01 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ-ΑΥΓΗ ρε φίλε! Έχει εντρυφήσει στον Γκαίμπελς

Πήραν αυτό τον τίτλο των New York Times "Η ελληνική κυβέρνηση θέλει να κλείσει τα μισά κανάλια της χώρας"

«Ντου» από την Ελένη Λουκά στον... αέρα του ΣΚΑΪ έξω από την Γενική Γραμματεία

Η διαδικασία της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών έχει ξεπεράσει τις 60 ώρες και πλέον έχει ξεπεράσει κάθε εκτίμηση.

Δύο καναλάρχες αντέδρασαν έντονα: Τρίτη νύχτα δεν μένουμε εδώ

Οι οκτώ υποψήφιοι καναλάρχες παραμένουν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης για περισσότερες από 60 ώρες.

Δείτε το φεστιβάλ των οργίων - 5.000 άτομα σε 24ωρο μαραθώνιο σ@ξ

Μπορεί συνήθως τα φεστιβάλ να σημαίνουν χορό και άφθονο αλκοόλ όμως υπάρχει ένα φεστιβάλ που συνεπάγεται αχαλίνωτο σ@ξ για 24ώρες.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ! Έκαναν 2.000 άτομα εργαστηριακού προσωπικού διδάσκοντες ΑΕΙ με μία ρύθμιση

Αναμένονται έντονες αντιδράσεις - Το νέο νομοσχέδιο πέρασε με «πονηρό τρόπο σε άσχετο άρθρο ήδη κατατεθείσας εκπρόθεσμης τροπολογίας», καταγγέλλει ο τομεάρχης παιδείας του Ποταμιού

Έντονες αντιδράσεις στους πανεπιστημιακούς κύκλους αναμένεται να προκαλέσει η ένταξη σε βαθμίδες Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού μελών των κατηγοριών Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΕΠ και ΕΔΙΠ) που υπηρετούν στα Πανεπιστήμια.

Λάρισα: Ανατριχίλα! Νονός της 14χρονης ο βιαστής και προαγωγός της! Σοκάρουν τα νέα στοιχεία [vid]

Πατέρας επτά παιδιών ήταν ο 55χρονος δημοτικός υπάλληλος που εμπλέκεται μαζί με τον 56χρονο συνεργό του στην αρπαγή, τον βιασμό και την εκπόρνευση της ανήλικης στη Λάρισα.

Ο 55χρονος από τα μέσα Αυγούστου κρατούσε παρά τη θέλησή της τη 14χρονη σε διαμέρισμα και την εξωθούσε στην πορνεία.

Καλορίζικος! Ο ΦΠΑ... έφτασε στην Αίγυπτο!

Ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) «εισβάλλει» πλέον και στην αιγυπτιακή οικονομία, καθώς το αιγυπτιακό κοινοβούλιο ενέκρινε, ήδη από την περασμένη Δευτέρα 29 Αυγούστου, την εφαρμογή του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) σε ποσοστό 13% για το τρέχον οικονομικό έτος, ενώ το επόμενο οικονομικό έτος, που αρχίζει τον Ιούλιο του 2017, ο συντελεστής ΦΠΑ θα αυξηθεί μάλιστα στο 14%.

Μιχάλης Ιγνατίου: Μήπως ο νομοθέτης Νίκος Παππάς δεν πρόβλεψε την περίπτωση «ισοπαλίας»;

Η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες βρίσκεται σε εξέλιξη με τους υποψήφιους καναλάρχες να βρίσκονται επί 60 ώρες μέσα στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Το 'χασε ο Σταμάτης στον Αλαφούζο: Η "Καθημερινή" έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στην κυβέρνηση Σαμαρά - ΒΙΝΤΕΟ

Στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια σε πολιτικά κόμματα και τηλεοπτικούς σταθμούς κατέθεσε σήμερα ο εκδότης της εφημερίδας "Καθημερινή" Θεμιστοκλής Αλαφούζος. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης απευθύνθηκε στον κ. Αλαφούζο και του είπε ότι η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά δέχθηκε  τα μεγαλύτερα πλήγματα από την εφημερίδα "Καθημερινή".

Βούλτεψη: Σκοπός της κυβέρνησης ήταν να μην συσταθεί το ΕΣΡ για να κάνει ο υπουργός τον καναλάρχη

Τους φρίκαρε τους ΣΥΡΙΖΑίους η Βούλτεψη συγκρίνοντάς τους με τον Παπαδόπουλο και τον Παττακό :))

«Η ΝΔ αυτό που ήθελε πάντα είναι αυτά τα ζητήματα ανατίθενται στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο είναι το μόνο αρμόδιο όργανο, η ανεξάρτητη αρχή που ασχολείται με ζητήματα του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου», ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Η κατάθεση του Θέμη Αλαφούζου για τις δανειακές υποχρεώσεις της "Καθημερινής ΑΕ"

Δάνεια συνολικού ύψους 90 εκατ. ευρώ έχει λάβει ο όμιλος Καθημερινή ΑΕ και είναι όλα με εγγυήσεις περιουσιακών στοιχείων που ξεπερνούν το 100% και άμεσα ρευστοποιήσιμες, ενώ ποτέ δεν υπήρξε καμία ληξιπρόθεσμη δανειακή οφειλή. Αυτό δήλωσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων κομμάτων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο βασικός μέτοχος, με ποσοστό 26%, του ομίλου «Καθημερινή ΑΕ», Θέμης Αλαφούζος.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Συρρικνώνεται ο ελληνικός πληθυσμός!

Τη συρρίκνωση του πληθυσμού της Ελλάδας κατά 14,5% έως το 2050, προβλέπει το Διεθνές Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Αναλύσεων Συστημάτων (IIASA) της Βιέννης.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την έρευνα -και κατά μέσο όρο- ο πληθυσμός στις χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αυξηθεί κατά 6,6% σε σχέση με σήμερα.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Νέα Δημοκρατία θα δώσει κι άλλες άδειες [vids]

Δείτε τη βλαμμένη που δουλεύει στο Epsilon το οποίο είπε η Γεροβασίλη ότι κλείνει σε 3 μήνες, δηλ. θα μείνει χωρίς δουλειά και υποστηρίζει σα λυσσασμένη τα λαμόγια της ΕΡΤ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών που μονοπωλεί τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, μίλησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στο “Ε” και την εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ 'ΚΟΨΑΝ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ... ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ! Έκοψαν το ρεύμα σε γυναίκα που ζει με μηχάνημα οξυγόνου! Συνέλαβαν τον γιο της

​Εφιαλτικές ημέρες και νύχτες περιμένουν πλέον την κυρία Νίκη Μούζου η οποία θα ζήσει χωρίς ρεύμα έστω και αν χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για την αναπνοή της καθώς ζει με οξυγόνο.

Ζει σε ένα παλιό σπίτι στην συνοικία της Αγίας Αικατερίνης στην Πάτρα και σήμερα το πρωί συνεργείο της ΔΕΗ συνοδεία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ έκοψαν το ρεύμα.

ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ! Δουκάκης: Θα προσπαθήσω να προειδοποιήσω τον Τσίπρα όσο μπορώ περισσότερο

«Θα προσπαθήσω να προειδοποιήσω τον Τσίπρα όσο μπορώ περισσότερο». Αίσθηση προκαλεί η σιβυλλική δήλωση του ελληνοαμερικανού πρώην υποψηφίου πρόεδρου των ΗΠΑ Μάικλ Δουκάκη στο ΑΜΠΕ ενόψει της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό.

Ο Καλλιάνος για τον Λεβέντη: Nα μην παραποιεί σκοπίμως την αλήθεια

Συνεχίζεται η κόντρα του Βασίλη Λεβέντη και του Γιάννη Καλλιάνου, μετά την αποχώρηση του δεύτερου από την Ένωση Κεντρώων.

"Επειδή δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να μπω στη διαδικασία να απαντώ σε ανακοινώσεις της Ένωσης Κεντρώων ή να σχολιάζω τα λεγόμενα του Προέδρου της κ. Βασίλη Λεβέντη σε ότι αφορά στην αποχώρησή μου και επειδή...

60 ΩΡΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πέμπτη άδεια - Η πρόβλεψη για το υψηλό τίμημα

Καμία εκτίμηση για τη διάρκεια και το αποτέλεσμα της διαδικασίας δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών δεν έκανε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο οποίος μίλησε το πρωί στον ραδιοσταθμό Real FM. Ο κ. Κρέτσος υπενθύμισε ότι ουδείς γνωρίζει τι διαμείβεται στα γραφεία της ΓΓΕΕ, σημειώνοντας ότι προφανώς για να έχει καταλήξει τόσο χρονοβόρα η διαδικασία, το τίμημα είναι υψηλό.

Χωρίς τέλος το καραγκιοζιλίκι των αδειών-Έντολή στην Αστυνομία για μέτρα και την Παρασκευή-Τους πήγαν και βραδινό

Η διαδικασία της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών έχει ξεπεράσει κάθε αρχική εκτίμηση.

Ηδη ξεπέρασε τις 60 ώρες η διαδικασία και απόψε αναμένεται να υπάρχει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους νικητές καναλάρχες, ανάμεσα στους 8 υποψήφιους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Χαμός στη Μύκονο με την σέξι Μις Πορτογαλία Κατερίνα Σικινιώτη! Video

Πιστή κάθε χρόνο στο ραντεβού της στη γενέτειρά της η Κατερίνα Σικινιώτη. Η Μυκονιάτισσα καλλονή που το 2013 κατέκτησε τον τίτλο της Μις Πορτογαλία, βρέθηκε και φέτος στην Μύκονο, αφού οι ρίζες της κρατούν από το ελληνικό νησί. Ο μπαμπάς της είναι Μυκονιάτης και η μαμά της Πορτογαλίδα.

ΝΑ ΜΗ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙ; Γραφείο του Πρωθυπουργού ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας

Παράρτημα του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη προανήγγειλε πως θα δημιουργήσει ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ ΚΥΠΕΛΟ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ; Ο Φασούλας στο Hall Of Fame της FIBA [βίντεο]

Η FIBA δημοσίευσε το βίντεο από την λαμπερή τελετή που έγινε στις 27 Αυγούστου στη Γενεύη, μέσω της οποίας ο Παναγιώτης Φασούλας μπήκε στο Hall Of Fame της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ.

Ξεσηκώθηκαν οι πρόσφυγες σε Λέσβο και Χίο -Θέλουν να έρθουν στην Αθήνα για να πάνε στην Ευρώπη

Συγκεντρώσεις και πορείες μεταναστών και προσφύγων πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στη Μυτιλήνη και στη Χίο με κύριο αίτημα, τη μεταφορά τους στην Αθήνα και στη συνέχεια το πέρασμά τους στην Ευρώπη.

ΝΔ: Έθαψαν το ΕΣY 3 μέτρα κάτω από τη γη

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Υγείας.

"Με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν είναι ούτε εθνικό ούτε σύστημα. Αποσαρθρώθηκε και καταρρέει – μαζί με το μύθο της κοινωνικής ευαισθησίας – με αποτέλεσμα κάθε μέρα να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Ο Μαδούρο διώχνει ξένους ανταποκριτές για να μη καλύψουν την πανεθνική διαδήλωση εναντίον του

Η γαλλική εφημερίδα Le Monde διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απέλαση από τη Βενεζουέλα της ειδικής απεσταλμένης της και πολλών άλλων δημοσιογράφων που ετοιμάζονταν να καλύψουν τη μεγάλη, πανεθνική διαδήλωση της αντιπολίτευσης εναντίον του προέδρου της χώρας Νίκολας Μαδούρο.

Εξερράγη πύραυλος στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα - ΒΙΝΤΕΟ


Μια έκρηξη σημειώθηκε στο χώρο εκτόξευσης του πυραύλου Falcon 9 της εταιρείας SpaceX του Ίλον Μασκ, στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα και μαύρος καπνός διακρίνεται να υψώνεται από την εγκατάσταση, ανέφεραν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

ΑΠΑΠΑ! Ο ΜΟΝΟΣ ΔΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ 'ΝΑΙ! Ιωάννινα: Υπάλληλος του αεροδρομίου φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση δωροληψίας

Κατηγορείται ότι πήρε χρήματα για να εκδώσει αλβανικό διαβατήριο και να σφραγίσει την έξοδο Αλβανίδας από τη χώρα

Ένταλμα σύλληψης για υπάλληλο του αεροδρομίου των Ιωαννίνων εκδόθηκε από την εισαγγελία, για εμπλοκή του στην υπόθεση δωροληψίας και παράβασης καθήκοντος, που αποκάλυψε το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας με τη σύλληψη αρχιφύλακα που υπηρετεί σε μεθοριακό φυλάκιο.

Σοκ στη Λάρισα: Απήγαγαν και βίαζαν συστηματικά 14χρονη

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι δύο άντρες στη Λάρισα είχαν απαγάγει και βίαζαν συστηματικά μία 14χρονη κοπέλα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, χθες το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 55χρονος ημεδαπός...

Ολόκληρες βαλίτσες με φαγητό μετέφεραν το μεσημέρι στους καναλάρχες [εικόνες]

Με τη μαραθώνια διαδικασία δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών σε εξέλιξη, άλλη μια τροφοδοσία για το μεσημεριανό φαγητό έκανε η εταιρεία που έχει αναλάβει το catering.

Το Twitter απηύδησε με τις τηλεοπτικές άδειες -«Πώς θα βγουν από εκεί μέσα»; [εικόνες]

Δύο ημέρες κοντεύουν έγκλειστοι οι υποψήφιοι καναλάρχες στο κτίριο της γενικής γραμματείας Τύπου και τα social media έχουν πάρει φωτιά.

Δείτε μερικά ενδεικτικά σχόλια:

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΠΗΔΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ! Νέα έρευνα για το έλλειμμα του 2009 διέταξε η εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου


Η αστεία τύπισσα διαβάζει πολύ Κοττάκη... γιαυτό άσκησε δίωξη βάση δημοσιεύματος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!! 

Νέος δικαστικός γύρος ανοίγει για το θέμα του ελλείμματος του 2009 μετά την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή δύο δημοσιεύματα.

Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας: Μακιαβέλι ή σωτήρας; [εικόνες]

Οι βαλίτσες του ήταν ήδη έτοιμες και τα ραντεβού του κανονισμένα. Ο Μισέλ Τέμερ ήταν ήσυχος ότι θα γινόταν πρόεδρος της Βραζιλίας.

Το μόνο πράγμα που τον ανησυχούσε, γράφουν τα τοπικά ΜΜΕ, ήταν τι ώρα θα ορκιστεί πρόεδρος ώστε να μη χάσει το αεροπλάνο του για την Κίνα. 

ΣΤΑ 4 ΤΟ ΠΟΥΤΙΝΑΚΙ! Τουρκία και Gazprom συμφώνησαν βάλουν ξανά μπρος τον Turkish Stream

Σε συμφωνία επανεκκίνησης της διαδικασίας κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream ήλθαν ο ρωσικός κολοσσός Gazprom και η τουρκική κυβέρνηση.

Ο αγωγός θα μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο προς την Ευρώπη μέσω Τουρκίας, διερχόμενος και μέσω της βόρειας Ελλάδας.

Υπέρ της απαγόρευσης της μπούρκας η πλειονότητα των Βρετανών

Υπέρ της απαγόρευσης της μπούρκας τάσσονται στην πλειονότητά τους οι Βρετανοί, ενώ σχεδόν οι μισοί συμφωνούν με την απαγόρευση του μπουρκίνι, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε την Πέμπτη στη δημοσιότητα.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ! Έρχεται η Βελκουλέσκου έρχεται αγριεμένη-Το ΔΝΤ συμφωνεί με ΕΕ για ΕΛΣΤΑΤ

Το ΔΝΤ «καίει» την Αθήνα για την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ

«Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες που έχει εκφράσει η Κομισιόν, ότι πρόσφατες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών σε μέσα ενημέρωσης φαντάζουν να αμφισβητούν τα [στατιστικά] δεδομένα», από το 2010 έχει γίνει πρόοδος στο ζήτημα των στατιστικών και «πιστεύουμε ότι θα πρέπει να διατηρηθεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Τζέρι Ράις.

ΝΔ: Από πού θα έρθει η ανάπτυξη κ. Τσίπρα;

«Από πού θα έρθει η ανάπτυξη κ. Τσίπρα;» διερωτάται η ΝΔ δια της συντονίστριας Παραγωγής και Εμπορίους Όλγα Κεφαλογιάννη και της υπεύθυνη του τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή τα αρνητικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τις εξαγωγές και το λιανικό εμπόριο.

Η θρυλική φρεγάτα «Libertad» της Αργεντινής στην Υδρα -Φόρος τιμής σε δυο Ελληνες που έλαβαν μέρος στον αγώνα για την ανεξαρτησία της [εικόνες]

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Διεκατονταετηρίδας από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Αργεντινής, η εμβληματική φρεγάτα Α.R.A. «Libertad» του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας της Λατινικής Αμερικής επισκέπτεται την Ελλάδα.

OK ΠΑΙΔΙΑ! ΤΑ ΠΑΜΕ! ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ->Άννα Κορακάκη: Εκνευρισμένη στην πρώτη μέρα προπόνησης! Τι αντίκρισε στο σκοπευτήριο [vid]

Η Άννα Κορακάκη ολοκλήρωσε τις διακοπές της μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου πήγε για πρώτη φορά στον χώρο του σκοπευτηρίου που έκανε τις προπονήσεις της. Η χρυσή (25μ. πιστόλι) και χάλκινη (10μ. πιστόλι) Ολυμπιονίκης θέλησε να κάνει την πρώτη της προπόνηση εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ιταλία.

Γαύδος: Η κούκλα λιμενικός και το πλωτό ''θηρίο'' που μαγνητίζει τα βλέμματα στο νησί

Νεότατο και υπερσύγχρονο το «Νήσος Γαύδος» ναυπηγήθηκε το 2015 και από το Δεκέμβριο του 2015 καλύπτει επιχειρησιακές ανάγκες του Λιμενικού Σώματος, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου...

Το πιο ξεκαρδιστικό βίντεο γάμου τραβήχτηκε στην Κρήτη!

Προβλήθηκε τη βραδιά του γάμου του ευτυχισμένου ζευγαριού! - Έγραψαν οι ίδιοι το σενάριο

Με τον πιο ξεχωριστό τρόπο «πάντρεψαν»  το πάθος τους για το σανίδι με το γάμο τους οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Γιάννης Κουράκης και Φρόσω Αργυροπούλου!

ΣΚΙΤΣΟ-Γελάει κι ο Αρκάς με τα χτυπήματα στη διαπλοκή

Θάνατος στα παλιά αφεντικά γιατί τα νέα είναι ωραία...

Η Ελλάδα στην 1η θέση των καλύτερων χωρών του πλανήτη

Σύμφωνα με τα Readers' Travel Awards του CNT, η χώρα μας αναδεικνύεται ως η αγαπημένη για την πλειονότητα των αναγνωστών του περιοδικού από όλο τον κόσμο

H καλύτερη χώρα στον κόσμο για το 2016 είναι η Ελλάδα σύμφωνα με τους αναγνώστες του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο, Conde Nast Traveller.

Η απίστευτη φιγούρα γυμναστικής της κόρης της Πετρουλάκη [βίντεο]

Η παροιμία «το μήλο κάτω απ΄ τη μηλιά θα πέσει», στην περίπτωση αυτή βρίσκει το ουσιαστικό νόημα της.

Η Ελένη Πετρουλάκη μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο η κόρη της κάνει μια πολύ εντυπωσιακή φιγούρα γυμναστικής.

ΣΤΟΚΟΣ! Σκόραρε, χειροκρότησε τον εαυτό του και αποβλήθηκε από τον διαιτητή [βίντεο]

Αφού ρε στόκε έχεις ήδη κίτρινη κάρτα, τι τη θες τη φιγούρα;

Στην 3η κατηγορία της Σουηδίας, οι διαιτητές σφυρίζουν με το γράμμα του νόμου στο 100%. Αυτό συνειδητοποίησε ο αμυντικός Μέντι Ντρέσεβιτς, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη της ομάδας του με σκορ 6-1.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ALERT! Τα ΤΟΜΑΡΙΑ του ΑΠΘ διοργανώνουν Ολυμπιάδα Νεοελληνικής Γλώσσας -Φιναλίστ από Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν, Μολδαβία

Μια ξεχωριστή Ολυμπιάδα αρχίζει, αύριο, στη Θεσσαλονίκη για 14 νέους που ζουν στο εξωτερικό αλλά αγαπούν και μελετούν την ελληνική γλώσσα.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 18 έως 25 ετών, τα οποία θα εξεταστούν στην κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΡΤΕ ΓΙΔΙΑ! Χουλιαράκης: Η κυβέρνηση έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία Eurostat και ΕΛΣΤΑΤ

Στα τέσσερα τα γατάκια ΣΥΡΙΖΑ... μόλις ήρθε η φάπα από την Κομισιόν έτρεξαν να στηρίξουν τα στοιχεία του Γεωργίου... βέβαια ο Καμμένος θα βγει στο Twitter και θα γράψει καμιά μαλ@κία... αλλά είναι στα τέσσερα και γελάμε μαζί του

«Θα ήθελα να πω με τον πιο καθαρό τρόπο ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και τα στοιχεία της Eurostat. Έχει πλήρη εμπιστοσύνη και δεν αμφισβητεί τα στοιχεία πάνω στα οποία στηρίχθηκε...

Αγωγή 800.000 ευρώ κατέθεσε η μητέρα του 5χρονου που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ

Aγωγή κατά των ιδιοκτητών των ροτβάιλερ καταθέτει η μητέρα του μικρού Στάθη ο οποίος έχασε τη ζωή του το Πάσχα, όταν τον κατασπάραξαν σκυλιά.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΙ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΣΑΝΟΥ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! «Εχουμε δρόμο, το βραδάκι οι νέοι καναλάρχες» -Μαραθώνια δημοπρασία

Με αργούς ρυθμούς κινείται η διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών.

Οι υποψήφιοι καναλάρχες παραμένουν έγκλειστοι για τρίτη συνεχή ημέρα και μάλλον θα μείνουν μέχρι το βραδάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία έχει ακόμη δρόμο και η ολοκλήρωση της αναμένεται το βραδάκι.

Έξαλλη η Ζωή! Ποιος και πως την εκνεύρισε

Εκνευρισμένη εμφανίζεται σε συνομιλητές της η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ίσως όχι άδικα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον απολογισμό έργου που έκανε ο διάδοχος  της Νίκος Βούτσης.

Η Τερέζα Μέι στην ομίχλη -Δεν ξέρει τι να κάνει με το Brexit [εικόνες]

H Τερέζα Μέι επέλεξε το βουκολικό περιβάλλον της εξοχικής κατοικίας της στο Chequers για να συγκαλέσει το υπουργικό της συμβούλιο, για πρώτη φορά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ! Τόσκας: Κάποιος κακοήθης ξυλοκόπησε τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών

Στον άγριο ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκας.

Μιλώντας στο Πρακτορείο FM, ο κ. Τόσκας έδειξε ως δράστη της επίθεσης κάποιον... «κακοήθη», όπως τον χαρακτήρισε, που αποσπάστηκε από μια πορεία, όπως είπε.