24 Δεκεμβρίου 2015

Η Μαρία Σταυρινούδη «ντύθηκε» σ@ξι… αγιοβασιλίτσα! (ΦΩΤΟ)

Έκανε αισθητή την παρουσία της στη Βουλή πρόσφατα…τώρα «έριξε» το διαδίκτυο!

Η πρώην βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σταυρινούδη Σόδη είχε κάνει τη βουλή να «παραμιλάει» κατά τη θητεία της.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι δεν άφησαν την γιαγιά θαυμάστρια να πει στον Αλέξη

Τι θα έλεγε στον Τσίπρα μετά το "αγόρι μου γλυκό", αν δεν την τραβούσαν οι Αστυνομικοί, αποκάλυψε η γιαγιά που τον πλησίασε και τον αγκάλιασε στο Κερατσίνι:

Πάλι γυμνη η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου και καλά για καλό σκοπό

Πριν λίγο καιρό είχε προκαλέσει αρκετά σχόλια με μια φωτογραφία της στο Instagram

Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφήθηκε για το «naked issue» του περιοδικού «Down Town», στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS.

Φαήλος Κρανιδιώτης: Ψάχνω τον Χρύσανθο να του σκάσω ένα φιλί

Οι φίλοι του στο Facebook τον ρωτούν αν εννοεί τον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθο Λαζαρίδη, όμως ο Φαήλος Κρανιδιώτης στέλνει το δικό του μήνυμα για το σύμφωνο συμβίωσης.

Τα Aπόκρυφα Eυαγγέλια και οι τρεις Μάγοι

Οι τρεις μάγοι, όπως εξιστορεί ο Ευαγγελιστής Ματθαίος έρχονται από τα μέρη της Ανατολής και προσκυνούν το Παιδίον, τον ενανθρωπίσαντα Υιό και Λόγο του Θεού, προσφέροντας στον Ιησού δώρα. Συγκεκριμένα, στο εδάφιο 11 του δεύτερου κεφαλαίου γράφει: «και ελθόντες εις την οικίαν είδον το παιδίον μετά Μαρίας της μητρός αυτού, και πεσόντες προσεκύνησαν αυτώ, και ανοίξαντες τους θησαυρούς αυτών προσήνεγκαν αυτώ δώρα, χρυσόν και λίβανον και σμύρναν».

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ! Χαμός στο facebook με τον πίνακα στο γραφείο του Γιάννη Μπουτάρη (Φωτό)!

Ο πίνακας που θα δείτε κέντρισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων, που άρχισαν τις ερωτήσεις στον Γιάννη Μπουτάρη...

Η Κεφαλογιάννη… γλέντησε στον Βοσκόπουλο μαζί με γνωστό επιχειρηματία (ΦΩΤΟ)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι μια γυναίκα της πολιτικής σκηνής που δε φοβάται να διασκεδάσει και να δείξει στον κόσμο πως είναι κοντά τους.

Πόσα δισ. (ΝΑΙ ΔΙΣ.) λέτε να είναι η αγορά των Χριστουγεννιάτικων δέντρων παγκοσμίως

Η αγορά χριστουγεννιάτικων δέντρων αγγίζει παγκοσμίως τα...

Όπου πρόσφυγες και συμφορά, η Μαριάννα, ο Πατούλης και ο Δήμτσας μπροστά

Τελειωμό δεν έχει το μαρτύριο των προσφύγων. Όσοι καταφέρνουν να γλιτώσουν από τα κύματα του Αιγαίου και τους δουλεμπόρους, βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με το ίδιο μαρτύριο.

Στο κάλεσμα Τσίπρα-Καμμένου το 2015 ανταποκρίθηκαν 804.465 ΛΑΘΡΟμετανάστες -Από ποιες χώρες ήρθαν [λίστα]

Πολλοί μετανάστες πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ένα πλαστό έγγραφο, ή εάν δεν έχουν καθόλου χαρτιά, θα τους δοθεί η δυνατότητα να λάβουν άσυλο από κάποια χώρα στη δυτική Ευρώπη.

Η Αφροδίτη της Κύπρου -Ποια είναι η όμορφη σύζυγος του Γιάννη Πλακιωτάκη της ΝΔ [εικόνες]

Μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του Αφροδίτη Δωρίτη άκουσε τα κάλαντα ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης.

Στα γραφεία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Συγγρού για να ψάλλει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα βρέθηκε ο Ομιλος Βρακοφόρων Κρήτης. Ο κ. Πλακιωτάκης...

Μητσοτάκης: Αν εκλεγώ πρόεδρος της ΝΔ θα πάω τον Βαρουφάκη σε εξεταστική για τα capital controls

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε εξεταστική επιτροπή για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε πως στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ θα πάει σε εξεταστική επιτροπή τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για τα capital controls.

Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ! Χριστούγεννα σε σκηνές έξω από το υπουργείο Εργασίας

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά έξω από το υπουργείο Εργασίας θα κάνουν οι εργαζόμενοι στα πεντάμηνα προγράμματα των δήμων που εδώ και δέκα ημέρες έχουν κατασκηνώσει επί της οδού Σταδίου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη λήξη της σύμβασής τους.

«Λάβρος» κατά Παπανδρέου ο Βενιζέλος – «Πολιτικός μάγκας» ο Τσίπρας

«Δεν έχω καμιά διάθεση ούτε αποστρατείας» δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απορρίπτοντας τα σενάρια περί συνεργασίας του με τον Αντώνη Σαμαρά και παράλληλα μιλά με σκληρά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτηρίζει «πολιτικό μάγκα».

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΖΟΥΡΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ! Μείωση έως 40% στις πρόωρες συντάξεις

Διευκρινήσεις και ενδεικτικά παραδείγματα περιλαμβάνουν δύο ακόμα εγκύκλιοι του υπουργείου Εργασίας για τα νέα όρια συνταξιοδότησης των ασφαλισμένων στα ειδικά ταμεία ΔΕΚΟ και τραπεζών καθώς και των ασφαλισμένων στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ.

Το ερωτικό σκάνδαλο του Μητροπολίτη Πρεβέζης με την παπαδιά του οδηγού του

Ο αρχιμανδρίτης Στυλιανός Κορνάρος, εκλέχτηκε Μητροπολίτης Πρεβέζης την δεκαετία του 1950. Το 1978 ο Στυλιανός γνωρίζει  μια νεαρή κοπέλα, που ήταν η παπαδιά του οδηγού του! Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Στυλιανός προσπαθούσε αρκετό καιρό να πλησιάσει την Πρεσβυτέρα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Khloe Kardashian: Μόνο το glitter καλύπτει το κορμί της

Η εντυπωσιακή Khloe ποζάρει και πάλι... ολόγυμνη

Παλιότερα η Khloe Kardashian ισχυριζόταν πως είναι η πιο συνεσταλμένη από τις αδελφές Kardashian και ότι ντρέπεται να κάνει γυμνές φωτογραφίσεις, αλλά τις τελευταίες μέρες το ίντερνετ έχει πάρει φωτιά.

Στρατιωτικός κατηγορείται ότι βίασε 19χρονη

Ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης, που μάλιστα ήταν μεταξύ των θαμώνων οι οποίοι την μετέφεραν στο σπίτι της, αναζητήθηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Σκύρου

Γελάνε κι οι δικηγόροι: Θα... γεμίσουμε αδιακρίτως με «λίστες Λαγκάρντ»

Η νέα ρύθμιση, αναφέρει η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της Ελλάδας, «επιτρέπει τη χρήση παρανόμως αποκτηθέντων αποδεικτικών μέσων σε υποθέσεις που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος»

Οι ευχές του Σκίμπε στα ελληνικά – ΒΙΝΤΕΟ

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας Μίχαελ Σκίμπε ευχήθηκε στα ελληνικά για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εκτός από τον Γερμανό προπονητή του τις ευχές τους έστειλαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές της Εθνικής Ελλάδας, όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Τα εκατοστά γενέθλια του ομογενούς με τα 3 χρυσά μετάλλια ανδρείας

Οι ομογενείς στην Ατλάντα συγκεντρώθηκαν προκειμένου να γιορτάσουν τα 100αγενέθλια του Γεωργίου Δήμου, βετεράνου του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου που έχει τιμηθεί τρεις φορές με το ανώτατο μετάλλιο ανδρείας στις ΗΠΑ, «Purple Heart».

ΤΑΪΣΑΜΕ ΣΑΝΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Επιστρέφει στην Πράγα ο Ελληνας πρέσβης... χωρίς να ανακαλέσει ο Τσέχος μεθύστακας

Στη θέση του στην πρεσβεία της Τσεχίας επιστρέφει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελληνας πρέσβης Παναγιώτης Σαρρής, μετά την ανάκλησή του για διαβουλεύσεις στην Αθήνα, ως επακόλουθο των δηλώσεων του Τσέχου προέδρου Μίλος Ζέμαν για την Ελλάδα.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Βγάζουν πρωτογενές πλεόνασμα 4,3 δισ. παρότι τα έσοδα είναι μείον

Το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης ανήλθε σε 1,245 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 1,827 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2014 και αναθεωρημένου στόχου του προϋπολογισμού 2016 για έλλειμμα 3,001 δισ. ευρώ

Πόσα πληρώνει η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ ετησίως

Η εκταμίευση του ποσού των 2 δισ. ευρώ από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) έδωσε τη δυνατότητα στην Ελλάδα να πληρώσει, εκτός των άλλων, τις ετήσιες συνδρομές της σε διεθνείς οργανισμούς και άλλους.

Πετώντας πάνω από την βομβαρδισμένη Δαμασκό

Ένα βίντεο που δείχνει από ψηλά τα ισχυρά πλήγματα που έχει δεχτεί η Δαμασκός τα τέσσερα χρόνια του εμφυλίου πολέμου κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Drones κατέγραψαν εικόνες αποκάλυψης από το Jobar, μια περιοχή της Δαμασκού που βρίσκεται στα χέρια των ανταρτών. Οι συγκρούσεις με τις κυβερνητικές δυνάμεις αποτελούν καθημερινότητα.

Οι επιστήμονες απαντούν σε ότι μαλ@κία θες: Μπορεί ο Σούπερμαν να κάνει τη Γη να γυρίζει ανάποδα; Πόσο αίμα πρέπει να πίνουν τα βαμπίρ;

Η ιστορία είναι γνωστή. Το ρολόι σημαίνει μεσάνυχτα και η Σταχτοπούτα τρέχει να φύγει από τον χορό, αφήνοντας πίσω της ένα γυάλινο γοβάκι.

Θα μπορούσε όμως ο πρίγκιπας να την βρει χάρη σε αυτό, να παντρευτούν και να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς... καλύτερα, αν όλα αυτά γίνονταν στην πραγματικότητα; Οχι βέβαια, απαντούν οι επιστήμονες. Γιατί τα γυάλινα γοβάκια της θα διαλύονταν.

Εκλογές ΝΔ: Το στοίχημα Μηταράκη – Κεφαλογιάννη και το δείπνο στον Αστέρα

Πολλά ήταν τα στοιχήματα που έπεσαν κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία. Ένα από αυτά ήταν ανάμεσα στον Νότη Μηταράκη και τον Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Μαύρα Χριστούγεννα για γνωστό πολιτικό – Δείτε πόσα εκ € πρόστιμο «τσίμπησε»

«Μαύρα» Χριστούγεννα θα περάσει πολιτικός της προηγούμενης κυβέρνησης. Βρήκε το πρωί της Τετάρτης θυροκολλημένο στο σπίτι του σημείωμα της Εφορίας και των οικονομικών ελεγκτικών αρχών ότι θα πρέπει να καταβάλει 3 εκατ. ευρώ  ως πρόστιμο για να κλείσει μία υπόθεσή του.

«#Στόχοι_για_το_2016» -Το Τwitter βάζει στόχους: 3-4 εκλογές ακόμη, μην ξενερώσουμε τελείως [εικόνες]

Παρομονή Χριστουγέννων και όλοι έχουν μπει στο κλίμα των γιορτών. Μεταξύ άλλων και το Twitter, που από χθες, μέσω του hashtag #Στόχοι_για_το_2016 έχει αρχίσει να βάζει τους δικούς του στόχους για το νέο έτος. Με πολύ χιούμορ, όπως πάντα.

Αυτοί είναι οι 100 καλύτεροι ποδοσφαιριστές για το 201

Για ακόμη μια χρονιά, η βρετανική εφημερίδα «The Guardian» επιστρατεύει ένα πάνελ 123 ειδικών από 49 χώρες για να παρουσιάσει την κορυφαία 100αδα των καλύτερων ποδοσφαιριστών στον κόσμο για το 2015.

ΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ Ή ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; Ανησυχία για τις εξαγωγές φρούτων και λαχανικών από την παράταση των κυρώσεων στη Ρωσία

Ανησυχία επικρατεί στο Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών (Incofruit Hellas) για ενδεχόμενες νέες αρνητικές επιπτώσεις στις εξαγωγές ελληνικών φρούτων και λαχανικών, μετά από την παράταση των μέτρων της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας, αλλά και το εμπάργκο Ρωσίας στα ουκρανικά προϊόντα.

Ο Πολ Τόμσεν εισηγείται στο ΔΝΤ «βελούδινο διαζύγιο» με την Ελλάδα

«Βελούδινο διαζύγιο» του ΔΝΤ με την Ελλάδα εισηγείται ο Πολ Τόμσεν και πολλοί από τους τεχνοκράτες του Ταμείου που ασχολούνται με το ελληνικό πρόγραμμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενεί η εφημερίδα «Επένδυση».

«Βαφτίζουν» ελληνικά εισαγόμενα κρέατα- Ανεπαρκείς οι έλεγχοι των δημοσίων κτηνιάτρων

Τον κίνδυνο εισαγόμενα κρέατα να βαφτίζονται και να πωλούνται ως ελληνικά  επισημαίνει η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ), καθώς οι έλεγχοι λόγω έλλειψης προσωπικού είναι ανεπαρκείς ενώ και το σύστημα που έχει δημιουργηθεί για την πάταξη των ελληνοποιήσεων εποπτεύεται πλημμελώς.

Η γκλίτσα του Αλέξη το ταγάρι της Περιστέρας και η… κατάρα!

Το… χριστουγεννιάτικο δώρο του έλαβε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωστηλάτα της Άρτας, Γιάννης Παπαγιάννης, χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα μια γκλίτσα. «Με αυτό θα πάω στις Βρυξέλλες», είπε ο κ. Τσίπρας.

Είχε άγιο -Drone έπεσε δίπλα σε σκιέρ την ώρα του σλάλομ [βίντεο]

Κάμερα Drone παραλίγο να σκοτώσει διάσημο σκιέρ όταν έπαθε βλάβη και έπεσε στην πίστα κατά τη διάρκεια αγώνα κατάβασης σλάλομ.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στους Δολομίτες της βόρειας Ιταλίας

Αναμένεται θεαματική αύξηση Ρώσων και Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα το 2016

Χρονιά-ρεκόρ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το 2016, καθώς αναμένονται τουλάχιστον 2 εκατομμύρια επιπλέον τουρίστες, κυρίως από τη Ρωσία ενώ σημαντική θα είναι και η αύξηση από τη Γερμανία.

Το νέο viral κουίζ, μετά το πάντα -Μπορείς να βρεις τη γάτα; [εικόνες]

«Υπάρχει ένα πάντα ανάμεσά τους. Μπορείτε να το βρείτε;», έγραψε ο Ούγγρος καλλιτέχνης Gergely Dudás στη σελίδα του στο Facebook απευθυνόμενος στους διαδικτυακούς φίλους του.

Η κάρτα που έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη η κόρη του – Τι ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη (ΦΩΤΟ)

Μια χριστουγεννιάτικη κάρτα έστειλε στον μπαμπά της, Κυριάκο Μητσοτάκη η μικρή του κόρη Δάφνη. Ο βουλευτής της Β' Αθήνας μάλιστα τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Βολεϊμπολίστας έκανε πρόταση γάμου την ώρα του αγώνα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ξεχωριστό τρόπο βρήκε ο βολεϊμπολίστας Αλέξανδρος Χήρας για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.  Όλα συνέβησαν στο ντέρμπι του  Α.Ο.Ορεστιάδας με τον Εθνικό.

Η 14χρονη που η Μέρκελ έκανε να κλάψει απέκτησε άδεια παραμονής στη Γερμανία [βίντεο]

Μία 14χρονη Παλαιστίνια που έβαλε τα κλάματα όταν η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ τής είπε ότι μπορεί να απελαθεί, απέκτησε άδεια παραμονής στη Γερμανία μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, γράψει σήμερα η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Bild.

Η Τεχεράνη «αλλάζει πρόσωπο» και γιορτάζει τα Χριστούγεννα

Μετά την ιστορική συμφωνία της Δύσης με το Ιράν, για να περιορίσει το πυρηνικό πρόγραμμά του, η άρση των διεθνών οικονομικών κυρώσεων έβγαλε την χώρα από την απομόνωση - Οι 150.000 χριστιανοί του Ιράν γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και ψωνίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα

Μητσοτάκης: «Οι θέσεις μου για ένα μικρότερο Κράτος, ώστε να μειώσουμε φόρους, είναι πλειοψηφικές»

«Ο δεύτερος γύρος είναι μια εκλογή που ξεκινάει από το μηδέν», δηλώνει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ που θεωρεί ότι θα είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί εάν άνοιγε τη διαδικασία, αλλά «αυτή τη στιγμή είναι 50 – 50»

BBC για κυβέρνηση: Δεν έχει κάνει τίποτα απ' όσα έχει υποσχεθεί

Ο αρθρογράφος του BBC, Jontly Bloom, περιγράφει σε άρθρο του την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και αναρωτιέται αν βρίσκεται πραγματικά η Ελλάδα στο δρόμο της ανάκαμψης...

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Έψαλαν τα κάλαντα... σε άθεο Πρωθυπουργό

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, άκουσε τα χριστουγεννιάτικα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το Μέγαρο Μαξίμου επισκέφθηκαν παιδιά από το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, το μουσικό γυμνάσιο Ιλίου και ο σύλλογος «Κωστηλάτα» από την Άρτα.

ΦΩΤΟ-6.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ, ΠΕΙΝΑ... σε άλλα νέα: Η Ζωή τα «έσπασε» στα μπουζούκια

Η πρώην «σιδηρά Κυρία» του ελληνικού Κοινοβουλίου, Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε να το ρίξει λίγο έξω.

Έτσι το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου η κα Ζώη Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στα μπουζούκια, στον Βοτανικό για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα που παρουσιάζουν η...

Η «Αποστολή» έχει διανείμει μέχρι σήμερα 18.600.000 μερίδες φαγητού

Καθημερινό συσσίτιο αδιάκοπα, 365 ημέρες το χρόνο, προσφέρει την τελευταία πενταετία η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μέσω των ενοριών και του φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή».

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΔΑΣ ΠΟΡΝΗΣ! 20χρονη μητέρα έγινε πορνοστάρ για να παίρνει ακριβά δώρα στον μοναχογιό της! [εικόνες]

Στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών για έναν... πρωτότυπο -αν μη τι άλλο- λόγο μπήκε μια Βρετανίδα μητέρα.

Ο λόγος για την 20χρονη Μέγκαν Κλάρα από το Πόρτσμουθ της Βρετανίας, που αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό για να μπορεί να... παίρνει δώρα για τον γιο της τα Χριστούγεννα.

Ευχές και κάλαντα στον πρόεδρο της ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, άκουσε τα χριστουγεννιάτικα  κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στο αυτόφωρο ο γλύφτης του ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος Χίου για μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων

Μήνυση κατά του δημάρχου (βγήκε με στήριξη ΝΔ και πήρε συμβούλους ΣΥΡΙΖΑίους...) υπέβαλε ο διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου και ένας ηθοποιός

Η αυτόφωρη διαδικασία κινήθηκε χθες σε βάρος του δημάρχου Χίου, Μανώλη Βουρνού, μετά από μήνυση που υπέβαλλαν ο διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου, Γιάννης Ζαφείρης, καθώς και ο ηθοποιός του περιφερειακού θεάτρου, Γιώργος Παυλιδάκης, για μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων.

Μοναδικό! Οι ηθοποιοί του Star Wars τραγουδούν «Stayin Alive»

Δείτε το βίντεο:

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ "ΑΛΑΟΥ ΑΚΜΠΑΡ"! Βίντεο: Η εκπληκτική στιγμή που ένα φορτηγό αποφεύγει μια ρουκέτα!

Το βίντεο αποτυπώνει μια ρουκέτα που κατευθύνεται προς ένα φορτηγό, το οποίο, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή προχωρά λίγα μέτρα και την αποφεύγει

Τι θα κάνατε αν διαπιστώνατε ότι μια ρουκέτα κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο στο οποίο είσαστε; Φυσικά και η πλειονότητα θα απαντήσει: «Θα παρατήσω το αυτοκίνητο και θα φύγω να σωθώ».

Πόση μπύρα, κρασί, ούζο, ουίσκι μπορεί να πιει κάποιος για να είναι εντός ορίων [λίστα]

Με την ευχή για όμορφες γιορτές χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα η Ελληνική Ιατροδικαστική Εταιρεία απευθύνει προειδοποίηση για την κατανάλωση αλκοόλ από τους οδηγούς.