10 Ιουνίου 2015

ΦΩΤΟ-ΔΕ Γ@ΜΙΕΤΑΙ ΚΙ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ... η θεά Μελέτη έβαλε μαγιό ρε!

Στην Μύκονο βρέθηκε για λίγες μέρες η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε με φίλους στο νησί των ανέμων με αφορμή το τριήμερο Hot Yoga Retreat που διοργάνωσε γνωστό ξενοδοχείο.

Κωνσταντοπούλου: 4.500 ευρώ για τηλεφωνικές συσκευές… SIEMENS εννοείται

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση της Βουλής να διαθέσει το ποσό των 4500 ευρω περίπου για τη αγορά τηλεφωνικών συσκευών εκ των οποίων οι 25 είναι από την εταιρία SIEMENS. Το γεγονός από μόνο του δεν θα είχε καμία σημασία εάν...

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΦΟΥΛ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ! "Αυτός ο Πούτιν είναι ρέπλικα" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δολοφονήθηκε εδώ και καιρό και ο άνθρωπος που κυβερνά τη Ρωσία σήμερα είναι ο σωσίας του, ισχυρίζεται η...

Σοκ στην Πάτρα! Βρήκαν ημίγυμνο ΠΟ@ΣΤΟΓΕΡΟ μαζί με δύο ανήλικα κοριτσάκια σε αυτοκίνητο!

Μία πολύ σοβαρή υπόθεση ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή, η Αστυνομία στην Πάτρα.
Ένας ηλικιωμένος άνδρας έχει προσαχθεί στην Αφάλεια Πατρών, αφού σύμφωνα με το Tempo24 εντοπίστηκε από αστυνομικούς να έχει μέσα στο αυτοκίνητό του δύο ανήλικα κοριτσάκια (κάτω των 14 ετών)!

Γερμανική κυβέρνηση για το ρεπορτάζ του Bloomberg για κλιμακωτή συμφωνία: Θα δεχθούμε συμφωνία που έχει την έγκριση των 3 θεσμών

Η απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης

Η Γερμανία θα αποδεχθεί μόνο μία συμφωνία μεταρρυθμίσεων με αντάλλαγμα τη ρευστότητα, η οποία θα έχει την έγκριση και των τριών Θεσμών, απάντησε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.

Σόιμπλε: Δεν θα παίξουμε τον μουτζούρη - ΒΙΝΤΕΟ

Μην ακούτε μαλ@κίες ότι η Μέρκελ έβγαλε τον Σόιμπλε από τη διαπραγμάτευση... απλά στη Γερμανία οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι... στο Eurogroup ο Σόιμπλε γαμ@ί και δέρνει όποτε χρειαστεί... και θα έρθει η ώρα που θα χρειαστεί...

Το ζήτημα της Ελλάδας έχει προκαλέσει αναταράξεις στο Βερολίνο και στις δύο μεγαλύτερες κοινοβουλευτικές ομάδες, των Χριστιανοδημοκρατών και των Σοσιαλιστών.

Ποιους συνταξιούχους αφορά η απόφαση του ΣτΕ... δηλ. ποιοι θα πάρουν έναν πούλο

Αυξήσεις 5%-15% δικαιούνται 800.000 συνταξιούχοι - 2000 θα πάρουν αναδρομικά από το 2012 - Στο 1 δισ. το κόστος για τα ταμεία

Περισσότεροι από 800.000 συνταξιούχοι ΙΚΑ και ΔΕΚΟ με συντάξεις (σύνολο κύριας και επικουρικής) πάνω από 1.000 ευρώ δικαιούνται αυξήσεις 5%-15%, σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικές τις μνημονιακές μειώσεις του 2012.

Βόλος: Συνελήφθη πρατηριούχος που προμήθευε τους ληστές του Διστόμου

Τον «πρόδωσε» ο υπολογιστής του κρησφύγετου στα Λεχώνια - Κατηγορείται για λαθρεμπόριο

Έντονη φημολογία υπήρξε από το απόγευμα ότι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνέλαβε έναν πρατηριούχο υγρών καυσίμων στο Βόλο, διότι φέρεται ότι έκανε λαθρεμπόριο και είχε οικονομικές συναλλαγές με τους καταζητούμενους ληστές που είχαν συλληφθεί στη Χρυσή Ακτή Παναγίας, στις 29 Μαΐου και άλλους καταζητούμενους ποινικούς.

Ολοκληρώθηκε η έρευνα για τη συντριβή του ελληνικού μαχητικού F-16 στην Αλμπαθέτε (βίντεο)

Η έρευνα για το δυστύχημα που προκάλεσε η μηχανική βλάβη που υπέστη μαχητικό αεροσκάφος F-16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατος 11 ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των δύο χειριστών του, την 26η Ιανουαρίου σε μια αεροπορική βάση στην Ισπανία, ολοκληρώθηκε και το πόρισμά της πρόκειται να δημοσιοποιηθεί "πολύ σύντομα", όπως ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική Πολεμική Αεροπορία.

Ο πρώτος προγραμματιστής υπολογιστών στον κόσμο ήταν η... κόρη του Λόρδου Βύρωνα [εικόνες]

H Ada Lovelace, κόρη του διάσημου ποιητή, Λόρδου Βύρωνα ήταν η πρώτη προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο.

Γκρινια (δικαιολογημένη!) "γαλάζιων" στελεχών για την συνάντηση Καραγκούνη και Βορίδη με τον Λουράντο

Την έντονη αντιδρασή του εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για το γεγονός οτι έγινε δεκτός στα κεντρικά γραφεια της ΝΔ στη Συγγρου απο τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Κώστα Καραγκουνη και τον πρώην υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κώστας Λουράντος.

Πόσο θα κόστιζαν σήμερα 7 πασίγνωστα μνημεία: 780 εκατ. για την πυραμίδα του Χέοπα, 31 εκατ. για τον Πύργο Αιφελ

Αντίγραφα κάποιων εξ αυτών υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Μικρογραφίες τους βέβαια. Πόσο όμως θα κόστιζε σήμερα η κατασκευή του αυθεντικού Πύργου Αιφελ, ή της Πυραμίδας του Χέοπα;

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Παράταση 9 μηνών ζητά η κυβέρνηση από τους δανειστές

Παράταση της δανειακής σύμβασης κατά εννέα μήνες ζητεί η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της οικονομίας.

Απίστευτο: Ισπανική τράπεζα «μπλόκαρε» λογαριασμό Βρετανού επειδή ζει την Ελλάδα - Θεωρεί τη χώρα επικίνδυνη

Μία απίστευτη περιπέτεια, που δείχνει πώς βλέπουν τη χώρα μας στο εξωτερικό, βίωσε ένας Βρετανός, που ζει στην Ελλάδα.

Άγριο "κράξιμο" στον Βαλς! Πήγε με το κυβερνητικό αεροσκάφος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς, βρίσκεται εδώ και 5 ημέρες στο επίκεντρο μιας «πολιτικής θύελλας» μετά το ταξίδι του στο Βερολίνο με κυβερνητικό αεροσκάφος προκειμένου να παρακολουθήσει με δύο από τους γιους του τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο ποδόσφαιρο.

Η Δούρου μέτρησε την ρύπανση στην Ομόνοια και όλα καλά... οι υπόλοιποι ας ψοφήσουν

Η Περιφέρεια Αττικής δίνει τις πρώτες μετρήσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο πλαστικών στον Ασπρόπυργο.

Στο “σκαμνί” ο Μέσι για φοροδιαφυγή!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει -τελικά- ο Λιονέλ Μέσι, για την υπόθεση της φοροδιαφυγής 4,1 εκατ. ευρώ

Τούρκος προσπάθησε να κάψει εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη

Μια βόμβα μολότοφ πέταξε ένας Τούρκος στην ελληνική εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Κωνσταντινούπολη

Ένας άνδρας πέταξε την Τρίτη μια βόμβα μολότοφ στην ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Κωνσταντινούπολη επιχειρώντας να πυρπολήσει το ναό.

ΝΔ: «Ομολογία» εκτροχιασμού τα χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα

Άκουσα το πρωί τον Φίλη και θα μας τα κάνουν τσουρέκια με αυτό τις επόμενες μέρες να λέει "με πρωτογενές πλεόνασμα 1% αντί για 3% ο ελληνικός λαός θα κερδίσει 14 δις τα επόμενα 3-4 χρόνια"... φυσικά τέτοιο επιχείρημα μόνο σε γίδια απευθύνεται αφού τα 2-3 δις πρωτογενές πλεόνασμα που θα λείπουν κάθε χρόνο, θα τα παίρνουμε δανεικά με ΤΟΚΟ, μιας και ούτως ή άλλως έχουμε έλλειμμα λόγω αποπληρωμής του χρέους... άρα κάθε χρόνο θα έχουμε μεγαλύτερο έλλειμμα αν έχουμε μικρότερο πρωτογενές πλεόνασμα... Τελικά για να μη μας περνάνε για μαλ@κες να τονίσουμε ότι τα έξτρα λεφτά που θα χρειαστεί να δανειστούν θα τα πληρώνει ο ελληνικός λαός με τόκο... άρα ο ελληνικός λαός δεν "κερδίζει" αλλά θα δανείζετε περισσότερα...

Με την επιστροφή στην ύφεση που προκάλεσε η κυβέρνηση και με τον εκτροχιασμό του προϋπολογισμού τους πρώτους πέντε μήνες του έτους, είναι αδύνατο να επιτευχθεί στόχος πρωτογενούς ελλείμματος 3% του ΑΕΠ, λέει η Συγγρού

Ο Τατσόπουλος στον Πανούση: Παραιτήσου όσο είναι καιρός…

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος καλεί τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας Γιάννη Πανούση να παραιτηθεί, «όσο είναι ακόμη καιρός», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ΅ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ! Το σύμφωνο συμβίωσης επεκτείνεται στα ομόφυλα ζευγάρια

Τη δυνατότητα να συνάπτουν σύμφωνο συμβίωσης και τα ομόφυλα ζευγάρια, που, ως τώρα είχαν εξαιρεθεί των σχετικών νομοθετικών ρυθμίσεων, δίδει νόμος που ετοίμασε το υπουργείο Δικαιοσύνης και έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις!

Δημοσιοποιήθηκε η αναμενόμενη απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κηρύσσει αντισυνταγματικές τις περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις μετά το 2012.

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια

Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε επί της αρχής, από τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές -Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παραγωγής και Εμπορίου- το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την τροποποίηση του κώδικα ελληνικής ιθαγένειας.
Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, ενώ η ΝΔ...

Η ΠΟΑΣΥ εναντίον της Ραχήλ Μακρή

«Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι συνεχίζεται ο πόλεμος λάσπης εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας και μάλιστα από εκλεγμένους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου», αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, με αφορμή τις δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή, για την είσοδο των αστυνομικών στη Βουλή, καλώντας μάλιστα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Τσίπρας δέχθηκε πλεόνασμα 1% και ο Γιούνκερ δέχθηκε να συναντηθούν

Με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της σημερινής Συνόδου Κορυφής. Ο Έλληνας πρωθυπουργός φέρεται να δέχεται την πρόταση για 1% στο πρωτογενές πλεόνασμα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Ιερόδουλη είδε την ουρά στον οίκο ανοχής και τα έχασε - Τηλεφώνησε στην Αστυνομία να βάλει τάξη

Όλα έγιναν σε οίκο ανοχής που βρίσκεται στον Καρά Τεπέ Μυτιλήνης, με την εκδιδόμενη γυναίκα να μένει άφωνη...

Χρυσές δουλειές κάνει οίκος ανοχής τις τελευταίες μέρες, στον Καρά Τεπέ Μυτιλήνης, με πελάτες...

Έμειναν ολόγυμνες για να ανεβάσουν ψυχολογικά τους παίκτες της Εθνικής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύσκολο το έργο της Βενεζουέλας στο Κόπα Αμέρικα δεδομένου ότι έχει να αντιμετωπίσει ομάδες όπως οι Βραζιλία, Κολομβία και Περού.

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας έχουν ανάγκη από ψυχολογική…

Οι δέκα πιο έξυπνες απαντήσεις στην Ιστορία - Πρώτη στη λίστα, μια ελληνική [εικόνες]

Ενα απάνθισμα των πιο έξυπνων απαντήσεων που δόθηκαν διαχρονικά, από αστραφτερούς και ετοιμόλογους εκπροσώπους της τέχνης και της δημόσιας ζωής, φιλοξενεί ο βρετανικός independent.

Στην κορυφή των δέκα καλύτερων απαντήσεων φιγουράρουν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες, όταν τους απείλησε ο Φίλιππος της Μακεδονίας.

Guardian: Oι πρωταγωνιστές της κρίσης-Από τον φιλορώσο Λαφαζάνη στον εκνευριστικό Βαρουφάκη

Η Ελλάδα έχει ξεμείνει χωρίς συμμάχους καθώς εισέρχεται στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων για μια συμφωνία. Ο Αλέξης Τσίπρας που εκλέχθηκε για να τερματίσει την λιτότητα δεν έχει χρήματα κι έχει λίγους συμμάχους, γράφει ο Guardian, αναλύοντας τις βασικές φιγούρες-πρωταγωνιστές.
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ:

Το θαύμα του μέικ απ: Διάσημη μακιγιέζ βάφει μόνο το μισό πρόσωπό της και σοκάρει [εικόνες]

Μία ταλαντούχα make-up artist η οποία ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι σοκάρονται όταν την βλέπουν με και χωρίς μακιγιάζ, αποφάσισε να δείξει στους άλλους πόσο μεγάλη διαφορά μπορούν να κάνουν τα καλλυντικά.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Απεργούν οι φαρμακοποιοί.... δεν τους αρέσει που τους πηδάνε αυτοί που ψήφισαν

Σήμερα λέει τα φαρμακεία είναι κλειστά... οι επαναστάτες φαρμακοτρίφτες είμαι σίγουρος ότι ξέρουν ποιοι τους τα έκαναν όλα αυτά:

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! Απόλυτη απαξίωση του Τσίπρα από τους…θεσμούς. Δεν του απάντησε κανείς στην προ διημέρου επιστολή

Η ίδια η κυβέρνηση Τσίπρα ομολογεί την αποτυχία της και την πλήρη απαξίωσή της από τους θεσμούς (όπως αρέσκεται να τους αποκαλεί) συνομιλητές της.

ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ! Παπαδημούλης απειλεί Μητρόπουλο: Οταν περάσει η μπόρα θα πω αρκετά

Αιχμές για τις τελευταίες δηλώσεις του Αλέξη Μητρόπουλου για εφαρμογή μνημονίου από την κυβέρνηση, άφησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Το απόλυτο φτύσιμο: Η Κομισιόν ανακοίνωσε στο briefing ότι απορρίπτει την πρόταση Τσίπρα και οι ΣΥΡΙΖΑίοι περίμεναν απάντηση

«Η ελληνική προχθεσινή πρόταση δεν επαρκεί» δήλωσε ορθά- κοφτά στο iefimerida αξιωματούχος της Κομισιόν, αποτυπώνοντας το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα στις Βρυξέλλες για το ελληνικό ζήτημα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! Το τρέιλερ του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ -Παρουσιαστής ο Πάνος Χαρίτος

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της νέας ΕΡΤ, το οποίο θα μεταδοθεί την Πέμπτη στις 21.00.

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Οταν ο ελέφαντας Βενιζέλος ισοπέδωσε τον φουκαρά, κοκοράκι Βαρουφάκη

Κι ο Τσίπρας το απολάμβανε...

Ενα τερατώδες αμερικανικό τζιπ Humvee περνάει πάνω από έναν φουκαρά. Ενας ελέφαντας πατάει ένα κοκοράκι και δεν αφήνει τίποτα. Ετσι περιγράφει ο «Φαληρεύς» την επίθεση Βενιζέλου στον Βαρουφάκη.

Υπόθεση Γιακουμάκη - Δίωξη για ανθρωποκτονία

Σε κύρια ανάκριση παραπέμφθηκε η υπόθεση του άτυχου σπουδαστή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη βία κατ' εξακολούθηση.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! Το απόλυτο φτύσιμο!! Μέρκελ-Ολάντ δεν επιβεβαιώνουν βραδυνή συνάντηση με Τσίπρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πεδίο των διαπραγματεύσεων, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως το ραντεβού Μέρκελ, Ολάντ και Τσίπρα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Χουντής κάνει ρόμπα τον Τσίπρα: Πράγματι, ο Γιούνκερ δεν του απάντησε

Επιβεβαίωσε το «όχι» του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τηλεφωνική επικοινωνία μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χουντής.

Σύμβουλος Ρέντσι: Έχει καταλάβει τι μας ζητάει ο Τσίπρας; Του θυμίζουμε ότι η Ελλάδα ζει χάρη στα λεφτά και της Ιταλίας

Ο Γιόραμ Γκούτγκελντ, σύμβουλος του Ρέντσι και «επίτροπος» αρμόδιος για την περικοπή των δαπανών του ιταλικού δημοσίου, μιλώντας στην εφημερίδα La Stampa, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα σε ότι έχει να κάνει με τα ελληνικά αιτήματα.

Μαστοράκης για τον κωμικό με τα 3 μύρια στο εξωτερικό: Θα μπορούσε να ήταν καλός αν δεν είχε εμπάθεια και εμμονές

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νίκος Μαστοράκης το βράδυ της Πέμπτης στα Καρντάσιανς. Στο μικροσκόπιο του σκηνοθέτη μπήκαν μεταξύ οι περισσότεροι παρουσιαστές.

Λάκης Λαζόπουλος

ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ! Πώς επηρεάζει την υγεία μας το τοξικό νέφος από τον Ασπρόπυργο

Ο πνευμονολόγος Παναγιώτης Μπεχράκης εξηγεί ποιες είναι οι επιπτώσεις για την δημόσια υγεία από το τοξικό νέφος, απόρροια της φωτιάς που ξέσπασε το περασμένο Σάββατο σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο και συνεχίζεται ως αυτή την ώρα.

Της Δούρου που δεν μπορεί να σβήσει τη φωτιά στον Ασπρόπυργο της φταίει ο Πανούσης

Δεν έφτανε η επίθεση που δέχθηκε από την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και την ανακοίνωση «φωτιά» της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να προστεθεί και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στους… πολέμιους του.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Καμικάζι... του εαυτού του ανατινάχθηκε σε αξιοθέατο της Αιγύπτου

Καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά του στο Λούξορ, στη νότια Αίγυπτο, κοντά στον ναό του Καρνάκ, όπου δύο ακόμη επιτιθέμενοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας.

“Δώσε μας μια τσάντα ή ένα διαμερισματάκι” - Επίθεση εναντίον της Βίκυς Σταμάτη στα δικαστήρια

Η νυν και η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου βρίσκονται σήμερα ενώπιον των Ελβετών δικαστών οι οποίοι ερευνούν τους μηχανισμούς που χρησιμοποιήθηκαν για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω του τραπεζικού συστήματος της χώρας τους.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ! Παραιτήθηκε ο Ανωμερίτης από τον ΟΛΠ [επιστολή]

Την παραίτησή του υπέβαλε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ, Γιώργος Ανωμερίτης.

Τι λέει ο Σουλτς για το... φλερτ Τσίπρα - Πούτιν

Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, αναφέρθηκε στην συνάντηση που θα έχει στις 18 Ιουνίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της ΡωσίαςΒλαντίμιρ Πούτιν.

Κάποιος έβαλε αγγελία στην Daily Telegraph και ζητά κουκουβάγιες για την Αθήνα! [εικόνα]

Σχεδόν viral έχει γίνει στα social media στη Μεγάλη Βρετανία η αγγελία που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Daily Telegraph, ζητώντας κουκουβάγιες για την Αθήνα.

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΔΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ! Ανεβαίνουν οι πωλήσεις αυτοκινήτων παρά την κρίση

Βέβαια κάποιοι λένε ότι μπορεί να προκειται για ενοικιζόμενα που οι εταιρίες αγοράζουν προς αντικατάσταση παλαιών... θα δείξει τους επόμενους μήνες

Ανοδικά κινήθηκαν οι Δείκτες Κύκλου Εργασιών στον τομέα των αυτοκινήτων το α΄ τρίμηνο του τρέχοντος έτους, τόσο στον κλάδο χονδρικού και λιανικού εμπορίου και επισκευής μηχανοκίνητων οχημάτων και μοτοσυκλετών όσο και στον κλάδο πώλησης μηχανοκίνητων οχημάτων.

Η κυβέρνηση των άπειρων, απαίδευτων και ιδεολογικά καθυστερημένων καιροσκόπων τελειώνει εδώ!

Του Αθανάσιου Παπανδρόπουλου

Με απόφαση τεσσάρων Ελλήνων στους δέκα η χώρα, ελέω ενός απίθανου και αντιδημοκρατικού εκλογικού συστήματος, έχει σήμερα μία κυβέρνηση άπειρων, απαίδευτων και ιδεολογικά καθυστερημένων καιροσκόπων της πολιτικής, οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν το μέλλον πολλών γενεών Ελλήνων.