01 Αυγούστου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Μην πιστεύετε τίποτα! Τα 'χει διαψεύσει ο Νεφελούδης πριν ένα μήνα

"Δεν θα μειωθούν οι επικουρικές" είχε πει ο γίγαντας σε ένα ντελίριο αλήθειας... και μειώθηκαν τον Αύγουστο!

Επειδή όμως οι σΥΡΙΖΑίοι λένε πάντα αλήθειες είναι προφανές πως ο τεράστιος μιλούσε για...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ! 33χρονος αποπλάνησε 73χρονη στο Αιτωλικό - Πήγε στις ερημιές με τη μηχανή και προσπάθησε να τη βιάσει

Για απόπειρα βιασμού και ληστεία σε βάρος 73χρονης κατηγορείται 33χρονος ο οποίος συνελήφθη στο Αιτωλικό.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 73χρονη είχε πάει σήμερα το πρωί στον σταθμό του ΚΤΕΛ στο Αιτωλικό, προκειμένου να την παραλάβει συγγενικό της πρόσωπο, τα χαρακτηριστικά του οποίου όμως δεν γνώριζε.

ΛΕΙΠΕΙ Η ΖΩΗ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΦΟΡΕΙΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ! Θα κλάψετε για το λόγο που ο Ψυχάρης δηλώνει αδυναμία να παραστεί στην Εξεταστική

Αν δεν μπορεί να μιλήσει μπορεί να τα ζωγραφίσει... ας ζωγραφίσει μια γάτα Ιμαλαΐων

Αδυναμία να παραστεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, στις 3 Αυγούστου, δηλώνει ο Σταύρος Ψυχάρης, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, Σωκράτη Φάμελλο.

Η γέφυρα Ορεσουντ: Το θαύμα της μηχανικής από ψηλά [βίντεο]

Η γέφυρα Ορεσουντ συνδέει την Κοπεγχάγη στην Δανία, με την πόλη Μάλμε στη Σουηδία.

Η γέφυρα άρχισε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2000, έχει μήκος οκτώ χιλιόμετρα και καταλήγει σε ένα τεχνητό νησί, όπου μετατρέπεται σε τούνελ μήκους τεσσάρων χιλιομέτρων.

Τούρκος βουλευτής: Πράκτορας της CIA ήταν στο ελικόπτερο με τους στρατιωτικούς που πήγαν στην Ελλάδα

Ενας Τούρκος βουλευτής, του κυβερνώντος κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν, ισχυρίστηκε ότι στο ελικόπτερο με τους στρατιωτικούς που ήρθαν στην Ελλάδα επέβαινε και πράκτορας της CIA.

Φίλης: Τώρα εγώ κι ο Τσίπρας κάνουμε διακοπές, τον Σεπτέμβριο η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία

Η συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως στη Βουλή θα γίνει τον Σεπτέμβριο, και θα είναι ο «αγιασμός της Βουλής», ανέφερε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου «για την ελληνόγλωσση και τη διαπολιτισμική εκπαίδευση», ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

ΝΔ για Πολάκη: Ο Τσίπρας τι λέει για τον φασιστάκο;

Η παρέμβαση του κ. Πολάκη ο οποίος επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη που τόλμησε και έβγαλε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της απόφασής του και της ΕΛΑΣ που εφάρμοσε την απόφαση του δικαστηρίου συλλαμβάνοντας τον Διοικητή και τον υποδιοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της:

Κουμουτσάκος: Ρε καταδικάζετε τις πράξεις βεβήλωσης, ναι ή όχι;

Με νέα δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την έφοδο αντιεξουσιαστών στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Τεχνικοί κατά Μανώλη Καψή: Λειτουργείς σαν εκπρόσωπος των μετόχων του MEGA

Μία σκληρή ανακοίνωση για τον διευθυντή ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, Μανώλη Καψή, επιφύλαξε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ), με αφορμή την εμφάνισή του στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Βίντεο: Ζώα ισλαμιστές χορεύουν πάνω στους νεκρούς Ρώσους στρατιώτες

Η σκληρή εικόνα των ανταρτών που σέρνουν στην έρημο το πτώμα ενός Ρώσου στρατιώτη ωχριά μπροστά στις εικόνες που δείχνει το βίντεο που ανάρτησαν στο Facebook εξτρεμιστές ισλαμιστές. Το μίσος τους είναι τόσο μεγάλο, που όχι μόνο σέρνουν τα πτώματα των Ρώσων στρατιωτών και πιλότων του ελικοπτέρου που κατέρριψαν στο Χαλέπι, αλλά κάποιοι άρχισαν να χορεύουν και να χοροπηδούν πάνω τους, τραβώντας βίντεο με το αποτρόπαιο αυτό θέαμα, το οποίο ανάρτησαν στα social media για να το παρακολουθήσει ολόκληρος ο πλανήτης.

Οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί της συζύγου του Κυριάκου

Είναι γνωστό πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, αγαπά πολύ τη γυμναστική και συνήθως κάνει pilates και yoga. Όλη αυτή η προπόνηση έχει φέρει αποτελέσματα στην σύζυγο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη κι έχει ένα όμορφο και καλλίγραμμο σώμα.

ΝΔ: Εκκωφαντική η σιωπή Τσίπρα για τις επιθέσεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Για εκκωφαντική σιωπή μπροστά στις επιθέσεις σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και στην εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρας η ΝΔ.

Παιδαγωγοί κακοποιούσαν μωρά παιδιά - Τα πετούσαν στα κρεβάτια τους και τους δάγκωναν τα αυτιά [vid]

Ο ιδιοκτήτης και οι υπεύθυνοι παιδαγωγοί ενός ιδιωτικού παιδικού σταθμού, συνελήφθησαν σήμερα στο Μιλάνο, με την κατηγορία σοβαρών κακοποιήσεων σε βάρος δώδεκα μικρών παιδιών.

Η Βασίλισσα των... Κούγκαρ: Έχει κάνει σχέση με πάνω από 250 νεότερους άνδρες

Τον τίτλο της «Βασίλισσας των Κούγκαρ» διεκδικεί επάξια η 52χρονη επιχειρηματίας Juney Smith από το Σεντ Όλμπανς της Βρετανίας, η οποία ισχυρίζεται ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει συνάψει ερωτικό δεσμό περισσότερους από 250 νεότερους άνδρες, από τότε που πάτησε τα 30.

Το κυβερνητικό μπάχαλο αποκάλυψε ερώτηση Άδωνι για την εκπόρνευση παιδιών στο Ελληνικό

Δύο κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το τι ακριβώς γίνεται στον καταυλισμό-γκέτο του Ελληνικού
Δύο αλληλοαναιρούμενες απαντήσεις έλαβε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης σε ερώτηση που απηύθυνε προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα και στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, σχετικά με τις καταγγελίες του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη για εκπόρνευση ανηλίκων μεταναστών στον καταυλισμό - γκέτο του Ελληνικού.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι κορυφαίοι Έλληνες σε Ολυμπιακά μετάλλια

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη τους για τη μεγάλη διάκριση στη γιορτή του αθλητισμού και να... φτάσουν τους θρύλους του παρελθόντος. Ποιοι είναι όμως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που έχουν κατακτήσει περισσότερα από ένα μετάλλια;

Απίστευτο βίντεο: Κι όμως έζησε μετά από αυτό το ατύχημα!

Ένα ασύλληπτο ατύχημα καταγράφηκε από κάμερα παρακολούθησης, από το οποίο, ως εκ θαύματος, ο οδηγός βγήκε, τραυματισμένος μεν, αλλά ζωντανός

Ένας άνθρωπος Φλόριντα επέζησε ως εκ θαύματος από ένα φρικτό αυτοκινητιστικό ατύχημα, αφού το αυτοκίνητό του αναποδογύρισε αμέτρητες φορές.

Αναλαμβάνει πρόεδρος η Τασία

Ανασχηματισμός για την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής με τη θέση του προέδρου να αναλαμβάνει η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ενώ η ΝΔ δεν θα εκπροσωπείται από τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Συνελήφθη ο πιλότος του αφεντικού της F1 για την απαγωγή της πεθεράς του

Ο πιλότος του Μπέρνι Έκλεστοουν συνελήφθη σήμερα από τις βραζιλιάνικες αρχές ως ο «εγκέφαλος» της απαγωγής της πεθεράς του Βρετανού μεγαλοεπιχειρηματία, σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα.

Αυτή είναι η 18χρονη για την οποία μαχαιρώθηκαν 4 βλαμμένα - Χαροπαλεύει 15χρονος

Δυο νεαροί Αλβανοί φέρεται να «κοίταξαν» την 18χρονη κοπέλα γεγονός που εξαγρίωσε τον αδελφό της και έναν φίλο του με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο καυγάς 

Μια τυχαία συνάντηση τα ξημερώματα της Κυριακής παραλίγο να αποβεί μοιραία για τέσσερις νεαρούς και έναν ανήλικο, στην Κλειτορία Καλαβρύτων.

Είκοσι σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες που (μάλλον) δεν έχεις ξαναδεί

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, λέει ο λαός. Πολλές φορές όμως, όταν πρόκειται για μια εικόνα που αποτυπώνει μια ταραγμένη πολιτική περίοδο ή πρόσωπα τα οποία προκαλούν δέος με τη δύναμη και την αποφασιστικότητά τους, χίλιες λέξεις ίσως να μην επαρκούν για να εκφράσουν τα συναισθήματα που γεννά η θέα τους.

Χαμός με τις selfies της Μαρίνας Πατούλη στην Κεφαλονιά!

Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μακριά από την Αθήνα περνούν ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του Μαρίνα και φρόντισαν να ενημερώσουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις τους. Το ζευγάρι μετά τη Χαλκιδική και τη Μύκονο, βρέθηκαν στα Επτάνησα και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα της Κεφαλονιάς.

Διαδηλωτές στο Ρίο έκλεψαν τη δάδα με την Ολυμπιακή φλόγα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι διαδηλώσεις στη Βραζιλία συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα μόλις λίγες ημέρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Την Τετάρτη το βράδυ, οργισμένοι κυβερνητικοί υπάλληλοι διαδήλωσαν στους δρόμους της Ανγκρα ντος Ρέις, κοντά στο Ρίο και ήρθαν μάλιστα αντιμέτωποι με την λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής δάδας!

Οι Κινέζοι της Cosco δεν κατέθεσαν προσφορά για το Θριάσιο Πεδίο

Με προσφορές από την κοινοπραξία ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ και την Goldair θα προχωρήσει ο διαγωνισμός

Με μία προσφορά που υποβλήθηκε από την κοινοπραξία ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ και την Goldair θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για το Θριάσιο Πεδίο, δίνοντας αίσιο τέλος στα σενάρια καταστροφολογίας που έκαναν λόγο για νέο ναυάγιο του διαγωνισμού.

ΒΙΝΤΕΟ-Χάος στη Βραζιλία: Συμμορίες επαναστάτησαν και καίνε την πόλη Νατάλ

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας εξουσιοδότησε την αποστολή 1.200 στρατιωτών στο Νατάλ, την πρωτεύουσα του Rio Grande do Norte, για να καταστείλουν εξεγέρσεις συμμοριών, που διανύουν την τρίτη ημέρα τους. Η αναταραχή έφτασε στο ζενίθ όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να μπλοκάρει την κάλυψη κινητών τηλεφώνων σε μια τοπική φυλακή.

Τα 15 προαπαιτούμενα που θα κρίνουν την εκταμίευση της δόσης

Η μίνι αξιολόγηση του Σεπτεμβρίου αναγκάζει την κυβέρνηση να επισπεύσει το κλείσιμο κρίσιμων ζητημάτων που θα επιτρέψουν την αποδέσμευση της επόμενης δόσης των 2,8 δισ. ευρώ στα τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη.

Κουίζ: Εσείς μπορείτε να βρείτε τη γάτα που έχει τρελάνει το Διαδίκτυο;

«Μπερδεύεται» ιδανικά στο περιβάλλον - Μετά τα πάντα και τους σκύλους μία νέα σπαζοκεφαλιά ήρθε να αναστατώσει το διαδικτυακό κόσμο

Μετά τα πάντα, τους σκύλους, τους χιονάνθρωπους, μία ακόμα σπαζοκεφαλιά έχει τρελάνει τους χρήστες του Διαδικτύου.

Δείτε εικόνα: Ο Ζλάταν «σπάει» ρεκόρ ακόμα και στο ψάρεμα!

Αφού πρώτα έσπασε τα ρεκόρ στα εργομετρικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μερικές ώρες μετά το «κλείσιμο» της μεταγραφής, σκόραρε με γυριστό, στα πρώτα τρία λεπτά της πρώτης του εμφάνισης και τώρα έκανε νέο προσωπικό ρεκόρ στο ψάρεμα

ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΕΠΕΣΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! «Καρφιά» της Ιεράς Συνόδου για υπουργούς που δεν καταδίκασαν την εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης


Όταν ο Ιερώνυμος ή άλλοι τους έγλυφαν δεν τα ήξεραν;

Ανακοίνωση εναντίον των αντιεξουσιαστών που εισέβαλαν το πρωί της Κυριακής στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Μόνο στην Αθήνα 21 κτίρια τελούν υπό κατάληψη - Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Καμίνης

Τα θέματα της ασφάλειας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν στο δημαρχείο της Αθήνας ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Σε δίκη για κακούργημα ο Γεωργίου για φούσκωμα του ελλείμματος του 2009-Αναιρέθηκε εν μέρει το απαλλακτικό βούλευμα

Δεκτή έκανε το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου την αναίρεση που είχε ασκήσει η Ξένη Δημητρίου ως αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητώντας την παραπομπή του πρώην πρόεδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) Ανδρέα Γεωργίου προκείμενου να δικαστεί ενώπιον Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης.

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με πολυτελείς λιμουζίνες στη Μύκονο

Ήταν απόγευμα, όταν οι ελεγκτές της ΓΓΔΕ που βρίσκονταν ήδη στο νησί της Μυκόνου, έπεσαν πάνω σε... φλέβα χρυσού περιδιαβαίνοντας την κεντρική πλατεία του νησιού.

Πληρωμένη απάντηση Γερμανίας σε Τουρκία: "Απλά πήγαμε για τσάι"

«Καθημερινή ομαλότητα», χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ την ενέργεια του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών να καλέσει σήμερα για συνομιλίες τον Γερμανό επιτετραμμένο στην 'Αγκυρα.

Αθώοι οι 26 συλληφθέντες για τη διαμαρτυρία στη Μητροπόλη

Αθώοι για το αδίκημα της υβριστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια θρησκευτικής λατρείας κρίθηκαν οι 26 συλληφθέντες που εισέβαλαν χθες το πρωί στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης διακόπτοντας την κυριακάτικη θεία λειτουργία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την εκκένωση των καταλήψεων που έλαβαν χώρα στην πόλη.

Το Ισλαμικό Κράτος βάζει στο στόχαστρο τον Πάπα Φραγκίσκο και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία

Ο ISIS προειδοποιεί Χριστιανούς και Εβραίους με νέες επιθέσεις και προβλέπει το τέλος του Χριστιανισμού, μετά από τα πρόσφατα «χτυπήματα».

Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις απ'τα "παιδιά του" -Μιλούν για μαφιόζικα χτυπήματα

«Το χθεσινοβραδινό μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά ενέργεια προβοκατόρικη, η οποία προσομοιάζει με πρακτικές τραμπούκων και παρακρατικών», αναφέρει η Κουμουνδούρου για τις επιθέσεις σε γραφεία Οργανώσεων Μελών του κόμματος.

Ποιον «βολεύουν» στο Κανάλι της Βουλής;

Άλλος ένας ημέτερος, τοποθετείται σε θέση κλειδί και με προκλητικά υψηλή αμοιβή.

Συνταξιούχος της ΕΡΤ, όπως μαθαίνουμε είναι έτοιμος να γράψει νέες σελίδες λαμπρής δόξης στο διαχρονικά αμαρτωλό κανάλι της Βουλής, αφού προορίζεται για κεντρική διευθυντική θέση.

Οι γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ -Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα [εικόνες]

Ο δρόμος για τον Λευκό Οίκο δεν έχει στρωθεί με ροδοπέταλα τόσο για τον Ντόναλντ Τραμπ όσο και για τη σύζυγό του Μελάνια η οποία μετά την σφοδρή επίθεση που δέχθηκε επειδή αντέγραψε το λόγο της Μισέλ Ομπάμα για το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, πλέον, καλείται από μερικούς να «απολογηθεί» για μία σειρά από γυμνές φωτογραφίες που μόλις χθες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Βreak dance με... κλαρίνο σε πανηγύρι στην Αρκαδία - ΒΙΝΤΕΟ

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από πανηγύρι της Αρκαδίας. Πρωταγωνιστής ένας νεαρός ο οποίος τράβηξε την προσοχή των θαμώνων του πανηγυριού όταν άρχισε να χορεύει break dance υπό τους ήχους του… κλαρίνου.

Ποια μάρκα αυτοκινήτων «γκουγκλάρει» περισσότερο κάθε χώρα;

Η Google δίνει τον δικό της παγκόσμιο χάρτη της αυτοκινητοβιομηχανίας, σύμφωνα με τις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου.

Ο παγκόσμιος χάρτης της Google για την αυτοκινητοβιομηχανία δείχνει τις τάσεις της αγοράς σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Σύμφωνα με τις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου, μπορεί κανείς να καταλάβει ποια μάρκα πουλάει περισσότερο ή έχει την μεγαλύτερη δυναμική ανάπτυξης.

Βίντεο: Απίστευτα πράγματα στις εξέδρες από τους οπαδούς της Ατλέτικο Νασιονάλ

Οι οπαδοί της Ατλέτικο Νασιονάλ στο ματς με την Ιντεπετιέντε ντε Βάλε, άναψαν χιλιάδες καπνογόνα και έφτιαξαν κορεό σε όλο το γήπεδο, δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα

ΒΙΝΤΕΟ-Ήρωας ο Ζαχαριάδης: Λέγαμε και καμιά μαλ@κία παραπάνω


Τα παραδέχονται σαν να μη συμβαίνει τίποτα

Ζαχαριάδης:

Αυτό είναι το γκ@μενάκι του Μανώλη Καψή για το οποίο χώρισε

Για τα μάτια της παράτησε την οικογένεια του!

Προχθές σας ενημερώσαμε πως η Αμέλια Αναστασάκη και ο Κώστας Αποστολάκης ετοιμάζονται να βαφτίσουν την κόρη τους. Σήμερα, θα μάθετε πως η ξανθιά δημοσιογράφος είναι η πέτρα του σκανδάλου για το 30ετή γάμο του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή με την σύζυγο του Σοφία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την παιδεία

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την παιδεία ζήτησε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με αίτημα που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλης.

Η Μεγάλη Βρετανία δεν ξέρει τι θέλει -Οχι νωρίτερα από το 2018 οι διαδικασίες για το Brexit

ΕΕ και Μ. Βρετανία δείχνουν ανέτοιμες για τα νέα δεδομένα που φέρνει η επιλογή του λαού της Βρετανίας για Brexit.

Πέντε εβδομάδες μετά το βρετανικό δημοψήφισμα η προσγείωση στην πραγματικότητα και τον ρεαλισμό αποδεικνύει ότι οι διαπραγματεύσεις για το νέο στάτους της Μ. Βρετανίας σε σχέση με την ΕΕ ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία και των δύο πλευρών με εντελώς απρόβλεπτη κατάληξη.

Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Λεβέντη...

Και... ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι, ένα παλιό επιπόλαιο φλερτάκι, πήρε ν' ανθίζει ως έρωτας! Που διόλου δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση...

Ο Αλέξης Τσίπρας, με το που μπήκε ο γραφικός Βασίλης Λεβέντης και η παρέα του στην Βουλή πέρσι τον Σεπτέμβρη, έδειξε μια αξιοπρόσεκτη συμπάθεια για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων.

«Το σ@ξ με τον Μέσι ήταν σαν να κάνεις έρωτα με πτώμα…» (photos)

Για την εμπειρία που είχε με τον Λιονέλ Μέσι στο κρεβάτι μίλησε η Χοάνα Γκονσάλες, σε τηλεοπτική εκπομπή του Περού. Το μοντέλο από την Αργεντινή δήλωσε απογοητευμένη από τις ικανότητες του 29χρονου επιθετικού στον σεξουαλικό τομέα, όταν είχαν περάσει μαζί ένα βράδυ πριν από πέντε χρόνια.

Πόσο κόστισε στη ΝΔ η ανακαίνιση των γραφείων;

1 εκατ. ευρώ περίπου στοίχισε η ανακαίνιση των νέων γραφείων της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο απέναντι ουσιαστικά από τη λαχαναγορά. Η μετακόμιση θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 18 Αυγούστου, ενώ πλέον το ενοίκιο θα είναι περίπου 10.000 ευρώ τον μήνα, όταν η Συγγρού την πρώτη περίοδο κόστιζε 90.000 ευρώ.

New Idea: Στην αγκαλιά του πρίγκιπα Χάρι βρίσκει παρηγοριά η Αθηνά Ωνάση!

Παρηγοριά στον στενό της φίλο πρίγκιπα Χάρι φαίνεται να βρίσκει η Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό της από τον Βραζιλιάνο πρώην σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Βαγγέλης Περρής: Απίστευτο σχόλιο για την Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου!

Δεν φαντάζεστε τι έγραψε στη στήλη του.

Ένα απίθανο σχόλιο για την Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου έκανε ο Βαγγέλης Περρής μέσα από την στήλη του “autocue” στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

ΕΓΓΡΑΦΑ! Παραμένει στο νόμο Κατσέλη το λαμόγιο ΣΥΡΙΖΑ και αντί για δόση 1500€ πληρώνει 600€

Δηλώνει σαν έξοδα και τις δωρεάν παροχές που έχει σαν βουλευτής (μετακινήσεις πχ.)-Το 2016 θα έχει εισοδήματα 95.000€ και δηλώνει οικογενειακά έξοδα 5.000€ το μήνα!
Είχε ενταχθεί στο νόμο πριν εκλεγεί βουλευτής- Εξακολουθεί όμως να ζητά προστασία, επικαλούμενος συνθήκες πενίας και αφού εξελέγη βουλευτής και το εισοδημά του τριπλαστιάστηκε - 1.500€ θα έπρεπε να καταβάλει κανονικά στην Τράπεζα για τη δόση, ενω θα πληρώνει 600€- Τι υποστηρίζει ο ίδιος στην ανακοίνωση του και η ανταπάντηση του ΘΕΜΑΤΟΣ