προγράμματος διδασκαλίας του μαθήματος μιλούν οι φιλόλογοι

Πριν ακόμα κοπάσει ο σάλος με τις αλλαγές στα θρησκευτικά, για τις οποίες ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης άνοιξε μέτωπο με την Εκκλησία, που προσπάθησε να κλείσει ο πρωθυπουργός, αλλά και την υποβάθμιση του μαθήματος των Αρχαίων Ελληνικών, τώρα ανοίγει μέτωπο και με τους φιλολόγους βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο το μάθημα της Iστορίας.

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός από γκέι, λεσβίες, πο@τάνες και κομμουνιστές, έχει και Φατάχ, Σαντινίστας και Κούρδους

Αντιπροσωπείες από δεκάδες χώρες, από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική θα παρευρεθούν στο 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για να παρακολουθήσουν τις εργασίες του.

Πολλά κόμματα που δεν θα μπορέσουν να παραστούν, έστειλαν γραπτούς χαιρετισμούς. Επίσης θα παρευρεθούν 20 ξένες Πρεσβείες στην Ελλάδα και αρκετές προσωπικότητες.

ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΧΕΙ! «48.000 παιδιά ΄'αφησε ο Κουρουμπλής εκτός παιδικών σταθμών»!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στη διάρκεια των αιτήσεων των γονέων για ένα κουπόνι (σ.σ. voucher) «όταν έκαναν την αίτηση, έβγαζε το μήνυμα ότι «δεν δικαιούστε το voucher επειδή τα προβλεπόμενα κονδύλια (σ.σ. του ΕΣΠΑ) έχουνε φτάσει στο όριό τους…»

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ! Αυτός είναι ο βιαστής δυο ανήλικων κοριτσιών στη Δράμα

Η 17χρονη βλαμμένη που ακολούθησε τέτοια φάτσα στο σπίτι του έφαγε κανα σκαμπίλι (λέμε τώρα) απ' τους γονείς της να έρθει το μυαλό της στη θέση του; Τον κατάλαβε η 12χρονη και το βαλε στα πόδια και η 17χρονη που ψηφίζει τον ακολούθησε... τι να πεις για τη μαλ@κία που δέρνει τη νεολαία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 52χρονου αδίστακτου παιδεραστή που βίασε ένα 17χρονο κορίτσι και αποπειράθηκε να παρασύρει στο σπίτι του και μια 12χρονη μαθήτρια.

ΡΩΣΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ! Βίντεο: Ακτιβιστές απελευθέρωσαν πιτ μπουλ που βιαζόταν επί οκτώ χρόνια από τον ιδιοκτήτη του

Χρειάστηκαν τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για να διασφαλιστεί η επιβίωσή του-Δείτε τι ποινή έβαλαν στον ανώμαλο!

Από τον εφιάλτη που βίωνε τα τελευταία οχτώ χρόνια γλίτωσε πρόσφατα ένα πιτ μπουλ, μετά από τη σωτήρια παρέμβαση μιας ομάδας ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων που το «απήγαγε» από τον ιδιοκτήτη και βιαστή του.

Έιχαν αφήσει χωρίς φρουρά την Τσατάνη-Η επιστολή με την οποία τους επεσήμανε: Με παρακολουθούν, μην αποσύρετε τους δύο αστυνομικούς

Διαβάστε τη συγκλονιστική επιστολή - Στις 24 Σεπτεμβρίου η εισαγγελέας προειδοποιούσε ότι είναι στόχος των «Πυρήνων της Φωτιάς»
Πλήθος ερωτημάτων και εύλογων αποριών προκαλεί η απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να αποσύρει την ασφάλεια από την εισαγγελέα εφετών Γεωργία Τσατάνη όταν μάλιστα η ίδια η εισαγγελέας με επιστολή που στέλνει στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει τους λόγους για τους οποίους κινδυνεύει άμεσα να γίνει στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων. Στην επιστολή που φέρει ημερομηνία 24 Σεπτεμβρίου 2016 ζητά την κατεπείγουσα ανάκληση της απόφασης για απόσυρση των αστυνομικών που τη φρουρούν.

ΒΙΝΤΕΟ-Η προβατίνα Σία συγκρίνει την ΠΑΣΟΚκική σαβούρα που μάζεψαν με τους συνεργάτες των Οθωμανών

Η Αναγνωστοπούλου συγκρίνει τους πασοκογενείς με τους συνεργάτες των Οθωμανών - BINTEO

Για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγωστοπούλου.                                                                  

Έφοδος των άπλυτων του Ρουβίκωνα στην Attica Bank στην οδό Ομήρου

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας από μέλη της οργάνωσης - 18 προσαγωγές από την αστυνομία

Τα κεντρικά γραφεία της Attica Bank  στην οδό Ομήρου κατέλαβαν νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης μέλη της οργάνωσης Ρουβίκωνας, μαζί με μέλη της «Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας». Μετά από επέμβαση της αστυνομίας προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ 18 άτομα.

Αδωνις σε Σταθάκη: «Αν κι είσαι συμπαθέστατος εγώ υπουργό ΔΕΝ θα σε έκανα»

Ανέβασε τους τόνους ο Άδωνις Γεωργιάδης από τη Θεσσαλονίκη ασκώντας έντονη κριτική στην Κυβέρνηση.

Μιλώντας σε συνέδριο για την ανάπτυξη και παρουσία κορυφαίων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως του υπουργού Γιώργου Σταθάκη και του υφυπουργού Αλέξη Χαρίτση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε:

ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! Μείωση των εσόδων κατά 10 εκατ. ευρώ σε λεωφορεία & τρόλεϊ

Το 2014 ήταν κερδοφόρα... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΛ@ΚΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΟΥ!

Κατά περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ μειώθηκαν τα έσοδα, τους πρώτους οκτώ μήνες του 2016, σε λεωφορεία και τρόλεϊ, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015.

Χριστοδουλάκης: Δεν αναλαμβάνω επικεφαλής της επιτροπής του χρέους

O Νίκος Χριστοδουλάκης διέψευσε ότι αναλαμβάνει επικεφαλής της επιτροπής του χρέους.

«Είναι ένα σήριαλ, το οποίο παίζεται, για πάρα πολλά πρόσωπα. Τέτοιο θέμα δεν υφίσταται», δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο πρώην υπουργός Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης, απαντώντας στη φημολογία που τον θέλει να αναλαμβάνει επικεφαλής της ομάδας για το χρέος.

Σπανέας: “Μας προπηλάκισε ένας μπυροκοιλιάς στην ΕΠΟ”-Απάντηση της ΕΠΟ με διαλόγους για συγγρού και νεκροθάφτη

Λεπτομέρειες για όσα έγιναν το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΟ αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας της ΟΔΠΕ.

Ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ, Ηλίας Καραμάνης κατήγγειλε πως το πρωί της Πέμπτης δέχθηκε επίθεση, με σπρωξιές, απειλές, και τσαμπουκάδες όταν ζήτησε να εισέλθει στα γραφεία της ΕΠΟ για τον ορισμό διαιτητών!

Διαμαρτυρία από τη γενιά των... 400 στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Τα μέλη της «400 generation» θυμίζουν στον Αλέξη Τσίπρα την υπόσχεσή του να επαναφέρει τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ και διαμαρτύρονται για την πρόταση της επιτροπής σοφών για μισθό 448 ευρώ στους νεοεισερχόμενους

Φωτογραφίες: Άνδρες του Λιμενικού συνέλαβαν τρομοκράτες στο λιμάνι της Ρόδου

Μιλάμε για σχεδιασμό όχι αστεία! Άσκηση στη Ρόδο όπου δεν φτάνει λάθρο ούτε για δείγμα και άσκηση αφού έχουν περάσει 1,5 εκ ξυπόλυτοι και μερικές χιλιάδες τζιχαντιστές

Το ειδικό κλιμάκιο του Λιμενικού έδρασε ακαριαία και ο επίδοξος τρομοκράτης συνελήφθη, ενώ κανένας από τους επιβάτες δεν κινδύνευσε. Δεν πρόκειται για πραγματικό περιστατικό, αλλά για μία άσκηση που πραγματοποιήθηκε από την ειδική ομάδα αντιμετώπισης κρίσεων του Λιμενικού, στο λιμάνι «ΑΚΑΝΤΙΑΣ» της Ρόδου, στο πλοίο ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ 12.

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΡΕ ΦΙΛΗ! Ιράν: Μαθήτριες τιμωρήθηκαν με οκτώ μαστιγώσεις επειδή δεν είχαν πληρώσει τα δίδακτρα

Οι γονείς των δέκα κοριτσιών όφειλαν λιγότερο από οκτώ λίρες - Διαψεύδει η διεύθυνση του σχολείου

Με οκτώ μαστιγώσεις τιμωρήθηκαν δέκα μαθήτριες από το Ιράν επειδή οι γονείς τους δεν είχαν πληρώσει τα δίδακτρά τους, σύμφωνα με καταγγελίες της αντιπολίτευσης.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠ'ΤΗ ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ! Ένα βήμα πίσω έκανε η Βασιλική Θάνου για τα όρια συνταξιοδότησης των δικαστών

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου παρουσία περίπου 70 εφετών και προέδρων εφετών είχε θέσει επί τάπητος το ενδεχόμενο της  αλλαγής του πλαισίου αποχώρησης από το δικαστικό σώμα με νομοθετική ρύθμιση

Ιταλία: Δήμαρχος απαίτησε από τους λάθρο να μην χρησιμοποιούν τα ίδια λεωφορεία με τους ντόπιους

Την αντίδραση του πολιτικού κόσμου στην Ιταλία, αλλά και της αντιπολίτευσης στον Δήμο του προκάλεσε ο Δήμαρχος της πόλης Καλιτζάνο, ο οποίος απαίτησε από τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην περιοχή, να μην χρησιμοποιούν τα ίδια δημόσια λεωφορεία με τους ντόπιους κατοίκους.

Βρετανία: Ζητούνται ζευγάρια για ταινία π@ρνό για να διδάξουν τους μαθητές να κάνουν ασφαλές σ@ξ

Η Pleasure Project διοργανώνει ενημερωτική καμπάνια προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές για τη σημαντικότητα της χρήσης του προφυλακτικού

Το ποσό των 200 λιρών θα λάβει κάθε ζευγάρι που θα δεχτεί να κάνει σεξ μπροστά σε κάμερες, όχι όμως για να πρωταγωνιστήσει σε κάποια ερωτική ταινία αλλά για καθαρά ενημερωτικό σκοπό.

ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ Β ΠΠ! Φουσκωτά όπλα: Ο μυστικός στρατιωτικός εξοπλισμός της Ρωσίας

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός παλιού είδους στρατιωτικής εξαπάτησης: Τα φουσκωτά όπλα.

Ο φουσκωτός εξοπλισμός της ρωσικής κυβέρνησης αυξάνεται σταδιακά, όπως αναφέρει δημοσίευμα των New York Times. Στον φουσκωτό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται τεθωρακισμένα, μαχητικά αεροσκάφη αλλα και συστοιχίες πυραύλων, που παρέχονται από την ρωσική εταιρεία RusBal.

Ποια δημοσιογράφο απέλυσε ο ίδιος ο Μπόμπολας από το Έθνος;

Αρχικά της ζήτησε, ο Φώτης Μπόμπολας να παραιτηθεί αλλά εν συνεχεία την απέλυσε…

Ο λόγος για την δημοσιογράφο...

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ Ρ¨ΩΣΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΡΙΣ! Δείτε τον... μοναδικό Βρετανό που συμμετείχε στη διαδήλωση του Μπόρις Τζόνσον

Εικόνες από... βρετανική «μαύρη κωμωδία» εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα έξω από την πρεσβεία της Ρωσίας, στο Λονδίνο. Πρωταγωνιστής ένας 43χρονος Βρετανός, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του υπουργού Εξωτερικών και πρώην δημάρχου Μπόρις Τζόνσον, για διαδήλωση κατά των βομβαρδισμών στη Συρία.

Γερμανία: Λάθρο φέρονται να επιχείρησαν πώληση μωρού μέσω e-Bay

Μια οικογένεια αιτούντων άσυλο στο Ντούισμπουργκ, στη δυτική Γερμανία, βαρύνεται με υποψίες ότι επιχείρησε να πουλήσει έναντι του ποσού των 5.000 ευρώ στον ιστότοπο eBay το μωρό της, ηλικίας ενός μηνός, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Να εδώ το βίντεο όπου ο Άδωνις έχει βάλει κάτω και κλωτσάει τον μπούφο Χαρίτση για το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον υφυπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση και τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη σε Συνέδριο για την Οικονομία που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη με τον πρώτο μέσα στη γενική μαγκιά ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει μια απίστευτη γκάφα την οποία έπιασε αμέσως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ->ΣτΕ: Να απορριφθούν οι προσφυγές για τηλεοπτικές άδειες ως απαράδεκτες ζήτησε ο εισηγητής!


Αν το δεχθούν αυτό σημαίνει πρακτικά ότι δεν συζητάνε καν αν είναι συνταγματικός λή όχι ο νόμος αφού δεν αναγνωρίζουν στα κανάλια ότι έχουν έννομο συμφέρον... Λογικό! Στη Λαοκρατία μόνο το προλεταριάτο έχει έννομο συμφέρον και οι Αλαφουζαίοι πρέπει να πουν κι ένα ευχαριστώ που ο εισηγητής δεν δίνει εντολή σύλληψής τους

- Χθες, Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της πρώτης κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψης ο εισηγητής υποστήριξε ότι οι αιτήσεις των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να απορριφθούν ως απαράδεκτες
- Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη κρίσιμη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
- Ίσως να υπάρξει και τρίτη διάσκεψη, λόγω του σοβαρού συνταγματικού ζητήματος της χορήγησης τηλεοπτικών αδειών κατά παράκαμψης του ΕΣΡ

Περί φλώρων και αλητείας

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Είθισται, ύστερα από κάθε συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, να θέτουμε το στερεότυπο ερώτημα, αν γίναμε σοφότεροι με όσα ακούσαμε για το θέμα της συζήτησης ή όχι και, κατά κανόνα, να απαντάμε αρνητικά. Μας το επιβάλλει, νομίζω, ο εσωτερικός καθωσπρεπισμός του ανικανοποίητου· όμως δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Η όποια κοινοβουλευτική παράδοση στην Ελλάδα θέλει τις συζητήσεις αυτές να ξεπερνούν την αφορμή τους και να εξελίσσονται σε εφ’ όλης της ύλης αντιπαραθέσεις, από τις οποίες όλο και κάτι χρήσιμο μαθαίνεις.

Το «Φιορδ» - λημέρι του θρυλικού Υποβρυχίου «Παπανικολής» στη Σελόντα Κορινθίας

Απολαύστε μια πτήση πάνω από το μικρό «Φιόρδ» που απετέλεσε λημέρι του Υποβρυχίου Παπανικολής κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο όρμος Σελόντα, όπως ονομάζεται, είναι κλειστός και βαθύς και μοιάζει με τα νορβηγικά φιόρδ. Αυτά τα παραπάνω στοιχεία προσέφεραν επαρκή προστασία για να μπορεί να κρύβεται το «Παπανικολής» στα απότομα και προστατευμένα νερά του.


ΒΙΝΤΕΟ-Η νέα ανατρεπτική μηχανή της BMW – Στέκεται μόνη της και είναι Interactive

Οσο η τεχνολογία κάνει βήματα εμπρός, τόσο θα προκύπτουν στην καθημερινότητα υλικά, τα οποία έχουν κάνει την εμφάνισή τους πρώτα στις ταινίες του Χόλιγουντ.

Wikileaks: Ο Κλίντον παρενέβη στον Τσίπρα για να υπογράψει μνημόνιο το 2015

Τη βοήθεια του Μπιλ Κλίντον ζήτησε ο Λευκός Οίκος το καλοκαίρι του 2015, ώστε να πειστεί ο Αλέξης Τσίπρας να έρθει σε συμφωνία με τους εταίρους και να μην προκληθεί Grexit.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Χαρίτσης: "Αδωνι θα σου κάνω μήνυση, πότε δεν συμμετείχα στο κίνημα Δεν πληρώνω"

Απαρνήθηκε το εν λόγω κίνημα ο υφυπουργός Ανάπτυξης με τέτοια σφοδρότητα σα να λέμε "αν με ξαναπείς λαμόγιο, και κλέφτη θα σου κάνω μήνυση"

Εμβρόντητοι οι προσκεκλημένοι του Θεσσαλονίκη Summit που διοργανώνει σήμερα κι αύριο ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος παρακολούθησαν διαξιφισμό μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη και του υφυπουργού Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση.

ΑΚΟΜΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΝΟ Ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ! ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ: "Με… υπόδειξη Μουρούτη ξηλώθηκαν οι αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ"

"Αξιοθαύμαστα τα αντανακλαστικά του δημάρχου της Αθήνας, που κατόπιν υποδείξεως του Γιώργου Μουρούτη, έσπευσε να «ξεβρομίσει» τους δρόμους της πρωτεύουσας από τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ για το 2ο Συνέδριο και τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού" αναφέρει η σημερινή ΑΥΓΗ αποδεικνύοντας πως ακόμα και μετά από 2 χρόνια ο Μουρούτης τους πονάει.

Σε χρόνο dt η παρέμβαση του εισαγγελέα κατ' εντολή ΣΥΡΙΖΑίων προς τρομοκράτηση γονέων στη Βόλβη

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν τελούνται αδικήματα που εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό νόμο, αλλά και μία σειρά από άλλες πράξεις, όπως αυτές της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης και της παράνομης βίας, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας.

Καταδικάζουν δικαστικοί και κόμματα την επίθεση στην Τσατάνη... εκτός του ΣΥΡΙΖΑ εννοείται

Το φρόνημά μας δεν κάμπτεται με ενέργειες όπως αυτή της επίθεσης σε βάρος της εισαγγελέως Τσατάνη απαντά η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με ανακοίνωσή της.

Νομοσχέδιο για δεύτερο δημοψήφισμα ανεξαρτησίας προωθεί το SNP στη Σκωτία

Νομοσχέδιο για τη διενέργεια ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτητοποίηση της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο θα υποβάλει προς διαβούλευση την ερχόμενη εβδομάδα η Πρωθυπουργός της τοπικής κυβέρνησης Νίκολα Στέρτζιον.

ΑΠΑΝΩΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ! Τις θέσεις δικαστικών λειτουργών κατά 30 αυξάνει με τροπολογία η κυβέρνηση

Τον αριθμό των θέσεων των δικαστικών λειτουργών της ποινικής και διοικητικής δικαιοσύνης κατά 30 αυξάνει τροπολογία του Υπουργού Δικαιοσύνης, που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την έρευνα και την καινοτομία.

Τανκ βγαλμένο από το «Mad Max» για τους Κούρδους – Ετσι θα χτυπήσουν το ISIS

Ενα νέο όπλο παρουσίασαν στα social media οι Κούρδοι, οι οποίοι ευελπιστούν πως με το νέο όχημα, που θυμίζει το θρυλικό έργο «Mad Max», θα απελευθερώσουν τη Μοσούλη από το Ισλαμικό Κράτος.