11 Ιανουαρίου 2016

ΗΠΑ: 15χρονη πουλούσε γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο μέσω Ίντερνετ

Ξεκίνησε πριν έναν χρόνο και στο διάστημα αυτό αποκόμισε περισσότερα από 1.100 δολάρια – Την ανακάλυψε η μητέρα της, η οποία προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία – Έξαρση του φαινόμενου το τελευταίο διάστημα

ΦΩΤΟ-Ο Νικόλας ετοίμαζε σαμπάνια αλλά του προέκυψαν κόλυβα... εκτός αν σερβίρει ξεροσφύρι το κονιάκ

Και φυσικά χθες ο Νίκος Χατζηνικολάου παραδέχθηκε στο Twitter ότι είχε καλέσει τον Β. Μεϊμαράκη σα νικητή των εσωκομματικών εκλογών και τον περίμενε σαν Πρόεδρο της ΝΔ στην εκπομπή του... αλλιώς δεν έχει νόημα το "προς τιμήν του" που έγραψε!

Ο εκλογικός χάρτης της ΝΔ - Σε ποιες περιφέρειες κρίθηκε η νίκη-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟ

Ο νικητής της πρώτης Κυριακής πήρε περίπου 16.000 ψήφους λιγότερες - Είχε «διαρροές» και προς τον Κυριάκο - Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, αλλά και η Αττική, έγειραν την πλάστιγγα στην πλευρά του νέου προέδρου της ΝΔ - Δείτε το χάρτη των νομών και των δήμων

Τα αλλάζει όλα στη ΝΔ ο Κυριάκος: Συνέδριο θέσεων και ανασυγκρότησης στις 26-28 Φεβρουαρίου

Βλέπει την Τρίτη Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Καραμανλή και Σαμαρά - Μένει μέχρι το συνέδριο ο Παπαμιμίκος 

Ως έμπειρος πολιτικός που είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μάθει να μη χάνει χρόνο, αλλά και να μη βιάζεται.

Το Ποτάμι "τρέμει" την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΝΔ

H νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προκαλέσει συναγερμό στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, το Ποτάμι, το οποίο σήμερα σε ευρεία σύσκεψη με όλα τα στελέχη αξιολόγησαν τα νέα πολιτικά δεδομένα που προκύπτουν από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΦΩΤΟ-Κράξιμο Άδωνι σε Καμμένο-Καραμέρο για τον καρχαρία

Μία ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Twitter ενόχλησε τον Άδωνι Γεωργιάδη... με δύο μέρες καθυστέρηση! Ο υπουργός Άμυνας είχε αναρτήσει μία φωτογραφία του δίπλα σε ένα... νεκρό καρχαροειδές και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έθιξε σήμερα τις... οικολογικές ευαισθησίες των Συριζαίων.

Γερμανία: Κατακόρυφη αύξηση του αρνητικού κλίματος για τους πρόσφυγες

Οι σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενέτεινε την ξενοφοβία και την οργή στον ντόπιο πληθυσμό – Το 37% απάντησε ότι άλλαξε προς το χειρότερο άποψη – Το 57% πιστεύει ότι θα αυξηθεί η εγκληματικότητα

Ο ΣΥΡΙΖΟλάγνος Ιωαννίδης θυμήθηκε μετά από 24 ώρες να συγχαρεί τον Κυριάκο

Την στήριξη του στο πρόσωπο του νέου προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο Σάκης Ιωαννίδης. Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έγραψε πως:

Παραιτήθηκε από Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ ο Βαρβιτσιώτης

Παραιτήθηκε από τη θέση του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προφανώς για να αναβαθμιστεί.

ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ! Ξαναχτύπησε η «κατάρα» του Ράμσεϊ: Πέτυχε γκολ, πέθανε και ο Μπάουι!

Οι απίστευτες συμπτώσεις με τον άσο της Άρσεναλ - Κάθε φορά που πετυχαίνει γκολ, πεθαίνει και κάποιος διάσημος - Οσάμα Μπιν Λάντεν, Γουίτνεϊ Χιούστον, Πολ Γουόκερ, Μουαμάρ Καντάφι, Στιβ Τζομπς, Ρόμπιν Γουίλιαμς, σερ Ρίτσαρντ Ατένμπορο στη λίστα των «θυμάτων» του

Η πρώτη αλλαγή Μητσοτάκη στο κόμμα: Νέος γενικός διευθυντής ο Νίκος Παπαθανάσης

Με απόφαση του νεοεκλεγέντος προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, νέος γενικός διευθυντής της ΝΔ αναλαμβάνει ο Νικόλαος Παπαθανάσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Τζένιφερ Λόρενς τα έβαλε με δημοσιογράφο επειδή της μιλούσε και κοιτούσε το κινητό του [βίντεο]

Έφυγε από τις Χρυσές Σφαίρες έχοντας εμπλουτίσει τη συλλογή της με κινηματογραφικά βραβεία, αλλά η Τζένιφερ Λόρενς συζητήθηκε περισσότερο εξαιτίας της παρατήρησης που έκανε σε ένα δημοσιογράφο.

ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Η ΤΡΕΛΗ! Το tweet της Ξουλίδου για τον... καρχαρία του Καμμένου

Τη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός Εθνικής ΆμυναςΠάνος Καμμένος με ένα καρχαρία τον οποίο έπιασε ένας ψαράς από τον Πόρο, σχολίασε η Σταυρούλα Ξουλίδου.

ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ! Non paper του ΣΥΡΙΖΑ για... μασάζ στους βουλευτές!

Το ασφαλιστικό είναι ένα ζήτημα που... πονάει την κυβέρνηση. Οι αντιδράσεις είναι "εκρηκτικές" στην αντιπολίτευση, ωστόσο οι διαφαινόμενες μειώσεις στις συντάξεις που προβλέπονται από την πρόταση του Γ. Κατρούγκαλου, δημιουργούν αντιρρήσεις και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΡΕ ΑΔΩΝΙ!! Ο 'Αδωνις Γεωργιάδης για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ναι φίλε Άδωνι αλλά ο κ. Χατζηνικολάου για σήμερα είχε φροντίσει και κάλεσε τον Βαγγέλη και όχι τον Κυριάκο...

«Ο αρχηγός για να πετύχει θα πρέπει να βρει τον τρόπο να  συνθέτει απόψεις. Ο κ. Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε πει πολλές φορές ότι...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΆΚΟΥΣΟΥΜΕ! Συνελήφθησαν μέλη ΜΚΟ στη Λέσβο – Έκλεψαν σωσίβια γιλέκα

Εκατοντάδες σωσίβια που βρισκόταν σε χώρο που ανήκει στο Δήμο Λέσβου έκλεψαν επτά αλλοδαποί.

Λιάγκας κατά Μεϊμαράκη: «Τι θα του λέγαμε, να χορέψει κλακέτες»;

«Είναι καλό για τη ΝΔ που βγήκε ο Μητσοτάκης. Ο κόσμος θέλει πια νέα πράγματα. Έχουμε αφήσει πίσω το παρελθόν».

Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο στο Πρωινό για να μιλήσει σχετικά με τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και την άρνηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να πάει καλεσμένος στην εκπομπή.

Η Φωτεινή Δάρρα κάνει αγωγή μισού εκατ. ευρώ σε Λιάγκα και Σκορδά

Η Φωτεινή Δάρρα, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Παπαχριστούδης κατέθεσαν αγωγή άνω του μισού εκατομμυρίου εις βάρος της ομάδας του «Πρωινού» (του 2013) και στελεχών του ομίλου AΝΤ1.

ΟΚ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ 2-3 ΜΗΝΕΣ! Παραμένει μέχρι το τέλος της θητείας του ο Παπαμιμίκος

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της ενημέρωσής του για τρέχοντα θέματα του κόμματος, συναντήθηκε με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο.

ΑΦΟΥ ΦΕΣΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ, ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ; Οι βιομήχανοι τα βλέπουν όλα "ρόδινα" και στηρίζουν Αλέξη Τσίπρα!

Η ελληνική οικονομία δείχνει να έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την επιβολή των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων και να έχει ανακτήσει σημαντικό μέρος της χαμένης εμπιστοσύνης. Αυτά επισημαίνει ο ΣΕΒ στο μηνιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων, κάνοντας λόγο για αισιόδοξο ξεκίνημα, αλλά και σημαντικές προκλήσεις το 2016!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ'ΧΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ-ΑΝΤΩΝΑΡΟ! Ο Μεϊμαράκης έχασε 3.500 ψήφους!

Είναι μια λεπτομέρεια αλλά κάνει την διαφορά! Αν συγκρίνει κανείς τα αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ από τον πρώτο και τον δεύτερο γύρο θα διαπιστώσει κανείς ότι ο κ. Μεϊμαράκης είχε μια μεγάλη απώλεια.

Οταν η κότα ο Πούτιν προσπάθησε να τρομάξει τη Μέρκελ με ένα λαμπραντόρ... κι αυτή τον έγραψε στην παπάρα της

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε σήμερα ότι δεν είχε στόχο να τρομάξει τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ όταν έφερε το τεράστιο, μαύρο λαμπροντόρ του, Κόνι, σε μια από τις πρώτες συναντήσεις τους.

Ο ΣΥΡΙΖΟλάγνος της ΟΝΝΕΔ ακόμα δεν έχει συγχαρεί τον Μητσοτάκη

Εντύπωση προκαλεί η παντελής απουσία επίσημων… συγχαρητηρίων στον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη από την ΟΝΝΕΔ.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Αμπντεσλάμ λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Παρίσι

Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ δείχνει χαλαρός, με τα χέρια στις τσέπες να περπατά με φίλο του κοντά στα σύνορα Βελγίου-Γαλλίας μόλις δώδεκα ώρες μετά τις φονικές επιθέσεις
Οι πρώτες εικόνες του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος μαζί με ομάδα φανατικών ισλαμιστών αιματοκύλισε το Παρίσι την 13η Νοεμβρίου, αφήνοντας πίσω του 130 νεκρούς, κυκλοφόρησαν από το γαλλικό δίκτυο Bfmtv.

Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε τις στιγμές της σύλληψης του Ελ Τσάπο από τις μεξικανικές ειδικές δυνάμεις

Ένα βίντεο που δόθηκε πριν λίγες ώρες στην δημοσιότητα από κανάλι του Μεξικό και προέρχεται από κάμερα πάνω σε άνδρα των ειδικών δυνάμεων δείχνει τις συγκλονιστικές στιγμές της επέμβασης στο κρησφύγετο του Ελ Τσάπο

Η συγκινητική κατάθεση της συζύγου του Μανώλη Καντάρη - BINTEO

Πώς περιγράφει την στιγμή της δολοφονίας - Δεν τον σκοτώσαμε εμείς, λένε οι κατηγορούμενοι -Το δικαστήριο θα συνεδριάσει ξανά στις 18 Ιανουαρίου

Συγκλονιστική ήταν για ακόμη μια φορά, η κατάθεση της συζύγου του 44χρονου Μανώλη Καντάρη που έχασε τη ζωή του όταν έφυγε από το σπίτι του για να πάρει το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ με το οποίο θα μετέφερε τη σύζυγο του στο μαιευτήριο.

Ο Παυλόπουλος τηλεφώνησε στον Κυριάκο

Μετά την οριστικοποίηση της εκλογής του κ. Μητσοτάκη στην αρχηγία της ΝΔ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ και τον συνεχάρη

Οργή WWF για τη φωτογραφία του Καμμένου με τον καρχαρία: «Η εικόνα είναι ντροπιαστική» [εικόνα]

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος με έναν σκοτωμένο καρχαρία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της WWF Ελλάς.

Η αντίδραση του Ντι Κάπριο όταν πέρασε δίπλα του η Lady Gaga - ΒΙΝΤΕΟ

Η Lady Gaga πέρασε ξυστά από το Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος την τελευταία στιγμή, τράβηξε το χέρι του για να της ανοίξει το δρόμο.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! Σάλος με «ρατσιστικά» εξώφυλλα που δείχνουν γυμνές γυναίκες

Το περιοδικό Focus και η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung κυκλοφόρησαν με εικόνες γυναικών που είχαν μαύρα αποτυπώματα χεριών στο γυμνό κορμί τους

Σάλο προκάλεσαν στη Γερμανία το περιοδικό Focus και η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung που κυκλοφόρησαν έχοντας στο εξώφυλλο και στο πρωτοσέλιδό τους αντίστοιχα εικόνες γυμνών γυναικών με μαύρα αποτυπώματα χεριών.

Αποστάσεις Κομισιόν από τις δηλώσεις Κατρούγκαλου: «Εικασίες» όσα λέγονται για το ασφαλιστικό

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς ξεκαθάρισε ότι σε αυτό το στάδιο η Επιτροπή δεν έχει ολοκληρώσει την αξιολόγησή της, προσθέτοντας ότι κάθε αναφορά ως προς τη θέση της Επιτροπής σε αυτό το θέμα συνιστά αβάσιμη εικασία

ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΔΙΑ-Bloomberg: Ύφεση 1,8% για την ελληνική οικονομία το 2016

Ύφεση 1,8% για την ελληνική οικονομία το 2016, είναι η μέση πρόβλεψη οικονομολόγων που ρωτήθηκαν από το πρακτορείο Bloomberg σε έρευνα η οποία διεξήχθη από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2015.

Απίστευτο! 5χρονος έσωσε τον πατέρα του κι εκείνος αυτοκτόνησε!

Είναι μία ιστορία που δημιουργεί κόμπο στο στομάχι. Ένας 5χρονος στη Γαλλία πήρε το ποδήλατό του μέσα στη νύχτα, υπό καταρρακτώδη βροχή, για να καλέσει βοήθεια, όταν ο πατέρας του υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Στην συνέχεια, ωστόσο, ο πατέρας του μικρού με την απίστευτη θέληση ψυχής, αυτοκτόνησε!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Αντώναρος: «είδα σήμερα το πρωί τον Καραμανλή..»

Το αποτέλεσμα των εκλογών στη ΝΔ αλλά και την στάση του Κώστα Καραμανλή, όσον αφορά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολίασε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο, ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Ευάγγελος Αντώναρος.

ΦΩΤΟ-Το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ

Σύντροφοι τον ήπιαμε...

Απούσα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από το ευρωπαϊκό "πάρτι" της Άγκυρας

Της Κύρας Αδάμ

Από τα μέσα του Ιανουαρίου και για ανυπολόγιστο ακόμα διάστημα, η Ελλάδα εισέρχεται, πρακτικά, σε περίοδο περιθωριοποίησής της σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς όλο το ενδιαφέρον και οι δυνάμεις της θα επικεντρώνονται στην «μάχη» της επιτυχούς αξιολόγησής της από το κουαρτέτο, προκειμένου να απελευθερωθεί μία ακόμα πολυπόθητη δόση δανείου και αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις ώστε να συμφωνηθεί ο τρόπος, αλλά και οι κανόνες και περιορισμοί για την έναρξη της συζήτησης για το χρέος - πυλώνας υποτίθεται της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά με γυάλινα πόδια.

Τι είναι ο «Πολιτιστικός Μαρξισμός»

Σαν μια γενική θεώρηση, ο «Πολιτιστικός Μαρξισμός» (Cultural Marxism) είναι η υπεράσπιση, προώθηση και εφαρμογή της Κριτικής Θεωρίας, και εν γένει η πολιτιστική, πολιτική και ακαδημαϊκή επιρροή διαφόρων ομάδων και κινημάτων εντός της μοντέρνας αριστεράς.

MKO καθοδηγεί μετανάστες να φθάσουν στο Αγαθονήσι! Ποιος τελικά ελέγχει το Αιγαίο;

MKO καθοδηγεί μετανάστες και πρόσφυγες για να αποβιβαστούν στο Αγαθονήσι ,μέσα στη νύχτα. Συνέβη κι αυτό το απίστευτο και μάλιστα οι πρωταγωνιστές δεν το κρατούν κρυφό! Το “φάουλ” έγινε από την εύρωστη οικονομικά ΜΚΟ MOAS. 

Και φυσικά η μεγαλύτερη τρολιά του 2015 ήταν του dexiextrem! Δείτε ποιοι την αναπαρήγαγαν

Και φυσικά η μεγαλύτερη τρολιά του 2015 ήταν η δικιά μας είδηση περί εισαγωγής του Καραμανλή στο νοσοκομείο....

Την επομένη της συνέντευξης του Πάνου Καμμένου στον Πρετεντέρη στις 1 Δεκεμβρίου...

Συνεχίζεται το κράξιμο στο αριστερό λαμόγιο: Πριν το τέλος πως μοιάζει η φοροδιαφυγή σαν αγάπη μεγάλη [εικόνες]

Σάλο και πλήθος καυστικών σχολίων έχει προκαλέσει η κίνηση του τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου να πληρωθεί για συναυλία του στην Ξάνθη μέσω... Βουλγαρίας!


ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ! Ο Κυριάκος αγκαλιάζει τον Αδωνι: «Αστέρα μου, τα καταφέραμε!»

Είναι οι στιγμές, από το βράδυ της Κυριακής, πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει την πρώτη του δήλωση ως νέος πρόεδρος της ΝΔ. Στο πλευρό του ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιάζει και ευχαριστεί εγκάρδια τον Αδωνι Γεωργιάδη για...

Εγκεφαλικά στον ΣΥΡΙΖΑ για Κυριάκο: Δείτε πώς σχολιάζουν την εκλογή του

«Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η ισχύς της οικογενειοκρατίας στη συντηρητική παράταξη. Παρά τις διακηρύξεις του περί ανανέωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει προσκολλημένος στο νεοφιλελεύθερο δόγμα που επανειλημμένα αποδοκιμάστηκε από τους πολίτες, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση του απέναντι στα ακροδεξιά στηρίγματά του χωρίς τα οποία δεν θα είχε καταφέρει να εκλεγεί».

Ο Λιάγκας αποκάλυψε τη γ@μενα του ΓΑΠ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λιάγκας αποκάλυψε τη νέα σύντροφο του Γιώργου Παπανδρέου - ΒΙΝΤΕΟ
Με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso που θέλει τον Γιώργο και την Άντα Παπανδρέου να έχουν χωρίσει, ασχολήθηκε σήμερα η παρέα του Πρωινού στον ΑΝΤ1.

ΑΛΕΞΗ-ΠΑΚΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα στις εκλογές της ΝΔ (ποσοστά)

Το τελικό αποτέλεσμα στις εκλογές της ΝΔ δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα.

Συνολικά ψήφισαν 334.752

H βαριά ήττα των βαρόνων, των μηχανισμών και των νταραβεριτζήδων των ΜΜΕ

Η τεράστια πολιτική έκπληξη που συνετελέσθη χθες επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητα ενός ισχυρού κομματιού στο εσωτερικό της ΝΔ να απελευθερωθεί από κηδεμονίες, βαρονίες και μηχανισμούς νταραβεριτζήδων.

ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΕΥΡΥΠΙΔΗ! Βαρύ κλίμα και απογοήτευση στο στρατηγείο του Μειμαράκη – Ποιοι βρέθηκαν εκεί (φωτορεπορτάζ)

Κατήφεια και προβληματισμός για την επόμενη μέρα επικρατούσε χθες βράδυ στο επιτελείο του Μεϊμαράκη στη Δάφνη.

ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΗΣ ALERT! Ο Μουζάλας εξυμνεί την Μέρκελ για το προσφυγικό!

Ο Γιάννης Μουζάλας, αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, με συνέντευξη του στον γερμανικό τύπο επαινεί την Μέρκελ για τη στάση της στην κρίση με τους πρόσφυγες. Μάλιστα ο ίδιος παραδέχεται πως έχουν δίκιο οι Ευρωπαίοι που επικρίνιυν την Ελλάδα για καθυστερήσεις.

Ο «λαρτζ» κύριος Χουλιαράκης

Τελικά, η ανάπτυξη ήρθε… Έστω και αν προέρχεται από την εκρίζωση της βρουκέλλωσης των αιγοπροβάτων και των βοοειδών! Και δεν το λέμε τυχαία, διότι με εντολή του κ. Χουλιαράκη (ξέρετε, του αναπληρωτή υπουργού, ντε) θα διατεθούν 441.301 ευρώ για την 8μηνη πρόσληψη 30 υπαλλήλων, με μισθό 1.839 ευρώ έκαστος τον μήνα!

Bild: Ο τζιχαντιστής με το μαχαίρι στο Παρίσι συμμετείχε στις επιθέσεις στην Κολωνία

Ενας στενός του φίλος συνελήφθη έπειτα από τις πρωτοχρονιάτικες επιθέσεις, γεγονός που ενίσχυσε τις υποψίες των αρχών

Μια ιδιαίτερα περίπλοκη τροπή λαμβάνει η υπόθεση με τον άντρα που επιτέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι αφού σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ο δράστης, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά άλλων αστυνομικών, φέρεται να συμμετείχε στις μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία!

ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛ.! Μια πριγκίπισσα στο εδώλιο: Η Κριστίνα της Ισπανίας απολογείται για φοροδιαφυγή [εικόνες]

Αρχισε σήμερα στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα η δίκη της πριγκίπισσας της Ισπανίας Κριστίνα και 17 ακόμη προσώπων, η πρώτη δίκη για υπόθεση διαφθοράς στην οποίας εμπλέκεται μέλος της ισπανικής βασιλικής οικογένειας.

ΜΟΥΓΓΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Κρήτη – 31χρονος νεκρός από μαγκάλι

Ένας 31χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στην εξοχική κατοικία της οικογένειάς του στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου στο Τυμπάκι.