17 Αυγούστου 2016

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΥΠΟΙΚ: "Μάθετε να μετράτε σωστά, μην είστε γραφικοί"!

Προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο καθησυχάζοντας για την τρύπα στα έσοδα...

"Η επιμονή της αντιπολίτευσης και μερίδας του Τύπου να παρουσιάσουν μια εικόνα οικονομικής καταστροφής έχει ξεπεράσει κάθε όριο γραφικότητας", αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών, με αφορμή το δελτίο εκτέλεσης κρατικού προϋπολογισμού Ιανουαρίου - Ιουλίου 2016.

Η κόρη του Κωνσταντίνου κυκλοφορεί με ψευδώνυμο

Καριέρα στον κινηματογράφο θέλει να κάνει η κόρη του βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, αλλά φαίνεται πως θέλει να τα καταφέρει με την αξία της και για αυτό κυκλοφορεί με ψευδώνυμο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΤΟΥ ΟΛΑ! Οι φιγούρες στο χορό που έκανε ο Τσίπρας στο πανηγύρι του χωριού του -Mε τον παπά-θείο του

Στην πατρίδα του πατέρα του, το Αθαμάνιο της Άρτας, το οποίο μάλιστα γιόρταζε, βρέθηκε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην πλατεία που απολάμβανε τα παιδικά του καλοκαίρια και συναντήθηκε με τους συγγενείς και τους φίλους του.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! Τους διόρισαν μετά από 18 χρόνια!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τους 2.100 επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ το 1998 καθώς έρχεται ο διορισμός τους σε θέσεις του Δημοσίου. Η απόφαση της Ολομέλειας είχε κρίνει ως αντισυνταγματική την προκήρυξη και τους όρους του διαγωνισμού που καθόριζαν ποσοστώσεις ανά εκπαιδευτική κατηγορία και δικαίωμα επιλογής μόνον μιας θέσης για τους υποψηφίους. Μια απόφαση που έμεινε στο συρτάρι για 18 ολόκληρα χρόνια.

ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Συρμαλένιος (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση δεν έχει πολλά οχυρά στα ΜΜΕ

Για τις προθέσεις της κυβέρνησης όσον αφορά το νέο τηλεοπτικό τοπίο και το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος  Συρμαλένιος.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Έπιασαν τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Φάρατζ στην ουρά να περιμένει να πάρει και τη γερμανική υπηκοότητα!

Αγωνίστηκε μεν για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εθεάθη στην γερμανική πρεσβεία του Λονδίνου να περιμένει στην ουρά για να πάρει διπλή υπηκοότητα ο πρώην επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου Νάιτζελ Φάρατζ.

Μυστηριώδης φιγούρα στο Πουέρτο Ρίκο παραπέμπει στο μυθικό τέρας Chupacabara

Μια περίεργη φιγούρα έπιασε η λήψη μιας κάμερας στο Πουέρτο Ρίκο, με τους γνώστες της ιστορίας να κάνουν λόγο για το μυθικό τέρας «El Chupacabara»

Το 1995 υπήρξε καταγραφή μιας επίθεσης από το συγκεκριμένο «τέρας» αφού λέγεται πως επιτέθηκε και ήπιε το αίμα από 8 κατσίκες.

Η φωτο που πόσταρε η Ελεν Ντε Τζένερις με τον Μπολτ και οι κρυόκ@λοι την λένε ρατσίστρια

Η Έλενε Ντε Τζένερις πριν από κάθε επεισόδιο της κωμικής της εκπομπής, δημοσιεύει μία φωτογραφία- φώτοσοπ από την επικαιρότητα, την οποία σχολιάζει χιουμοριστικά. Ωστόσο, το τελευταίο της post προκάλεσε ποίκιλες αντιδράσεις με πολλούς να την χαρακτηρίζουν... ρατσίστρια.

Συγκλονιστικό βίντεο από τη σύγκρουση των σκαφών στην Αίγινα

Ενα συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά την σύγκρουση που άφησε πίσω της τέσσερις νεκρούς στην Αίγινα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

O γερμανικός Τύπος σε Τσίπρα: Το Βερολίνο θεωρεί λήξαν το ζήτημα των επανορθώσεων

Την Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας έφερε εκ νέου στο προσκήνιο την διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου και σήμερα ο γερμανικός Τύπος σχολιάζει τις δηλώσεις του έλληνα Πρωθυπουργού.

ΕΚΑΣ: Τάζουν στα γίδια λαγούς με πετραχήλια και φταίνε οι τεχνικοί που δεν εφαρμόζονται

Για επιχείρηση παραπληροφόρησης, με στόχο τη δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και ανησυχίας στους συνταξιούχους κάνει λόγο το υπουργείο Εργασίας με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με το ΕΚΑΣ.

Ο Αλεξάντερ Πέιν κάνει διακοπές στην Ελλάδα -Βουτιές στο Αίγιο

Αλλος ένας οσκαρικός σταρ κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Αυτή το φορά ο λόγος για τον Αλεξάντερ Πέιν. Ο δύο φορές βραβευμένος με Οσκαρ σκηνοθέτης δεν επέλεξε κάποιον κοσμοπολίτικο προορισμό αλλά το Αίγιο, τόπο καταγωγής του ίδιου αλλά και της νεαρής, 27χρονης, συζύγου του.

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ! Χόρεψε με τα κλαρίνα στο Ζαγόρι ο υφυπουργός Εξωτερικών Γ. Αμανατίδης [vid]

Στο παραδοσιακό πανηγύρι στο μαρτυρικό χωριό των Ασπραγγέλων στο Ζαγόρι, βρέθηκε ανήμερα της Παναγίας ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης και δεν αρνήθηκε την πρόσκληση φίλων του απόδημων ζαγορισίων να μπει στο χορό και να χορέψει.

Ρεπόρτερ προκαλεί οργή δισεκατομμυριούχου στην Ιθάκη: «Θα σας πετάξω στη θάλασσα»

Επεισοδιακό ήταν το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού συνεργείου του βρετανικού SKYnews που ανακάλυψε στην Ιθάκη τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Σερ Φίλιπ Γκριν.

Τατσό κράζειΑΥΓΗ: Αν ο Δήμας είχε κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ο σούπερ ντούπερ αθλητής του γαλαξία

Επίθεση στην Αυγή με αφορμή το άρθρο της για τον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα εξαπολύει μέσω Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος, κάνοντας λόγο για μετάλλαξη σε φασιστική εφημερίδα.

Αλέκα Καμηλά: Χορεύει με μπικίνι και κάνει θραύση!

Ο σέξι χορός της!

Διακοπές στην Χαλκιδική κάνει η όμορφη Αλέκα Καμηλά και έχει βαλθεί να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Απίστευτο! Τάνκ πέφτει από γέφυρα σε ποτάμι! ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο βίντεο δείχνει άρμα μάχης στην Ταϊβάν να έχει πέσει απο γέφυρα σε ποτάμι. Στο μοιράιο περιστατικό τρεις στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους.

Το τάνκ τύπου CM11 επέστρεφε στο στρατόπεδο στην επαρχία Πινγκτούνγκ ύστερα από προγραμματισμένη άσκηση στα νότια της χώρας.

Πασίγνωστη ηθοποιός αναστάτωσε τη Βούλα με το κορμί της! ΦΩΤΟ

Μπορεί να μην είναι σε κάποιο νησί αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να απολαύσει τα μπάνια της!
Μπορεί να έκανε τις διακοπές της νωρίς φέτος το καλοκαίρι αλλά συνεχίζει τα μπάνια της και στην Αθήνα. Φυσικά εξακολουθεί να κλέβει τις εντυπώσεις με τις «καυτές» πόζες της και το μπικίνι της. Χαλαρή και ξεκούραστη η γνωστή ηθοποιός απόλαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα..

Reuters: «Πολλά νέα κέντρα φιλοξενίας» ετοιμάζει η ελληνική κυβέρνηση

Η Ελλάδα ετοιμάζει τη δημιουργία νέων μεταβατικών κέντρων φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην αμέσως προσεχή περίοδο, με στόχο την αποσυμφόρηση και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στα υφιστάμενα νησιωτικά κέντρα φιλοξενίας.

ΠΑΥΛΗ, Κ@ΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ! «Κρύψου γιατί σε ψάχνω»: Ο Πολάκης προειδοποιεί μέσω facebook τον άγνωστο που τον απειλεί

Αναφέρεται σε ένα «φασιστοειδές θρασύδειλο λαμόγιο» που στέλνει απειλητικά μηνύματα στη σύζυγό του, ενώ απειλεί και τον 88χρονο πεθερό του

Απειλές από αγνώστους υποστηρίζει ότι δέχεται ο Παύλος Πολάκης.

Κάννες: Πρόστιμα σε μουσουλμάνες που φορούσαν μπουρκίνι σε παραλία

Οι αποφάσεις των δήμων έχουν πυροδοτήσει έναν έντονο δημόσιο διάλογο με μουσουλμανικές οργανώσεις να τις χαρακτηρίζουν αντισυνταγματικές, διχαστικές και ισλαμοφοβικές

Φρίκη στη Γερμανία: Αφγανός βίασε 4χρονο προσφυγόπουλο

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η γερμανική κοινή γνώμη την έκβαση δίκης για το βιασμό 4χρονου προσφυγόπουλου από Αφγανό, μετά από καταγγελίες του Ιρακινού πατέρα του παιδιού.  

ΦΩΤΟ-Κολάζει η δημοσιογράφος του STAR! Κάνει βουτιές πριν το δελτίο ειδήσεων…

Δείτε τη φωτογραφία της στο instagram!

Μπορεί να έχει επιστρέψει στην Αθήνα μετά τις διακοπές της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο STAR και το απογευματινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει από τώρα τη θάλασσα.

ΒΙΝΤΕΟ-Το «στριπτίζ» Ουκρανής αθλήτριας πριν πέσει στην πισίνα

Η 24χρονη Άννα Βολόσινα έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την ομορφιά της

Η Άννα Βολόσινα απο την Ουκρανία είναι μια από τις αθλήτριες που έχουν ξεχωρίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο για τη φυσική της ομορφιά.

Ενα υπέροχο τηλεγράφημα του ΑΠΕ για τον Αλέξη μας

Κάνοντας τολμηρά βήματα μπροστά στην ποιότητα και στο ύφος της πολιτικής δημοσιογραφίας, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων κάλυψε την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αρτα, δείχνοντας μας και τον ψυχολογικό κόσμο του Αλέξη Τσίπρα

Βίντεο: Τους έκαναν τσακωτούς να κάνουν σ@ξ στην ταράτσα

Αν και επέλεξαν το συγκεκριμένο χώρο για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, η προσπάθειά τους δεν στέφθηκε από επιτυχία

Ούτε στην ταράτσα του σπιτιού μας δεν βρίσκουμε την ησυχία μας.

ΦΩΤΟ-Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο γνωστής παρουσιάστριας!

Σοκαρισμένη (λέμε τώρα) η ίδια και η οικογένειά της! «Δεν ήξερε ότι κάποιος την βιντεοσκοπούσε»... και καλά.

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε δημοσιεύει ένα άρθρο για την Helen Skelton, την παρουσιάστρια που κάνει… θραύση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

ΦΩΤΟ-Ευτυχώς που ο Ελληναράς γλίτωσε το 5ευρω του Άδωνι στα νοσοκομεία

ΟΚ τώρα θα πληρώνουν όλοι οι συνταξιούχοι 6% εισφορά για τα νοσοκομεία ακόμα κι αν δεν τα χρησιμοποιούν αλλά δε γ@μιέται... Δεν υπάρχει πιο έξυπνος λαός απ' τον Ελληναρά:

Πόσο κοστίζει ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο;

Όνειρο του κάθε αθλητή που ταξίδεψε στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ένα μετάλλιο στο στήθος.

Όμως, ποιος εμπνεύστηκε το σχέδιο του υπερπολύτιμου ολυμπιακού τροπαίου; Πώς κατασκευάστηκε και πόσο κοστίζει;

Η νικημένη δημοκρατία

Γιατρομανωλάκης Γιώργης

«Η δημοκρατία γεννήθηκε νικημένη, έζησε ανάστατη και πέθανε κατεστραμμένη». Με αυτόν τον τρόπο ο γερμανοαμερικανός ιστορικός Peter Gay περιέγραψε την πορεία της λεγόμενης «Δημοκρατίας της Βαϊμάρης» από το 1918 ως το 1933 όταν, τελικά, ο Χίτλερ κατέλαβε την εξουσία. Θα μπορούσε κάποιος να ισχυρισθεί ότι η πορεία της ελληνικής δημοκρατίας από την πτώση της απριλιανής δικτατορίας ως σήμερα φέρει πάνω της παρόμοια, δυσοίωνα σημάδια;

Γελούσαν λίγο πριν πεθάνουν! Φωτογραφίες ανθρώπων σε πεδία μαχών που σοκάρουν

Βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον θάνατο σε πεδίο μάχης ή απέναντι σε εκτελεστικό απόσπασμα. Λίγα δευτερόλεπτα τους χώριζαν από το θάνατό τους. Η αντίδρασή τους ξενίζει . Χαμογελούν σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει το τέλος της ζωής τους.

Γελοίο Tweet από καραγκιόζη καραμανλικό βουλευτή

Αιχμές ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ αφήνει με ανάρτηση του στο Twitter ο γελοίος Γιώργος Βλάχος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του άλλου γελοίου Ανδρέα Γεωργίου στους Financial Times.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΒΓΑΛΤΕ ΛΙΣΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΑΡΕΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ! Η ΑΥΓΗ κατηγορεί τον Πύρρο Δήμα για ντόπινγκ

«Τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;» ανέφερε σε άρθρο του δημοσιογράφος της εφημερίδας - «Η εν λόγω κρίση αποσκοπεί στην απρόκλητη υποτίμηση και προσβολή μου, καθώς με στοχοποιεί, αναφέροντάς με ονομαστικά» η απάντηση του Ολυμπιονίκη

«Αλωνίζουν» οι Τούρκοι ενώ Καμμένος-Κοτζιάς είναι διακοπές

Αίσθηση και αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η σιωπή που έχει τηρήσει το υπουργείο Εξωτερικών από το μεσημέρι της Τρίτης όταν το αντίστοιχο Τουρκικό εξέδωσε μια πολύ σκληρή ανακοίνωση για όσα είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον Δεκαπενταυγουστο στην Παναγία Σουμελά.

«Μπετόν αρμέ» η Νέα Δημοκρατία – Το ισχυρό όπλο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Άδικα παλεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενοι στον Κααμανλή,
να δημιουργήσουν εσωτερικά ζητήματα στη Νέα Δημοκρατία ή τουλάχιστον την αίσθηση στον κόσμο πως υπάρχουν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ένα μεγάλο όπλο το οποίο τον έχει κάνει ισχυρότερο.

ΒΙΝΤΕΟ-Δικαστήρια Πειραιά -Συγγενείς των θυμάτων επιτέθηκαν στο χειριστή του ταχυπλόου

Στις 10:35 πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων Πειραιά ο 77χρονος χειριστής του ταχυπλόου που σκόρπισε το θάνατο έξω από την Αίγινα στο στενόπ Πέρδικας-Μονής.

Ενταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια καθώς συγγενείς των θυμάτων περίμεναν τον 77χρονο.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ποστάρει από τις διακοπές της [εικόνες]

Στα Χανιά, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πέρασε τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου ο αρχηγός της ΝΔ, παρέα με την οικογένειά του.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο πιο θλιμμένος αθλητής των Ολυμπιακών: Πήρε το χρυσό αλλά δεν έσκασε χαμόγελο -Ο απίστευτος λόγος

Μπορεί να είναι ο τρίτος αθλητής στην ιστορία της χώρας του που παίρνει Χρυσό μετάλλιο, αλλά ο Βορειοκορεάτης Ρι Σε-Γκβανγκ πήρε τον τίτλο του πιο λυπημένου Ολυμπιονίκη που έχουμε δει ποτέ.

Brexit το 2017, το 2019 ή μήπως καθόλου; Γιατί μπορεί να μην γίνει ποτέ

Η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας καθυστερεί την αποχώρηση από την ΕΕ και κάποιοι πιστεύουν ότι περιμένει τις εκλογές στη Γαλλία, τη Γερμανία ή και την ίδια τη Βρετανία.

Νέο κρούσμα ντόπινγκ στη Ρωσία - Αφαίρεσαν χρυσό μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για την Ρωσία. Θετικό σε αναβολικές ουσίες βρέθηκε και το δεύτερο δείγμα της Γιούλια Τσερμοτσάνκαγια, η οποία είχε οδηγήσει τη χώρα της στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην σκυταλοδρομία 4x100 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ... ΤΙ ΠΕΙΜΕΝΕΙΣ; Πήρε το χρυσό στην ποδηλασία χωρίς την... σέλα - Υπερπροσπάθεια της Βόγκελ

Μια στιγμή, η οποία αποδεικνύει πως η θέληση πολλές φορές υπερκαλύπτει τις αντιξοότητες ήρθε να λάμψει στον τελικό της ποδηλασίας πίστας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Η χειρότερη κατάδυση - Πήρε το απόλυτο μηδέν ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου [βίντεο]

Στο Λονδίνο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο πραγματοποιώντας μια εξαιρετική προσπάθεια στο αγώνισμα των 3 μέτρων στις καταδύσεις αλλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, πήρε το απόλυτο μηδέν!

Ο γερμανός αντικαγκελάριος κάνει κ@λοδάχτυλο σε νεοναζί (video)

Με το να δείξει το μεσαίο του δάχτυλο απάντησε ο γερμανός αντικαγκελάριος, και επικεφαλής του SPD, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ στις προκλήσεις ακροδεξιών διαδηλωτών στην Κάτω Σαξονία. Οι νεοναζί φώναζαν στο Γκάμπριελ ότι «είναι προδότης».

ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Τον Σεπτέμβριο ο δεύτερος γύρος μείωσης των επικουρικών με «μαχαίρι» έως 38%

Νέο σοκ από τον Οκτώβριο όταν θα αφαιρεθούν και τα αναδρομικά καθώς οι μειώσεις ξεκινούν από τις συντάξεις Ιουνίου

Έως και 38% θα δουν μειωμένες τον Σεπτέμβριο τις επικουρικές τους συντάξεις λόγω του δεύτερου κύματος επανυπολογισμού πάνω από 800.000 συνταξιούχοι.

Γερμανία: Φωλιά ισλαμιστών η Τουρκία – Έκθεση των μυστικών υπηρεσιών

Ως «πλατφόρμα δράσης» για ισλαμιστές περιγράφει την Τουρκία η γερμανική κυβέρνηση σε απόρρητο έγγραφό της και επισημαίνει ότι η Άγκυρα στηρίζει ενεργά ισλαμιστικές και τρομοκρατικές οργανώσεις.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ: ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; Αυτομόλησε ο πρέσβης της Β. Κορέας στο Λονδίνο

Διπλωμάτης από την πρεσβεία της Βορείου Κορέας στη Βρετανία «αυτομόλησε σε τρίτη χώρα», αναφέρει σε δημοσίευμα του το BBC.

Κώστας Δουβαλίδης: Εκτός τελικού - Προκρίθηκε Κύπριος αθλητής

Ο Κώστας Δουβαλίδης έμεινε εκτός του τελικού των 110 μ. με εμπόδια. Κατετάγη 5ος στην 3η ημιτελική σειρά με 13.47.

Στον τελικό προκρίθηκε όμως ο Κύπριος Μίλαν Τραϊκοβιτς που τερμάτισε 2ος στην ίδια σειρά με 13.31 (ρεκόρ Κύπρου), ενώ νκητής ήταν ο Γάλλος Ντιμιτρι Μπασκού με 13.23.

Σημαιοφόρος της Ελλάδας ο Πετρούνιας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Μετά την μεγάλη του επιτυχία με το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες του Ρίο

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της γυμναστικής στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, θα μεταφέρει την ελληνική σημαία την Κυριακή, στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο του Ρίο.

«Χρυσός» συμβιβασμός για Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ

Σε έναν «χρυσό» συμβιβασμό που αγγίζει τα επτά εκατομμύρια δολάρια έληξε η δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ.

Ετοιμάζουν... "θερμή" υποδοχή του Πολάκη στην Πρέβεζα - Στα "κάγκελα" οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας έχει προγραμματίσει για το προσεχές διάστημα ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Μυτιλήνη: Λάθρο επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Στους αστυνομικούς που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν τυπικό έλεγχο επιτέθηκε νεαρός Αφγανός αφού τους εξύβρισε και τους απείλησε, στο hot spot της Μόριας.