28 Μαρτίου 2016

Ενθουσιασμένος από τη λήψη email από τη Νιγηρία που του υπόσχεται 100 εκατ. δολάρια είναι ο Δημήτρης Μάρδας

Ο υφυπουργός έχει ήδη καλέσει τα κανάλια προκειμένου να τους ενημερώσει για το χαρμόσυνο νέο

Εξαιρετικά ευδιάθετος εμφανίστηκε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, ο οποίος αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου έλαβε email από έναν Νιγηριανό πρίγκηπα που του υποσχέθηκε 100 εκατομμύρια δολάρια αν τον βοηθήσει να βγάλει τα χρήματα του από τη χώρα.

Φρικη: Αποκεφάλισε τρίχρονο κοριτσάκι που έκανε ποδήλατο [εικόνες-βίντεο]

Ένα απίστευτο περιστατικό αγριότητας εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν, Ταϊπέι, όταν ένας άνδρας όρμηξε σε ένα τρίχρονο κορίτσι που έκανε ποδήλατο και το αποκεφάλισε.

Ψήφισμα κατοίκων της Βέροιας: Να πάνε αλλού οι πρόσφυγες -Τι φοβούνται

Τη μεταφορά του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων σε άλλο σημείο ζητά μερίδα κατοίκων της Βέροιας με ψήφισμα.

Οι περίπου 300 κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας του δήμου Βέροιας, οι οποίοι υπογράφουν το τετρασέλιδο ψήφισμα που κατατέθηκε το πρωί της Δευτέρας θέλουν να απομακρυνθούν οι πρόσφυγες από το στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου στο οποίο έχουν εγκατασταθεί.

ΒΙΝΤΕΟ-Αλληλέγγυοι ΣΥΡΙΖΑίοι δηλ. με ασυρμάτους μοιράζουν φυλλάδια για το πως να φτάσουν οι λάθρο στην Αυστρία

Μετά το φυλλάδιο και το χάρτη που μοιράστηκε στην Ειδομένη για το πώς να περάσουν οι πρόσφυγες παράνομα στα Σκόπια, ένα νέο έγγραφο γραμμένο στην αραβική γλώσσα τους ενημερώνει πώς να περάσουν στην Αυστρία.

ΒΙΝΤΕΟ-Συνελήφθη ο Σύρος βιαστής που το είχε σκάσει από τη φυλακή με τη... δεσμοφύλακά του

Η υπόθεση της όμορφης Ελβετής δεσμοφύλακα που είχε βοηθήσει τον κατά συρροή βιαστή εραστή της να αποδράσει από τη φυλακή και το είχε σκάσει μαζί του πριν από δύο μήνες είχε απασχολήσει εκτενώς τη διεθνή κοινή γνώμη και πολλοί μάλιστα πίστευαν ότι το παράνομο ζευγάρι κρυβόταν στην χώρα μας.

Απίστευτη κούρσα Αλόνσο-Μπάτον με τρακτέρ σε αμπελώνες [βίντεο]

Το έπαθλο ήταν μια σαμπάνια και οι Αλόνσο και Μπάτον έκαναν τα... πάντα για να την κερδίσουν.

Οι δύο οδηγοί της Formula 1 για τις ανάγκες διαφημιστικού έτρεξαν με τα πόδια, μετά με ποδήλατο και εν συνεχεια με τρακτέρ για το ποιος θα τερματίσει πρώτος και θα πάρει την διάσημη σαμπάνια Chandon.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ! Πελάτες-ελαφροχέρηδες κλέβουν το κινητό και το tablet καταστηματάρχη – ΒΙΝΤΕΟ

Τη στιγμή που δύο κλέφτες άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο και το tablet ενός καταστηματάρχη από μαγαζί της Αθήνας κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Επιμένει ο γελοίος Μάρδας: Προϊόν... μελέτης η πρόταση για τους πρόσφυγες-επενδυτές

Είπε ότι η πρότασή του έχει ορίζοντα ετών ή μηνών και επιχειρηματολόγησε με παραδείγματα από την Αίγυπτο και την Τουρκία

Στην, αν μη τι άλλο, «ρηξικέλευθη» πρότασή του για την καταγραφή του οικονομικού προφίλ των προσφύγων, επιμένει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, προκειμένου να... εντοπιστούν εκείνοι που μπορούν να επενδύσουν ποσά 250.000 ευρώ στην Ελλάδα.

ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ! ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Δείτε πώς μοιράζει το κράτος ΣΥΡΙΖΑ τα τρόφιμα [βίντεο]

Και ξαφνικά τα παιδιά που  βλέπουμε να σπρώχνουν μπροστά στις φωτογραφίες όχι μόνο είναι πίσω αλλά τα ποδοπατάνε κιόλας (στο 2:00 του βίντεο)! 

Εικόνες ντροπής κατέγραψε βίντεο στον προσφυγικό καταυλισμό του Κουτσόχερου.

Δεκάδες παιδιά και μεγάλοι στοιβαγμένοι έξω από ένα πρόχειρο κατάλυμα από μία τρύπα του οποίου «πετάγονται» τρόφιμα, ρούχα και άλλα αντικείμενα.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΟΜΗ ΣΤΟ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! Γαμηστρ@να στις φυλακές φτιάχνει ο Παρασκευόπουλος

Τη δημιουργία ενός χώρου για τις προσωπικές στιγμές των κρατουμένων με τις συντρόφους τους εξήγγειλε ο Νίκος Παρασκευόπουλος.

Ο συγκεκριμένος χώρος συνάντησης θα δημιουργηθεί στις φυλακές...

Ο Καρανίκας ξαναχτυπά – Εμφάνιση Τζορτζ Κλούνεϊ στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε σήμερα Δευτέρα ο γνωστός σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήνοντας στην άκρη το ατημέλητο look του ο Νίκος Καρανίκας φόρεσε μαύρο σακάκι, σκουρόχρωμο τζιν και κρατούσε ένα μαύρο δερμάτινο σακίδιο.

ΝΔ: Απολύτως καταστατική η αύξηση των συνέδρων

«Η αύξηση του αριθμού των συνέδρων είναι απολύτως καταστατική» απαντά η ΝΔ στις αιτιάσεις μελών της απερχόμενης Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Κακλαμάνης: Γιατί δε μας πλες πόσο πληρώνεις τον Κορεάτη-Τσακαλώτος: Είναι φιλέλληνας, δουλεύει τζάμπα!

Ερώτηση για τον Κορεάτη σύμβουλο του Γιάνη Βαρουφάκη, Γκλεν Κιμ κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης.

Video: Τρομακτικό ατύχημα στη Γαλλία

Η πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος GT Tour, στην πίστα Πολ Αρμανιάκ του Νογκάρο, σημαδεύτηκε από το ατύχημα του Sacha Bottemanne, το οποίο δεν είχε ευτυχώς σημαντικές συνέπειες για τον ίδιο. Στην προσπάθειά του να περάσει έναν άλλον αγωνιζόμενο, ο 27χρονος Γάλλος έχασε τον έλεγχο της Ferrari 458 Italia και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στον τσιμεντένιο τοίχο.

Σοκαριστικό: Τι συνέβη όταν δύο άνδρες απελευθέρωσαν κούγκαρ

Από το μυαλό τους δεν πέρασε καθόλου η σκέψη ότι θα μπορούσαν να γίνουν λεία του άγριου ζώου

Τι θα κάνατε εάν ξαφνικά βρισκόσασταν αντιμέτωποι με έναν θυμωμένο και παγιδευμένο κούγκαρ κατά τη βόλτα σας στη φύση στη Γιούτα; Οι περισσότεροι θα το έβαζαν στα πόδια από τον φόβο, όμως, δύο άνδρες έκαναν κάτι που αν και έβαλε τη ζωή τους σε κίνδυνο, λίγοι θα το τολμούσαν.

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ->Η CIA φωτογράφιζε γυμνούς τους κρατούμενους πριν τους στείλει για βασανιστήρια

Νέες αποκαλύψεις κάνει ο Guardian, σχετικά με τις αμφιλεγόμενες πρακτικές που εφαρμόζει η CIA σε κρατούμενους.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες φωτογράφιζαν γυμνούς τους κρατούμενους, πριν τους στείλουν για βασανιστήρια. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για απόρρητες φωτογραφίες, που δείχνουν τους κρατούμενους με μελανιές και δεμένα μάτια. Πρώην Αμερικανός αξιωματούχος, ο οποίος έχει δει κάποιες από τις φωτογραφίες, τις περιγράφει ως «πολύ φρικτές».

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙ... Η ΝΔ! Ζητάει και τα ρέστα ο Μπαλαούρας για τη «Μακεδονία» που δεν τον ενοχλεί

Επιτίθεται στη ΝΔ, την οποία κατηγορεί ότι απομόνωσε και έκοψε φράσεις των όσων είπε, για να «χτυπήσει» την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό

Νέες φρικαλεότητες! Τζιχαντιστές σταύρωσαν καθολικό ιερέα

Χωρίς τέλος οι φρικαλεότητες των τζιχαντιστών που σταύρωσαν Ινδό καθολικό ιερέα τη Μεγάλη Παρασκευή.

Ο Tom Uzhunnalil πιστεύεται ότι απήχθη από οίκο ευγηρίας στην Υεμένη κατά τη διάρκεια επίθεσης από ισλαμιστές εξτρεμιστές στις 4 Μαρτίου. Οι τζιχαντιστές σκότωσαν 16 ανθρώπου, μεταξύ των οποίων τέσσερις μοναχές.

Οι προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αλλαγή του Συντάγματος

Την ανάγκη για μια γενναία αναθεώρηση του συντάγματος επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας πως πλέον οι συνθήκες για κάτι τέτοιο έχουν ωριμάσει. Μιλώντας σε εκδήλωση του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου με τίτλο « είναι ανθεκτικό το Σύνταγμά μας και τί πρέπει να αλλάξει» με αφορμή την έκδοση των βιβλίων του Ξενοφώντα Κοντιάδη και της Αλκμήνης Φωτιάδη, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «η νέα Ελλάδα που οραματιζόμαστε χρειάζεται νέο Σύνταγμα», και πως αυτή η αναθεώρηση πρέπει να ξεκινήσει από αυτή τη Βουλή.

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Τουρκικές παραβιάσεις από ελικόπτερα-Αλώνιζαν επί 2,5 ώρες στη Ρόδο!

Τρία τουρκικά ελικόπτερα S-70 Σικόρσκι παραβίασαν σήμερα τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δυο ελικόπτερα μπήκαν στις 9:45 το πρωί από την περιοχή ανατολικά της Ρόδου και εξήλθαν στις 12:10.

Τρέχει κάτι; Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μάρτιν Σουλτς στην Αθήνα

Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη σήμερα -σύμφωνα με πληροφορίες- ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Η επίσκεψή του στην Αθήνα δεν ήταν γνωστή τις προηγούμενες ημέρες.

Ο παπα-Ευλόγιος είναι ο «Αντίχριστος»... αφού το είπε ο Κουρουμπλής για

Του Αρχιμ. Συμεών Αναστασιάδη

Το ακούσαμε και αυτό! Μετά μεγάλης μας έκπληξης ακούσαμε δημοσιογράφο του Mega να συνομιλεί τηλεφωνικά με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή και να ειρωνεύεται τον πατέρα Ευλόγιο, που ζητούσε να προστατευθεί η σωματική ακεραιότητα μίας μοναχής, λέγοντας επί λέξει ότι: «είδαμε ιερωμένους που απειλούσαν θεούς και δαίμονες αν κάποιος πρόσφυγας πάει και πειράξει μια καλογριά σε μοναστήρι της περιοχής, τρέχα γύρευε τώρα..».

Τζιτζικώστας: Στρατηγικό σφάλμα της κυβέρνησης τα hot spot κοντά στα σύνορα

«Θεωρώ στρατηγικό σφάλμα της ελληνικής κυβέρνησης το γεγονός ότι δημιουργούνται τόσα πολλά κέντρα μετεγκατάστασης, τόσο κοντά στα σύνορα. Δημιουργούνται σοβαρά ζητήματα ασφάλειας», τόνισε σε συνέντευξή του , ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Λάθρο έκλεισαν την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων

Ζητούσαν να ανοίξουν τα σύνορα, ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους

Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε για λίγη ώρα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, όταν πρόσφυγες αναχώρησαν από το ξενοδοχείο που διέμεναν και απέκλεισαν το δρόμο, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τα κλειστά σύνορα στην Ευρώπη.

Ταυτόχρονα θα ηχήσουν οι καμπάνες σε Βερολίνο και Μυτιλήνη αύριο το μεσημέρι

Δύο καμπάνες θα ηχήσουν αύριο ταυτόχρονα: στο Βερολίνο και τη Μυτιλήνη. Πρόκειται για μια ελληνογερμανική καλλιτεχνική σύμπραξη, με στόχο οι δύο πόλεις να ενωθούν νοητά και η σύνδεση αυτή να λειτουργήσει ως κάλεσμα ευαισθητοποίησης και εγρήγορσης για την προσφυγική κρίση.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ->Μέλη Σκοπιανών ΜΚΟ περνούν ανενόχλητοι τα σύνορα και δρούν στην Ειδομένη! Έχουν φύγει 50 από τις 110 ΜΚΟ!

- Περνούν τα σύνορα χωρίς να υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο από τις ελληνικές αρχές!
- Οι σκοπιανές ΜΚΟ έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην Ειδομένη από το καλοκαίρι
- Υπάρχουν καταγγελίες για παρουσία μελών και της σκοπιανής ΜΚΟ, El Hilal, στην Ειδομένη

ΦΑΣΙΣΤΑΣ ALERT! ΤΑ ΔΩΣΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΦΓΑΝΑ! Ο Κανάκης δώρισε 15.000 ευρώ στο Ορφανοτροφείο Άγιος Στυλιανός

Έγραψε ένα βιβλίο αφιερωμένο στον πατέρα του που έχασε πέρσι και δήλωσε ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του, θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σκληραίνει η Γερμανία για τους πρόσφυγες: Οσοι δεν μάθουν γερμανικά, χάνουν το δικαίωμα στην μόνιμη κατοικία

Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ δήλωσε ότι σχεδιάζει έναν νέο νόμο που θα απαιτεί από τους πρόσφυγες να μάθουν γερμανικά και να ενταχθούν στην κοινωνία, διότι διαφορετικά θα χάνουν το δικαίωμα μόνιμης κατοικίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Κράξιμο στον Τόσκα που επισκέφθηκε hotspot-ΦΥΛΑΚΗ σαν τον κλέφτη

«Θερμή» υποδοχή με συνθήματα και πανό επεφύλαξαν στον υπουργό Προστασίας τρου Πολίτη Νίκο Τόσκα, οι πρόσφυγες και μετανάστες στη Χίο.

Τζαμί στα Σεπόλια στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Οι υπόνοιες για κήρυγμα μίσους σε «τζαμί» στα Σεπόλια, η αναφορά τούρκου διακινητή μεταναστών ότι μεταφέρει «μεγάλα χρηματικά ποσά στις Βρυξέλλες» με άγνωστο παραλήπτη αλλά και η εξέταση του ενδεχομένου για επιθέσεις τζιχαντιστών σε «ξένους στόχους» το ερχόμενο κυρίως καλοκαίρι στη χώρα μας χαρακτηρίζουν τις κινήσεις των ελληνικών αρχών λίγες ημέρες μετά την αιματηρή επίθεση του ISIS στις Βρυξέλλες.

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ! Η αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρεται στις 3 Μαΐου

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου

Μεταφέρεται η αργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς, αφού φέτος συμπίπτει με την Κυριακή του Πάσχα.

H ζωή των μακελάρηδων του Παρισιού, για πρώτη φορά -Ραπ, ποτά και κλαμπ [βίντεο]

Χορεύουν στους ρυθμούς του αγαπημένου τους ράπερ, πίνουν, φλερτάρουν με αιθέριες υπάρξεις και καπνίζουν... Μια «ματιά» στην ζωή του Σαλάχ Αμπντεσλάμ και του μεγαλύτερου αδελφού του Μπραχίμ Αμπντεσλάμ δίνει στους αναγνώστες του το αμερικανικό δίκτυο CNN, το οποίο έχει στην κατοχή του αποκλειστικό βίντεο των τζιχαντιστών σε ένα κλαμπ στις Βρυξέλλες.

ΝΔ για δήλωση Μπαλαούρα: Υποσκάπτουν την εθνική γραμμή, να πάρει θέση ο Τσίπρας

Κριτική για τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα ότι δεν θα απέρριπτε το ενδεχόμενο της ονομασίας «Μακεδονία», ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ιταλίδα άπλυτη: Δεν υποκινούμε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε κινητοποιήσεις

"Εντελώς ψευδείς" χαρακτήρισε η Ιταλίδα ακτιβίστρια Μάρτα Κανίνο τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες Ιταλοί ακτιβιστές υποκινούν πρόσφυγες και μετανάστες σε κινητοποιήσεις ή τους παρακινούν να περάσουν τα σύνορα της ΠΓΔΜ.

ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ! Μάρδας και Μπαλαούρας μπαίνουν στη «μαύρη λίστα» του Τσίπρα, μετά τις δηλώσεις τους

Αποστάσεις (και καλά) παίρνει η κυβέρνηση τόσο από τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα για τους πρόσφυγες-επενδυτές, όσο και από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα για την ονομασία «Μακεδονία».

Ελεύθερος ο περιβόητος τρομοκράτης με το καπέλο!

Τα στοιχεία που είχαν οδηγήσει στην σύλληψη του δημοσιογράφου Φαϊζάλ Σεφού, του άνδρα που υποτίθεται ότι ήταν ο τρίτος τρομοκράτης με το καπέλο στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών, δεν ήταν επαρκή και έτσι αφέθηκε ελεύθερος!

Υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων εντάσσεται στη ΝΔ

Ανακοίνωση για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων και να ενταχθεί στη ΝΔ εξέδωσε ο Αναστάσιος Μυτακίδης, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του.

BINTEO-Τύφλα στο μεθύσι ο Παντελίδης και στη μάνα του φταίει το αμάξι, οι μπάρες οι γκ@μενες και ένας θεός ξέρει τι άλλο...

Η Πυροσβεστική ξεκαθαρίζει ότι ο αδικοχαμένος τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ - Παραδόθηκαν στην Τροχαία Ελληνικού τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Από ανατροπή σε ανατροπή οδεύει η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, αφού, όπως έγινε γνωστό, σήμερα, Δευτέρα, παραδόθηκαν στην αστυνομία και συγκεκριμένα στην Τροχαία Ελληνικού, τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων του τραγουδιστή , καθώς και η έκθεση της Πυροσβεστικής, που φέρνουν τα πάνω-κάτω στα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΦΩΤΟ-Αφού προσλάβανε όλα τα αμόρφωτα κομματόσκυλα, τώρα προσλαμβάνουν "εμπειρογνώμονες" για άπειρο χρόνο

Με εκπρόθεσμη τροπολογία, την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίζουν να προσλαμβάνουν "εμπειρογνώμονες" για τις επαφές με ΕΕ, ΔΝΤ κ.λπ για έξι μήνες και με δυνατότητα συνεχούς ανανέωσης... με τον προσκυνημένο Σαμαρά επιτρέπονταν...

ΒΙΝΤΕΟ-Ήρωες οι Ευρωπαίοι που δεν μας έχουν κηρύξει ακόμα πόλεμο

Δείτε τι τους στέλνανε επί μήνες οι ΣΥΡΙΖΑίοι...
Σύνορα Σλοβενίας-Αυστρίας τον Οκτώβριο του 2015...

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Πάνω σε παλέτες κοιμούνται οι φυλακισμένοι λάθρο στο Κέντρο Κράτησης της Χίου

Στο σύντομο βίντεο που τράβηξαν "αλληλέγγυοι πολίτες", οι πρόσφυγες που «φιλοξενούνται» έγκλειστοι στο κέντρο κράτησης της ΒΙΑΛ εξηγούν τα αιτήματά τους: επαρκής τροφή, νερό, γάλα για τα παιδιά, ελευθερία.

Η στιγμή που κεραυνός χτυπά στον σπουδαιότερο αγώνα κωπηλασίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έλαβε χώρα στη Βρετανία ο αγώνας κωπηλασίας στον ποταμό Τάμεση του Λονδίνου μεταξύ των δύο διάσημων πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΙΣΧΟΣ! Αποστρατεύθηκε η Τουρκάλα πιλότος του F4 που το έρθξε σε μιναρέ!

Στις 27 Οκτωβρίου 2004, μια τριάδα τουρκικών μαχητικών F-4E/2020 της 1ης ΑJÜ πραγματοποίησε χαμηλή διέλευση στο τζαμί Aksa, 200 περίπου μέτρα από την πρωθυπουργική κατοικία στην οδό Kusadasi της Άγκυρας, στο πλαίσιο δοκιμαστικών πτήσεων για επικείμενη στρατιωτική παρέλαση.

Βουλγαράκης για τις δηλώσεις Μπαλαούρα στο Twitter

Ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης, σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων.

Μόνο ο Αλή Πασάς ήταν πιο ΣΥΡΙΖΑ απ' τον ΣΥΡΙΖΑ

Δύο είναι οι βασικές αιτίες για την κακοδαιμονία του Έλληνα: η πρώτη είναι η έλλειψη οργανωμένης αστικής κοινωνίας και η δεύτερη είναι η διαφθορά. Μια από τις κύριες αιτίες της διαφθοράς στην ιστορία ήταν και είναι η άδικη και βαριά φορολογία.

ΒΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ! Εκπυρσοκρότησε το όπλο αστυνομικού φρουρού του Κοντονή

Αναστάτωση επικράτησε την περασμένη Τετάρτη στο Υπουργείο Παιδείας όταν ακούστηκε ένας πυροβολισμός από τον τρίτο όροφο.

ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΥΡΙΕ; ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ; Κυβέρνηση: Στέλνουν διερμηνείς και μεταφραστές στην Ειδομένη για την παραπληροφόρηση

Είναι αναγκαίο να αντιμετωπιστεί η ανεύθυνη φημολογία και παραπληροφόρηση στους πρόσφυγες στην Ειδομένη.

Αυτό υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης, Γιώργος Κυρίτσης.

Ζωή: Πάει πολύ να λέει ο Μάρδας ότι άδειασε τα ταμεία για την ανθρωπιστική κρίση

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σήκωσε το γάντι μετά την απάντηση του Δημήτρη Μάρδα σε προηγούμενη τοποθέτηση της και πάλι μέσω Twitter απαντά με σκληρό τρόπο στον υφυπουργό Εξωτερικών.

Με τη Μαύρη Βίβλο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο Μητσοτάκης στη Βουλή

Εκ των πραγμάτων η συνεχιζόμενη σκανδαλολογία από την πλευρά της κυβέρνησης και η στοχοποίηση συγκεκριμένων γαλάζιων στελεχών υποχρεώνουν τον πρόεδρο της ΝΔ στην αυριανή προ ημερήσιας συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή να τραβήξει μια κόκκινη γραμμή με πράξεις και συμπεριφορές του παρελθόντος και από την άλλη να αναδείξει την ανεπάρκεια της συγκυβέρνησης τον τελευταίο χρόνο στα ζητήματα διαφάνειας και καταπολέμησης της διαφθοράς, επιχειρώντας ουσιαστικά να ακυρώσει στην πράξη το περίφημο «ηθικό» πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Επερώτηση Βορίδη για τις επιθέσεις Γεροβασίλη σε Κουμουτσάκο

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για τις «αντιδημοκρατικές, παρακρατικές, παράνομες και ανήθικες πρακτικές της Κυβέρνησης», κατέθεσε η ΝΔ. Στο επίκεντρο η επίθεση της Ο. Γεροβασίλη στον Γ. Κουμουτσάκο.

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Λεωνίδα Μπόμπολα

Οδηγίες για άμεση έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης εναντίον του προέδρου της εταιρείας Helector, Λεωνίδα Μπόμπολα, έδωσε ο γενικός εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, όπως δήλωσε εξερχόμενος του Ανωτάτου Δικαστηρίου.