18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο μαλ@κας ο Δημάδης (κι ο Σουλτογιάννης) συνελήφθη στη Ν.Υόρκη με περούκα να παρακολουθεί τον Παππά-Πλαστογράφησαν την υπογραφή Έλληνα στον οποίο χρέωσαν τις μπύρες που έπιναν

Απίστευτη η ξεφτίλα για τον καραγκιόζη που μετά το ξεβράκωμα που του είχα κάνει έλεγε μαλ@κίες ότι είμαι υπάλληλος του Μουρούτη και ξερωγω ποιου άλλου!
Μεταμφιεσμένοι με περούκες, γυαλιά ηλίου και καπέλα πήγαν δύο Έλληνες δημοσιογράφοι να το παίξουν «ρεπόρτερς ερευνητές» στη Νέα Υόρκη και βρέθηκαν να τους την πέφτουν από παντού ασφαλίτες που τους νόμισαν για τρομοκράτες.

ΚΛΑΙΜΕ ΜΑΡΗ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ! ΑΝΕΛ: Ο Μητσοτάκης έταξε «λαγούς με πετραχήλια» στην ΔΕΘ

«Ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ έταξε "λαγούς με πετραχήλια", αλλά οι υποσχέσεις που έδωσε σε ό,τι αφορά τη μείωση της φορολογίας είναι κάλπικες και ανεφάρμοστες». 

Αυτό τονίζει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε δηλώσεις για τις εξαγγελίες του προέδρου της ΝΔ από τη ΔΕΘ. 

44% ΓΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟ... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕ! Ρωσία: Για θρίαμβο Πούτιν με 44,5% κάνουν λόγο τα exit poll

Δείτε τα πανηγύρια του ΑΠΕ για το 44,5% που ήταν 49% στις προηγούμενες εκλογές:

Το κυβερνών κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας θριάμβευσε συγκεντρώνοντας ποσοστό 44,5% στις σημερινές βουλευτικές εκλογές στη Ρωσία, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έξω από τα εκλογικά κέντρα (exit poll) που διενήργησε η κρατική εταιρεία VTsIOM.

ΒΙΝΤΕΟ-Αστυνομικός εκτός ελέγχου σπάει το τζάμι ΙΧ... λάθος υπόπτου

Ενας αστυνομικός εκτός ελέγχου έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου ενός οδηγού πιστεύοντας ότι πρόκειται για ύποπτο. Αποδείχθηκε όμως ότι έκανε λάθος εκτίμηση και τέθηκε εκτός καθηκόντων.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βοηθά ηλικιωμένο ζευγάρι που... δεν τον αναγνωρίζει!

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έχασε τον δρόμο του στην Νέα Υόρκη και ζήτησε βοήθεια από έναν περαστικό - Τι γίνεται όμως όταν ο «περαστικός» είναι ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο;

Απόψε τα εγκαίνια των γραφείων της Λ.ΕΠ.ΕΝ στον Άγιο Παντελεήμονα -Δρακόντεια μέτρα ασφάλειας

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα εγκαίνια των γραφείων της Λ.ΕΠ.ΕΝ στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αστυνομικές δύναμεις, με διμοιρίες και κλούβες των ΜΑΤ από το μεσημέρι της Κυριακής έχουν παραταχθεί στην περιοχή.

ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΟΜΩΣ, Ε; Γεροβασίλη: Δεν θα συλλάβουμε τον Μητσοτάκη-Χιούμορ ήταν- ΝΔ: Ωραίο χιούμορ έχετε

Μετά την έκταση που πήρε η αναφορά του Πρωθυπουργού περί σύλληψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση τα μαζεύει.

Ξεκινάει η δίκη για τον εμπρησμό της MARFIN -Εξι χρόνια μετά

Για το πρωί της Δευτέρας έχει προσδιοριστεί η έναρξη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της δίκης για τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Marfin στη Σταδίου.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Την αποχώρηση των ΜΚΟ ζητά ο Δήμος Λέσβου

Ψήφισμα τεσσάρων σημείων εκ των οποίων το ένα τονίζει την ανάγκη της άμεσης αποχώρησης των ΜΚΟ από τον δημοτικό προσφυγικό καταυλισμό του Καρά Τεπέ υιοθέτησε το δημοτικό συμβούλιο Λέσβου στη διάρκεια κατεπείγουσας συνεδρίασής του που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των φορέων του νησιού.

ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι υπουργικές αποφάσεις για το πλαφόν στη συνταγογράφηση δραστικών ουσιών

Οριστικά καταργεί η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τις υπουργικές αποφάσεις για το πλαφόν στην συνταγογράφηση των δραστικών ουσιών.

Νέο ακροδεξιό «χαστούκι» για τη Μέρκελ

Νέα εκλογική ήττα για τους Χριστιανοδημοκράτες της Άγκελα Μέρκελ στο κρατίδιο του Βερολίνου, καθώς σύμφωνα με τα exit poll, το ποσοστό του CDU υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο από την επανένωση της Γερμανίας.

O… online προβληματισμός του Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Φανερά ανήσυχος ήταν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να ασχολείται με το κινητό του.

Ηχηρό «όχι» των δικαστών στον Χουλιαράκη

Την έντονη ανησυχία τους στο ενδεχόμενο νέας μείωσης των αποδοχών τους εξέφρασαν στον Γιώργο Χουλιαράκη έξι δικαστικές ενώσεις κατά την σημερινή τους συνάντηση.

Εννέα Ελληνες ακαδημαϊκοί ανάμεσα στους 3.000 με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο

Εννέα Έλληνες ακαδημαϊκοί περιλαμβάνονται στη λίστα των περίπου 3.000 ερευνητών με τη μεγαλύτερη επιρροή, παγκοσμίως.

Τη λίστα συντάσσει κάθε χρόνο ο οργανισμός Thomson Reuters.

Επιστήμονες μελέτησαν 5.000 ιδιοφυή παιδιά επί 45 χρόνια - Πού κατέληξαν;

Γονείς και εκπαιδευτικοί συνηθίζουν να προσπαθούν να βοηθούν τους μαθητές με χαμηλές επιδόσεις - Διαβάστε γιατί αυτό είναι λάθος

Το 1971 ο Αμερικανός ψυχολόγος Τζούλιαν Στάνλεϊ ξεκίνησε στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins University στην Βαλτιμόρη, στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ, την μακροβιότερη μελέτη για παιδιά - ιδιοφυΐες που έχει γίνει ποτέ στον κόσμο.

Κεφαλογιάννη: Άλλος μίλησε για κατάργηση

«Η ΝΔ δεν μίλησε για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ όπως ο κ. Τσίπρας αλλά για σταδιακή μείωσή του» δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη.

Πρετεντέρης: Το διαρκές νταβατζιλίκι ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε το άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου στο ΒΗΜΑ... ειδικά το κομμάτι για τους λάθρο και την αριστερή λογική ότι η Ευρώπη ξύπνησε μια μέρα κατοικημένη από φασίστες...:

Θέμος: Συλλάβετε και τον Αρχιεπίσκοπο για προσηλυτισμό!

Θέµος Αναστασιάδης

Στο τελικό στάδιο του αφιονισμένου ΣΥΡΙΖΑ προέχει η «ευθανασία» των άλλων

Θα ’χε πλάκα αν δεν ήταν το δράμα του ΑΙΩΝΑ. Εχουν βάλει, λέει, για ορόσημο (!) τον εορτασμό για τα 200 χρόνια από το 1821 και τσακώνονται, μάλιστα, τα κόμματα μεταξύ τους για το ποιο από τα δύο δεν θα ’ναι εκεί για την επέτειο το 2021! Μπράβο αισιοδοξία! Αλλά άμα τρέφεσαι από τον κρατικό-κοινοτικό κορβανά, άμα δεν έχεις δουλέψει μία φορά κανονικά στη ζωή σου, αν δεν ζεις αυτό που ζουν όλοι οι Ελληνες -καθένας με το δικό του δράμα- μπορείς να... κακίζεις ακόμη και μελλοντικούς ανέργους με το τρανταχτό επιχείρημα: «Κι όλοι οι άλλοι, δηλαδή, τι πάθανε;».

Η πιο αστεία στιγμή του Κουρή

Πέρα από τα μπινελίκια ("έγινε της πο@τάνας", "εγώ ήμουν μαλ@κας", "στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ") η καλύτερη ατάκα του γίγαντα Κουρή ήταν το:

Το παρασκήνιο της συνέντευξης Μητσοτάκη στην ΔΕΘ -Οι τηλεοπτικές καινοτομίες [εικόνες]

Πολλές καινοτομίες στην τηλεοπτική κάλυψη είχε η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ.

Το σκηνικό της συνέντευξης ήταν εντυπωσιακό, χάρη στις τεχνικές παρεμβάσεις που έγιναν.
Ειδικότερα:

Αναγνωρίστηκε ο άπλυτος χούλιγκαν που φυλοφόρτωσε τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών

Εξιχνιάσθηκε από την αστυνομία η υπόθεση του τραυματισμού του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, Γιώργου Διαμαντόπουλου, στις 29 Αυγούστου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δράστης της επίθεσης είναι Ελληνας, 22 ετών, ο οποίος είχε συλληφθεί και...

UEFA: Mισό εκατομμύριο άφησε σε παραλιακή, Μύκονο και Σαντορίνη

Περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ άφησε στην Ελλάδα η UEFA επιλέγοντας την Αθήνα για τις εκλογές του νέου της προέδρου.

ΜΗ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ! Δραγασάκης σε Τσίπρα: Αν δεν είμαι χρήσιμος, να πάω σπίτι μου

«Εγώ εάν δεν είμαι χρήσιμος, μπορεί και να πάω σπίτι μου, να βοηθάω και έξω από την κυβέρνηση», φέρεται να είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σε μυστική, πολύωρη συνάντηση που είχαν οι δυο, αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ! Ο Μπέζος προκαλεί για το κόστος της εκπομπής του στην ΕΡΤ: «Είναι ακριβό. Μου αξίζει»

«Είναι ακριβό αλλά μου αξίζει» τόνισε ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος σε ερώτηση για το κόστος της εκπομπής του στην ΕΡΤ.

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και αναφέρθηκε και στο επίμαχο θέμα της εκπομπής του στην ΕΡΤ.

Η Βελκουλέσκου δεν καταλάβαινε τις κομμουνιστικές μαλ@κίες του αμόρφωτου Φίλη και κάλεσε Τσακαλώτο... για μετάφραση

Προβλήματα... συνεννόησης φαίνεται πως είχαν η Ντέλια Βελκουλέσκου με τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ζητηθεί η βοήθεια του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου!

Ο Τσακαλώτος ανησυχεί ότι οι εξαγγελίες Μητσοτάκη θα αυξήσουν τον ΦΠΑ.... στο θέατρο

Ο Τσακαλώτος! Ο Τσακαλώτος που πήγε τον ΦΠΑ στο 24%...

Με λακωνικό τρόπο σχολίασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην ομιλία του στη ΔΕΘ.

Capital controls επ' αόριστον- Μακρύς και δύσβατος ο δρόμος για την πλήρη άρση τους

«Μακρύ και δύσβατο» χαρακτηρίζουν τραπεζικά στελέχη τον οδικό χάρτη για την αναστολή των περιορισμών στα capital controls και αδυνατούν να διατυπώσουν οποιαδήποτε πρόβλεψη για το πότε θα γίνει η πλήρης άρση τους.

ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΑ! Κυριάκος από ΔΕΘ: Οι ευθύνες Τσίπρα-Βαρουφάκη θα διερευνηθούν-Από το σανό περάσαμε στα βοσκοτόπια!

Όσο πιο σύντομα γίνουν εκλογές, τόσο καλύτερα - Αλήθεια, δεν έγινε έλεγχος πόθεν έσχες για τα κανάλια; - Ύποπτες συναλλαγές στη φιλική προς την κυβέρνηση Τράπεζα Αττικής - Από το σανό περάσαμε στα βοσκοτόπια - Και χιούμορ με τη λέξη «πολλάκις»

Από σκληρή κριτική προς τον Αλέξη Τσίπρα ειδικά για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών αλλά και από απαντήσεις για τις εξαγγελίες που έκανε από το βήμα της ΔΕΘ χαρακτηρίστηκε η πρώτη συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ - Εικονική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης

Ένα μοναδικό, φαντασμαγορικό θέαμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Σαντορίνη.

Η Νύχτα έγινε μέρα και εκατοντάδες βεγγαλικά δημιούργησαν κάτι μαγικό σε μία εικονική έκρηξη που έγινε στο Ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Παλιός οδηγός αγώνων ο 47χρονος θεατής που σκοτώθηκε στο ράλι ΔΕΘ

- Τραυματίστηκε ο συνοδηγός του αγωνιστικού αυτοκινήτου
- Το δυστύχημα έγινε το πρωί κατά τη διάρκεια του 49ου ράλι ΔΕΘ
- Ο 47χρονος που σκοτώθηκε είχε πάει για να παρακολουθήσει το ράλι
- Η Τροχαία Πολυγύρου κάνει προανάκριση για την τραγωδία
- Φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας

ΤΟ ΠΟΛΙΤΜΠΙΡΟ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΡΕ! Οι… κοπάνες και οι αναπάντητες ερωτήσεις

Είναι γνωστό ότι πολλοί υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης δεν βρίσκονται τακτικά στην Βουλή. Αυτό δεν αποτελεί σημαντικό νέο αν σκεφτεί κανένας ότι οι «300» εδώ και δεκαετίες, κοιτούν πως να αποφεύγουν τα δύσκολα. όμως τον τελευταίο καιρό, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο….

Βρες τη διαφορά Σαμαρά-Τσίπρα...

Δείτε τη διαφορά τους:

Βίντεο: «Ζητιάνες» κλέβουν το iPhone τουρίστα χωρίς να το καταλάβει

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, το θύμα τους κινεζικής καταγωγής αντιλαμβάνεται τι συνέβη και παίρνει πίσω το κινητό του

Τη σοκαριστική στιγμή που δύο γυναίκες που υποδύονταν τις ζητιάνες έκλεψαν το κινητό Κινέζου τουρίστα κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο Λονδίνο.

Όταν αποδοκίμασαν τον "Παπαφλέσσα" του Παπαμιχαήλ

Στις 22 Σεπτεμβρίου 1971 ήταν η μέρα προβολής της ταινίας της Φίνος Φιλμς και του Τζέιμς Πάρις «Ο Παπαφλέσσας’’, στο 12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Από νωρίς το πρωί το κοινό είχε κατακλύσει τα ταμεία προκειμένου να αγοράσει ένα εισιτήριο για να δει την πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

BINTEO-ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΜΠΙΡΟ! Τσίπρας σε συνδικαλιστές αστυνομικούς: Αν θέλετε να συλλάβετε κάποιον, πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη

Αίσθηση προκάλεσε μία αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία, χαμογελώντας ουσιαστικά πρότεινε στους συνδικαλιστές αστυνομικούς να... συλλάβουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ξανά γκάζια Μοιραράκη σε Τσακαλώτο: «Μου δυσκολεύετε τη ζωή εδώ μέσα!»

Οι διαπραγματεύσεις στο Hilton... εκνευρίζουν την Δέσποινα Μοιραράκη, κάτι που δεν κρύβει η ίδια, ξεσπώντας στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο υπουργός Οικονομικών πήγε στο χώρο που είχε απλώσει τα χαλιά της στο ξενοδοχείο, για να...

Ο Ρουσόπουλος σε συνεννόηση με τον Κυριάκο αναλαμβάνει πρόεδρος του Κέντρου Πολιτικής Ερευνας και Επικοινωνίας

Σε σχέση με κάτι λαμόγια ή στόκους που κυκλοφορούν στη ΝΔ ο Ρουσόπουλος ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ είναι 100 χρόνια μπροστά

Tην ανάληψη της προεδρίας του Κέντρου Πολιτικής Ερευνας και Επικοινωνίας ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο αλλοτες στενότερος συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Μολότοφ έσκασε δίπλα σε γνωστή ηθοποιό: Πόσο γελοία νιώθω που προχθές πλήρωσα τον ΕΝΦΙΑ

Τις στιγμές τρόμου που έζησε στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε η γνωστή ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα.

ΨΩΛ@Α ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ κηφήνες ΔΕΗ, ΟΣΕ, ΕΛΤΑ: Αυτομάτη κατάργηση μονιμότητας σε υπάλληλους ΔΕΚΟ και κρατικών φορέων που ιδιωτικοποιούνται

Εν τω μεταξύ χθες πάλι ρώταγαν τον Κυριάκο αν θα απολύσει κόσμο... ενώ αυτοί δεν απολύουν, αλλά διευκολύνουν τις απολύσεις από άλλους

Αυτόματη κατάργηση της μονιμότητας των υπαλλήλων στις ΔΕΚΟ που ιδιωτικοποιούνται θα φέρνει η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

BINTEO-ΑΝΤΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ; Αφού ο Τσίπρας ξαναμοίρασε τα 246 εκ: "Οποιος καναλάρχης δεν έχει να πληρώσει, θα εκπέσει το επόμενο δευτερόλεπτο"

Μήνυμα προς τους προσωρινούς υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ανεβάζοντας στα ύψη τους τόνους... για να γελάσει κι ο κόσμος που βλέπει σε 10 μέρες ότι πρέπει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ+ΦΟΡΟ

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ! Ερημη χώρα η Ελλάδα το 2050- Μεσήλικες και γέροντες 1 στους 3

Το 2050 ο πληθυσμός της Ελλάδας υπολογίζεται πως θα είναι από 8,3 ως 10 εκατομμύρια, δηλαδή μειωμένος κατά 800.000 έως 2,5 εκατομμύρια σε σχέση με σήμερα.

Επεισόδια στο hotspot της Λέρου -Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που το απειλούσε

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Λεπίδων της Λέρου τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ σημειώθηκαν επεισόδια στο hotspot του νησιού.

ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Το ΕΘΝΟΣ γράφει πόσο εντυπωσιασμένη είναι η Ντέλια από τον σκληρό διαπραγματευτή Κατρούγκαλο

Διαβάστε να γελάσετε με το σανό που μοιράζει ο Μπόμπολας για τους καραγκιόζηδες που το παίζουν ότι διαπραγματεύονται και λένε σε όλα ΝΑΙ πεσμένοι στα τέσσερα:

Οι «καυτοί» διάλογοι με την τρόικα και η… στήλη της Ροζέτας!

«Πάντως, είστε ειλικρινής…». Ήταν από τις λίγες φορές που η ψυχρή Ντέλια Βελκουλέσκου δεν χρησιμοποίησε τις λέξεις fiscal impact, δηλαδή «δημοσιονομικό αποτύπωμα».

ΦΩΤΟ-Τα… «γαλάζια» τραπέζια και συναντήσεις μετά την ομιλία Μητσοτάκη

Ικανοποιημένοι τόσο για την ομιλία του αρχηγού τους αλλά κυρίως για την προσέλευση του κόσμου οι Νεοδημοκράτες αμέσως μετά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο βήμα της 81ης ΔΕΘ το εριξαν έξω!

Τράβηξε το αυτί του Καμμένου ο Τσίπρας-Δηλ. δεν θα ξαναμιλήσει για Καλογρίτσα;

Στο Μέγαρο Μαξίμου για έκτακτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Τι αποκαλύπτει το πόρισμα-φωτιά για την Τράπεζα Αττικής

Τα ύποπτα «κόκκινα» δάνεια που έχουν φτάσει σε ποσοστό ρεκόρ - Οι αμφισβητούμενες χορηγήσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ χωρίς η Attica να λάβει υπόψη τραπεζικά κριτήρια - Οι ασυνήθιστα υψηλές χρηματοδοτικές γραμμές σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς ομίλους

ΠΩΣ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ! Σπουδές στη Eurovision -Πανεπιστήμιο της Μάλτας προσθέτει τμήμα για τον διαγωνισμό τραγουδιού

«Ειδικοί» και λάτρεις της Eurovision υπάρχουν πολλοί. Τώρα όμως, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καθίσουν και σε φοιτητικά έδρανα για να σπουδάσουν το αγαπημένο τους αντικείμενο.

Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στη Μινεσότα -Τραυμάτισε 8 φωνάζοντας για τον Αλλάχ

Τουλάχιστον οχτώ άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο τραυματισμένοι, μετά από επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στη Μινεσότα.

Ήρθε από την Αυστραλία για να δει τον Καραμανλή

Το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων τράβηξε ένας 76χρονος, ο οποίος περίμενε υπομονετικά έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Διαμαντίδης στο... όριο δακρύων! Μαγικό "αντίο"! [pics, vids]

Το ΟΑΚΑ σηκώθηκε στον αέρα στο “αντίο” του Δημήτρη Διαμαντίδη! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και η ΚΑΕ με τη φαντασμαγορική τελετή που ετοίμασαν για τον “Μήτσο” τον έφεραν σε όρια... δακρύων.

Τραγωδία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες: Ποδηλάτης σκοτώθηκε στον αγώνα ποδηλασίας δρόμου

Ένας Ιρανός ποδηλάτης έχασε τη ζωή του το Σάββατο (18/11) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.