23 Ιουνίου 2016

Κόντρα Γεωργιάδη – Βέττα για τη δήλωση Ρέγκλινγκ - ΒΙΝΤΕΟ

«Τι μας είπε ο κ.Τσίπρας; Μην με κατηγορείτε για το είμαι ψεύτης, κατηγορείστε με ότι είμαι ανόητος, αφού είχα αυταπάτες», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με τις δηλώσεις του επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος είπε πως με την πολιτική του Γιάνη Βαρουφάκη, το κόστος για την Ελλάδα ξεπέρασε τα 100 δισ. ευρώ, αν υπολογιστεί και η απώλεια στο ΑΕΠ.

«Αν πάει να γίνει πρωθυπουργός και εξαιτίας της αυταπάτης που είχε, χρεώνει τον λαό του, όπως μάθαμε χθες, 100 δισ., με συγχωρείτε, η φράση που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε είναι πολύ βαρύτερη. Γιατί τώρα ξέρουμε και το ποσό. Γιατί αυτός που μας δανείζει, που είναι ο ESM, άρα αυτός μετράει τη ζημιά στην οικονομία μας, την μέτρησε και μας την είπε. 100 δισ. σας κόστισε η ψήφος στον Τσίπρα», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Για τα εργασιακά θα πείτε κάτι κ.Γεωργιάδη;», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας. «Φτιάξατε ένα χάος εργασιακό και μιλάτε για αυτά, τώρα; Αφήστε τώρα, άρες, μάρες, κουκουνάρες τώρα, και να πετάτε την μπάλα στην κερκίδα. Μιλήστε σοβαρά κ. Γεωργιάδη».

«Δεν σας διέκοψα και μην μου ξαναπείτε εμένα ότι λέω άρες, μάρες, κουκουνάρες, όταν είστε εδώ δέκα λεπτά και λέτε… μην πω τι λέτε», ήταν η άμεση απάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Δείτε το απόσπασμα:


Δείτε όλη την παρουσία του Άδωνι: