24 Ιουλίου 2016

ΦΩΤΟ-Οι δύο βουλευτίνες που έκλεψαν την παράσταση στο προεδρικό, όσο κι αν προσπάθησε η πρησμένη απ'τα μπότοξ ΣΥΡΙΖΑία

Στον Κήπο του προεδρικού μεγάρου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση εορτασμού της 42ης επετείου από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στους πολιτικούς που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και έκλεψαν την παράσταση είναι και δύο από τις ομορφότερες κυρίες του ελληνικού κοινοβουλίου.

Βρέθηκε λογαριασμός – μαμούθ του Μάκαρου

Τραπεζική κατάθεση – μαμούθ που ανήκε στον Μάκη Ψωμιάδη ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα, βρέθηκε σε τράπεζα των Σκοπίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο εφιάλτης της μητέρας του Μπεν Νίνταμ: "Είναι ζωντανός και με απορρίπτει"

Με το μαρτύριο να κρατά χρόνια για τη μητέρα του Μπεν Νίνταμ που εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια, η μητέρα του Kerry αποκαλύπτει τον τρομακτικό επαναλαμβανόμενο εφιάλτη που βλέπει.

Η στιγμή της φονικής επίθεσης σε μπαρ του Οχάιο - ΒΙΝΤΕΟ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία του Οχάιο για τον εντοπισμό των δραστών της αιματηρής επίθεσης σε μπαρ της περιοχής.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ-Στουτγκάρδη: Σύρος "πρόσφυγας" μαχαιρώνει γυναίκα με χατζάρα

Αξιόπιστα στοιχεία για περιπτώσεις βασανισμών, ξυλοδαρμών ακόμη και βιασμών με γκλομπς, κρατούμενων στην Τουρκία, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συγκεντρώσει η Διεθνής Αμνηστία.

Ανέβηκε κατηγορία η Εθνική Νέων: Κέρδισε 73-67 την Κροατία

Οι Κροάτες βρέθηκαν να προηγούνται με 15 πόντους, αλλά με τους Βασίλη Τολιόπουλο (17π. 4ασ.) και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (16π., 10ρ.) να κάνουν «όργια», άλλαξε η κατάσταση

Reuters: Συμφωνία εξαγοράς της Yahoo αντί 4,8 δισ. δολαρίων -Από τη Verizon Communications

Συμφωνία εξαγοράς της Yahoo έναντι 4,8 δισ. δολαρίων αναμένεται να ανακοινώσει αύριο η Verizon Communications Inc.

ΗΡΩΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ! Τρία χρόνια χωρίς άδεια ο γιατρός στην Κάσο- Παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου

Την παρέμβαση του υπουργείου Υγείας, για να μπορέσει να πάρει κανονική άδεια ο γιατρός που υπηρετεί στο νησί της Κάσου, ζητά με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, αφού κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό να γίνει εδώ και τρία χρόνια.

Στην μπανανία τα κότερα είναι εκτός πτωχευτικού κώδικα

Αυτά σίγουρα μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν, αφού τα κότερα των χρεοκοπημένων επιχειρηματιών φαίνεται να… εξαιρούνται από τις πτωχευτικές διαδικασίες.

Στην περίπτωση του επιχειρηματία...

Χιλιάδες Τούρκοι με σημαίες και πανό με τον Ατατούρκ στην πλατεία Ταξίμ

Εντυπωσιακές φωτογραφίες -«Υπερασπιζόμαστε τον ρεπουμπλικανισμό και τη δημοκρατία», «Η κυριαρχία ανήκει στον λαό χωρίς όρους», «Οχι στο πραξικόπημα, ναι στη δημοκρατία», έγραφαν τα πλακάτ των διαδηλωτών

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ-Στουτγκάρδη: Σύρος "πρόσφυγας" μαχαιρώνει έγκυο με χατζάρα

- Μια έγκυος γυναίκα έπεσε νεκρή και δύο ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με ματσέτα στο Reutlingen, κοντά στη Στουτγάρδη
- Ο δράστης της αιματηρής επίθεσης είναι Σύρος πρόσφυγας και υπήρχε ήδη στα... ραντάρ της αστυνομίας από προηγούμενες επιθέσεις
- Είναι η τρίτη αιματηρή επίθεση στη χώρα μέσα σε μόλις μία εβδομάδα κι έρχεται μόλις δύο ημέρες μετά το μακελειό στο Μόναχο

ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ! Κατάκοπος ο Τσίπρας σκέφτεται που θα πάει διακοπές

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, περίμενε την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης -η οποία σε κάποια διαστήματα θύμισε λίγο εποχές... 2015- για να ξεκουραστεί, ωστόσο οι ραγδαίες εξελίξεις στην Τουρκία με την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του χάλασαν τα σχέδια.

Η καλλονή σύντροφος του Τούρκου καναλάρχη ξεφαντώνει στη Μύκονο! Βίντεο

Ο Acun Ilicali μπορεί ν' απασχόλησε τα ελληνικά media με την πρόθεσή του να αγοράσει ελληνικό κανάλι, αλλά στην Τουρκία απασχολεί πολύ και με την πολυτάραχη προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα με την τελευταία σύντροφο που έχει στο πλευρό του, Seyma Subasi και που μαζί της απέκτησε την τέταρτη κόρη του.

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας δεν θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τη χώρα στη νέα Μεταπολίτευση

Με ανακοίνωση απαντά η Ν.Δ στις πηγές Μαξίμου  που σχολίασαν δηκτικά τα περί λογοκλοπής για τον όρο «νέα μεταπολίτευση».

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Καθηγητής Νομικής έβαλε 3 συνεταίρους του στην Εθνική Σχολή Δικαστών


Το ΣτΕ όπου προσέφυγαν οι κλασικοί μαλ@κες που πήγαν με το σταυρό στο χέρι, τα βρήκε όλα καλαχαχαχα

Διάτρητος είναι ο τελευταίος εισαγωγικός διαγωνισμός στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών καθώς τόσο καθηγητής της Νομικής Σχολής, μέλος της εξεταστικής  επιτροπής, έβαλε πλάτη προκειμένου να εισαχθούν στην Σχολή δύο δικηγορινές και ένας δικηγόρος οι οποίοι ήταν μέλη των δικηγορικών εταιρειών του καθηγητή (δηλαδή συνέταιροι του), ενώ άλλο μέλος της επιτροπής «στήριξε» με κάθε τρόπο  παιδί  δικαστικού λειτουργού, το οποίο φυσικά και σήμερα είναι σπουδαστής της Σχολής.

Οι Ρώσοι πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες υπό προϋποθέσεις - Το θρίλερ συνεχίζεται!

-Η ΔΟΕ δεν απέκλεισε όλους τους αθλητές της Ρωσίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο
-Ωστόσο, η συμμετοχή τους θα κριθεί από τις ομοσπονδίες των αθλημάτων
-Οποιος Ρώσος έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Ρίο, ακόμη κι αν έχει εκτίσει την ποινή του
-Αναχώρησε για το Ρίο η ομάδα γυμναστικής των Ρώσων

Έγγραφο φωτιά για την πτήση MH370! Οι υποψίες στον πιλότο - Είχε κάνει προσομοίωση της διαδρομής αυτοκτονίας

Στον πιλότο της πτήσης MH370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών Zaharie Ahmad Shah στρέφονται οι υποψίες για τη συντριβή του μοιραίου αεροπλάνου.

Πάκης: Κατάθεση στεφάνου στην προτομή του δεξιού Σπύρου Μουστακλή που βασανίστηκε απ'τη χούντα

Στεφάνι στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή, ο οποίος βασανίστηκε σκληρά από τη χούντα των συνταγματαρχών, κατέθεσε στο πάρκο Ελευθερίας, ανήμερα της 42ης επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το πάρτι της στις Κάννες που είχε εξελιχθεί σε... ξυλοδαρμό [εικόνες]

20 χρόνια από το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και 50 από το θρυλικό πάρτι της στις Κάννες, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης ανοίγει το αρχείο του και δημοσιεύει στο ΒΗΜΑgazino σπάνιες φωτογραφίες της μεγάλης σταρ.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ; Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ! Από πού έμαθε η Ελλάδα για το πραξικόπημα στην Τουρκία;

Τα απόνερα του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τη γείτονα χώρα ωστόσο πολλά νέα ενδιαφέροντα πράγματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Δολοφόνησαν τον γέροντα για 100 ευρώ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας του ηλικιωμένου χθες αργά το βράδυ στο Πικέρμι.

Ντόρα: Η ΝΔ δεν θα επιτρέψει παιχνίδια στα θέματα του Συντάγματος

Ως μείζον πολιτικό ζήτημα για τα επόμενα χρόνια χαρακτηρίζει τη συνταγματική αναθεώρηση η Ντόρα Μπακογιάννη προειδοποιώντας ότι η ΝΔ δεν θα επιτρέψει παιχνίδια στα θέματα του Συντάγματος.

Μια νεκρή και δυο τραυματίες από επίθεση μουσάτου με χατζάρα κοντά στη Στουτγάρδη

Νέος συναγερμός σήμανε στη Γερμανία και συγκεκριμένα κοντά στη Στουτγάρδη.


Σύμφωνα με τον Independent μια γυναίκα έπεσε νεκρή και δύο ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν δέχτηκαν επίθεση από άνδρα με μαχαίρι.

Η Βουλγαρία καταγγέλλει παραβιάσεις από ρωσικά μαχητικά

Ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας, Νικολάι Νέντσεβ δήλωσε σήμερα ότι παρατηρήθηκε αύξηση στις παραβιάσεις του βουλγαρικού εναερίου χώρου από ρωσικά μαχητικά και μεταγωγικά αεροσκάφη κατά τον προηγούμενο μήνα.

Της κοντής ψ@λής της φταίν' οι τρίχες: Ραγδαία αύξηση του ευρωσκεπτικισμού στην Ελλάδα-Η Κίνα το νέο παραμύθι

- Μεγάλη αύξηση στα ποσοστά του ευρωσκεπτικισμού δείχνει νέα δημοσκόπηση
- Κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ελαφρώς υπέρ του ευρώ οι Έλληνες
- Τι γνώμη έχουν για μια Ελλάδα εκτός ευρωζώνης
- Τι θα ψήφιζαν σε ενδεχόμενο δημοψήφισμα για Grexit

"Κλαρινογαμπρός" με... δίπλωμα ο Μέσι! (ΦΩΤΟ)

Η γυναίκα του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο, έριξε το instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία με το νέο ξανθό λουκ του Αργεντινού σούπερ σταρ! Ναι, δεν διαβάσετε λάθος, ο Μέσι έβαψε ξανθό το μαλλί του.

O μακελάρης του Μονάχου σχεδίαζε την επίθεση για 1 χρόνο -Εγραψε μανιφέστο, έπαιρνε ψυχοφάρμακα

Για ένα χρόνο σχεδίαζε ο 18χρονος μακελάρης του Μονάχου την επίθεση που κόστισε τη ζωή σε εννέα ανθρώπους, ανάμεσά τους και έναν Ελληνα.

Ο Γερμανο-Ιρανός Αλί Νταβίντ Σονμπόλι, ο οποίος αυτοκτόνησε μετά από την επίθεση, αγόρασε το όπλο του μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις από τις γερμανικές αρχές, το μεσημέρι της Κυριακής.

ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΙΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΡΕ; Ναύπλιο: Βαφτίστηκε ο γιος του ήρωα πιλότου - Νονός ο Καμμένος - ΒΙΝΤΕΟ24.07.2016 | 14:11

Το όνομα του πατέρα του ήρωα Κωνσταντίνου Πανανά που έχασε τη ζωή του στο ατύχημα με το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού στην Κίναρο, πήρε σήμερα ο γιος του που γεννήθηκε λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν.

ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΠΕΛ! AFP: Λέσβος, το νησί που όλοι επαίνεσαν για την αντίδραση στο προσφυγικό, αλλά το πλήρωσε ο τουρισμός του

Οταν τα κύματα των προσφύγων άρχισαν να φτάνουν στη Λέσβο πέρυσι, οι κάτοικοι του νησιού έσπευσαν με κουβέρτες και ζεστό φαγητό, για να βοηθήσουν τους χιλιάδες πρόσφυγες.

Οταν ο Τραμπ έλεγε ότι έχει σχέση με την Κάρλα Μπρούνι-Πώς αποκαλύφθηκε το ψέμα του

Σε μία σειρά αποκαλύψεων για τα μέσα και τους τρόπους που έχει χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια ο Ντόναλντ Τραμπ για να χτίσει τη δημόσια εικόνα του προχωρά σε άρθρο του στη Daily Mail o βραβευμένος με Pulitzer βιογράφος Ντέιβιντ Κέυ Τζόνστον.

Ο φορτηγατζής που μπινελίκωνε τον μακελάρη του Μονάχου: Αν είχα όπλο θα τον πυροβολούσα στο κεφάλι

Ο Τόμας Σάλμπεϊ έχει γίνει γνωστός τα τελευταία 24ωρα ως ο «άνδρας από το μπαλκόνι». Είναι ο άνθρωπος που έκανε έναν οργισμένο διάλογο με τον μακελάρη του Μονάχου, μετά από την επίθεση.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Φλαμπουράρης: Με τους άλλους τα παιδιά λιποθυμούσαν στα σχολεία.

Τώρα τρώνε αξιοπρέπεια:

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν παλεύεται άλλο αυτό το πράμα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κλαίμε ρε μαλ@κες:

Οι σταθμάρχες των υποκλοπών στην Αθήνα και η ζωή μετά την CIA

Ο Μάικλ Φ. Ουόκερ και ο Ρίτσαρντ Έρικ Πάουντ, οι απόρρητες επιχειρήσεις και οι δικοί τους πράκτορες - Καθηγητής Πανεπιστημίου ο πρώτος, σύμβουλος ασφαλείας ο δεύτερος, ζουν στην Αμερική έχοντας αφήσει πίσω τους το κυνήγι για την 17Ν και τους Άραβες στην Αθήνα

Η οφθαλμαπάτη που καθηλώνει το ίντερνετ! Μπορείς να λύσεις τον γρίφο της στέγης;

Μια νέα οφθαλμαπάτη του καθηγητή Kokichi Sugihara έρχεται να μας κάνει να τα χάσουμε και να μην πιστεύουμε στα μάτια μας.

Βλέπουμε μια χάρτινη κατασκευή σπιτιού, όπου στη στέγη σταθεροποιούνται μικρά μπαλάκια χωρίς να πέφτουν από τη μια ή την άλλη πλευρά.
Και πράγματι ο καθηγητής δεν έχει καταφέρει να αψηφήσει τους νόμους της βαρύτητας, αλλά φταίει το μυαλό μας.

WikiLeaks: Η Αριάνα Γκράντε «έφαγε πόρτα» από τον Λ. Οίκο για ένα... ντόνατ [βίντεο]

Το WikiLeaks διέρρευσε, την Πέμπτη, περίπου 20.000 emails του Δημοκρατικού κόμματος. Μέσα σε όλα αυτά, ορισμένα αναφέρονταν στην Αριάνα Γκράντε.

Η τραγουδίστρια ήταν ένα βήμα πριν τη συμμετοχή σε γκαλά του Λευκού Οίκου, ωστόσο, ένα ντόνατ και μία φράση της την άφησαν εκτός!

Από την πολύ δουλειά στο Μαξίμου το 'χουν ρίξει στα κοντοσούβλια

Όπως είναι φυσικό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εργάζεται πολλές ώρες την ημέρα στο Μαξίμου, γεγονός που απαιτεί μερικές ώρες χαλάρωσης ή για φαγητό. Άλλωστε ο πρωθυπουργός ξέρει να φάει αφού στο Μαξίμου καθημερινά πηγαινοέρχεται ένα...

ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Ανακάλυψαν τεράστια εξωγήινη πόλη σε κόλπο του Ειρηνικού Ωκεανού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια τεράστια υποθαλάσσια εξωγήινη πόλη (λέμε τώρα) στον κόλπο της Καλιφόρνια ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει οι κυνηγοί UFO στο Google Earth.

ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ; Κύπρος: Δεν μας ψεκάζει κανείς

Έρευνα του κυπριακού υπ. Γεωργίας μετά από τοποθετήσεις βουλευτών που εξέφραζαν υποψίες ότι οι Βρετανικές βάσεις με αεροσκάφη… μας ψεκάζουν

Το Κυπριακό υπουργείο Γεωργίας ολοκλήρωσε έρευνα σε σχέση με φήμες και φαντασιώσεις για αεροψεκασμούς.

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΓΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Κοτζιάς: Πραξικοπηματίες που σκότωσαν και βομβάρδισαν το κοινοβούλιο δεν δικαιούνται την αλληλεγγύη μας

Η Τουρκία πρέπει να δείξει αυτοσυγκράτηση και να μην επαναφέρει τη θανατική ποινή, δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς, τονίζοντας ότι «δεν θέλουμε μία Τουρκία εκδίκησης, διάσπασης και αποσταθεροποίησης».

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Δικηγόρος, σύζυγος υπουργού, κατά του ΥΠΟΙΚ-Υπερασπίζεται φοροφυγά με πρόστιμο 13 εκ

Μία υπόθεση, με πρωταγωνίστρια δικηγόρο, σύζυγο κυβερνητικού στελέχους, που μπήκε σε αντιδικία με τις αρχές του υπουργείου Οικονομικών για φορολογική υπόθεση σημαντικού ύψους, αποκάλυψε ο Ελεύθερος Τύπος.

Καψώνι σε 250.000 Βρετανούς που ταξίδευαν προς τη Γαλλία -Ουρές χλμ. λόγω ελέγχων [εικόνες]

Ταλαιπωρία και αγανάκτηση ένιωσαν περίπου 250.000 οδηγοί στη Βρετανία που προσπάθησαν να φτάσουν από το Κέντ στο λιμάνι το Ντόβερ, με τα οχήματά τους να παραμένουν ακινητοποιημένα για περισσότερες από 14 ώρες.

«Χτύπησαν» ξανά οι άπλυτοι των Εξαρχείων -Εβαλαν φωτιά σε 3 αυτοκίνητα

Εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα έκαναν άγνωστοι, τα ξημερώματα της Κυριακής, στα Εξάρχεια.

ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ:Οικονομικοί εισαγγελείς πήραν υπολογιστές και έγγραφα από το σπίτι του Βγενόπουλου

Εφοδο στο σπίτι του Ανδρέα Βγενόπουλου, αλλά και τις οικίες συνεργατών του, έκαναν οικονομικοί εισαγγελείς.

Στόχος τους ήταν να συλλέξουν στοιχεία για τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο επιχειρηματίες με τη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικονομικοί εισαγγελείς πήραν από τα σπίτια υπολογιστές και έγγραφα.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΕΡΔΑΜΕ! Εκποίηση ακινήτων «όσο-όσο» για χρέη στο Δημόσιο ξεκινά ο Τσακαλώτος

Εκποίηση ακινήτων σε τιμές «κάτω του κόστους» και κάτω από την αντικειμενική αξία, είναι το νέο εισπρακτικό «όπλο» που επιστρατεύει το υπουργείο Οικονομικών.

Άρατος - Μόναχο: Η ιστορία της οικογένειας του 17χρονου που σκοτώθηκε από τον μακελάρη-Είχε πάει στο Mall για τα τελευταία ψώνια πριν έρθει στην Ελλάδα

Ο οικισμός του Αράτου από τον οποίο κατάγεται η οικογένεια του 17χρονου Χουσεΐν Νταϊτσίκ, θύματος της τρομοκρατικής επίθεσης του Μονάχου, είναι ένα από τα μεγάλα μικτά χωριά του νομού Ροδόπης με πληθυσμό 1.600 κατοίκων, χριστιανών και μουσουλμάνων, που ανήκει στον σημερινό δήμο Αρριανών και απέχει μόλις 14 χιλιόμετρα από την πόλη της Κομοτηνής.

Ως και στο αεροδρόμιο Μακεδονία «χτύπησαν» οι άπλυτοι «παραθεριστές» του ΑΠΘ

Παρέμβαση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη έκαναν χθες στις 22.00 περίπου 25 μέλη της ομάδας «’No Border’». Αφού φώναξαν συνθήματα και άπλωσαν ένα πανό, εν συνεχεία έφυγαν.